Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  11    13    15
Автор: Тема: Футбол. ЧC-2006
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 21-6-2006 у 15:48

А мені виглядало, що Швеція-Англія такий собі "договорняк". Без грошей.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 21-6-2006 у 16:22

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
А мені виглядало, що Швеція-Англія такий собі "договорняк". Без грошей.

Вони ще нашого кореша Максимку Буддякку попередили, аби випадково пеналь не призначив.
А взагалі гра зовні дуже нагадувала Данія-Швеція на Євро-04: і перший випадковий гол - за комірець Ісаксону, і четвертий - заштовханий на останніх хвилинах.
Але, якщо тоді скандинави спільними зусиллями випихували з чемпіонату Італію, то тут, принаймні з 86 хвилини, шведи могли вже нічого не боятись і починати готуватись до німців. Але лізли вперед до кінця. Та й коли забили, почали час убивати. Якщо ще згадати, як щиро тішився з першого голу Еріксон (от гад з ЧИЄГО горя радів!), і як розпачливо Лагербек хапався за голову, коли при 1:1 м'яч потрапляв у штанги і руки, то важко мені повірити в таку геніальну акторську гру.

Назагал (за 3 матчами) шведи, звичайно, у футбол не грають, а мучаються. Майже, як поляки. Але як вам їхні кутові?!

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 22-6-2006 у 08:54

Вчора з муками пройшли в 1/8 мексиканці. Тільки через брак досвіду у Анголи. Пройшли для того, щоб піти на корм збірній Аргентини, яка виглядала ліпше голландців. Але на переможця цієї пари в чвертьфіналі чекатиме переможець пари Німеччина-Швеція, що дуууже мінімізує шанси навіть такої команди як Аргентина, яка, як на мене виглядає найпотужніше на цьому чемпі. Хто не знає про що я, див. тут:
http://www.from-ua.com/news/449a2d8ce60fa/

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 22-6-2006 у 10:17

Таки напевно сьогодні будуть цікаві футболи
Італія-Чехія
Австралія-Хорватія

І там і там команди турнірно мотивовані, наскільки я розумію

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-6-2006 у 14:12

Справді, після двох днів, в якому інтриги практично не було, сьогодні 3 дуже цікаві матчі, і може Японія помріє виграти в бразилів.
Вчорашній день мені запам'ятався тим, що почали давати пеналі за "руки" в карному майданчику. Якщо з першим пенальом Котів ще більш менш зрозуміло, то другий не такий очевидний. Так, м'яч влучив у руку, але до воріт було далеченько, та й м'яч летів у голкіпера. У матчі французів з швейцарцями (здається) пенальті був очевиднішний.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-6-2006 у 11:32

Чехи розчарували. Після того як вони порвали американців очікував від них більшого.
Американці - на свому рівні, вище голови не стрибнули. Матч про італійців мені дуже сподобався, заруба була серйозна.
Хорвати пролетіли, Грем Пол намутив і начудачив, але, думаю, надто сильно це на результат не вплинуло, оскільки свої помилки арбітр розподілив більш-менш рівномірно.
Бразили суперові, як вони стоячи забивали голи...
Гана перша африканська команда, яка вийшла в 1/8. Дуже хочу, щоб залишилася єдиною!!!

Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Нема на форумі

[*] написано 23-6-2006 у 12:31

Вчора Суддя Грем Пол переміг у зустрічі Хорватія-Австралія :sing:

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 23-6-2006 у 18:08

Ну ось... І чи може мені хтось це пояснити: в Росії - газ; у Білорусі - Бацька; в югославів - давні футбольні традиції; у чехів - півкоманди грає в Англії-Франції-Італії; поляки просто чи ненайпершими в НАТу та ЄС вступили.
Чому квола Україна, яка навіть нікчемну більшість по півроку формує, мусить одна віддуватись за всенький слов'янський світ?! Ну просто Ганя якась - гадаю, вони там, ув Ахриці теж таким питаннячком задаються (тіпа: в Нігерії - нафта, в ПАР апартеїду вже 20 років нема і т. д.)

Карочє, любі друзі, з перемогою нас усіх!
Граймося - і дограймося!
Биймо швайцарців (сподіваюсь), а Італії ми вже не програвали!

Усе мине. Усе мене мине
Andreas
Академік

Зареєстрований: 29-4-2004
Місто: Offenburg, Deutschland
Нема на форумі

Настрій: не дуже...

[*] написано 23-6-2006 у 19:49

З ПЕРЕМОГОЮ ВСІХ!!!
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-6-2006 у 20:34

З одного боку - велика радість!
А з другого - не отримав я задоволення від гри збірної. Я розумію, що результат - це головне, але все-рівно, якщо така гра буде в одній-восьмій, думаю, далі наші уже не пройдуть :(

Тарас Ільчишин
Модератор

Зареєстрований: 26-12-2005
Місто: Львів-Наукова
Нема на форумі

[*] написано 24-6-2006 у 08:15

А мені от вчора гра французів сподобалась -- вони як на тренуванні розігрували комбінації. І чого наші так не можуть!
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-6-2006 у 13:38

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Ільчишин
А мені от вчора гра французів сподобалась -- вони як на тренуванні розігрували комбінації. І чого наші так не можуть!

А чого, можуть. От в першому таймі комбінації розігрували, а гол чомусь забили у другому.

Була ще на цьому чемпі така країна Чехія. В першому матчі стільки всього нарозігрувала. І шо в сухому підсумку?
А ще є така країна Швеція. За 270 хвилин крім кількох кутових взагалі ніц не показала. Зараз в 1/8 грає.

А ми ще із саудами багато чого нарозігрували. Так що, якщо захочемо, то...

А французам Сам Зізу велів - у нього вчора уродини були. Я вже боявся, що команда йому краватку купила :( Пронесло.

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Ільчишин
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 24-6-2006 у 15:23

Мені у французів Рібері подобається -- помітив його ще у грі з Китаєм.

Нашим у грі з саудами виходило практично все, а от з тунісцями - ні. Вони ж пас нормально дати не могли, за винятком кількох моментів. Мають ж бути наіграні схеми, по яких вони мають грати, а вони навіть в один дотик нормально пас дати не можуть. Ще працювати і працювати
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-6-2006 у 16:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Ільчишин
Мені у французів Рібері подобається

Нашим у грі з саудами виходило практично все, а от з тунісцями - ні. Вони ж пас нормально дати не могли, за винятком кількох моментів. Мають ж бути наіграні схеми, по яких вони мають грати, а вони навіть в один дотик нормально пас дати не можуть. Ще працювати і працювати

Судячи з усього, Рібері - креатура Доменека. Чомусь йому марсельці подобаються: окрім Рібері (який вже навострив лижі в Ліон) ще Бартез (замість Купе), ну і "почесний і довічний марселець" Зізу. В принципі, я тренера підтримую - гарні хлопці, а дехто навіть дуже симпатичний. Не будемо показувати пальцямі, хоча це - Фабі. Цікаво, що Рібері вчора багато грав праворуч, хоча насправді він - лівий вінгер.

Щодо того, що у французів усе виходило, а у нас - не все, так, якщо уважно придивитись, примруживши око:
1) не набагато раніше за нас вони 1 гол забили. І півтайма не минуло;
2) на відміну від Тунісу Тозі вже ні фіга не було потрібно. Хіба що Дубайор намагався кудись там пробити, але як завжди не попадав по м'ячу;
3) скількі би той Дубайор не пишався особистим знайомством і кількома хвилинами спільних виступів із Тьєрі Анрі, а все одно - в африканській табелі Тога - не таке вже і велике цабе. З Тунісією не порівняти;
4) то що у нас люди не вміють пасувати, обводити, відбирати м'яч поблизу свого карного майданчика без порушень правил, а також бити по воротах ми і без ЧС давно знаємо. Але це не суттєво - аби добре грали! Головне, щоби нам у фіналі все удалось ;):cool:

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Ільчишин
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 24-6-2006 у 20:25

але ж як наші в захисті будуть без Русола і Свідерського грати?
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2006 у 10:35

Цитата:
але ж як наші в захисті будуть без Русола і Свідерського грати?

Казав Блохін, що стануть з Балем в захист :)
А якщо серйозно, то буде Ващук+Єзерський. А якщо останній не зможе, то можливо Гусин буде грати в захисті. Принаймні, вчора Альтман говорив, що хтось можливо змінить амплуа.

Цитата:
А з другого - не отримав я задоволення від гри збірної

Наша збірна має 2 варінти гри: або як з турками дома, або як з данцями чи греками.
Як на мене, то хай краще буде результат.

Аргентина таки добила мексиканців, другий гол просто фантастичний.
1/4 Німеччина-Аргнетина буде суперзаруба. Думаю в німців шансів більше.

Тарас Ільчишин
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 26-6-2006 у 07:25

Вчора був найнервовіший матч на чемпіонаті і я навіть не знав за кого вболівати, адже мені і голандці і португальці подобаються, хоча я навіть трохи радий, що перемогли португальці, але вони зазнали суттєвих втрат - 7 жовтих і два вилучення
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-6-2006 у 10:46

Вчора суддя Іванов переміг Голландію і Португалію разом взятих.:o
Напевно він вболіває за Англію, на яку попали португальці.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 26-6-2006 у 13:41

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Павло Жежнич
Вчора суддя Іванов переміг Голландію і Португалію разом взятих.:o
Напевно він вболіває за Англію, на яку попали португальці

Він вболіває за те, щоб судити фінал. Хотілось би вірити, після вчора його хворобі навіть кореш Бляттера Колосков не допоможе. Так і болітиме до кінця своїх днів у ролі головного (не довго вже лишилося :P - це його останній форум. Сподіваюсь, і останній матч :P:P:mad::P)

Щодо згаданого Русола, то попри всі його чудові якості як футболіста і людини (може, Андрюша батьків шанує і навіть не ображає маленьких кошенят), він теж трохи хворий - дуже вже йому подобається бити ззаду по ногах цілком безпечного - стоячого спиною противника, надто - біля лінії власного карного майданчика. Стільки вже таких порушень мало місце, що на часі заводитись про хронічну хворобу. Лише на ЧС - обидві чесно зароблені жовті - це:
штрафний Вільї (він у тому епізоді ще і гол забити допоміг :() і
штрафний із Тунісом, що ледь не призвів до пенальті (спасибі дядьку з Парагваю!).
Коли Блохін жартував про захист зі швайцарцями, він окрім себе та Баля ще Кузнецова згадав. Так от я б на місці Русола, поки є нагода, Кузі окремі гроші платив, аби той навчив грамотно грати проти нападників - жорстко, але "культурно" (принаймні, щоб арбітру так здавалось).

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Ільчишин
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 26-6-2006 у 19:29

Хто дивився Італія-Австралія?? Скажіть, чи був пенальті на вашу думку??? Бо я ніц там не бачив, але на http://wc2006.sport.com.ua/news.phtml?id=15523 пишуть, що був
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 26-6-2006 у 19:52

Як на мене пеналь був абсолютно лівий.. Та і червона карточка Матерацці також.. Щось на цьому чемпіонаті судді на диво незграбні і непрофесійні. Треба Колліну з пенсії викликати на допомогу :)

Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-6-2006 у 23:48

УКРАЇНА В 1/4 ФІНАЛУ.
МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ми не дали зіграти швейцарцям. А чим італійці сильніші від швейцарців :)?????
УКРАЇНА ВПЕРЕД ДО ФІНАЛУ.

Тарас Ільчишин
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 27-6-2006 у 08:22

оле оле оле. Україна чемпіон
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-6-2006 у 09:08

Давно я вже так не радів. Хлопці молодці.
Мене вразило як впевнено і по-дорослому заграв Мілевський, коли вийшов на заміну, ну і пеналь він забив дуже холоднокровно!
Вже можна сказати, що Україна виступила дуже достойно. Додому вже поїхали такі імениті суперники, а ми йдемо далі!
Ну що ж. З оптимізмом очікуємо 30 червня. І ще треба сподіватися, що Італійцям така халява як вчора не допоможе.

Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 27-6-2006 у 10:07

Футбол. Україна – Швейцарія. Коментарі швейцарців

champion.com.ua, 27.06.2006, 05:48

Головний тренер збірної Швейцарії Якоб Кун

“Нам не вистачило лише одного м”яча для виходу до наступного раунду змагань. Ми думали лише про перемогу і грали лише на перемогу. Я дуже засмучений. У нас був важкий груповий етап. Я знав як гратиме збірна України і суперник мене нічим не здивував. Однак нам не вдалося забити і все вирішувалось у серії пенальті. Ми тренували зранку пенальті і всі забивали, а тут напевно були нерви. Будемо готуватися до чемпіонату Європи. Загалом у Німеччині ми виступили вдало”.

Воротар збірної Швейцарії Паскаль Цубербюлер

“Дуже прикро припиняти боротьбу на турнірі не пропустивши жодного гола. Дуже важко грати проти команди яка весь поєдинок відсиджується в обороні. Українці саме так і грали”.

Ну що ти скажеш! От же ж чмушні люди ці швейцарці - починають розказувати після бійки які вони розумні і що вони знають як битись. Суперник нічим не здивував і весь поєдинок сидів в обороні! Це говорять швейцарі, які в середині першого тайму почали отримувати контратаку за контратакою і після цього вже в кінці першого тайму першейшли на гру другим номером!!! Інша справа, що наші після цього не сильно загали першим і гра вийша паскудненька, але хто вам винен, швейцарці! Ви грали в точнісінько такий самий футбол і розповідаєте як вам не пощастило!
Ви до пенальті готувались?! Кого ви грузите?! Для того, щоб бити пенальті проти України треба вставити будя-яку касету з серією пенальті Шовковського і подивитись її 2 раза - СаШо стоїть пеналі ну дуууже харакетрно, але проти цього є зброя - удари в верхні кути, або просто верхом по центру. Хоч хтось вчора так вдарив?

Блохін все таки дуже цікавий тренер. Не знаю фартовий він чи щось інше, але сплав таланту великого гравця, який пограв багато у одного великого тренера, а ще побачив трохи як грають і тренують за кордоном вийшов цікавий. Дуже сподабались його заміни - майже математично вивірені і ефективні.

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
 Сторінки:  1  ..  11    13    15

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1964
Реклама: