Думаю всі ще пам’ятають ті палатки, парасольки і т.д., які стояли навпроти універу
і в самому парку, так от, вони повертаються… При вході в парк (зі сторони туалетів)
стоїть великий «красивий» шалаш Staropramen.Надія Баловсяк - 13-8-2008 у 12:42
а це хіба погано??Остап Шумин - 13-8-2008 у 12:59
Як кому, як на мене виглядає паскудно. Найголовніше що там багато вільного місця і
якщо нічого не робити, то його знову заставлять столиками і буде черговий
свинюшник в центрі... Парк - місце для відпочинку, хочеш пива - йди в кнайпу їх слава
богу вистачає.Demyan - 13-8-2008 у 13:34
я теж нічо не бачу паганого літом взагалі не сідаю в кнайпи а тільки на столики...і
я радий що їх роблять десь біля парків фонтанів бо біля асфальту я б нехотів...біля
ратуші дуже гарні столики зробили...Надія Баловсяк - 13-8-2008 у 13:42
пардон
але ви, Львів"яни, трохи зажралися
столиків біля універу я не бачила, а от гуляючи з місяць назад вашим центром було
приємно бачити купа літніх площадок в місті
це ж чудово! можна посидіти на вулиці, випити пива / кави / соку і т.д. то мені трохи
центр Праги нагадало )
а шо -- краще як у нас в Чернівцях де є 2-3 місця з літніми площадками в центрі? от я б
сиділа з ноутом на вулиці, та я не маю де!
не щоб радіти з таких речей.
а з приводу свинюшника - -бачить кожен що хоче бачити. і плюс все залежить від
керівництва закладу
Остап Шумин - 13-8-2008 у 14:41
Ті що ви бачили в центрі і те що встановили біля парку - різні речі. Поставте в
центрі парасольку "Кока-кола" столик і пару білих пластикових стільців - не думаю
що така картина буде радувати око, тим більше на фоні старого міста. Взагалі я не
стільки проти, що встановили палатку саме там, скільки проти самого вигляду тої
установи, ну можна ж було в центрі Львова придумати щось краще.Юрій Сєров - 13-8-2008 у 22:19
Біля парку - я теж проти. Зразу "відкриється" громадський туалет на території
всього парку і купа п'яних.
У парку хай гуляють діти, а для столиків є купа інших місць.Ярема П. - 13-8-2008 у 22:57
Тістолики завжди ввечері перетворювалися в збіговисько спраглих на пиво, ну а
потім ясно, де б в туалет... Я проти однозначно. Або хоч біо-туалет якийсь поставили,
як то роблять в цивілізованих країнах.Василь Яворський - 13-8-2008 у 23:35
нарід, до збочень у постановці питань чиновниками я якось звик, там переважно
сидять особи логічним мишленням не спотворені, але тут....
1) боротьба із смітниками шляхом закривання літніх майданчиків аналог до боротьби
з гризунами шляхом закривання млинів... а двірники навіщо????
2) туалет... для початку, кожен заклад такого типу ПОВИНЕН бути обладнаний
біотуалетом, ну і для продовження: у тому парку є діючий (принаймні до недавна)
громадський туалет, ліворуч від входу на центральну алейку за горнятком.Ярема П. - 13-8-2008 у 23:58
Ти хоч раз в ньому був? Працює по-моєму до 6 вечора, потім шукай дерево. Юрій Сєров - 14-8-2008 у 00:22
Той туалет працює лише "по святах"
Пригадую в парку вже були столики і в який гадюшник це все тоді перетворилося.
Закрили. Тепер знову відкрили.
Я ще би міг погодитися хіба на дитячу кафешку з морозива, але без пива, хот-догів і
т.п.Ярема П. - 14-8-2008 у 00:50
Хе, таке не прибуткове. Найбільше заробиш на алкоголі. Василь Яворський - 14-8-2008 у 09:02
так власне протестувати потрібно не проти столиків як явища, а проти дурного
підходу до роботи інфраструктури.... бо получається, що від дурних законів нас
оберігає таке саме дурне їх виконання... туалети повинні працювати постійно,
принаймні до тої години поки в тому парку є люди, столики повинні бути додатково
обладнані туалетами, прибирання повинно проводитися постіно, а не тільки зранку,
причому і силами столиків також додатково... тоді столики будуть в радість... бо
посидіти в парку з гальбою пива таки гарно, що не кажіть...Юрій Сєров - 22-4-2011 у 21:16
Розумію, що це бізнес і є де кави попити і т.д., але в центрі вже не пройти через ті
майданчики...Андрій Пелещишин - 23-4-2011 у 15:27
Не знаю, як там каву пити... Сидиш біля шумної, запилюженої дороги, поряд ходять
люди, кожен другий кине оком тобі в горня... Та й знайомі ходять, чіпляються і т.п.
Пригадую, як раз спускалися з Політеху і в парку Франка бачили колег з іншої
кафедри за столиками. З їхньої реакції ми зрозуміли, що ми вже певно 10-ті, хто
проходить мимо і чіпляється
Так само мені не зрозуміле бажання людей сидіти в "акваріумах" на проспекті
Свободи. Але ті хоч газами не дихають і перехожим не заважають.Катерина Слобода - 23-4-2011 у 17:23