Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  10    12    14  15
Автор: Тема: Футбол. ЧC-2006
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 15-6-2006 у 17:15

Поляків уже не шкода - якби знали, могли і не пручатися. Еквадор якось не надто напружуючись вибрався на 1 місце у групі, і якщо зіграє з німаками краще за Кадру, то цілком імовірно матимемо в 1/8 споткання двох апріорних претендентів на чемпіонство: Німеччина - Англія. Дюже цього хотілося б :rolleyes:, але я не впевнений, що Еквадор вже сьогодні не почне фестивалити, і так 5 днів поспіль :(

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 15-6-2006 у 22:01

Для претендентів на проведення ЄВРО-2012 вчора справді був чорний день, але основне, що все заслужено.
Англія досить натужно, але все-таки виграла. Я от також думаю, що німці не захочуть грати з Англією так скоро. От Англії не позахдриш, з Еквадором їм також буде нелегко.
Тим часом шведи продовжують свою нудотну гру. Раніше ніби цікавіше грали? Чи це мені здається...

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2006 у 23:07

Нині жовто-синім доля усміхнулася. Тепер шведам треба зіграти краще ніж 0:2, і вони проходять.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-6-2006 у 14:40

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
шведам треба зіграти краще ніж 0:2, і вони проходять

Не факт - а якщо Триндідат у парагваїв 8:0 виграє? Чи хоча б 3:0? Але за логікою шведи проходять - невже дзядзьо на ймення Свен-Йоран Еріксон стане псувати землякам свято і гроші? У нього ж контракт ув Англії закінчується і якщо що, хоч додому не вертайся. Гадаю, що і гравці зб. Англії не захочуть перед плей-офом випробовувати національні почуття свого наставничка. Так що Швеція цілком може розраховувати на нічию. Доречі, коефіцієнт там уже сьогодні 2,5 (проти звичайних 2,8-3,2) і надалі, боюся, буде лише падати. Тепер я ще більше хочу, аби Еквадор не програв німцям. От забавна буде картина - англійцям, аби не зустрітися з господарями в 1/8 треба буде Швеції програвати! Що переможе: саксонська гординя (яку назвуть "спортивним духом" ) чи елементарний розрахунок?

Усе мине. Усе мене мине
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-6-2006 у 17:03

Какая боль, какая боль!..
Тобто ф-ф-фу! Не гоже, звісно, штовхати ближнього під поїзд, але якщо він сам... Карочє, спасибі браття-слов'яни. Ми отримали шанс не бути збірною, яка на 06-мундіялі програла з найбільшим рахунком. І так уже Україна ввійшла в його історію, як команда, якій били перший на ЧС пеналь.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2006 у 00:13

Цитата:
Не факт - а якщо Триндідат у парагваїв 8:0 виграє? Чи хоча б 3:0? Але за логікою шведи проходять - невже дзядзьо на ймення Свен-Йоран Еріксон стане псувати землякам свято і гроші? У нього ж контракт ув Англії закінчується і якщо що, хоч додому не вертайся. Гадаю, що і гравці зб. Англії не захочуть перед плей-офом випробовувати національні почуття свого наставничка. Так що Швеція цілком може розраховувати на нічию. Доречі, коефіцієнт там уже сьогодні 2,5 (проти звичайних 2,8-3,2) і надалі, боюся, буде лише падати. Тепер я ще більше хочу, аби Еквадор не програв німцям. От забавна буде картина - англійцям, аби не зустрітися з господарями в 1/8 треба буде Швеції програвати! Що переможе: саксонська гординя (яку назвуть "спортивним духом" ) чи елементарний розрахунок?

Щось я помилився в розрахунках, подумав, що шведи з тобагами грають останній матч. Не думаю, що Англія буде хотіти програти. Така гнила тактика, як правило, в наступному матчі карається. Думаю шведи з англійцями просто скатають нічию.

Цитата:
Ми отримали шанс не бути збірною, яка на 06-мундіялі програла з найбільшим рахунком.

Подумав точно те саме. А загалом шкода сербів. Це вже занадто. І це найкраща оборона відбіркового циклу!

Ще шкода котів з Дівуару. Не повезло їм з групою. Попали вони б в нашу чи замість Анголи, то мабуть вийшли б. До речі Ангола зберегла інтригу, зігравши 0-0 з Мексикою. (слабенька якась Мексика цього року)
Ну а Аргентина, якщо не сядуть батарейки дійде, як мінімум, до фіналу.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2006 у 01:43

Інфа від Блохіна: Шуст зламав руку. :( Шкода хлопця! Може зіпсути всю кар'єру....

Анекдот з http://worldcup2006.com.ua. Щоб не було так сумно. :)
Матч Іспанія - Україна купила компанія Київстар. У Шевченка було завдання ходити по полю і з придуркуватим виглядом питатися у кожного, хто пробігає поруч: "Ви теж граєте у футбол???"

Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 17-6-2006 у 22:04

Італія-США після першого тайму.
ТАке враження що на совісті суддей буде ще один матч.

Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2006 у 09:51

А таки Чехи з Італійцями змогли закрутити інтригу в групі!

Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 19-6-2006 у 09:05

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Італія-США після першого тайму.

Як на мене, з точки зору накалу боротьби - краща поки що ігра чемпіонату. Одна з кращих - по суддівству.

Після вчорашньої гри я не поставлю на вихід Франції в 1/8 - вони роблять все, щоб зганьбитись знову. :rolleyes:

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2006 у 13:46

Сподобалося, як грали США. Така воля до перемоги... Нам би нині таку!
Тримайм кулаки!
А чехи неприємно вразили. Не везе на цьому чемпі слов'янським командам. Чи може об'єктивно слабші за латиносів і африканців?

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2006 у 18:08

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Чорнобиль
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин

Як на мене, з точки зору накалу боротьби - краща поки що ігра чемпіонату. Одна з кращих - по суддівству

По суддівству - не згоден. Уругваєць мусив зараховувати 2-й штатівський гол - МакБрайд стояв метрах в 3 від лінії руху м'яча, і Буффону заважали хіба що думки про наступний суд. А те, що ніжку задрав, так кобельки теж так роблять, і заважає це лише членам товариства захисту від тварин.
Хоча, "по-суддівству" кращих тут нема. Як завжди. І не лише "сингапурськи єгиптяни" плужать, європейці нічим не краще. Про Буззаку вже знає весь світ. А вчора теж, бельгієць, здається, постійно свирістів, щойно хорвати подавали стандарт у японський карний майданчик. Мерка цього року я просто не впізнаю: Барса - Челсі, Барса - Мілан, тепер Бразилія - Австралія - всі дрібні епізоди вирішував на користь бразильців. Ілюстрація наприкінці матчу: компенсований час, рахунок 2:0, все ясно. Кафу на своєму фланзі довго і душевно обіймає Брешьяно, той нарешті таки вибирається з обіймів, відпихнувши Кафу. Миттєво свисток - фол у нападі. Правильно Кьюєл Мерку наговорив, хоча і може постраждати.
Французів, при всій їхній кволій вдачі, в 1/8 можуть не пустити саме арбітри: спочатку Іванов, тепер оцей мексиканець.
Може якось спробувати футбол взагалі без суддів? Гірше явно не буде.

Усе мине. Усе мене мине
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2006 у 18:18

Так, один швидкий гол уже є. Може, спробувати зіграти за сценарієм Іспанія - Україна "з переміною кольору фігур"?

Усе мине. Усе мене мине
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2006 у 19:12

Усе до того йде :). Вже 3-0

Ірина Роздольська
Дійсний член

Зареєстрований: 13-6-2005
Місто: Львів, Краків
Нема на форумі

[*] написано 19-6-2006 у 19:55

4:0!!!!!!!!!!! йес!

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2006 у 20:00

Це називається "вустами немовляти" :saint:. Майже під копірку. З другим голом тільки трохо затягнули, але, що приємно, обійшлись без суддівської допомоги у вигляді вилучення (за невинне бажання обмінятися трусами - міняються же футболками).
Україна - не Росія, Україна - пів Німеччини! :lol:

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Ільчишин
Модератор

Зареєстрований: 26-12-2005
Місто: Львів-Наукова
Нема на форумі

[*] написано 19-6-2006 у 20:21

я просто балдію, в даний момент ледве говорю, голос зірвав ще після першого голу. якщо наші так будуть втиглядати і в наступних матчах, то в наших є серйозне футбольне майбутнє
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2006 у 22:09

Вітаю всіх з першою перемогою на Чемпіонатах Світу!!! :sing::sing::sing:
Молодці хлопці! Правда моменти треба реалізовувати краще!

Цитата:
то в наших є серйозне футбольне майбутнє

дивлюся на Туніс і щось страшнувато стає за це саме майбутнє...
Треба щоб гіспанці зрівняли, думаю так нашим буде легше.

До речі, яка ситуація: наші злили шпанцям, виграли в саудів, які ледь-ледь не виграли в Тунісу, а в цей час Туніс виграє в шпанців. Ну зовсім ніяких залежностей...

Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 19-6-2006 у 23:55

вітаю з першою нашою перемогою!
й далі у тому ж дусі.

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Тарас Ільчишин
Модератор

Зареєстрований: 26-12-2005
Місто: Львів-Наукова
Нема на форумі

[*] написано 20-6-2006 у 07:14

ТУніс не зміг втримати рахунок і здався. Почекаємо і додивимись як з ними Україна заграє
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 20-6-2006 у 10:22

Після провалу - прорив... Головне, шоб не гірше зіграли з Тунісом. Вітання всім вболівальникам з перемогою!

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-6-2006 у 13:12

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Задорожний
Після провалу - прорив... Головне, шоб не гірше зіграли з Тунісом. Вітання всім вболівальникам з перемогою!

Вельми цікаве питання - який варіант гри вибере Блохін на гру з Тунісом? Саудів, вочевидь, вивчивши досконально, переграли, ще до гри ;), в тренерському штабі, а команда точно виконала завдання. ;)
Отже атака чи оборона? Адже нічиєї достатньо...

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-6-2006 у 13:52

Думаю будуть грати від оборони. Грати інакше нема сенсу, оскільки Туніс зобов'язаний атакувати.
Інша справа, що вчора, дуже часто, розгортаючи перспективну контру, чомусь тормозили, віддавали м'яч назад :(
Ну і реалізація має бути значно кращою!
В захисті можливо вийде Ващук, хоча чесно кажучи може й варто лишити Свідерського. Не вражає Гусин, але на захисну гру він підходить непогано.

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-6-2006 у 08:12

По ходу турніру почали "роздуплятись" :) шведи. Вчора вони повинні були дотискати англійців. Буду вболівати саме за них в грі проти Німеччини - їм треба буде грати проти дуже сильної команди за шаленої підтримки вболівальників і можливо ... суддів. :(

vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 21-6-2006 у 10:20

Приїхав мій брат з футболу. Білети на матч Саудівська Аравія - Україна ті що по номіналу 100 євро (центральні сектори) вони в бариг купили по 120 євро за 3 години до матчу (5 штук). А взагалі таких бариг з білетами було купа і хотіли по 170 євро за штуку.

Пиво розливне по 3 євро за 0.5, рядом в супермаркеті за 5 євро можна 6 по 0.5 купити :)
А взагалі класно. За наших дуже багато народу вболівало.

Сторінки:  1  ..  10    12    14  15

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1964
Реклама: