Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4  5
Автор: Тема: За кого з громадських діячів та політиків вам найбільше соромно?
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 27-9-2004 у 12:00

Мені соромно за Тараса Чорновола (я за нього голосувала). Коментарі, мабуть, зайві.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
сумна
Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-11-2004 у 17:16

Вчора в програмі "Закрита зона" на 5-му каналі Володимир Ар'єв продемонстрував заяву Тараса Чорновола про відмову від українського громадянства його (Чорновола) дітей. Куди ж то патріот намилив тапочки? Слідом за патроном?
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 12-11-2004 у 18:03

А мені соромно за всіх...ну крім....
Тимошенко, Ющенка, Юхновського, Мороза та Зіньченка:)))

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Grabchuk
Академік

Зареєстрований: 30-9-2003
Місто: 130 км на південь від Львова
Нема на форумі

Настрій: Чемний

[*] написано 12-11-2004 у 18:53

Топ-трійка, за кого стало неочікувано соромно:
1. Т.Чорновіл,
2. Л.Кравчук
3. Стецьків ( та, що Га)

Несподівано позитивні враження від:
1. Луценка,
2. Мороза
3. Кінаха
4. Кононова
5. ТРК Ера
6. Жителів Сумської, Кіровоградської, Полтавської, Чернігівської, Черкаської, Херсонської областей.

Нас багато, але посад нам малувато:)
rost
Академік

Зареєстрований: 14-2-2003
Місто: Canada
Нема на форумі

Настрій: оптимальний

[*] написано 12-11-2004 у 22:44

Я, взагалі, не дуже згідний з постановкою питання. Соромно може бути батькам за своїх дітей, вчителю за свого учня. Але чому, наприклад, виборцям Сихова має бути соромно за Т. Чорновола? Вони голосували за людину з чіткою національно-демократичною програмою, що обіцяв продовжити справу свого батька. Соромно, як правило, тоді коли ти передбачав але не захотів, чи не зміг запобігти злу. Соромно би мало бути самому Т. Чорноволу, але, впевнений, що це почуття цьому деградантові не знайоме.

Інша справа, виборець Януковича. Тим, кого примусили, звичайно соромно, що проявили сдабкодухість. Але одноязичні , що проголосують навіть за орангутанга, якщо він зможе пообіцяти "русскій язик -- государственним", не знають сорому. Мені здається, що нормальним людям, котрі, спілкуються російською мовою, за них соромно.
Веселка
Дописувач
**

Зареєстрований: 30-4-2004
Нема на форумі

Настрій: помаранчевий

[*] написано 13-11-2004 у 08:13

Дуже соромно за Т.Чорновола. Батько його мабуть в могилі перевертається.:(
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 15-11-2004 у 10:25

За Валентина Чемериса соромно. За гроші написав книжку про Януковича. Правда, кажуть, він і про Кравчука свого часу писав. Тому що послідовний.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 5-7-2004
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 15-11-2004 у 10:57

А мені соромно за деяких членів команди Ющенка. І впершу чергу не стільки соромно, стільки сумно, що в його команді є (а, значить прийдуть разом з ним до влади) справжні злодії та крадії. Я маю на увазі Ю.Тимошенко. Вона, як матушка, з косою навкруги голови і лагідною посмішкою їздила Західними областями України і вербувала собі прибічників. Вона злодійка, яких мало. Родичка, помічниця, бізнес-партнерка славнозвісного Павла Лазаренка. Вже призабулась в цілому по Україні справа ЄЕСУ, але в Дніпропетровску та Дніпропетровський області її не скоро забудуть.
rost
Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-11-2004 у 11:50

Я до сих пір думав, що звинувачувати людину в кримінальних злочинах має право тільки суд. Але, виявляється, є ще така інстанція, як Нанушка.
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-11-2004 у 11:53

А суд її і звинуватив, більш того, якби не депутатський статус з його недоторканістю, то вона б уже років три як сиділа б у в'язниці.
rost
Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-11-2004 у 12:02

Цікаво, а чи не можна би було дізнатися, який конкретно суд виніс звинувачувальний вирок, і коли.

А заодно, цікаво, чому Нанушці раптом стало соромно за команду Ющенка. Якщо, не помиляюся, до прихильників цьoго пана вона себе не відносила.

Чому мені би мало бути соромно, за те, що проффесор грамоти не знає, чи за його ходки на зону? Я ж до його прихильників не відношуся. От, як протягнуть його в президенти -- тоді буде соромно всім українцям, що править ними кримінальник-рецидивіст.
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-11-2004 у 12:16

http://www.gpu.gov.ua/ua/vistup.html?id=153
Новини та публікації

Виступи, прес-конференції

Прес-конференція Генерального прокурора 22.08.02

ЗВІТ ПРО ПРЕС-КОНФРЕНЦІЮ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА УКРАЇНИ СВЯТОСЛАВА ПІСКУНА ВІД 22 СЕРПНЯ 2002 РОКУ

22 серпня 2002 року Генеральний прокурор України Святолав Піскун провів прес-конференцію для представників засобів масової інформації. Акредитація журналістів була необмеженою, що дало змогу взяти в ній участь понад 60 представникам вітчизняних та зарубіжних ЗМІ.

Генеральний прокурор детально поінформував журналістів про хід розслідування кримінальної справи, пов’язаної з протиправними діяннями колишнього керівника ЄЕСУ, нині народного депутата Юлії Тимошенко: “Ми закінчили лише одну частину цієї кримінальної справи і кваліфікуємо сьогодні дії не тільки Юлії Тимошенко, за справою проходять і колишній прем’єр-міністр Лазаренко, чоловік та свекор Юлії Володимирівни, бухгалтери та керівники ЄЕСУ. Справа не розділена, а, навпаки, об’єднана. Збиток державі становить 2 млрд.271 млн. доларів США”.

Далі Святослав Піскун конкретизував, як відбувалось розкрадання та привласнення цих коштів. Юлію Тимошенко буде притягнуто до відповідальності за дачу хабарів колишньому прем’єр-міністрові Лазаренку на загальну суму 162 млн. доларів США, за організацію заволодіння посадовими особами ЄЕСУ державних коштів на суму 14 млн. грн., за несплату податків на суму 766 тис. 954 грн. з незадекларованих витрачених коштів в особистих потребах на суму 1 млн. 703 тис. грн. Крім цього, в листопаді 1996 року Тимошенко Ю.В. організувала в Москві давання хабарів на загальну суму 14 600 доларів США посадовим особам Міністерства оборони Російської Федерації за їх незаконні дії при реалізації поставок корпорацією ЄЕСУ матеріально-технічних ресурсів підрозділам Міністерства оборони РФ. При перевірці діяльності Міністерства оборони РФ встановлено, що ціни на продукцію, що постачалась ПФК “ЄЕСУ” були завищені на 98 мільйонів доларів США.

Підставою для порушення Генеральною прокуратурою України кримінальної справи за цим фактом стала кримінальна справа, порушена Головною військовою прокуратурою Росії, яка була передана в Україну відповідно до норм міжнародного права для кримінального переслідування Юлії Тимошенко.

Генпрокуратура також має намір притягнути Юлію Тимошенко до кримінальної відповідальності за те, що вона в період з 1999 по 2001 роки, перебуваючи на посаді віце-прем’єр-міністра України з питань паливно-енергетичного комплексу, зобов’язала енерго-генеруючі компанії України укласти контракт на закупівлю вугілля з Польщі на 25 млн. доларів США. Причому, вугілля було закуплене за цінами, набагато вищими, ніж енергетичне вугілля, яке добувається в Україні.

“21 серпня 2002 року, – зауважив Святослав Піскун, – я направив подання до Верховної Ради України про дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності і арешт народного депутата Юлії Тимошенко”.

Далі Генеральний прокурор запропонував журналістам ставити запитання і підкреслив, що відповість на всі без винятку.

Запитання подаються мовою та у редакції оригіналу

Запитання. Расследование дела Тимошенко стало притчей воязыцех за последние шесть лет. Сейчас вдруг всплывают ранее неизвестные обстоятельства, которые позволяют привлечь Юлию Тимошенко к уголовной ответственности. Было ли ранее известно правоохранительным органам об этих фактах или они укрывались?

Відповідь. Ніякого секрету тут немає. Справа в тому, що ми зараз виділили окремі факти, слідство за якими закінчено. Тобто нині закумульовано те, що напрацювала за минулі роки Генеральна прокуратура і Податкова служба. До цього ми додали ще й матеріали розслідування американських правоохоронців і, нарешті, одержали цілісну картину злочинів.

Запитання. Чи вирішене питання щодо екстрадиції колишніх керівників ЄЕСУ з Туреччини?

Відповідь. Суд Туреччини прийняв наші доводи і виніс рішення про екстрадицію в Україну цих осіб. Зараз там працює група Генеральної прокуратури України, яка разом з правоохоронцями Туреччини допитують затриманих, проводять необхідні слідчі дії, після чого вони будуть передані Україні.

Запитання. В якому стані зараз ті справи, які були порушені Генпрокуратурою щодо Юлії Тимошенко у 2001 році?

Відповідь. Декілька кримінальних справ були закриті рішеннями Києво-Святошинського місцевого суду Київської області, які оскаржила Генпрокуратура в апеляційному суді.

Запитання. Зараз справа по Тимошенко налічує кілька тисяч томів. Чи не буде заважати такий великий обсяг її судовому завершенню? І друге запитання стосовно дніпропетровських податківців, які пов’язані з цією справою. Чи затримані вони?

Відповідь. Ми зробили ревізію цієї кримінальної справи і знайшли можливість переглянути матеріали таким чином, щоб кількість томів була зменшена, щоб всі задіяні у справі мали можливість в повному обсязі ознайомитись з матеріалами справи і надати відповідні процесуальні зауваження до цих матеріалів. А щодо дніпропетровських податківців, які незаконно відшкодували на користь корпорації ЄЕСУ податок на додану вартість з бюджету України на суму 14 млн. грн., то стосовно них в серпні цього року порушено кримінальну справу і ще зарано відкривати деталі та визначати дату затримки.

Запитання. Какое наказание предусмотрено новым Уголовным кодексом Украины по тем статьям, которые предъявляются Ю.В. Тимошенко?

Відповідь. Всі ті злочини, про які ми говорили, кваліфікуються як тяжкі, за якими передбачене покарання від 10 до 15 років позбавлення волі.

Запитання. Складається враження, що всі сили Генпрокуратури спрямовані проти Юлії Тимошенко.

Відповідь. Справою Юлії Тимошенко займаються лише троє слідчих. Решта так завантажена іншою роботою, що, повірте, не можуть й голови підняти. Тому я звернувся до Президента й попросив збільшити штат слідчого управління. Нам є що робити і без справи Тимошенко, ви самі про це знаєте.

Запитання. Що буде, якщо Верховна Рада України не погодиться з Вашим поданням і з Ю. Тимошенко не знімуть депутатську недоторканість?

Відповідь. Справа буде розслідувана, а всі, хто проходить по ній і не є депутатами, відповідатимуть перед судом. Думаю, що саме суд поставить крапку в цьому питанні. Але повинен відмітити, що незгода Парламенту на зняття з Юлії Тимошенко депутатської недоторканості для притягнення її до кримінальної відповідальності суттєво вплине на об’єктивність розслідування справи.

Запитання. Чи одержуєте Ви у справі Ю. Тимошенко правову допомогу від американців, зважаючи на те, що вона фігурує у справі П. Лазаренко?

Відповідь. Звичайно, ми отримуємо допомогу від американських колег і у справі Тимошенко, і у справі Лазаренко.

Запитання. Чи є якесь істотне зрушення у справі Гонгадзе після Вашої зустрічі з Карлосом Паскуалем та іншими зарубіжними дипломатами?

Відповідь. Після зустрічі з послом США Карлосом Паскуалем ми абсолютно порозумілись і у нас немає ніяких протиріч у поглядах на розслідування цієї кримінальної справи. Є домовленість про спільні дії і допомогу не лише з американцями, а й з німцями, французами… Я бачу, що міжнародна спільнота не на словах, а на ділі зацікавлена в об’єктивному, законному розслідуванні цієї кримінальної справи, а ми зробимо все, щоб вона була розкрита.
rost
Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-11-2004 у 12:26

Цитата:
Першим відправив користувач Нанушка
А суд її і звинуватив

Я змушений зауважити, що відповіді на своє питання так і не дістав, тому повторю. Скажіть, будь-ласка, шановна Нанушка який конкретно суд виніс звинувачувальний вирок, і коли.

В тій купі, що ви запастили вище, я, натомість, бачу таке:

"Запитання. В якому стані зараз ті справи, які були порушені Генпрокуратурою щодо Юлії Тимошенко у 2001 році?

Відповідь. Декілька кримінальних справ були закриті рішеннями Києво-Святошинського місцевого суду Київської області".

Тобто, на сьогоднішній день, суд, як раз відкинув звинувачення.
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-11-2004 у 12:45

Мушу вибачитись. Вирок ще не винесено. Декілька справ було закрито, так, але подивитесь у якому році. Після того ще були звинувачення. А я спеціально навела дані за 2002 рік, а не останні, щоб довести, що два роки тому, задовго до сьогоднішніх виборів, справа не мала виборчого забарвлення, а тому була досить об'єктивною.
rost
Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-11-2004 у 12:53

Ну хіба сліпий не бачив, що справа мала яскраве політичне забарвлення, а що виборів тоді не було, то кучмівська прокуратура не винна.

Зате, втративши надію, довести щось в українському суді, естафету передали в більш слухняний суд -- російський. І то акурат перед першим туром. Чи це теж для того, щоб "справа не мала виборчого забарвлення, а тому була досить об'єктивною"?
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-11-2004 у 13:50

Так, ви маєте всі підстави так писати. І ви праві, що стали на її захист. Мені не слід було піднімати цю тему, визнаю.
А дніпропетровцям лишається жити серед багнюки, що була піднята з дна хвилями справи ЄЕСУ та серед палаців пані Юлії, побудованих у історичному центрі міста. І дивлячись на її перший триповерховий палац на розі вул. Героїв Сталінграду з ганком десь соток 10 (у цьому районі через обмаль незабудованої землі 1 сотка коштує від $10000) вірити в те, що вона абсолютно невинна ні в чому з того, у чому її звинувачують.
tysovska
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 15-11-2004 у 14:34

http://www.yabluko.org.ua/yabl-cgi/view.cgi?golos/101227070203
Дуже мені сподобалася стаття з цього сайту. Ось невелика цитата:
Цитата:
Летом 2002 года из-за головотяпства и нерасторопности властей произошла страшная трагедия на аэродроме в Скнылове под Львовом. Через пару дней из-за вопиющих нарушений техники безопасности — жуткая катастрофа на шахте в Донецке, унесшая десятки человеческих жизней. Как вы думаете, что в этом случае предпринял генпрокурор Пискун? Правильно, открыл новое уголовное дело против Тимошенко…
<...>
Итак, Юлия Тимошенко выступает с идеей импичмента президента Кучмы — Генпрокуратура открывает против нее уголовное дело. Тимошенко создает комиссию по возврату долгов по заработной плате и раскрывает планы власти по разбазариванию бюджетных средств — прокуратура и налоговая громят «Единые энергосистемы Украины», ранее возглавляемые Тимошенко. Юлия Тимошенко выступает за отставку бездарного правительства — прокуратура добавляет несколько новых уголовных дел. Тимошенко начинает кардинальные реформы в топливно-энергетическом комплексе — фальсифицируются новые дела. Юля выводит из теневой сферы ТЭК 10 млрд грн. — прокуратура сажает в тюрьму ее мужа. Юлия Владимировна объявляет борьбу коррупции в угольной отрасли — ее снимают с должности и бросают за решетку. Юля провозглашает референдум по сбору подписей граждан Украины за отставку Кучмы — прокуратура возбуждает уголовные дела против ее родственников и бывших бизнес-коллег. Юлия Тимошенко выступает с инициативой проведения акции «Восстань, Украина!» — прокуратура направляет в парламент представление о лишении ее депутатской неприкосновенности. Юлия Тимошенко предлагает отдать явно лишние деньги администрации президента и силовиков учителям и врачам, выступает за досрочные президентские выборы и объединение оппозиционных сил — прокуратура возбуждает уголовные дела «по вновь открывшимся обстоятельствам» и т. д. и т. п.

А стосовно палаців... По-перше, ніде в інтернеті не вдалося знайти посилання на інформацію про палаци, а вірити комусь на слово останнім часом якось не хочеться. По-друге, невже людина, яка займала посади комерційного директора і генерального директора у великій компанії не могла собі заробити на палац? Он мій директор, який на 100% є чесною людиною (я можу під цим підписатися), заробив собі за кілька років. На палац, і навіть ще на дещо. Звинувачення - хитра штука. Можуть обернутися проти того, хто ними безпідставно кидається. Про Вячеслава Чорновола теж казали, що він буцімто за згвалтування сидів і володів палацами...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 15-11-2004 у 20:22

Якщо когось ще цікавить моя позиція :D, то я ніколи не був надто прихильним до леді Ю. Гадаю, під дахом Павла Івановича справ вони наробили ще "тих". Потім Павлушу виперли з України, Юлю з родичами обібрали; потім Ющенко запросив її в уряд, і ця ображена жінка (неймовірно страшна сила, між іншим, нікому не раджу) "вивела на чисту воду" всіх своїх кривдників, а далі - втягнулася в боротьбу. "Хатиночки" в неї у Дніпропетровську є, тут дарма сперечатись, але то не головне.
Цікаво, що пані Нанушка чомусь і не вперше звертає увагу саме на прихильників Ющенка, сором'язливо замовчуючи, на кого працювала сама. За тоном письма роблю висновок, що наразі вона вже "вільна" - її кандидат набрав ...,...% і "задравши штани" пострибав домовлятися з кимось із фаворитів. Гадаю, якби вона його нам назвала, нарід би компромату на кандидата з почтом накидав - мало б не здалося. Також чомусь "чесній пані" зовсім не соромно за оточення пана прємьера, в якому є, наприклад, пара-трійка мільярдерів (куди там тамтій Юльці). Чом би не спитати-присоромити: "Звідки бабло"? Ач ні! Ще є нормальний крутий дніпропетровський мужик Льоня Кучма (судячи з усього, в нього у Дніпрі - комунальна квартира, нє? :lol: ). Ну і ладненько, що там Льоня, от Юля - то да: вона ж за Ющенка, а Льоня - за Януковича, правильну політику проводить - чого ж за нього встидатися?!

З.І. Застереження до пана Грабчука: таки дівоче прізвище пані секретарки пресової пана прємьера не Стецьків, а Стеців, тому можна не уточнювати - пан Тарас Стецьків їй не родич, не чоловік і навіть не спонсор :lol:

Усе мине. Усе мене мине
сумна
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-11-2004 у 08:57

А я не втомлююся боротися за місце лідера в цій номінації для Тараса Чорновола. В отій камарильї, яка шабашила на УТ-1 по закінченні теледебатів, я з радістю побачила нашого "маленького принца". Він з властивою йому скромністю притулився в куточку, присусідився біля пари Вітренко-Марченко. Але - о лишенько! - я не чула, що він казав! Якщо хтось чув і запам'ятав, - напишіть, будь-ласка, разом потішимося за нього.
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-11-2004 у 09:04

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Якщо когось ще цікавить моя позиція :D, то я ніколи не був надто прихильним до леді Ю. Гадаю, під дахом Павла Івановича справ вони наробили ще "тих". Потім Павлушу виперли з України, Юлю з родичами обібрали; потім Ющенко запросив її в уряд, і ця ображена жінка (неймовірно страшна сила, між іншим, нікому не раджу) "вивела на чисту воду" всіх своїх кривдників, а далі - втягнулася в боротьбу. "Хатиночки" в неї у Дніпропетровську є, тут дарма сперечатись, але то не головне.
Цікаво, що пані Нанушка чомусь і не вперше звертає увагу саме на прихильників Ющенка, сором'язливо замовчуючи, на кого працювала сама. За тоном письма роблю висновок, що наразі вона вже "вільна" - її кандидат набрав ...,...% і "задравши штани" пострибав домовлятися з кимось із фаворитів. Гадаю, якби вона його нам назвала, нарід би компромату на кандидата з почтом накидав - мало б не здалося. Також чомусь "чесній пані" зовсім не соромно за оточення пана прємьера, в якому є, наприклад, пара-трійка мільярдерів (куди там тамтій Юльці). Чом би не спитати-присоромити: "Звідки бабло"? Ач ні! Ще є нормальний крутий дніпропетровський мужик Льоня Кучма (судячи з усього, в нього у Дніпрі - комунальна квартира, нє? :lol: ). Ну і ладненько, що там Льоня, от Юля - то да: вона ж за Ющенка, а Льоня - за Януковича, правильну політику проводить - чого ж за нього встидатися?!

З.І. Застереження до пана Грабчука: таки дівоче прізвище пані секретарки пресової пана прємьера не Стецьків, а Стеців, тому можна не уточнювати - пан Тарас Стецьків їй не родич, не чоловік і навіть не спонсор :lol:

Я не коментую нікого з команди Я., тому що вважаю не вартим коментувати очевидні речі. Щодо мого голосу у першому турі, то мені абсолютно не соромно - я голосувала за А.Кінаха, що зараз, "задерши хвоста" (як ви висловилися) побіг саме знаєте до кого.
tysovska
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 16-11-2004 у 09:33

Цитата:
Першим відправив користувач сумна
Але - о лишенько! - я не чула, що він казав! Якщо хтось чув і запам'ятав, - напишіть, будь-ласка, разом потішимося за нього.

А я чесно зізнаюся: дивилася без звуку. Просто на пики дивилася. Тому поняття зеленого не маю, що вони там базікали. Особливо імпозантно виглядала Вітренко (чим менше мізків, тим більше апломбу).
сумна
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-12-2004 у 19:40

Вчора героїчний Нестор Шуфрич знову показав, на що він здатен. Його діяльність в стінах ЦВК настільки багатогранна! Чого тут тільки нема: і закривання власним тілом дверей (аж до зняття дверей з петель і зняття светра з тіла), і захист від підлих нашоукраїнських хакерів. А зараз нова сторінка - метання мікрофона в ненависного опонента.
Як каже одна письменниця, "Фройд би плакав".
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 23-12-2004 у 02:49

Т.Чорновіл - the best

http://maidan.org.ua/static/news/1103726216.html

Іноді таки краще говорити ніж жувати. Свій ординарний брифінг Тарасу вдалося знов перетворити на Щось.

Тепер він від імені штабу Януковича заявив, що, мовляв, записи розмов Ківалова, Медведчука, Левенця, Клюєва й інших про фальсифікації виборів були зроблені не СБУ й МВС, а стаціонарними групами людей з оточення Ющенка на американському обладнанні. Тим самим підтвердивши факт таких розмов.

Майдан-Інформ вдячний Т.Чорноволу за його регулярний несвідомий (чи підсвідомий) внесок у справу "вичавлення влади" Кучми-Януковича.
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 24-12-2004 у 21:42

Новий Канал, Репортер:
Біля могили В`ячеслава Чорновола на Байковому кладовищі сьогодні зібралися всі, крім його дітей. Родина та друзі прийшли віддати Чорноволу шану у день народження – нині йому мало б виповнитися 67 років.

Відсутність Тараса Чорновола на імпровізованій панахиді батька стала для всіх несподіванкою. Не може пояснити цього і дружина В`ячеслава Чорновола - Атена Пашко. Натомість всі говорили про здійснення мрії засновника Народного Руху України. Помаранчева революція довела, що Україна стала справді українською.

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 25-12-2004 у 08:51

...мені за базіва соромно... туди-сюди, туди-сюди....
хоч би визначився, чи що, а то в очах мерехтить :-))))
 Сторінки:  1  2    4  5

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2126
Реклама: