Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4
Автор: Тема: Руслана. Дикі танці
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 7-8-2003 у 13:24

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy

Співвітчизницю треба рятувати!!!! :baddevil:
Покажіть їй Дзигу! Відведіть її туди! Ну-мо всім українським небайдужим світом зберемо по 10 гривень і купимо їй якщо не Фендера, то бодай Ямаху і вона розквітне - лише одна гітарна партія в кожній пісні, просто непригнічена умцею гітара може врятувати талановиту дівчину! І трубу звільніть! Приглушіть краще синтезатор - ви почуєте справжні ритми, справді захочеться танцювати! Покажіть Умці-Умці Дзигу і хай та забирається геть - ми хочемо кохатися і пити пиво, ми хочемо носити волосся, ми хочемо чути МУЗИКУ:sing:

У Руслани грають суперові музиканти, і має вона і Фендери, Гібсони, Епіфони та ямахи, все вона має і на Дзигу ходить. Талант її полягає в тому, щоб спотворювати оригінальне, їй так подобається. Невже ви цбогг не розумієте?:(
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 7-8-2003 у 13:28

Та розумію ж - я не до неї присікаюся а до стилю - невже ТИ цього не розуміеш? Я знаю що всюди вона буває, і музиканти суперові - теж знаю, але, але... умця-умця.
Та й чи не маю я права на образне мислення? ПОКАЖІТЬ Умці-Умці Дзигу - най знає.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-8-2003 у 14:26

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Та розумію ж - я не до неї присікаюся а до стилю - невже ТИ цього не розуміеш? Я знаю що всюди вона буває, і музиканти суперові - теж знаю, але, але... умця-умця.
Та й чи не маю я права на образне мислення? ПОКАЖІТЬ Умці-Умці Дзигу - най знає.

Я просто довго вїзджала в твоє образне мислення:D
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-10-2003 у 20:56

Руслана взяла платину.
Чесно кажучи, варто привітати - 100000 ліцензійних продаж на нашому ринку то не жарти.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 17-10-2003 у 21:43

Океан Ельзи взяв 2 платини. Нині десь вичитав, так що най Руслана сховається...

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-10-2003 у 22:09

А чом би й не порадіти за людину?

Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 20-10-2003 у 11:22

Я не можу зрозуміти, чому котиться така бочка на Руслану?
Людина робить хорошу музику, популяризує українську культуру. Добре робить, погано - але робить. А скільки народу просто сидить і тільки теревені розводить?
Я просто терпіти не можу такого критиканства. Це такий український підхід, - у сусіда хата краща за мою - піду спалю...
Гррр....
Чарівник з міста Гамельн
Академік

Зареєстрований: 14-12-2002
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 20-10-2003 у 11:42

> Я не можу зрозуміти, чому котиться така бочка на Руслану?
> Людина робить хорошу музику, популяризує українську культуру.

Це, звичайно, лише моя особиста думка, але Руслана робить ПОГАНУ музику та займається ПРОФАНАЦІЄЮ українського фольклору.

Отак :-)

Everywhere and nowhere...
Круціфукс.
Академік

Зареєстрований: 4-12-2002
Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 12:23

Це не лише твоя особиста думка, Чарівниче. #

Доречніше говорити про теперішню діяльність Руслани, як про звичайний супермаркетний продукт з елементами музики.

А ще доречніше ігнорувати цей продукт і слухати справжню українську народну музику. Вона прекрасна і зовсім не потребує емульгаторних добавок.

"Популяризація" = ілюзія.
ЗОРЯНА
Дійсний член

Зареєстрований: 24-1-2003
Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 14:29

Мені особисто пісні подобаються. Просто час від часу хочеться послухати. Щоб краще і дорожче продати кожен продукт оздоблюють, намагаються прикрасити. Комусь подобається, комусь ні, але більшості просто втовкмачують що це повинно подобатися.

ЗОРЯНА
Дійсний член

Зареєстрований: 16-9-2003
Нема на форумі

Настрій: бухгалтерський

[*] написано 20-10-2003 у 14:29

Мені особисто пісні подобаються. Просто час від часу хочеться послухати. Щоб краще і дорожче продати кожен продукт оздоблюють, намагаються прикрасити. Комусь подобається, комусь ні, але більшості просто втовкмачують що це повинно подобатися.

Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 20-10-2003 у 14:59

Цитата:
Першим відправив користувач NetGuy
Я не можу зрозуміти, чому котиться така бочка на Руслану?
Людина робить хорошу музику, популяризує українську культуру. Добре робить, погано - але робить. Гррр....

Ну якщо так, то майже теж саме роблять "Гайдамаки", "Мандри" та інші.
Досить паратизувати на Карпатах!!!
Бо уподоблення до Бреговича, Замфіра та Кустуриці не доведе ні до чого якісного.
:)

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 15:01

2 Чарівник з міста Гамельн.
У нас різні критерії. Я оцінюю музику за світлом, присутнім у ній. І яка б не була професійно зроблена музика, якщо вона прибиває до землі, я її слухати не буду, мені важко.
За цим критерієм музика Руслани хороша, світла. Крім того вона має право на своє бачення тих чи інших речей.

2 Круціфукс
Людина не може їсти тільки один борщ, який він не був би суперовий. Я теж люблю українську народну музику, але сам же розумієш, не можна зациклитись тільки на ній одній.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 15:11

2 Captivitas
Ну чому "паразитувати"? Вона робить те, що їй подобається.
Якщо її музика перестане подобатись мені, я просто пересану її слухати.
Але для чого весь той бруд, який на неї виливають?
Чарівник з міста Гамельн
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 15:16

NetGuy

> Я оцінюю музику за світлом, присутнім у ній

Знаєш, ти би ще їжу оцінював за кількістю поглинутого/відбитого світла!

Мені здається, що світла/темна, догори/до землі і т.п. - лише твої власні "глюки", які до самої музики жодного відношення не мають. Тобто це не музика "світла", а твоє суб'єктивне її сприйняття "світле" - для когось іншого вона може бути зовсім не "світлою".

Якщо ми "танцюємо про архітектуру" (© F.Zappa) не просто заради отримання наступної "зірочки" під ім'ям, то пропоную в подальшому оперувати речами, які відносяться власне до МУЗИКИ (об'єктивної реальності), а не до "особливостей" їх особистого сприйняття (суб'єктивної реальності).

Чарівник з міста Гамельн
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 15:23

P.S. > Людина не може їсти тільки один борщ, який він не був би суперовий. Я теж люблю українську народну музику, але сам же розумієш, не можна зациклитись тільки на ній одній.

Звичайно, не можна! Тільки ти робиш з цього якийсь дивний висновок: крім ХОРОШОЇ народної музики треба слухати й "ОТСТОЙНУ" народну музику.

Особисто я з цього роблю зовсім інший висновок: крім хорошої НАРОДНОЇ музики треба слухати й ІНШУ хорошу музику :-)

Чарівник з міста Гамельн
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 15:35

> Ну чому "паразитувати"? Вона робить те, що їй подобається.

Я перепрошую. Вона не просто "робить те, що їй подобається" - вона намагається переконати людей в тому, що це має якесь відношення до "народної музики", "гуцульських мелодій" і т.п.

Я зовсім не проти Руслани та її музики, просто давайте називати речі своїми іменами: це ніякий не фольк, а звичайна комерційна поп-музика - така сама, як Тату або Руки Вверх. Ну, може, трошки краща :-)

Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 15:48

Чоловіче, вибирай слова!!! Що це за наїзди і перехід на особистості? Я тобі що, якійсь твій дружок наркоман з "власними глюками"???!!!
Якщо будеш продовжувати в такому ж дусі, буду ставити питання про твоє, на перший раз тимчасове, відключення від форуму, бо існують межі культурного спілкування, які ти зараз перейшов!

О, великий знавець музики і всього, що має до неї відношення! Тільки твоє розуміння хорошого не менш суб`єктивне, ніж моє. Але це не дає тобі право обмазувати своїм (вибачайте) лайном інших.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 20-10-2003 у 17:11

Агов, модератори, полегше!
останній тред зі сторни виглядає більш переведеним на особистості, та й більш образливим!

Моя думка (вірніше навіть враження) про Р. десь посередині з більшим розумінням пана Чарівника, особливо коли йдеться про "світло" :D

Ну а Чарівник виказується так, ніби він Руслану чув не лише на рекламних роликах:D

Своє нерозуміння Р. я насамперед характеризую моїм несприйняттям такого стилю, але не виключаю, що комусь він подобається, тому з поваги не буду багато розписувати. Але мені дуже цікаво читати Чарівникові коменти, то вкотре підтверджує що і в мене є однодумці.

Люби українське!
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 17:16

Як на мене, особистість на ймення "Руслана" на всі 100 % просякнута комерцією.
Я не сприймаю таку "музику", що відходить від таких "особистостей".
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 17:24

"У світі є речі дуже неоднакові, є сонця на небі, є сонця в калюжі" - Грицько Чубай.
От Руслана - це сонце в калюжі.
Прошу на мене не кричати, я висловила свою думку :))
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 17:34

От і молодець!
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 17:35

"От Руслана - це сонце в калюжі."

Еге ж. Для мене її діяльність - це не стільки ілюмінація калюж, скільки агресивне впровадження, на заміну звичайному порошку "Тайд", порошка "Тайд з лимоном", причому серед аборигенів лимонної республіки.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 17:45

Ну а як на мене, то тут здебільшого висловлювались ті, кому в горлі став успішний комерційний проект.

Моє ставлення:
Так, проект суто комерційний; так, неостання роль тут зіграна фольковими елементами. Проте це аж ніяк не заперечує твердження про якість продукту.

Наведу кілька подібних прикладів:
River Danse - абсолютно комерцыйний проект на засадах ірландського фольку - танців та музики. Із справжнім народним мистецтвом не має майже нічого спільного окрім характерних інструментів та танцювальних елементів. ВСЕ!!!!

Проте це найякісніша вистава з тих, що я бачив, хоча навіть спілкуються артисти під час вистави англійською (для ірланців - що для нас російська).

Beatles піднімались на хвилі "фольку", насправді із фольком майже нічого спільного не мали, але....

Тому:
-хто заборонить артисту у творчості використовувати народні інструменти та мотиви?
-хто має право наклеювати ярлики людині, що створює свій продукт за зразками західних комерційних проектів?
-хто сказав що подібне "паразитування" ганебне?

Мабуть лише той, хто сам у свойому житті і не намагався створити щось на люди - аби всіх зацікавило і було справді якісне (а не скандальне, як ті ж тату).
Сам не люблю попсу, але якісний поп (то різні речі) мені подобається як все якісне.
Приберімо емоції те не переходьмо на особистості - Руслана взяла платину і це добре, бо це свідчить про те, що україномовний продукт може користуватися попитом. Якщо б платину взяв Данилко - варто б було піднімати ґвалт. Нехай це не ваше музика і вам не подобається, проте майте сміливість визнати її успішність - що вам зробила Руслана?

Люди, я Вас дуже поважаю і тому по людськи прошу - поважайте мене ;) і одне одного.

Дмитро АРСЕНИЧ
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 17:58

В порошку "Тайд" також немає абсолютно нічого ганебного!

Щодо "всіх зацікавило" - не всіх цікавить музика. Включають щось, бо звикли. Скоро фон набридає, і його міняють на інший, як десктоп на віндозі. Зараз вона успішна - фактор екзотичності для тих, хто використовував до того звичайний "Тайд" - але через рік-два-три на заміну прийде "Аріель з натуральним екстрактом апельсину", і про "лимон" всі забудуть.

Життєвий цикл домашніх мух.

Це дуже депресивна розмова. Піду слухати блюз. #(

P.S. До людини, яку не цікавить музика, і в якої є сила та свідомість, щоб це признати і нормально проводити час у тишині без використання попс-замінників, у мене буде найвища повага.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2003 у 18:07

2Круціфукс
2Чарівник

Ні, ну поясніть мені ЩО Є ПОГАНОГО В УСПІШНОСТІ ПРОЕКТІВ РУСЛАНИ?

Вам вона не подобається, нехай.
Так, заробляє творчістю гроші, нехай.
Ну не поважаєте ви її, теж нехай.
Навіщо (даруйте, але дістало) cpaти на голову тим, кому подобається і їй особисто?
Найбільш коректно тут висловиласт Соломія - вона її за творчу особистість не вважає, нехай, проте до чого тут NetGuy що йому ця музика сподобалась?
Не всім же бути такими "альтернативними" і "блюзовими" як Ви?
Блюз теж, доречи, є виключно комерційний і геть не від душі часто-густо.
Розслабтесь, люди, бо інакше тут скоро вітруально мармизи милитимуть за погляди.

Дмитро АРСЕНИЧ
 Сторінки:  1  2    4

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1232
Реклама: