Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  8    10    12  ..  16
Автор: Тема: "Формула-1".Обговорення.
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 19-9-2006 у 19:20

Цитата:
Оригінальне повідомлення від vovka
Ну-ну.. Я щось непомітив де саме Шумахера тягнуть.. Його тягне хіба Рено. Алонсо то гайку не докрутять, то новий двигун згорить...
Вже навіть не згадую за безглузду помилку Шумахера чи Роса Брауна не міняти резину в Угорщині, що і спровокувало схід Шумахера

Помилки Рено - то помилки Рено. Безглузді помилки Шумахера і Роса Брауна - то безглузді помилки Шумахера і Роса Брауна. Наприклад, Алонзо в Монці, якби не помилки команди, цілком міг нормально кваліфікуватися і більш-менш нормально доїхати. Але з другим теж питання: якби його не засунули в дупу перед стартом, чи гвалтував би він так движок?

Щодо того, де тягнуть, треба уважніше дивитись. В принципі, про цей сезон я написав вище. На жодне з поставлених питань логічної відповіді не має: чому саме під час боротьби із Шумахером у Рено знаходять якісь невідповідності до Регламенту (а під час боротьби з Ряйконеном не знаходять), чому в Рено цього року починаються суцільні проблеми з болідом, тоді як минулого це була чи не найнадійніша машина (начебто, всі люди на своїх місцях, навряд чи вони розучилися крутити гайки), чому міняють правила перед останніми етапами відразу після покарання Алонзо, чому Шумахера не карають за те, що він не пропустив де ля Росу? І нарешті, чому всі ці випадковості, зміни і нескладухи грають саме на користь Феррарі, а не, приміром, Заубера чи БМВ?
Аналогія. Якщо при підкиданні монетки вона впаде решкою (а ми хотіли - орлом), можна нарікати на долю, бо це випадковість, 50 на 50. Якщо монетка падає решкою 100 зі 100 разів, то я вже не повірю в "однаковість" її однакових сторін. Навіть, якщо співвідношення 90:10 - все одно не повірю. Навіть, якщо співвідношення 50:50, але решкою вона падає саме ті 50 разів, коли я ставлю на орла - не вірю - лохотрон! І все це "не вірю" - це не трансцеденталізм, його легко можна обгрунтувати з допомогою статистики.
Цитата:
Ну і згадаємо Монако де Шумахер за свої фокуси стартував з 22 місця.. Цікаво, як то стюарти посміли його так штрафанути.. :)

Так отож. Самі налякалися, бо ніяк не могли второпати, як вони посміли. Або ХТОСЬ налякав. Більше собі такого (і навіть не такого) не дозволяли. А що? Втрачати роботу нікому не хочеться.
Цитата:
Алонсо вже забув напевно, як він підло притормозив під прапорами на кваліфікації (вже маючи штраф +2 секунди) спровокувавши Шумахера на обгін, за що Шумахеру теж +2 секунди дали

А хто ж заважав Шумахеру так само "підло" гальманути вслід за Алонзою? Що в нього гальма не працюють? І в машині теж?

А щодо дотримання спортивних принципів у розумінні Шумахера, то історія Ф1, певно, не знає іншого такого "спортсмена", який ТРИЧІ! навмисно таранив на останніх етапах своїх найближчих суперників (одного разу, щоправда, не для себе старався, альтруїст, а для Ірвайна), і всі рази навмисність його дій було доведено (бо вона була очевидною, навіть для Еклстовна і Мозлі, що дивно). Іншого давно вже вишвирнули би з гонок, забрали всі титули: і попередні, і майбутні та ще би в німецьку ДАЇ зателефонували, аби ті права відібрали. А із цього, як із гуся вода. Бо він червоний баран, тобто, як там, барон.

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 23-9-2006 у 20:59

Цитата:
Цитата:

2 vovka. Вільньов не винен, що в нього нікудишній менеджер.

Та ладно.. Кубіца он замість Вільньова дивись як поїхав..

Але ж там ще й пощастило!
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-9-2006 у 20:23

В команді "Ред Бул" відбулися зміни на ГП Китая. Замість Крістіана Кліна в гонці буде приймати участь нідерландець Роберт Дорнбос.
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-9-2006 у 19:22

Гран При Китаю: Кваліфикація
1. Ф.Алонсо Renault 1 1:44.128 5 1 1:43.951 6 1 1:44.360 10
2. Д.Физикелла Renault 2 1:44.378 4 2 1:44.336 6 2 1:44.992 9
3. Р.Баррикелло Honda 12 1:47.072 9 6 1:45.288 8 3 1:45.503 9
4. Д.Баттон Honda 6 1:45.809 9 3 1:44.662 9 4 1:45.503 9
5. К.Райкконен McLaren 4 1:44.909 7 8 1:45.622 6 5 1:45.754 9
6. М.Шумахер Ferrari 14 1:47.366 6 9 1:45.660 9 6 1:45.775 9
7. П.де ла Роса McLaren 3 1:44.808 6 5 1:45.095 8 7 1:45.877 9
8. Н.Хайдфельд BMW 10 1:46.249 8 4 1:45.055 9 8 1:46.053 10
9. Р.Кубица BMW 8 1:46.049 8 7 1:45.576 9 9 1:46.632 9
10. Р.Дорнбос Red Bull 11 1:46.387 7 10 1:45.747 8 10 1:48.021 9
11. С.Спид Toro Rosso 9 1:46.222 8 11 1:45.851 7
12. Д.Култхард Red Bull 7 1:45.931 8 12 1:45.968 7
13. Ф.Масса Ferrari 13 1:47.231 6 13 1:45.970 9
14. В.Лиуцци Toro Rosso 5 1:45.564 6 14 1:46.172 9
15. М.Уэббер Williams 16 1:48.560 9 15 1:46.413 9
16. Н.Росберг Williams 15 1:47.535 9 16 1:47.419 9
17. Р.Шумахер Toyota 17 1:48.894 9
18. Я.Трулли Toyota 18 1:49.098 9
19. К.Алберс MF1 19 1:49.542 9
20. Т.Монтейру MF1 20 1:49.903 6
21. Т.Сато Super Aguri 21 1:50.326 6
22. С.Ямамото Super Aguri 22 1:55.560 7
Браво Алонсо та Фізікелла! Рено!
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-10-2006 у 14:21

Міхаель Шумахер переможець гран-прі Китаю. Нажаль так. Команда "Рено" і Алонсо зокрема погано підготувалися до гонки. Плюс Алонсо ще й з гумою помилився, і в підсумку в чемпіонаті двовладдя.
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 9-10-2006 у 10:40

Тиша в ефірі пов"язана з ступором, в який потрапили шанувальники Шумахера після гран-прі Японії?
http://www.champion.com.ua/archive/formula/2006/10/8/articles/98.ht...

Розумію, співчуваю:(. Але так як я вболіваю за Алонсо, то скажу - є таки Бог на світі!
Якщо Шумахер такий крутий хлопець (я так не вважаю, як і Dmy, він писав про це вище), то він мусить вигравати останню гонку, а як там їхатиме Алонсо - не зважати. Більше того, Шумахер мусить не просто її виграти, але допомогти Массі приїхати другим, щоб претендувати на перемогу в Кубку конструкторів.

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-10-2006 у 10:58

Напевно вперше за банато років щось праведливе сталося в Формулі-1. Я не шкодую, що подивився цей гран-прі в ньому добро перемогло зло!:cool:
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-10-2006 у 17:34

Нарешті Бог шельму помітив (і позначив)! Хоча, краще би це відбулося у Бразилії. Бо я не виключаю, приміром, що стюарди за вказівкою того-кого-не-можна-називати спочатку запропонують Алонзі рази 4 проїхатися по піт-лейн, потім його дискваліфікують, потім - Фізі, а згодом ще 19 пілотів. Останнім знімуть Массу, про всяк випадок. Після цього гонку зупинять (внаслідок несприятливих погодних умов, загрози тероризму і відсутності контракту з організаторами на останні 37 км траси) і об'являть довічним чемпіоном світу того-кого-можна-і-не-називати. І мас-мідії світу проспівають, як мужньо він поводився і - єдиний - боровся до кінця :saint:
Підстави:
хоча б те, що на Японії Массу не дискваліфікували точно за таке саме блокування Алонзи, за які Алонзу дискваліфікували за протестом того таки Масси буквально 2 гонками раніше;
хоча б те, що Ферарі не дискваліфікували (і навіть не розглядали) за випадок, коли Масса просто взяв і пропустив Шуму. Як і раніше, коли це робив Барікелло. А скільки було ШУМУ, коли (один-єдиний раз) такий фокус утнули Хаккінен із Култхардом! Погрози, попередження, звинувачення від ... (ясно, кого, кому не ясно, вгадайте із 3 разів).

Також я, нажаль, не виключаю свідомого тарану Алонзи, але цього разу, звісно, не з боку Михайла. В такому разі, їй-богу, я пригальмував би на коло і довбанув його самого, щоби там далі хто чого не приймав. Шкода, Вільньова нема. Той би на таке погодився.

Ще мені дуже "подобається" позиція нашого телегрузина із Проформули - Тимура, як його? - Чилачави(?). Коли йдеться про інциндент Масса - Алонзо, він каже: "Ну, тепер, будуть РІЗНІ (!) думки, розмови підуть, бо на Ферарі завжди всі шишки сипляться, на неї завжди всі думають (чомусь :o)." Коли щодо цього інцинденту висловлюється Бріаторе, Тимурчик 6 разів поспіль (аби всі запам'ятали) повторює в ефірі, що, мовляв, ТАК поводитися - не достойно, не по-спортивному, що Флавіо знає, як піаритися і т.д.
Я розумію - прикро, такий облом за 17 кіл і кров гаряча, але ж треба якось тримати себе в руках, як ти вже в студію заліз. Це ж - прямий ефір, а Шумахер - не українець і навіть не грузин, слава Богу!

Усе мине. Усе мене мине
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 9-10-2006 у 18:12

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
хоча б те, що на Японії Массу не дискваліфікували точно за таке саме блокування Алонзи, за які Алонзу дискваліфікували за протестом того таки Масси буквально 2 гонками раніше;

За таке блокування більше небуде дискваліфікацій. Це було відомо зразу після випадку з Массою пару гонок назад. Просто нагадую на всяк випадок перед гонкою в Бразилії, щоби знов в разі чого цей аргумент тут не приводився.

Цитата:

хоча б те, що Ферарі не дискваліфікували (і навіть не розглядали) за випадок, коли Масса просто взяв і пропустив Шуму. Як і раніше, коли це робив Барікелло. А скільки було ШУМУ, коли (один-єдиний раз) такий фокус утнули Хаккінен із Култхардом! Погрози, попередження, звинувачення від ... (ясно, кого, кому не ясно, вгадайте із 3 разів).

Ну-ну.. А те що Фізіко в минулій гонці тупо (чесно кажучи все ж таки розумніше) пропустив Алонсо на друге місце - це не рахується ? :baddevil:

Одним словом Шумахеру вкотре в цьому сезоні не повезло. Хтось тут теж говорив що Шумахеру "везе".. Мотор згорів в самий несприятливий момент. Попередній раз мотор на Ферарі горів ще в 2001 році.
Прийдеться змиритися з тим що Шумахер не стане чемпіоном. Хоча теоретично все можливо - побачим.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-10-2006 у 18:52

Шумахер навіть морально разом з Феррарі не заслуговують на чемпіонство. Чого варті його титули здобуті без боротьби, чого варті титули Сенни, чи скажімо Проста, як то кажуть відчуйте різницю!
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 9-10-2006 у 19:15

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Шумахер навіть морально разом з Феррарі не заслуговують на чемпіонство. Чого варті його титули здобуті без боротьби, чого варті титули Сенни, чи скажімо Проста, як то кажуть відчуйте різницю!

:lol: От на маєш.. Зробили хорошу машину, взяли хорошого гонщика - і виявляється морально не заслуговують на всі свої титули.. Оце так :) Можу нагадати що Ферарі багато років в Формулі в дошумахерівську епоху була НІКИМ і немогла нічого виграти. Прийшов Шумахер і титули посипалися.. Тільки не кажи що це збіг. Всюда є закономірність. Пілот не тільки в гонках їздить а і суттєво допомагає будувати болід.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-10-2006 у 20:12

Цитата:
За таке блокування більше небуде дискваліфікацій. Це було відомо зразу після випадку з Массою пару гонок назад. Просто нагадую на всяк випадок перед гонкою в Бразилії, щоби знов в разі чого цей аргумент тут не приводився

Просто нагадую про всяк випадок, що чомусь усі ці «не буде» приймаються саме після покарань когось проти Фіри. Тобто, «молодець, Філіпінью, подав протест – ми його задовольнили, а тепер можеш робити, що тобі заманеться – проти тебе, коханого, ми протестів уже не прийматимемо! Усьок, малий – тоді вперед, на подвиги!»
Цитата:
Одним словом Шумахеру вкотре в цьому сезоні не повезло. Хтось тут теж говорив що Шумахеру "везе"

Ну, так. Шумахеру постійно «не везе». Це його постійно «везуть». І не лише в цьому сезоні.
Цитата:
Можу нагадати що Ферарі багато років в Формулі в дошумахерівську епоху була НІКИМ і немогла нічого виграти. Прийшов Шумахер і титули посипалися

Це сильно сказано: і перше, і друге. Ферарі мала світову славу не те що «в дошумахерівську епоху», а задовго до його народження. Мабуть, саме це і називається «була НІКИМ». Звичайно, можливий арґумент, що слава її у минулому, а перед пришестям Миська справді заїло. Але…
Питання на засипку: хто і на якому авті виграв чемпіонат Ф-1 у 1993?
(Підказка: це був Ален Прост.
Друга підказка: їздив він того року на Ферарі)

Щодо «прийшов Шумахер і титули посипалися». Ага. Шумахер прийшов 1996-го (від 93-го не так вже і далеко), а перший титул завоював у 2000-му. Чотири(!) роки нічого не міг вдіяти, рятівничок. То Хілл його хіляком виставить, то Вільньов перед носом вильне, коли Михайло намагався утнути свій улюблений «спортивний» фінт: із розгону – в борт, то Хакінен скаже «ха-ха» на таку саму спробу.
Справді, прийшов – і титули посипалися. :lol:
Коли минулого року Фіра була не краще за інші машини (звісно, що вона була далеко не найгіршою), Шуму опускали хто як хотів. Алонсо з Ряйконеном так просто в кішки-мишки гралися - обгони «великого чемпіона» колекціонували.

Щодо «не заслуговує»: не знаю, як до Ферарі, хіба, за останні роки, а раніше командочка була достойна, не гірше за інших. Воістину, «з ким поведешся». :(
А от Мисько – точно, бо, як було сказано, він – не спортсмен. Будь ти тричі розчудовим гонщиком, але якщо принципи чесної боротьби тобі чужі – тобі в спорті не місце, і титули твої – дуті.

Усе мине. Усе мене мине
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-10-2006 у 19:47

2 Dmy. Ален Прост того року їздив на Вільямс!:D
З чим можу погодитися, що до Шумахера Феррарі була нічогенькою командою, яка чесно боролася, останній чемпіонський титул на Феррарі перед Шумахером виграв Джоді Шектер 1979 року.
Домінація ще не йшла на користь ніякому спорту, причому домінація не спортивна, хоча и чесна домінація з часом набридає.
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-10-2006 у 20:13

Цитата:
2 Dmy. Ален Прост того року їздив на Вільямс!:D

І єтта правда! Я переплутав - на Фірі він теж їздив, але трохираніше.
Цитата:
останній чемпіонський титул на Феррарі перед Шумахером виграв Джоді Шектер 1979 року

А єтта - ні! 82-го виграв Росберг, 83-го - Піке. В подальшому Фіра теж їздила, переважно, нормально, але уж дуже потужними були Маки і Вільямси - окрім них, здається, до 94-го (ШУМА!!! + бріаторе) ніхто нічого не вигравав.

Усе мине. Усе мене мине
Роман Ромашка
Академік

Зареєстрований: 22-11-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: Ідеальний ;)

[*] написано 11-10-2006 у 14:53

Все правильно Dmy. Фіра була успішною і до Шумахера.
Доречі в тому ж 91-му році коли в Феррарі їздив Прост і Менсел получився великий облом по одній простій причині: у Феррарі не було поділу на першого і дургого. А дальше пішла деградація. Спонсори грошей не давали бо успіху не було, а Феррарі то Рено і змалим бюджетом працювати не вміє.
Аж 96му році Феррарі получили все що треба і знайшлися гроші на Грицька. Були часи коли Грицько і пртивники мали рівного класу боліди. І що?
94-й рік. Шумахер бачив би свій чемпіонський титул якби не його трюк. Наказали за це? Фіг там. А варто було. Всі закрили очі на це.
97-й рік. Сроба повторити на цей же трюк. І що? Аж через 2 місяця вирішили анулювати всі його очки. Я фігею як серйозно його наказали. Будь-то перший раз, все б було залишено незамічено. А Грицько має то в одному місці. Фактично сказали "Михасю" роби що хочеш. І він продовжує творити що заманеться. І не перший раз на це очі закривають всі і вся. Тому й не виключаю що до подібного трюка він вдасться і зараз. Якщо почитати новини на formula1.com, то чогось багато босів команд, інженерів висувають таку гіпотезу. Просто так? Ні. Просто так нічого не буває. Всі вже заню ці продєлки Фікса (читати Шумахера).
А найбільше не везло напарнику Шумахера. Яким би він талантом не був, він ніколи не буде першим. Точно так же після ГП Туреччини Тодт зробив зауваження Массі щоб той дуже захоплювався перемогами.
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2006 у 15:57

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Ромашка
не виключаю що до подібного трюка він вдасться і зараз. Якщо почитати новини на formula1.com, то чогось багато босів команд, інженерів висувають таку гіпотезу. Просто так? Ні. Просто так нічого не буває. Всі вже заню ці продєлки Фікса (читати Шумахера)

Ну так. Я теж "солідарізувався" з босами пару днів тому. Тільки, гадаю, цього разу йому самому це не з руки - йому ВИГРАВАТИ треба. От Масса - гарна кандидатура. А що? Старався хлопець допомогти у командній перемозі і перестарався, в'їхав у Алонзо - з ким не буває :rolleyes: Це ж не навмисно, а від великого бажання. :P
І керівництво відповідним чином налаштовує:
"після ГП Туреччини Тодт зробив зауваження Массі щоб той дуже захоплювався перемогами"
Добре, що люди вже наперед галас підняли.
Цитата:
Аж 96му році Феррарі получили все що треба і знайшлися гроші на Грицька

Бабок було ще більше, ніж можна уявити. В пару до "молодого і перспективного" запрошували "дядьку-наставника" Проста, недешевого, прямо скажемо. Але професор - не лопух - не повівся. Скільки нулів дописали, аби переманити від Денніса Адріана Ньюї, можна лише здогадуватись.
Я давно не цікавився докладно витратами стаєн, але, пригадую, десь роках у 97-99 одна Фіра витрачала бабла більше за Вільямс і Макларен разом узяті, а вони ж тоді вигравали почергово і нікого більше не пускали. Про інші команди взагалі не йдеться. Я дивуюсь, як за такі бабки Жеребчики не навчили болід літати. В такий човник можна було і мавпу саджати.

Усе мине. Усе мене мине
Роман Ромашка
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2006 у 16:14

А хто сказав що саме Масса? Можна наприклад з якимось "круговим" договоритись. Там взагалі все просто. Ну не досвічений, ну зробив помилку.

І ще одне: фіра витрачала найбільше бабла за всіх до приходу Тойоти.
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2006 у 19:32

Та Тойота то взагалі. Прогресу нема! Боси шаленіють, бюджет урізають(і правильно роблять). В Тойоти поганеньке шассі і слабкий двигун ІМХО, болідом тяжко керувати, погана повороткість, довго набирає розгін, тяжко доводиться втримати болід на швидкому гальмуванні.
От БМВ Заубер, то інша справа, двигун поступається тойоті, але там мудрі люди працюють, Нік Хайдфельд просто молочинка, і ось Кубіца, якщо збереже команда цю пару, то буде дуже цікаво. І в технічному плані видно прогрес команди!
Роман Ромашка
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2006 у 20:44

Боси нехай бісяться. Взяли такого дятла Шумахера молодшого і хочуть досягти результатів.
Знайшли крайнього - Гаскойна.
Не там шукаєте!
Так на всяк пригадаю що Гаскойн привів Джордан до перемог. А чого він це не зміг зробити в Тойоті?
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-10-2006 у 23:13

Тяжко сказати. Можливо дійсно пілоти не можуть витискати весь потенціал боліду. Труллі взагалі, за всю свою карєру нічого путнього не показав, ну а Ральф, ніби й непоганий пілот але...результат.
Роман Ромашка
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-10-2006 у 15:53

Цитата:
Труллі взагалі, за всю свою карєру нічого путнього не показав, ну а Ральф, ніби й непоганий пілот але...результат.

А ГП Монако в 2003-му році вже забули?
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-10-2006 у 19:44

Ну було, і що з того, це вже історія. Що в цьому сезоні показав Труллі?
Роман Ромашка
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-10-2006 у 14:22

А що на такому ґраті можна показати?
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-10-2006 у 19:48

Хайдфельд на БМВ Заубер показує, хоча команда і дебютант.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 20-10-2006 у 12:42

Шумахер побывал на могиле легендарного гонщика
Корреспондент.net

20 Октября 2006, 11:58

Семикратный чемпион мира по "Формуле-1" немец Михаэль Шумахер, которому в предстоящие выходные предстоит последняя в карьере гонка - Гран-при Бразилии, посетил могилу легендарного бразильского гонщика Айртона Сенны на кладбище Морумби.

Шумахер приехал на кладбище в частном порядке, без сопровождения журналистов. Рабочие кладбища рассказали, что немецкий автогонщик почтил память своего бывшего соперника.

"Каждый раз, когда Михаэль приезжает в Бразилию на очередную гонку, он обязательно приходит к могиле Сенны. Думаю, что это был последний раз. Наверное, он попрощался с Айртоном и больше не приедет", - убежден один из полицейских, охраняющих Морумби.

Айртон Сенна погиб в 1994 году во время Гран-при Сан-Марино в Имоле, врезавшись в стену в повороте Тамбурелло. Гонка на некоторое время была прервана, но затем продолжена. Победителем ее стал Михаэль Шумахер.

Гран-при Бразилии станет последней гонкой в карьере немецкого пилота Ferrari, который еще сохраняет шансы на восьмой чемпионский титул.

Всі стверджують, що Шумахер погана людина і аморальний спорстмен. Можливо... А може ні?

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
 Сторінки:  1  ..  8    10    12  ..  16

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3226
Реклама: