Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2  3
Автор: Тема: Допоможіть скомпонувати збірки української музики.
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 10-9-2003 у 07:27

до гір якісь речі Гуцул Каліпсо й Перкалаби варто долучити... більш "гірських" команд я не знаю.

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 10-9-2003 у 11:55

Цитата:
Першим відправив користувач Kalinowicz
Назару:
Збірки, що ви складете я теж хочу, вже займаю чергу, якщо дозволите, звичайно.

Назаре, я теж прошу мене в чергу записати - Вашу збірку "Дощ" ми до дір затремо скоро, я чоловіка ніяк не могла "присадити" на "Кому Вниз", а тепер він бігає і у мене ж!:lol: питає: "Як се можна не слухати і не любити?"
Будь-ласка. Наша вдячність не матиме меж... у розумних межах :saint:
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Чарівник з міста Гамельн
Академік

Зареєстрований: 14-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 10-9-2003 у 12:55

> Чарівникові з міста Гамельн:
> А мені, можете записати?
> Назару:
> Збірки, що ви складете я теж хочу, вже займаю чергу, якщо дозволите, звичайно.

Nazar-у:

Якщо Ви все одно будете займатись розповсюдженням своїх збірок, то може разом з ними ще й мою всім зацікавленим особам запишите? :-)

N.S.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-9-2003 у 13:24

ох-хо... Я би за такою річчю пильнувала, якби там були записи молодих команд, які мені десь сподобалися... А Кому вниз чи Мертвого півня чи Масяню все ж волію у їх власних альбомах слухати... До речі, згадала, кого ще хочу в список кандидатів на вересень!

Чарівник з міста Гамельн
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-9-2003 у 13:34

> До речі, згадала, кого ще хочу в список кандидатів на вересень!

І кого ж, цікаво? Масяня - "В небе ангелочки..."? :-)

N.S.
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-9-2003 у 14:04

та-а! Масяня - то мій колєжка Ведмідьтак жартома Бурмаку називає.

Чарівник з міста Гамельн
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-9-2003 у 14:13

> та-а! Масяня - то мій колєжка Ведмідьтак жартома Бурмаку називає.

:-)

N.S.
Східняк
Дописувач
**

Зареєстрований: 13-6-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: нормальний

[*] написано 11-9-2003 у 17:53

Цитата:
Здається, що нема - я, принаймні, не знайшла, а шукала добре. Все, що є - окремі статті, замітки якісь, та й тих небагато... А Івасюк - це геній, він загинув у 30 років, а лишив таку багатющу творчу спадщину!!! Якщо у Вас є можливість викласти його пісні на окремий сайт, це було б чудово. :rolleyes: Пам’ять людська - як вогнище, її треба підтримувати. :)

Викласти можна так само на народ.ру. Принаймні я не знаю іншого сервера, щоб давав під сайт 200 Мб, а можливо і більше. Я зустічав сайти 800 Мб. На платному хостингу це буде коштувати більше 100 ує. Швидкість у них невелика, але сторінка буде доступна будь-де в світі.
200 Мб - це приблизно 50-70 пісень. Досить непогана колекія може вийти. В мене є один альбом Смерічки, трохи пісень Ротару, Яремчука, альбом Т.Чубая. Можливо їх більше, але не досить добре знаю творчість Івасюка.
А інформації справді мало. На сайті "Черемшина" лише пару строчок. Було б цікаво прочитати десь які пісні він написав. Я знаю лише десь з півтора десятка.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-9-2003 у 22:47

Цитата:
Першим відправив користувач Східняк

А інформації справді мало. На сайті "Черемшина" лише пару строчок. Було б цікаво прочитати десь які пісні він написав. Я знаю лише десь з півтора десятка.

Всього пісень у Володимира Івасюка, якщо не помиляюся, більше 100. Сто сім пісень, 53 інструментальні твори, і музика до спектаклю "Прапороносці". :) Тільки не знаю, де прочитати бодай назви тих 107 пісень :(
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 12-9-2003 у 22:48

І не кажи що все то в тебе є і в різних виконаннях....
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-9-2003 у 22:50

У мене є лише "Наш Івасюк" - бо, наприклад, я не дуже полюбляю, як виконує "Червону Руту" Ротару, хоча чула, що Тарасові Чубаю її (Ротару) виконання дуже подобається. А от "Смерічку" і Яремчука я ще придбаю! :cool:
Східняк
Дописувач
**

Зареєстрований: 13-6-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: нормальний

[*] написано 13-9-2003 у 15:28

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
У мене є лише "Наш Івасюк" - бо, наприклад, я не дуже полюбляю, як виконує "Червону Руту" Ротару, хоча чула, що Тарасові Чубаю її (Ротару) виконання дуже подобається. А от "Смерічку" і Яремчука я ще придбаю! :cool:

Мені дуже подобається як виконують "Червону Руту" Дарка й Славко (здається з Канади). І взагалі я маюбуть чув багато Івасюкових пісень, але не знаю, що вони його. Наприклад, тільки почувше альбом Чубая я дізнався, що пісня Капелюх - теж Івасюка. Смерічку я викачав з http://mp3.rin.ru/ Ротару теж легко знайти в інтернеті. А от наприклад послухати його пісні у виконанні інших співаків 70-х мабуть дуже важко.
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 13-9-2003 у 15:37

Бо інші, хто співав не були такі відомі, щей не збереглися вархівав. я спробуваю в Тараса Чубая спіляти альбом "Арніки", де співав Морозов Івасюкові пісні, але коли не знаю, бо він у нього в Києві. можливо порошу Наталку, щоб вона туди пробралася десь вночі, коли їх не буде в хаті :))))
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-9-2003 у 13:52

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
Бо інші, хто співав не були такі відомі, щей не збереглися вархівав. я спробуваю в Тараса Чубая спіляти альбом "Арніки", де співав Морозов Івасюкові пісні, але коли не знаю, бо він у нього в Києві. можливо порошу Наталку, щоб вона туди пробралася десь вночі, коли їх не буде в хаті :))))

Я згідна!!! :lol: Потім зникнення альбому можна буде списати на Гарі Поттера і компанію, що їх історії так файно переклав пан Віктор! :saint: Цікаво, чи повірить Тарас Чубай?:rolleyes: В разі чого на суді в останньому слові скажу: "З любові до мистецтва!" :D :D :D
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

smile.gif написано 15-9-2003 у 15:18

Привіт, Назаре!
Я би додав у збірку "Ніжність"- Мертвий Півень з альбому 93-го року "Дух" ("Дозволь мені кружляти над тобою" ), "Річка", "Коло" та обовязково "Зелене" та гурт "Колесо"- "Грифон"(абсолютно відрізняється від Плачівської версії).;)

Як з розповсюдженням Ваших збірок на Південний Схід України?
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-9-2003 у 15:23

Філіалом розповсюдження в Запоріжжі є Фіш - здибАйтеся :)
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-9-2003 у 17:48

вже здибалися...

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 15-9-2003 у 18:22

Цитата:
Першим відправив користувач Captivitas
Привіт, Назаре!
Я би додав у збірку "Ніжність"- Мертвий Півень з альбому 93-го року "Дух" ("Дозволь мені кружляти над тобою" ), "Річка", "Коло" та обовязково "Зелене" та гурт "Колесо"- "Грифон"(абсолютно відрізняється від Плачівської версії).;)

Дуже дякую, обов"язково врахую. Наразі з тих збірок (наскору руку за годину до поїзда) зробив лише першу частину "Чиста, мов кришталь", і не пам"ятаю що я туди записав, ще матеріалу наскладаю на дві (всередньому 17-18 композицій на одну частину), та маю пошкоджену "А пригоршні повняться" - то про дощ. Світло блимло вже перед самим вилітом на поїзд.

Де можна дістати "Колесо"? Дуже цікаво.
І... Не говоріть, що я єретик;) , але що то за "Дозволь мені кржляти над тобою" - ну то вже може до Дзвінки.

Вже вкотре хочу сказати, що Ваші поради мені є надзвичайно цікавими. Сипте ними!

Люби українське!
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-9-2003 у 11:12

Ну тоді ще одну в "Чиста мов кришталь"
Руслана, Дикі танці - Я тебе люблю.
Captivitas
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-9-2003 у 12:16

Цитата:
Першим відправив користувач Nazar

Де можна дістати "Колесо"? Дуже цікаво.
І... Не говоріть, що я єретик;) , але що то за "Дозволь мені кржляти над тобою" - ну то вже може до Дзвінки.

Гурт "Колесо", наскільки мені відомо не має альбомів. Є лише фестивальні записи. На жаль хлопці розпалися. Мені потрапив їх "Грифон" у збірці "Срібна Підкова-95"(це на вірш Андруховича).

Один з учасників гурту (Костянтин Ігнатчук) заснував у Житомирі Молодіжне Мостецьке об"єднання і має сайт за адресою
http://koleso.iatp.org.ua/

З приводу "Дозволь мені кружляти над тобою" - це з циклу Андруховича "Начерки подорожнього". Ця річ має назву "Дух" і присвячена Йосифі Кун. "Півні" зробили три речі з Начерків у альбомі 1993 року. Там доречі й "Фавстіве Свято. Ніч" - суперова різдвяна пісня.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-9-2003 у 17:21

Чиста, мов кришталь: Ти Руслани
Captivitas
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-9-2003 у 13:08

"Місто"

Піккардійська Терція - "Старенький трамвай"

Гавайські Гітари - передостання пісня альбому (на жаль не пам"ятаю назви - там щось про запізнення на роботу та зустріч у маршрутці):)

Med Heads - Trane in Lunacy

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-9-2003 у 19:59

А я б хотіла почути саме у збірці "Ніжність" "Талісман" піккардійців, якщо це можливо... З цієї пісні і почалась моя довга і звивиста, як та дорога :D, любов до "Піккардійської Терції". Дехто з моїх знайомих каже - але ж це не рок!!! Погоджуюсь. ЦЕ - НІЖНІСТЬ! :saint:

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
kallisto
Дійсний член

Зареєстрований: 8-9-2003
Нема на форумі

Настрій: Хороший.

[*] написано 23-9-2003 у 17:11

Місто:
Рутенія (Легіонер - екс-Рутенія) "Місто"

Жінки, як діти, люблять казати \"ні\". А чоловіки, як діти, у це вірять
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 23-9-2003 у 17:37

Дякую!

А от мені слід показати, що вже виходить, як скажімо Василь з хітпарадом робив, щоби не повторялись.:sing:

Люби українське!
 Сторінки:  1  2  3

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1458
Реклама: