Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  12    14  15
Автор: Тема: Футбол. ЧC-2006
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 27-6-2006 у 10:48

Хай швейцарці розслабляться! Наші грали краще і мали вигравати ще в грі. Шкода, що мяч не "проліз" у ворота.
Хоча було багато браку та обрізок. Плюс дехто робив елементарні помилки - типу волочив мяч по полю і не чув що ззаді уже біжить суперник. Пару раз так швейцарці мяч забрали.
Італійці такого не пробачать!
Воробей не сподобався.
Шовковський зіграв на диво спокійно і рівно (під час матчу).
А взагалі той швейчарський інтернаціонал мені зовсім не сподобався. Хіба що прізвище голкіпера нагадало мою математичну молодість :)

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

[*] написано 27-6-2006 у 11:00

А як вам Мілевський і те, ЯК він пробив пенальті?
От знахабніли ті українці, певно, подумали в світі!..
:D
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 27-6-2006 у 11:14

А мені шось ше на початку матчу здалось, шо в Блохіна неприродньо червоний ніс. Може привиділось...

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Тарас Ільчишин
Модератор

Зареєстрований: 26-12-2005
Місто: Львів-Наукова
Нема на форумі

[*] написано 27-6-2006 у 11:57

Чому Мілевського швидше не випускали? Він як вийшов, то відразу пожвавив гру
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 27-6-2006 у 12:03

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Ільчишин

Маленький ше. В нього ше все попереду;)

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Яндрух
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 27-6-2006 у 12:09

То правда. :sing:
Таких чувачків і випускають на поле на 15 хвилин, щоб ті трохи поденервували супротивника, наробили йому шкоди...
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 27-6-2006 у 12:39

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
прізвище голкіпера нагадало мою математичну молодість :)

Прізвище математичної молодості було, здається ЦубербІллер, але то цілком могла бути нешвайцарська транскрипція. Так може, той Патрік - справді родич бабці Олі і взагалі наша людина?
І ось тут дуже доречно:
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Задорожний
А мені шось ше на початку матчу здалось, шо в Блохіна неприродньо червоний ніс

Тобто це був договорняк, все знали наперед і почали відзначати ще зранку??!
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
А як вам Мілевський і те, ЯК він пробив пенальті? От знахабніли ті українці, певно, подумали в світі!..

Такі да! Німці – ще вчора (тобто вже сьогодні, але відразу по гарячих слідах). Подумали всі, крім українців (звісно) і голландців. Бо не далі, як місяць тому Мільонок у той таки збочений спосіб поізгалявся над майбутнім дитячим чемпіоном Європи з Нідерландії. Тіко той дядько гепнувся в інший кут. Українська реакція (хто не дивився «3 тайм»): Олександр Іщенко (?), (приблизно): «Один раз – це піжонство (вжив якесь інше слово), два – вже майстерність і заслуговує на повагу»; Юрій Рибчинський: «Він просто зґвалтував воротаря»

А чому Міля довше не грає, бо бігає повільно. Навіть на тлі «спринтерів» із збірної України. Я давно вже казав, що його треба з бультерьєром потренувати, і тоді з Артюши може вирасти справжній Ібрагімич, тільки здоровий.

Усе мине. Усе мене мине
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-6-2006 у 13:01

Цитата:

Та тому і пожвавив, що інші вже ноги ледве тягали

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 27-6-2006 у 20:48

Аргументи швейцарців смішні. Крім штрафного Фрая і ще одного-двох небезпечних моментів вони не створили. Це називається грали на перемогу? Хіба останніх 5 хвилин овертайму. По грі наші мали більше моментів. Правда креатив Тимощука не вражає. Як він збирається грати за кордоном???
Мілевському справді бракує швидкості, але в нього дуже хороша техніка. Треба правильно його використовувати. От Воробей все навпаки...
Думаю ще один такий нервовий матч і Блохін може не пережити його. Після матчу йому було дійсно погано. Добре що не бачив як Шевченко пробив!
Вперед Україно! Італія не виглядає аж такою страшною.
А тим часом Бразилія пройшла в 1/4, без проблем, 2 гол з оффсайду, ганійці молодці, досить непогано виглядали, правда з захистом в них трабли.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-6-2006 у 23:02

Ну що ж... вельмишановні феєричні гішпанці, пензлюйте домів! :baddevil: :D :D:D Прагматичий футбол рулить.
p.s. штрафний, з якого франци забили другий, зовсім лівий

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Яндрух
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 28-6-2006 у 11:02

Сей матч виявив ще одну "машину" (окрім німецької) - французьку.
Жорста як стратегія (загалом на першості), так і тактика (зокрема в кожному матчі). Вміння ловити суперника на найменших помилках.
Збірна Іспанії - сильна, зіграна команда, та французи показали справжній клас і професіоналізм.
Браво, Франціє!
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 28-6-2006 у 13:03

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Задорожний
А мені шось ше на початку матчу здалось, шо в Блохіна неприродньо червоний ніс. Може привиділось...

А собі його розчухав ....:sing:

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 29-6-2006 у 13:48

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
Збірна Іспанії - сильна, зіграна команда, та французи показали справжній клас і професіоналізм.
Браво, Франціє!

Добре сміється той, хто сміється в 1/8-й! :P Я так хотів, щоби перемогла Франція - саме тому - кого тепер цікавлять тоті 4:0 у 1 турі? взагалі, команди, які так завзято починають, зазвичай далеко не проходять. Виняток - німці минулого разу: 8:0 із саудами в 1 турі і вльот бразилійцям, але аж у фіналі. А більше таких випадків я не пригадую. Натомість протилежних... греблю гати. Ось і тут, окрім Іспанії (що приємно) ще чехі (що неприємно) зі своїми 3:0 про Штатів. Але іспанці - це крутіше, бо поки вони вирішують: їхати домів, чи ще трохи пожити, їхня жертва вже у чвертьфіналі.

Франція - це просто якась Італія сьогодні! Команда ледь-ледь на нервах і надзусиллях виповзає із групи і в плей-оф починає гамселити все, що рухається, наліво і направо (поки що тільки наліво). На прохід Францією Бразилії дають коефіцієнт більше 3. Я от гадаю - незле, аби ризикнути.

Усе мине. Усе мене мине
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 30-6-2006 у 17:37

Бажаю всім гарного футболу і перемоги! Слава Україні! Слава нації!

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 30-6-2006 у 20:13

Прикро мені що Аргентинці програли. Вони мені більше сподобалися.
І чесно кажучи, мені не дуже подобається, коли господарі претендують на перемогу на ЧС.

Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 30-6-2006 у 21:06

Напевно наші приїхали :(

Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 1-7-2006 у 10:38

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Напевно наші приїхали :(

Таки приїхали :-( Але вони і так далеко "заїхали" ;-)
В будь-якому разі - молодці!!! Як для дебютантів 1/4 фіналу це також велике досягнення.

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-7-2006 у 23:17

Незважаючи на результат матчу з Італійцями, наші молодці. Вони молодці вже за те, що потрапили туди. А пройти до 1/4 це суперуспіх. Правда цей суперуспіх не поєднувався з якісною грою. Працювати ще є над чим і багато.
Слід нагади, що на цій же стадії вилетіли такі команди як Аргентина, Бразилія, Англія. Чи могли ми про таке мріяти?
Гри з Італією на жаль поки що не бачив, як знайду запис перегляну, але другий гол з 100 оффсайду. Ну і моменти, які були треба використовувати!
Нині Англія показала, як не треба бити пенальті, і їде додому.
А французи покарали бразилів. Рональдіньйо так себе і не показав, Зубастик став грубасиком, Кака втомлений, ну і тримати 3-4 гравців передпенсійного віку це завелика розкіш. Зідан ще як мінімум на 2 матчі подовжив свою кар`єру.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-7-2006 у 13:56

Слава Україні! Хоча шкода, що на Мудіялі залишилася єдина команда, за яку можна повболівати. Наші з аргентинцями у півфіналі особисто мені геть не завадили би.
Португалія - зухи! Утримати нічийний рахунок проти нарешті небезпечної Англії, яка позбулася баласта у вигляді Бекхема і Руні, - це подвиг!
Серед англійців наше національно-патріотичне "дякую" Овену Харгривзу - він єдиний, хто не дав Рікарду стати в один ряд із Шовковським.
До спостереження, піднятого кількома постами вище, тобто про стратегію турнірної боротьби: у чвертьфіналах вилетіли 2 останні команди, які у груповому турнірі перемагали з великим рахунком.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
тримати 3-4 гравців передпенсійного віку це завелика розкіш

;) Часом, не Бартез, Макелеле, Вієра і Зідан маються на увазі? :lol: В різних країнах - різний пенсійний вік. Окремих збірників окремих збірних я б і в 20 на пенсію спроваджував.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-7-2006 у 17:35

Мав на увазі Кафу, Карлоса, Емерсона, Зе Роберто, Діда (всі мають за 30) + ще ряд гравців яким по 30. Крім того грати всі матчі фактично в меншості (Рональдо стояв). Ну і Рональдіньйо не мав би отримати чергового золотого м`яча, не запам`ятався абсолютно нічим.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-7-2006 у 18:09

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Мав на увазі Кафу, Карлоса, Емерсона, Зе Роберто, Діда

Ну, ясно. Просто порівняння з такими же французами (я там ще Тюрама забув) свідчить, що паспорт - ще не головне. Щодо бразильців, не знаю... Діда - воротар, йому багато бігати не треба, тим паче такому великому - може і до 40 стояти. Роберто Карлос, звісно, з роками швидкість втратив і тепер на своїх коротеньких ніжках нікуди не встигає (і гетри, от, постійно спадають, а Анрі не розуміє, гад :P). Кафу, як на мене, був далеко не найгіршим. Найгіршими були ті 2 пузана, що попереду. Рональді, між іншим,теж під 30. Чесно кажучи, нас (із Лобановським :saint::rolleyes::lol: ) він ніколи особливо не вражав. Лоба ще в 97-у казав, що Шевченко куди сучасніший форвард. Тоді більшість посміялась. І про Адріану пару років тому, пам'ятаю, було опитування: хто кращий нападний в Серії А: він чи Шева. Тоді Луческу сказав, що Адріясік. Ну, "гірший" Андрюха за пару місяців Золотий м'яч схлопотав, а зараз у Челсю лижи навострив. А що з Адріано після ЧС буде, я не знаю. Тобто вигнати його і Інтера не виженуть, але дуже б хотілося порівняти суми його контрактів.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-7-2006 у 19:19

Цитата:
Чесно кажучи, нас (із Лобановським :saint::rolleyes::lol: ) він ніколи особливо не вражав

Попри свою вагу і фізичний стан, Роналдо найкращий бомбардир фінальних частин ЧС... "Гра забувається, результат лишається" ;)

Тарас Ільчишин
Модератор

Зареєстрований: 26-12-2005
Місто: Львів-Наукова
Нема на форумі

[*] написано 5-7-2006 у 06:55

Ніяк не сподівався, що італійці пройдуть далі, але вони все-таки зробили це
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

[*] написано 5-7-2006 у 13:07

Я недодивився останні 5 хвилин додаткового часу. Думав, що будуть пеналі і пішов спати. Як виявилося, я пропустив багато:(
Тепер нічого дивного, що наші програли ФІНАЛІСТУ 0-3. А якщо італійці стануть чемпіонами, то наші взагалі зіграли з ними достойно:)

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-7-2006 у 13:52

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Павло Жежнич
Я недодивився останні 5 хвилин додаткового часу. Думав, що будуть пеналі і пішов спати. Як виявилося, я пропустив багато:(
Тепер нічого дивного, що наші програли ФІНАЛІСТУ 0-3. А якщо італійці стануть чемпіонами, то наші взагалі зіграли з ними достойно:)

Нє, мені цього не второпати: як піти спати перед пеналями?! Це ж найцікавіше (звісно, з точки зору шоу, а не футболу, але).
З італійцями наші зіграли достойно в будь-якому випадку (навіть, якби у фінал пройшла Німеччина). Рахунок там був явно не по грі, хоча італійці і були кращими.
Особисто я навіть трохи радий за результат, хоча за Італію практично ніколи не вболіваю. Але радий не тому, що ми програли фіналісту і теоретичному чемпіону (не дай Бог! :mad: ) Чистий статистичний розрахунок (звісно, може і не спрацювати): єдина команда, яка мене тут ще цікавить - це Франція. Припустимо, любителів портвейну вона сьогодні обіграє. З ким тоді краще змагатися? З німаками у французів ніколи не виходило. Взагалі, грали двічи у півфіналах.
1. Скажений матч 1982: 1:1 в основний час, струс мозку в Батістона від Шумахера, який не те, що очевиднішими (навіть Шума сам потім казав) вилученням і пеналем, а й навіть кутовим не компенсували; потім 3:1 на користь Франції в додатковий час, 3:3 надзусиллями німців (вихід на заміну ще хворого Румменіге, який заб'є 2 гол), перший промах у серії Штіліке, його ридання крупним планом на весь світ на плечі у Літбарського і, врешті, виграш 5:4 після 6 ударів. Уфф!
2. За 4 роки. Феєрична (майже, як СССР :D) Франція - чемпіон Європи, яка в 1/8 потопталася по чинних чемпіонах світу італійцях, в 1/4 обіграла так само феєричних і непереможних бразильців (по пенальті, не забили Платіні і Сократес), ця феєрична Франція в півфіналі мала жалкий вигляд проти німців, які взагалі на тому чемпіонаті до 1/2 у футбол не грали.
Отакі стосунки. Натомість з Італією справи обстоять куди краще:
1978. Франція - Італія - 1:0 (чи 2:1?) у групі (між іншим, Італія пішла далі, а Франція - ні);
1986. 1/8 - 2:0 (див. вище);
1998. 1/4 - 0:0 (пен. 4:3);
2000. ЧЄ, фінал - 2:1. Франція - чемпіон світу, фаворит, Італія виграє майже весь 2 тайм, наприкінці всю малину обливають Трезеге і Вільтор своїм "золотим голом" у додатковий час.
Здається, більше не зустрічались.
Так із ким французам краще грати? Тож для мене добре, що італійці встигли забити, бо, боюся, у серії їхні шанси були не того.
Тепер би ще сьогодні все як слід закінчилося. В принципі, тенденція є: Сколарі до 2002 взагалі ніколи не виступав на ЧС. Щойно попавши, він виграв 11 матчів поспіль (7 із Бразилією тоді й 4 з Португалією наразі), і, нарешті, в 1/4 зіграв у ничию з англійцями (хоч і краще пробив пенальті). За трендом час уже і програти (хоча б у серії).

Усе мине. Усе мене мине
 Сторінки:  1  ..  12    14  15

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1964
Реклама: