Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: З наступного вівторка по неділю я в Києві
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 6-10-2004 у 23:38

Так Ви, пані, до нас приїздіть у п"ятницю, щось, та й зорганізуємо.
А якщо Ви вегетарінка, так тоді взагалі жодних проблем - сир Олексій вміє готувати.

Люби українське!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
jaguara
Академік

Зареєстрований: 6-2-2004
Місто: Польща-Україна
Нема на форумі

Настрій: катастрофічний

[*] написано 7-10-2004 у 00:56

та, боюся, раніше листопада нічого мені не світить... а в листопаді вже зимнувато трохи на природі... і де ви бачили ягуар-вегетаріанців? :) я м"ясоїдка ще та... але й сир обожнюю... ок, як їхатиму -- обов"язково дам знати, будемо свято для душі влаштовувати :)

...а получаєцця, рибочка ти моя, один сплошной кантєкст. (с) Іздрик
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 7-10-2004 у 11:01

Боюся що в листопаді я буду невихідний.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 7-10-2004 у 11:36

За кілька годин я шурую до Львова і не матиму змоги координувати зустріч аж до ранку суботи. Тому виношу тут пропозиції. Обговорити можу по телефону, який повідомив Росту і Наталці.

В суботу з обіду виставка згортається, після чого іде година на демонтаж і Ростислав фактично вільний (до речі, може футбольний люд демонтує? Їм поспішати нема куди, а у нас сонце сідає ;))

Моя пропозиці полягає у:
1. Зустріч на кінцевій зупинці маршрутки №572д (Європейська площа-Новобіличи) через проміжок часу, достатній для переїзду туди від Виставки (80-90 хвилин)
2. Прямування до лісу протягом пів годинки
3. Розпалювання багаття, приготування окропу, заварювання чаю, смаження смачного, печення картоплі, різних розмов (бажано б неполітичних) і т.д.
4. Як сонце зовсім сяде, а може і пізніше, вихід з лісу і по хатах.

Тут, звісно є один недолік - ліс від виставки далеченько і доцільніше б було зустрітись у Голосіївському лісі, який просто за парканом. Але ми з Людою не зможемо так далеко від хати дістатись - це фізично важко.

Якщо приймається - будьласка, до суботи ранку дайте знати тут чи смс. Як ні - теж, як не важко.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 7-10-2004 у 13:29

Є ще одини момент - ми мешкаємо в Борисполі, тож мені туди добратися буде потрібно. А маршрутки навіть ще не знаю, доки ходять. Крім того, вони їздять, наскільки я знаю, з Харківського, а туди що від Наталі, що від Олксія їхати і їхати. От такі пироги.
До речі, якщо хтось знає, доки ті Бориспольські маршрутки ходять, скиньте мені на мобілку СМС - 8-066-7055707.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 7-10-2004 у 13:45

Від мене до Харківської (якщо йти. а не їхати до метро), то близько години.
Подивимось на футбольних хлопців:
початок гри о 19-15, тобто закінчення о 21. До Харківської вони дістануться о 21-30 - 22, бо там буде величенький натовп вболівальників. Значить не погано б було не пізніше 22 бути на Харківський аби урівняти шанси.

А значить о 21 треба стартувати від мене. А значить о 20-30 з лісу. Це, до речі, вже темно.

А значить звільнитися треба якраніше :D
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 8-10-2004 у 09:58

Я гадаю, що могла б десь з 15 години, якщо це точно, ми домовимся, то я або перенесу попередню зустріч, або прихоплю із собою ще одного форумівця. На Європейській площі зустрітися - мені, в принципі, зручно. Годиться. :)

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
 Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3069
Реклама: