Слухайте, може хтось пам"ятає такий гарний проект? Я колись мав касетку з ним, вона
загубилась, от тепер хочу знайти в цифровому вигляді. Може десь існує ресурс,
звідки можна його зтягнути?MartinkaDP - 27-2-2005 у 21:44
ну... це є на диску мп3 Півнів який вийшов зовсім недавно...ZT - 28-2-2005 у 01:03
Проект гарний, ресурс існує... Точно не впевнений, але на ftp://ftp.uar.net/pub/ має бути Юрій Сєров - 28-2-2005 у 12:12
Мене часом пускає часом не пускає на уарнет, але здається, там немає.
Цитата:
ну... це є на диску мп3 Півнів який вийшов зовсім недавно...
Не бачив такого. Де можна купити???Nazar - 28-2-2005 у 13:55
Про Уарнет.
Там є.
Довший час називвся "Гал.Спожив.Спілка", а перейменував його аж десь в січні на Seagul
(Гал.Спожив.Спілка).
Див уважніше.
Хоча качається довгувато.freewill - 28-2-2005 у 16:45
Щося мене туди не пуска. ( (я з UA-IX)Юрій Сєров - 28-2-2005 у 17:02
Мені так здається, вони той фтп прикривають, або він падає. Причому досить часто.Nazar - 28-2-2005 у 18:06
Я сьогодні також не можу зайти, але зовсім недавно здому заходив, ніяких проблем.
Але запитаюсь краще, тоді повідомлю.freewill - 28-2-2005 у 18:32
Вже зайшов, і знайшов... 3 кб/с freewill - 1-3-2005 у 09:23
Мда... мабуть уарнет мені не друг. А ще який-небудь подібний ресурс є?Тарас Сокальський - 8-3-2005 у 22:46
ну... це є на диску мп3 Півнів який вийшов зовсім недавно...
Не бачив такого. Де можна купити???
mp3records випустили МП в форматі mp3 на 2-х дисках. Як не дивно, але схоже на те, що вони
навіть ліцензійні.
На сайті http://www.mp3records.com.ua можна знайти адреси магазинів, які працюють з даною компанією,
але не факт, що в цих магазинах буде МП, хоча, я думаю, що там їх можна замовити.
У Києві диски є (принаймні ще вчора були) у магазині EuroStar у 3-й лінії Глобусу на 2-му
поверсі в "Букві", по 26 грн. за диск.
У мене з собою грошей вистачило тільки на один, я купила перший CD і зараз із
задоволенням слухаю .
Тільки от не знаю, чи то мені так з диском "пощастило", чи вони всі такі, але мій
плеєр не читає перші 3 альбоми,
в той же час як на компі у WINAMPу таких проблем не виникає. Хоча, може, це в мене плеєр
вередливий.
Мертвий Півень CD2 (http://www.mp3records.com.ua/disks.html?id=540)
Проект Є
Ох комедія екстазу
Але час, як ріка
Міська Барбара & Kharkiv Co
Неборок. Страхітливі уродини
Сігал Спожив Спілка
Сингл Друге пришестя
АфродизіякиЮрій Сєров - 16-3-2005 у 13:20
Вже маю. Купив десь що 2 тижні тому в Новому Цумі на розкладці (та, що вище)Любко Ремінецький - 13-2-2006 у 19:11
ще був виданий компакт ССС у серії "Рок-колекція Львова", чи якось там, точно назви
не пам"ятаю...Непам"ятаю вже, скільки всього було дисків у серії, але такі вони всі
були різнокольорові, а ССС припав червоний...