Форум Рідного Міста

Курців побільшало?

Андрій Пелещишин - 26-9-2017 у 19:45

Це лише моє суб'єктивне враження чи так і є, що курців побільшало (принаймні на людях) і вони стали "нагліші" у порівнянні з минулими кількома роками?

Рост - 27-9-2017 у 12:24

Та ніби не помітив щодо куріння.
А наглішими стали всі на фоні зростаючої нікчемності поліції.
Я можу судити по автомобільному руху. Просто засилля рагулів, які демонструють свої комплекси і свою нікчемну культуру.

Гірше з жіночим курінням. Ці малолітні дурепи з курячими мізками навіть близько з біологією власного тіла не знайомі. І напевно не здогадуються, що яйцеклітини в жінок створюються при статевому дозріванні раз на все життя. І вся гидота, якою вони отруюють свій організм, уже нікуди не дінеться. І добре, якщо це в майбутньому відіб'ється на нездатності завагітніти, чи передчасному перериванні їх вагітності, гірше, що вони наплодять недорозвинутих, як самі, істот. А тут і так корки такі, що проїхати годі.

Андрій Пелещишин - 27-9-2017 у 13:22

Може й так, раніше остерігалися в людних місцях палити. Зараз вже ні.
А ще бісить, коли таке бере і зі зверхнім виглядом кидає той недопалок прямо людям під ноги. Або з вікна автівки.

Анастасія Мусяла - 10-12-2018 у 15:22

А чом ви, коли бачите таких паліїв не говорите їм нічого? Коли мене дратують такі люди на зупинках - я говорю й вони відходять. Бачу, до прикладу, як хлопці припиняють, коли діти поряд.
Вже 2018, а кількість, здаєтьбся, все ще зростає. Куди вже далі...?
Про засмічення міста дійсно згідна, жахлива ситуація. Огидно. Як ти можеш вважати місто своїм, якщо "среш там, де спиш", вибачте за вислів?

Андрій Пелещишин - 11-12-2018 у 22:03

Пробував... Ну як коли.. Навіть відносно інтелігентна студентська молодь у відповідь бикує. Це притому, що в мене у такій ситуації формально перевага, за мною стоїть моя установа..
А про звичайних людей що говорити? Битися з ними чи що?