Ви часто бачите на наших вулицях прив`язаних ремнями безпеки передніх пасажирів
автомобілів? А задніх пасажирів? Корисно прочитатиТарас Гулка - 3-3-2007 у 10:40
Моєму татові ремінь свого часу спас життя, коли машина злетіла з мокрої траси і
зробивши кілька сальто стала на дах. Тато був переднім пасажиром (пристебнутим),
відбувся синяками і переломом ноги. Водій теж був пристебнутий і теж відбувався
переломами, але не серйозними. Експерти сказали, якби тоді вони не були
пристебнутими, то їх би довго відшкрябували.
З того часу я на трасах завжди пристебуюсь, з яким би професійним водієм не їхав
(своєї машини немає).Andreas - 3-3-2007 у 15:08
Цитата:
Тарас Гулка
З того часу я на трасах завжди пристебуюсь, з яким би професійним водієм не їхав
(своєї машини немає).
Справжній профі перед тим, як везти когось, обов'язково запропонує пристебнутися.Тарас Гулка - 3-3-2007 у 15:49
Цитата:
Справжній профі перед тим, як везти когось, обов'язково запропонує пристебнутися.
Абсолютно згідний. Тільки на превеликий жаль більшість наших водіїв дуже
самовпевнені. Я би всіх водії раз в рік возив на екскурсію на тех. площадку
компанії Алекс (або в інше подібне місце), де стоять розгаратані в аваріях круті
джипи. Після того як на те подивишся і послухаєш "екскурсію" за яких обставин це
сталося, починаєш задумуватись, а чи не краще їздити трамваєм Користувач Олесь - 5-3-2007 у 11:07
Я колись піднімав питання про паси безпеки в темі про нехтування Правилами руху.
Хтось ще відписав, що за неприщіпання ременями не штрафують, тобто водії і
пасажири фактично навіть не сприймають прищіпання паском як засіб безпеки при
можливій пригоді, а тільки як якусь незрозумілу і нікому непотрібну формальність.
Таке враження, що відсутність паска безпеки дає відчуття дешевої свободи, чи що Ірина Роздольська - 5-3-2007 у 11:42
Просто "панти", а не свободи, бравування на вулиці, типу от я який крутелик, мені
пофіґ і ви і ваші правила.Користувач Олесь - 5-3-2007 у 12:21
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ірина Роздольська
Просто "панти", а не свободи, бравування на вулиці, типу от я який крутелик, мені
пофіґ і ви і ваші правила.
Навіть гірше, я недарма написав "дешева свобода" - власники дорогих авт свою
зневагу світу демострують перевищенням швидкості, їздою на червоне світло і під
знаки тощо, а пасками безпеки нехтують навіть ніби цілком добропорядні водії, які
всіх решта правил дотримуються.Юрій Сєров - 5-3-2007 у 12:55
Прищеплюватися паском мало б бути елементом культури водіння, рефлексом,
практично підсвідомим. В країнах, де закон поважають, прищеплення паском - перша
річ, яку робиш, сівши в авто.Користувач Олесь - 5-3-2007 у 17:17
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
В країнах, де закон поважають, прищеплення паском - перша річ, яку робиш, сівши в
авто.
Це навіть не аспект поваги до закону, радше власної безпеки і безпеки інших.