Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: Все про акваріум!!!
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 24-12-2003 у 20:29

Так, припиняйте це обговорення способів нищення живої природи!!! :mad: Я заберу навіть за 20 коп., якщо рибки доживуть до Різдва. :)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 24-12-2003 у 20:39

Вони дуже важко переживуть подорож. Навіть гупаки. Віддай їх, Солька, в магазин - я саме так і роблю а натомість беру равлика чи водорость.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-12-2003 у 20:42

Ну, гуппі живучі - знаю це з власного досвіду, знаю також, як їх перевозити :) Але якщо є можливість, то дійсно, краще - в зоомагазин ;)

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 24-12-2003 у 20:46

Щодо живучості - меченосці належать до тієї ж родини що і гупаки - карпозубі. А на меченосцях мої друзі ставили експерименти (теж розплодились). Найгуманніший з експериментів - дія на воду змінного струму. Експерементально було доведено правдиву дивлвижну живучість карпозубих.

Щось мене сьогодні на недобре тягне... море продали, народ об...рали, відрядження до Москви. Якийсь день що хочеться кого-небуть прибити :(
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-12-2003 у 20:59

Дати адресу? ;)

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 25-12-2003 у 17:02

Наталочко, ми тобі обов'язково рибок подаруємо.
Дякую Олексію за пораду :)

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 23-2-2004 у 19:50

Люди!!!

Та що то ся творить: ляльку закрили, свободу закрили, і на маєш - вже черга дійшла до крамниць!

Усім, усім, кому не байдужа доля "наших маленьких друзів": над магазином "Природа", що на Ринку, "нависли чорні хмари"!

Життя усіх рибок, птаства та іншої пернатої, волохатої живности у небезпеці!!

У вівторок, 24 лютого, о 3-тій годині по полудні, у Личаківському апеляційному суді буде розглядатися справа про ЗАКРИТТЯ згаданого повище маґазину!!

Люди, не має жодного сумніву: ті зволо... домагатимуться свого й таки (скоріш за все) магазин з багаторічною історією закриють. Не проґавмо можливості й покажмо, на що ми ше здатні: як не вдасться відстояти права маленьких беззахисних звіряток і рибочок, то принаймні докладімо усіх можливих (і неможливих також), мислимих й (правильно!) немислимих зусиль, аби маґазин перенесли у достойне місце, а не у якийсь там зарагулений підвал!

А наостанок будемо домагатись встановлення МЕМОРІЯЛЬНОЇ ТАБЛИЦІ на фасаді будинку, з котрого мають "попросити" вже згадуваний повище маґазин!

(Давайте обговоримо на Форумі, кому доручити таку поважну й гідну пошанування справу: витісування з чистого каменю таблиці, котра б символізувала тяжку й гідну подиву долю наших пернатих, чотириногих та інших друзів у королівському місті Львові під час царювання самодержця-а Л. у країні У. Й моя ось перша пропозиція: не доручаймо таку благородну та історичну місію горезвісному скульпторові Самотесу - вже бо маємо "гарний" приклад його "творчости".)

Людоньки, не залишмо напризволяще бідних рибок: ви ж, мабуть, дехто теж тримаєте у свої домівках нишпорок-сомиків, всюдисущих гупі, красунь-молінезій та невимовно гарних дискусів, як і я колись, свого часу! Магазин "Природа", після того як мені вже "стало не до рибок", став останнім притулок для них, моїх рибок! Але, на превеликий жаль, рибки не живуть так довго, як ми, люди: вже давно нема там моїх рибок.

Отож, люди, не втрачаймо пильности: ворог не дрімає, а так і очікує, як би то нас звести на манівці перед історичною подією "Х", що незабаром можна буде спостерігати у країні У. восени!

Місце зустрічі змінити не можна: ВІВТОРОК, 24 ЛЮТОГО, ЛИЧАКІВСЬКА, 81, ТРЕТЯ ГОДИНА ПО ОБІДІ!

(Зі собов прихопити плякати, транспаранти, гнилі помідори й тухлі яйця (тортів на "них" шкода - самим можна поласувати), а головне (!) - мати здорові та справні горлянки, аби влаштувати гідну шумову завісу для продажних суддів й прокурорів, й підтримати нашого одного-однісінького адвоката - захисника прав рибок, пташок, котиків та песиків!)
(Також можна "нагудзяти" на них "клюмбу" ...)

##-##:cool:
 Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1010
Реклама: