Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2  3
Автор: Тема: Результати голосування
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 5-7-2004
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 3-11-2004 у 12:52

В Дніпропетровську на 29 тер.окрузі, 45-й виборч. дільниці взагалі ніяк не спостерігали. Я робила спроби докричатись (буквально) хоч до будь-яких спостерігачів, та зась. Я своє призвіще і свою адресу знайшла в списках по двох(!!!) виборчих дільницях 44-й і 45-й. Я не знаю, може і ще десь була, та вже не знала на які звертатись, а мої батьки, що постійно прописані (зареєстровані) за однією адресою з 1985 року взагалі ніде себе не знайшли. Ми витратили майже цілий день, звернулись до суду і отримали постанову, за допомогою якої проголосували. Але ж на дільницях не було протоколу про порушення, зафіксувати порушення виявлені мною голова дільниці відмовився. Спостерігачі були пасивні, вони просто відверталися. От так.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 3-11-2004 у 13:06

Пасивність багатьох спостерігачів НУ теж є серйозною проблемою. НУ має переглянути свої списки спостерігачів.
Чесно кажучи, не знаю, для чого люди йдуть в спостерігачі, щоб потім просто сидіти, склавши руки на дільницях. Хіба вони запроданці дійсно.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Sergi Adamchuk
Академік

Зареєстрований: 29-7-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

[*] написано 3-11-2004 у 13:11

Цитата:
Першим відправив користувач Рост
Пасивність багатьох спостерігачів НУ теж є серйозною проблемою. НУ має переглянути свої списки спостерігачів.
Чесно кажучи, не знаю, для чого люди йдуть в спостерігачі, щоб потім просто сидіти, склавши руки на дільницях. Хіба вони запроданці дійсно.

Припускаю, що на сході спостерігачі просто-на-просто залякані
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-11-2004 у 13:16

На Сході (тобто в Донецьку та Луганську) можливо й залякані, а в Дніпропетровську я щось переляканих не бачила. У нас були просто пасивні. Від будь-яких кандидатів. Прийшли-відсиділи-пішли. Штаб Ющенка наймав спостерігачів по 60 грн. за добу, Януковича - по 50 грн. за добу. І від того і від того кандидата їх було до чорта. Вони сиділи поруч і всі разом мене вгамовували й випроваджували з дільниці (наголошую 45-ї).
Василь Яворський
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 4-8-2003
Нема на форумі

Настрій: Відповідний

[*] написано 3-11-2004 у 13:25

Саме тому Ющенко і не виграв вибори у першому турі. Думаю, що нікого не залякували, просто в лавах Ющенківців починає спостерігатися певний пофігізм. На кожній дільниці в Україні повинен бути принаймні один спостерігач, в котрого болить душа за чесність виборів, якщо НУ не забезпечить цього в другому турі, то цілком реально, що ситуація повториться, навіть більше: цього разу верх візьме синій колір на карті, а не помаранчевий.

Будні великого міста

На Диявола - з хрестом, на ворога - з мечем (с) Д. Донцов

Лучишин Роман
Заблокований

Зареєстрований: 14-6-2004
Місто: Львів(Жидачів)
Нема на форумі

Настрій: просто чудовий

[*] написано 3-11-2004 у 14:58

Я мав спостерігати у Дніпропетровську, але з невідомих мені причин, відмінили. Тож залишся у Львові і спостерігав на 21-й дільниці 120 округу. Загалом все обійшлося тихо, окрім виявлення доволі довгого списку мертвих душ (більше 10), а також відключення світла орієнтовно в 20:30.

Windows - криво зрозумілий UNIX
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 4-11-2004 у 11:39

наскільки це реально :
у Дніпропетровську на вулиці видавали бюлетень вже з позначкою, й за 50 грн. йго треба було пронести на дільницю, вкинути й винести чистий.
Такий от кругообіг бюлетенів.:mad:

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-11-2004 у 11:47

Цитата:
Першим відправив користувач Captivitas
наскільки це реально :
у Дніпропетровську на вулиці видавали бюлетень вже з позначкою, й за 50 грн. йго треба було пронести на дільницю, вкинути й винести чистий.
Такий от кругообіг бюлетенів.:mad:

Брехня. Я знаю ситуацію по двох дільницях у нашому мікрорайоні, мій чоловік був спостерігачем у протилежному кінці міста (вже ближче до Запоріжжя) - такого не було. Знаєте, наше місто з одного боку дуууууууже корумповане й багате, а з другого злиденне. Якби на якійсь дільниці пропонували за 50 грн. бюлетень пронести, так там би вистроїлась таааааааакааааааа черга, що все місто б знало. Може десь так пару бюлетнів і пронесли, але поширеною така практика не була.
Grabchuk
Академік

Зареєстрований: 30-9-2003
Місто: 130 км на південь від Львова
Нема на форумі

Настрій: Чемний

[*] написано 4-11-2004 у 12:54

Цитата:
Першим відправив користувач Рост

Для того, щоб переглянути списки спостерігачів, треба щоб бажаючих бути спостерігачами було більше, ніж потреба в спостерігачах. Тоді би можна було проводити конкурс. А так, треба дякувати всім, навіть пасивним, спостерігачам.
Краще пасивний спостерігач, ніж відсутність спостерігачів взагалі.

Нас багато, але посад нам малувато:)
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 4-11-2004 у 13:14

ЦВК не має ще багато протоколів (десь 30 округів) й є вариант визнання виборів у цих місцях недійсними.
А вчорашня промова леді Т. про вішання на косинках й невідворотній перемозі Ю. - це взагалі щось :(

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Grabchuk
Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-11-2004 у 19:53

Результати першого туру виборів президента будуть оголошені через кілька днів.Про це заявив голова Центрвиборчкому Сергій Ківалов в інтерв’ю журналістам в четвер.
Він також сказав, що закон дозволяє рахувати до 11 листопада. "Але ми не будемо чекати до цього дня", - додав він.
Ківалов також пояснив, що такий підрахунок викликаний тим, що "буває, протоколи складені нєбрєжно, але неточності – не по кількості голосів, а по кількості виданих бюлетенів".

сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 10-11-2004 у 13:48

Оте безкінечне зволікання з оголошенням результатів першого туру якось зменшило саму значимість цих результатів. Мене вже, наприклад, не здивує БУДЬ-ЯКИЙ результат, бо зрозуміло, що відбуваються маніпуляції і підганяння під потрібну цифру. Просто зайвий раз впевнимося, хто є хто.
marco
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Львів, центр
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 10-11-2004 у 15:01

Ну нарешті!!!!
У ЦВК оброблено 100% бюлетенів.
За Ющенка проголосувало 39,87%,
за Януковича - 39,22%,
за Мороза - 5,83%,
за Симоненка - 5,03%.

http://www.pravda.com.ua/archive/2004/october/31/cvk.shtml

Компанія "ВебМайстерня" - професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 10-11-2004 у 15:57

Дані збігаються з попереднім прогнозом: влада зробить усе, аби Я. випередив Ющенка, а якщо це вже зо-о-овсім буде неможливо, докладе зусиль, щоб розрив складав не більше 0,5% на користь Ющенка.
Grabchuk
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-11-2004 у 18:24

Одна з причин такого довготривалого підрахунку голосів - це бажання повторити таку процедуру і в другому турі.
На всякий випадок.....

Хоча їм це вже не допоможе. Особливо, якщо Янек візьме участь в теледебатах:)

Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 10-11-2004 у 18:27

Цитата:
Першим відправив користувач tysovska
Дані збігаються з попереднім прогнозом: влада зробить усе, аби Я. випередив Ющенка, а якщо це вже зо-о-овсім буде неможливо, докладе зусиль, щоб розрив складав не більше 0,5% на користь Ющенка.

Все одно не склалося: розрив на користь Ющенка склав 0,55%, тобто більше 0,5%.
Головних висновків два.
1) Не дарма боролись за цей нещасний відсоток. Головне - перемога з будь-яким рахунком. Це може бути маячком для багатьох: журналістів, політиків (ну для цих це ЦВК - не аргумент - вони ще того тижня почали домовлятися), електорату, врешті, надто для того шару, який цілком переконаний, що "голосуй - не голосуй, все одно..." порахують "як їм треба". Тому або не голосують, або голосують саме "як їм (тобто Владі) треба": все-одно, а так - безпечніше. Тепер, може, хтось із цих людей і зрозуміє, що "а раптом?", тож чому би не спробувати. Принаймні, я вже в такому ракурсі починаю агітувати.
2) То що Влада в нас злочинна, знають усі. Але поза тим яки ж вони боягузи. Про яйце вже якось і незручно згадувати, але ж хто повірить, що ЦВК лише сьогодні нарешті дорахувала ті 2%, які залишалися після 1-го числа?! Вони все знали заздалегідь і саме тому не вилазили із сортиру внаслідок хвороби "серця". Просто сьогодні було далі вже нікуди - Закон не дозволяє.
Та вже одного цього аргументу досить, щоби не переобирати цю зайчачу Владу із симптомами "ведмежої хвороби".

Усе мине. Усе мене мине
Grabchuk
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-11-2004 у 18:36

Чотири фактори, які позитивно вплинуть на результати другого туру:
1. Затягування із оголошенням результатів першого.
2. Проведення теледебатів, або відмова від них Янека.
3. Підтримка Ющенка Морозом, Кінахом, Омельченком, Черновецьким, Б.Олійником.
4. Плавне розпадання адмінресурсу на регіональному рівні.

Всьо зі знаком "-" для Янека.

Aleksandra Fink-Finowicka
Дійсний член

Зареєстрований: 18-5-2004
Місто: Warszawa
Нема на форумі

Настрій: кохаю свого мужа!!

[*] написано 10-11-2004 у 18:51

В нас (Польща, Варшава) по радію передають Ющенко перевіг перший тур, він отримав більше ніж 40%, та передусім білше ніж Янукович!

\"Я жива! Я буду вічно жити!
Я в серці маю маю те, що не вмірає.\"

Леся Українка
Grabchuk
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-11-2004 у 18:56

Івано-Франківська область :)
за Ющенка - 89,03%, за Януковича - 4,47%

Aleksandra Fink-Finowicka
Дійсний член

Зареєстрований: 18-5-2004
Місто: Warszawa
Нема на форумі

Настрій: кохаю свого мужа!!

[*] написано 10-11-2004 у 19:52

перепрошую, не дочула, Ющенко майже 40%, не більше ніж 40% як мені здавалося.

\"Я жива! Я буду вічно жити!
Я в серці маю маю те, що не вмірає.\"

Леся Українка
Круціфукс.
Академік

Зареєстрований: 4-12-2002
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 10-11-2004 у 21:09

http://img.lj.com.ua/barmaglodt/u.jpg
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 11-11-2004 у 09:00

"Українська правда" вчора біжучим рядком подала дані за Януковича 39,22 %, а насправді було 39,32 %...
tysovska
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 11-11-2004 у 11:04

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Не дарма боролись за цей нещасний відсоток. Головне - перемога з будь-яким рахунком.

У мене, чесно кажучи, є одне побоювання: Я. вчора в телевізорі виглядав надзвичайно задоволеним. Маю підозру, що команда його вже вигадала новий підступний план. Тобто: команда Ющенка розслабляється, а ми в цей час... Недарма вже кілька разів різні представники Я. заявляли, що "схід масово прийде голосувати". Таким чином вимальовується картина: в Донецьку й Луганську, як завжди, прийде голосувати близько 50% населення. За десять хвилин до 20:00 члени комісії від Я. вкидають у скриньки всі решта бюлетені (за тих, хто не прийшов), але заповнені за Я., і Я. набирає додатково 40-50% у східних реіонах. При цьому в західних регіонах спостерігачі від Я. масово фіксують "порушення", щоб на якомога більшій кількості дільниць визнати вибори недійсними. Що ми маємо в результаті? Отож-бо.
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-11-2004 у 12:43

Цитата:
Першим відправив користувач tysovska
[ За десять хвилин до 20:00 члени комісії від Я. вкидають у скриньки всі решта бюлетені (за тих, хто не прийшов), але заповнені за Я., і Я. набирає додатково 40-50% у східних реіонах.

Цікаво, а де ж в цей час будуть спостерігачі від Ющенка? Чи Ви вже знаєте напевне, що на жодній дільниці на Сході спостерігачів взагалі не буде?
tysovska
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 11-11-2004 у 13:05

Я не знаю напевно, але є два моменти:
1) Спостерігачі можуть бути присутні під час підрахунку бюлетенів, якщо члени комісії не заперечують. Якщо ж члени комісії проголосують проти, спостерігачі вільні (в усякому разі, мені таке сказала особисто одна спостерігачка).
2) Членів комісії від Ющенка почнуть залякувати й знову масово виключати з комісій.
 Сторінки:  1  2  3

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3201
Реклама: