Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2  3
Автор: Тема: Лист до телеканалів "1+1" та "Інтеру"
jaguara
Академік

Зареєстрований: 6-2-2004
Місто: Польща-Україна
Нема на форумі

Настрій: катастрофічний

[*] написано 20-10-2004 у 12:47

Емоційний лист, що є, то є. Як на мене -- трохи може аж занадто. Але в цілому враження моє абсолютно ідентичне з Одаркою - листи такі потрібні, біда лише, що толку від них - зеро, бо журналюги таки бояться за свої голови і зарплатні. Як і всі звичайні люди.

...а получаєцця, рибочка ти моя, один сплошной кантєкст. (с) Іздрик
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Лучишин Роман
Заблокований

Зареєстрований: 14-6-2004
Місто: Львів(Жидачів)
Нема на форумі

Настрій: просто чудовий

[*] написано 20-10-2004 у 13:03

Та незанадто, можливо навіть замало. Друге питання, що про цей лист мало хто знає. Тому непомішало б щоб про нього згадали в пресі.

Windows - криво зрозумілий UNIX
Настуня
Новак
*

Зареєстрований: 30-10-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: далі буде

[*] написано 20-10-2004 у 13:36

Дуже хороший лист і згідна з тим що пише Одарка, але зараз багато людей будуть членами комісій на виборчих дільницях. На багатьох з них будуть чинити тиск, і якби такий лист вмістила не одна газета (де ті газети, які готові це надрукувати?), то лист, я вважаю, мав би величезний вплив і на результати виборів
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 20-10-2004 у 14:50

Ну і де ховаються наші жорналісти? Ігор Маартиинііів!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 20-10-2004 у 18:03

...питали *за кого голосую* :-)
не знаю я... аргументи жодного з кандидатів не піднімаються вище рівня популістської
балаканини, на що я, вихована при соціалізмі, маю беззаперечне чуття... :-))
кажу ж – мені потрібні АРГУМЕНТИ.
якось взялася агітувати за ющенка, але мені їх забракло... :-))) тоді я і задумалася,
а чому дійсно за ющенка?... чи це замість *проти януковича*?
хоча проти януковича однозначно.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 20-10-2004 у 18:58

Цитата:
якось взялася агітувати за ющенка, але мені їх забракло... :-))) тоді я і задумалася,
а чому дійсно за ющенка?

А й справді, що сказати доброго про Ющенка зараз? Аргументів останній час дав не так багато.
Проте, уявимо собі ситуацію:
Іде по вулиці чооловік. Гарний. Талановитий. Шанований та достойний. Викликає симпатію та повагу. Однозначно.
Але на нього нападають хулігани. Грабують, бють ногами, паплюжать жінку, яка йде поряд з ним. Він гордий та сильний. Він б'єтьcя. Сам дістає, але і їм не спускає.

І тут зі сторони хтось каже - "а що, і чого я мав би за нього вступитися? Он він весь у пилюці, морда розпухша, з носа кров, бється і лається. А ще казали, що інтелігент та вихований чоловік. Тамті, що його б'ють, правда не кращі, а ну їх всіх"

Не уподібнюйтеся, Темпіко, тому "розважливому" перехожому.

Олександр Шевченко
Дійсний член

Зареєстрований: 5-4-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: 50/50

[*] написано 20-10-2004 у 19:06

2 Андрій Пелещишин:

Тисну руку :) Коротко, влучно і по суті.

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 20-10-2004 у 19:09

Емоційний офтоп, пане Андрію :)

Я знову на цьому форумі нагадаю аргументи і контраргументи Ющенка:

+ гривня - його проект. Тут відразу і стабілізіція української валюти як такої
+ виплати заборгованих пенсій під час прем`єрства
+ економічний поступ під час прем`єрства. Тут виплата мільярдної зовнішньої позики, що до нього сприймалося як національна кітістрофа. Він виплатив.
+ опозиційність до чиннох влади, яка зумовлена не в останню чергу закрученими економічними гайками під час прем`єрства. За що, власне, і поперли, доречі

- політична недалекоглядність. Тут підписання листа під час народних хвилювань і запізна реакція на дії ВР під час його зняття

До цього я б написав що він українець і за походженням і за вимовою :)

Давайте тут без офтопу і зайвих емоцій.
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 20-10-2004 у 19:38

Цитата:
Емоційний офтоп, пане Андрію

Це не офтоп, це метафора. Особливо в контексті титульного повідомлення.

rost
Академік

Зареєстрований: 14-2-2003
Місто: Canada
Нема на форумі

Настрій: оптимальний

[*] написано 20-10-2004 у 21:21

В цій темі дуже однозначно сплила проблема. "Одноязыкі", голосували і будуть голосувати за любу підлоту, яка їм покаже цукерку "второго государственного" хоч і обдурить, на щастя, як завжди. Бо більше нема в Україні проблем крім "языка". Бо їх "зажимають".

І пиши листи не пиши, одноязыких, очевидно, більшість. Яке їм діло який Ющенко чи Янукович. Це все мол популізм, а язык -- проблемa і кранти.

При чому, одноязыкі це не росіяни і не російськомовні українці. Це діагноз такий.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2004 у 22:28

..ех...
дякую олексію за пояснення, і всім іншим – за безперервне відсилання до
лікарні :-)) за діагнозами і тири пири...
не варто розписуватися за тих, кого не знаєш... моя мама (та як і я загалом) –
росіянка, але для неї двомовність – аргумент за януковича, хоча вона голосуватиме
за... сюрприз: симоненка... :-)) а взагалі голосуючих дуже несподівано (як на мене) я
зустрічала сьогодні багацько... прислухалася до розмов в транспорті, на базарі...
і ніхто не говорив ні за ющенка, ні за януковича... гадаю, вибори будуть сюрпризом
для багатьох... в час правління ющенка я мала багато знайомих в києві, що мали
доступ до політичної кухні, і знаю, що багато чому ми можемо завдячувати не стільки
ющенкові, скільки тимошенко юлі або олександрі кужель та іншим... відверто націоналістичні
заклики багатьох з його оточення мене шокують, хоча чого гріха таїти – мущина він
симпатичний, ще не старий.... :-))) хіба тому проголосую.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2004 у 22:42

андрію, ти трохи змістив акценти :-)
насправді це я, громадянка україни, побита, знедолена, це мої права порушуються на кожному кроці,
мене грабують і нехтують моїм життям і здоров*ям... але мені чомусь до лампочки, я виберуся
сама... я не вірю, що прийде новий *цар-батюшка*, візьме все у свої руки і настане рай на землі :-))))
до речі, недавно круто отруїлася, причому не знаю, чим, бо їли всі те саме... ледве не
померла, тому розумію, що відчуває людина у такому стані, і розумію, яка то все фігня –
політика... все дуже відносне, чесно :-))) якщо хтось скаже, що ми були нещасні при
застої, то я не погоджуся, бо це було чудове дитинство... і неважно, хто при владі, важливо,
що у людини всередині... і якщо захищаючи ніби хороші ідеї людина опускається до
приниження інших, до звинувачень і навіть погроз, то я починаю сумніватися у цих ідеях...
ось і все.
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 21-10-2004 у 01:37

2 Tempika: До речі "отруїлася"? Себто Ющенко просто з’їв щось не те, чи організм у нього погано відреагував на щось, іншим не шкідливе? Ну, то може бути. Я дуже сподіваюся, що ти після отруєння виглядаєш краще, ніж він. Бо політика, звісно, фігня, головне, здоров’я, але здорові чи хворі - в разі потреби сядемо усі. Банальна, забита, затерта і дуже вірна фраза: "Не можна бути вільним від суспільства". Амінь.
Ця розмова може продовжуватися безкінечно. Я не відаю наразі, кого я принизила чи кому погрожувала своїми ідеями (може, Піховшека та іже з ними?), чи кого принизив Ющенко, та я точно знаю, що хлоп у магістерській "шапочкє" принизив мою матір, як українку російськомовну. Вона сьогодні сказала буквально слово в слово те, що й Олексій: "Впіймаю це мале продажне - на вуха шапочку натягну". І це не тому, що моя мама така нетерпляча до чужих ідей - це тому, що вона не любить, коли їй в писок плюють.
Важко довести людям, які ніколи цього не відчували, що навіть багаті, заможні чи просто ситі не можуть бути насправді спокійними у країні, де панує насильство. Я погоджуюся з тим, що вибір повинен бути добровільним, та влада нині душить, примушує, нав’язує мені Свій Вибір-2004. НАВ’ЯЗУЄ, ЩЕ Й СИЛОЮ! НЕ Ющенко арештовує студентів. НЕ Ющенко підкидує вибухівку в офіси. НЕ Ющенко закликає українців у Росії голосувати "за президента!!! Януковича". Я не знаю, кому завдячувати за "багато чому" - Тимошенко, чи Кужель, чи Ющенко, але знаю одне - я ніколи не проголосую за кандидата, двічі судимого, і брехливого, як пес. Це вже не кажучи про все, вище перераховане.
Звісно, кожний має право голосувати хоч за послідовного, хоч за червоного, хоч за Черезпарканногузадерищенка. Не зрозуміло тільки, якого дідька мій вибір душать, чавлять, фальсифікують, і всіляко принижують. Не зрозуміло, чому раптом за два тижні до виборів закривають опозиційні телеканали, блокують доступ до сайту з анекдотами про "тому що", виганяють з вузів та заарештовують студентів, чому Путін терміново преться на наш несподіваний парад, чому громадяни Росії усупереч законодавству України (усі ще пам’ятають, що це таке?!) проводять агітацію за одного - провладного - кандидата, чому міліція, у якій завжди був беспрєдєл, але яка чомусь не всіх прем’єрів (а тілько проФФесорів) підтримує, вже понеслася, як душа в рай... Не зрозуміло. Чи зрозуміло? У мене питань немає.
Коли ти не погоджуєшся з тим, що МИ не були щасливі при застої, то про яке МИ йдеться? Про твоє "ми" чи про "ми" тих, котрих гноїли в таборах, як мого дядька, буквально просто так, для профілактики, про тих, котрих у КГБ били так, що вони (жінки) народжували передчасно мертвих дітей, про "ми" тих, які просто за те, що вони виголосили свою думку, потрапляли раптом до психушки, де з них робили овочі? У тебе було чудове дитинство? Я дуже за тебе рада. Але ти - ще не всі. І доки ми (і я в тому числі) писали листи "Рукі прочь от Вьєтнама", вбивали Стуса, Марченка, катували порядних, гідних, небайдужих людей. Для того, щоби перелічити їхні призвища, треба заводити іншу тему.
І ніхто не говорить про царя-батюшку, месію, чи рай на землі. Мова йде про Нормального Президента. Нормального. Не про зека чи шизофреніка, який їздить дивитися на страти людей. Про політика, якого люди не будуть боятися. Хтось вважає, що це Симоненко? Та Бога ради. Мова не про це, а про нав’язування. А різниця між раєм і нормальним, вільним, справді гідним життям така ж істотна, як між тим, що зараз коїться в Україні, і тією системою, котра існує, приміром, у Норвегії. Ти виберешся сама? Я щиро за тебе тішуся. Але коли я чую, що не важливо, хто при владі, а завжди є можливість піти у внутрішню еміграцію, я згадую сотні, тисячі людей, які пішли з життя саме через такий погляд на речі. Ти була у Биківні? Дуже допомогло тим людям те, що у них всередині?!
Коли людина опускається до приниження інших, до звинувачень і навіть погроз, це прикро. Це те, що я спостерігаю зараз з боку Януковича. Та коли держава опускається до "опусканія" своїх громадян, то це просто торба. В поганому сенсі цього слова.

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Користувач Олесь
Почесний Академік

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

[*] написано 21-10-2004 у 07:46

Цитата:
Першим відправив користувач Tempika
....якщо хтось скаже, що ми були нещасні при
застої, то я не погоджуся, бо це було чудове дитинство...

Добре, що у Вас це було чудове дитинство, а от в мене - ні. Мало того, що треба було постійно пильнувати, щоб не сказати в школі чого зайвого і чемно вислуховувати ріжні ідеологічні бздури, так ще для звичайної поїздки до родичів за кордон батьки збирали документи впродовж року, і то це була така собі лотерея - пустять-не пустять. Я розумію, що в мешканців Сходу закордонні родичі якщо є, то переважно в Росії, тому вони так переживають про можливість вільно туди їздити (хоча в чому там зараз труднощі, як так і не розумію). А в корінних галичан закордонні родичі мешкають здебільшого в Польщі, Німеччині, Австрії, Швейцарії, Бельгії, США, Канаді. Якщо поїздка в соціалістичну країну була складною, то в так звану "капіталістичну" - практично неможливою. Ситуація змінилася вже аж в другій половині 80-х. Якщо до влади прийде ВЯ - цілком імовірно, що за кордон знов їздити стане складно, чого не скажеш про другий президентський варіант. До речі, ще пару років тому за кордон їздити було легше, поки сусідні країни не запровадили візового режиму. Зараз Україна має візовий режим з цілим світом, за вийнятком кількох республік колишнього Союзу і пари країн третього світу. І це в той час, коли навіть гірші країни мають угоди про безвізові поїздки навіть з країнами Евросоюзу. Це ознака того, що українська дипломатія кучмівського періоду абсолютно нічого не робила.
Лучишин Роман
Заблокований

Зареєстрований: 14-6-2004
Місто: Львів(Жидачів)
Нема на форумі

Настрій: просто чудовий

[*] написано 21-10-2004 у 10:18

Цитата:
я не вірю, що прийде новий *цар-батюшка*, візьме все у свої руки і настане рай на землі :-))))

А от я вірю, що цілком реально може прийти чорт, який нам всім, В ТОМУ ЧИСЛІ І ВАМ, ТАНЮ, влаштує пекло на рідній замлі! А про щасливе дитинство не казали б ви так, опинившись на місці моїх батьків та дідуся з бабусею, наприклад.

Windows - криво зрозумілий UNIX
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 21-10-2004 у 10:23

Вибачте, що втручають, але мені здається що назва теми звучить як
Лист до телеканалів "1+1" та "Інтеру"
Grabchuk
Академік

Зареєстрований: 30-9-2003
Місто: 130 км на південь від Львова
Нема на форумі

Настрій: Чемний

[*] написано 21-10-2004 у 11:06

Аргументи. Для Tempikи

Не полінувався і знайшов статтю, яка мені запамяталася ще з 2000 року.

http://www.zn.kiev.ua/nn/show/301/27822/

НА ПРИЗ ЗАКРИТТЯ СЕЗОНУ

Юлія МОСТОВА
Субота, 15 - 21 Липня 2000 року

УРЯД

Уперше за роки свого існування Україна має прем’єра, якого ніхто не підозрює у корисливих діях на посаді глави уряду. Якщо про корумпованість окремих членів Кабміну, інколи — доказово, інколи — за інерцією, продовжують згадувати вітчизняні й зарубіжні експерти, то запідозрити Ющенка в тому, що він контролює транзитний аміакопровід, газовий ринок чи нафтопереробні заводи, нікому не спадає на думку — ні друзям, ні ворогам. Свого часу журналісти, опитані «Дзеркалом тижня», відповіли на запитання: «Кого в Україні критикувати найнебезпечніше з точки зору наступних законних і незаконних дій у відповідь?» Проти прізвища Віктора Ющенка стояв нуль. Такий самий нуль, відповідаючи на це запитання, скоріш за все поставили б депутати, губернатори, бізнесмени і, цілком можливо, чиновники. (Члени Кабінету Віктора Андрійовича за час його прем’єрства продемонстрували безпрецедентний плюралізм, оцінюючи як дії свого керівництва, так і ефективність обраного курсу. Виступи екс-міністра Сергія Тигипка й екс-міністра Сергія Тулуба, котрі пішли з уряду добровільно, просто неможливо собі уявити в уряді Лазаренка, Пустовойтенка й навіть Марчука.)

За інших умов сильна риса вдачі Віктора Андрійовича в нинішній ситуації обернулася проти нього і серйозно послабила його вплив. Мова про те, що абсолютно всі переконані: прем’єр не займається ручним управлінням економікою. На заводі Ілліча або на «Криворіжсталі» ніколи не пролунає дзвінок із вимогою відвантажити конкретну кількість металу конкретній фірмі за конкретною ціною. Більше того, усі чудово розуміють, що прем’єра практично не допущено до цільового використання каральних органів: приміром, у кабінеті Миколи Азарова прем’єрський телефон не віддасть розпорядження взяти змором конкретну фірму чи підприємство. Ющенко не лобіює, тож він мало цікавить великих і малих господарів життя. Він намагається зробити те, у чому, попри очевидність, не зацікавлена більшість: запровадити прозорі й чіткі правила гри для всіх. Але в країні, де кожен звик виторговувати пільги, ринки та об’єкти приватизації особисто для себе, такі правила не потрібні. Усього занадто мало, щоб ділити його чесно.

Нас багато, але посад нам малувато:)
Grabchuk
Академік

Зареєстрований: 30-9-2003
Місто: 130 км на південь від Львова
Нема на форумі

Настрій: Чемний

[*] написано 21-10-2004 у 11:12

І ще одна цитата звідти ж.

Утім, президентські вибори й референдум продемонстрували, що ми підтримуємо все те, що відбувається з нами, з нашою країною, що ми готові навчити наших дітей жити в цих умовах і доіснувати в них свій вік. А така перспектива — дуже реальна. Якісного поштовху чекати немає звідки: ні від нас із вами, ні від потенційних наступників трону. Свобода зникла навіть із кухонь, оскільки необхідність говорити про неї заглушено необхідністю обговорювати способи виживання. Можливо, коли-небудь, коли олігархи перестануть гризтися між собою, шахтарі, котрі лежать біля адміністрації, перестануть палити «Честерфілд», судді відключать телефони, а журналісти перестануть вважати боротьбу за свободу слова донкіхотством, щось і зміниться.

А поки що хочу вас запитати: не знаєте, часом, навіщо я все це пишу?

Юлія МОСТОВА
Субота, 15 - 21 Липня 2000 року

Нас багато, але посад нам малувато:)
rost
Академік

Зареєстрований: 14-2-2003
Місто: Canada
Нема на форумі

Настрій: оптимальний

[*] написано 21-10-2004 у 11:16

Холуйсько-державні канали розхвалюючи Януковича, кажуть, що нікуди подітися від реальних здобутків під його керівництвом. Якби то їм нагадати про ще один яскравий здобуток під керівництвом проффесора, борця з "бардаком".

В 2004-у Україна ділить 106 місце в світі (індекс 2.3) по рівню корумпованості разом з Гондурасом, Суданом, і Зімбабве. http://www.transparency.org/cpi/2003/cpi2003.en.html
Сусідами по списку в гіршу сторону є Конго, Еквадор, Ірак, Сієра Леоне і Уганда з індексом 2.2.

До речі, знайомий був недавно в відрядженні в Еквадорі. Побувавши в багатьох нещасних країнах раніше, як лікар-волонтер, він сказав, що корупція в Еквадорі це щось особливе навіть в порівнянні з мафіозною Колумбією зараз, і Панамою, коли там був президентом наркоторговець. Зверніть увагу, що Україні не вистарчає ще одної десятої пункта до того злощасного Еквадору.

У 2002-у Україна, поки Хам не почав рулити, була на 85 місці з індексом 2.4, а злощасний Еквадор мав все ті ж 2.2 пункти -- стабільність ознака класу. Цікаво, як скоро проффесор "догонит и прегонит" Еквадор. Зробити він це мусить тому, що послідовний.

До речі Уганда в 2002-у мала 2.1. Виявляєть в протилежну строну теж можна рухатися. Везе неграм, що в них прем"єр не проффесор.

P.S.
2Теmpika. Чи не могли б ви запитати, у ваших знайомих, котрі "не бандити, не пацієнти, а звичайні люди" що ж то за "бардак" має принести Ющенко, якщо ЦЕ, вони "бардаком" не вважають. Якщо, ці "звичайні люди" здатні мислити.
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 21-10-2004 у 12:44

До речі, сьогодні у нас корупція виявляється до смішного очевидно й на найнижчих рівнях. Наприклад, була я на вихідних у Львові. В неділю вертатися на Київ - квитків нема. Ніяких. На жоден поїзд. Батько став у касу в куточку й перемигнувся з касиркою. Ми десь із півгодини покантувалися біля тої каси й нарешті з'явився один квиток. Касирка називає суму - одразу на 5 гривень більше за потрібну. Ми даємо більше на 15 і не беремо решту назад. Тоді ще за півгодини, коли ми вже думали, що я таки виїду на Київ, а батько лишиться, касирка бере в нас гроші, вішає табличку на вікно "Тех. перерва" і тікає хвилин на 15. За чверть години з'являється зі спеціальним проштампованим квитком, які видають тільки для працівників залізниці. Я надзвичайно вдячна касирці за допомогу, бо інакше б ніяк було виїхати зі Львова, але ж у нас така корупція на кожному кроці! У нас за гроші зараз дійсно можна все! Хіба це нормально? І я не вірю, що Янукович захоче покласти цьому край - йому, з його хистким становищем при владі, це невигідно.
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 21-10-2004 у 18:04

Пані Наталю, підтримую Вас у кожному Вашому слові з сьогоднішнього повідомлення. Краще не скажеш.
jaguara
Академік

Зареєстрований: 6-2-2004
Місто: Польща-Україна
Нема на форумі

Настрій: катастрофічний

[*] написано 21-10-2004 у 18:38

Цитата:
якщо хтось скаже, що ми були нещасні при
застої, то я не погоджуся, бо це було чудове дитинство...

я скажу:mad: у мене дитинство було паршиве.
...і життя на Сході його абсолютно не полегшило. Ніхто ж не винен, що родина у мене україномовна.

...а получаєцця, рибочка ти моя, один сплошной кантєкст. (с) Іздрик
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 4-11-2004 у 21:15

Отримала відповідь від "Зірки телебачення України". Відповідь, імхо, тягне на Нобелівську премію.
1) Я - спамерша.
2) Таких письменників, як я та Сашко, ніхто не знає. (Горє-то какоє!!! :baddevil: )
3) А жінка Ющенко - все одно американка. :D

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 5-11-2004 у 09:32

Вчора на тих провладних телеканалізаціях знову лили на Ющенка бруд, знаючи, що ніхто їх не притягне до відповідальності за порушення закону - агітацію до оголошення офіційних підсумків першого туру.
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 5-11-2004 у 18:24

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
Отримала відповідь від "Зірки телебачення України". Відповідь, імхо, тягне на Нобелівську премію.
1) Я - спамерша.
2) Таких письменників, як я та Сашко, ніхто не знає. (Горє-то какоє!!! :baddevil: )
3) А жінка Ющенко - все одно американка. :D

Чи "зірка телебачення України" наполягала, жиби її ім'я залишилося в таємниці?

Усе мине. Усе мене мине
 Сторінки:  1  2  3

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3142
Реклама: