Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4
Автор: Тема: Подолати непритомність, або...
Нормалайзер
Академік

Зареєстрований: 27-9-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 13-12-2004 у 00:07
а нас не "купують"?

бо щось я думаю, що стартовий топік - "розвод";)

(принаймі - хочеться так думати, бо якщо вважати, що все написано серйозно - просто вважалка не витримає :lol: )

я заперечую проти будь-яких передруків моїх повідомлень з цього форуму будь-коли й будь-де, крім цього форуму
http://drymba.net/
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Користувач Олесь
Почесний Академік

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

[*] написано 13-12-2004 у 08:45

Цитата:
Першим відправив користувач Нормалайзер
бо щось я думаю, що стартовий топік - "розвод";)

(принаймі - хочеться так думати, бо якщо вважати, що все написано серйозно - просто вважалка не витримає :lol: )

От і я про те ж. Навіть питався, але відповіді ще нема. Це однозначно якийсь проект і незабаром пан Яндрух оприлюднить вислід дослідження. З нетерпінням чекаю.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 13-12-2004 у 10:29

Важко сказати, "розвод" чи не "розвод", а от стосовно тих 15 (або 13) мільйонів, які "свідомо" проголосували. По-перше, ми всі прекрасно знаємо, скільки з цих мільйонів проголосувало під тиском (в одній лікарні лікарі свій "Вибір-2004" виправдовували так: "У нас дуже хороший головлікар. Якщо ми не проголосуємо за Я., у головлікаря будуть проблеми" ), скільки ще голосувало під прямим тиском - просто бюлетені треба було вкидати в скриньку в розгорненому вигляді (всі фото є в інтернеті). Люди залякані до тваринного страху (і я була б залякана, якби мені на дільницю доводилося проходити крізь шерегу бритоголових).

І лишається у нас якраз пару мільйонів тих, що дійсно проголосували свідомо. Так свідомо, як Коновалюк. Такі по трупах підуть, аби тільки собі шмат влади урвати. Ще частину з цих свідомих становлять українофоби, які Ющенка ніяк, крім "нашистом" і "бандерівцем" не називають. Але про що це свідчить? Хіба про те, що це свідомі люди? По-моєму, це свідомі совки-шизофреніки, які казяться від того, що їхній час минув.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 13-12-2004 у 10:41

Цитата:
Першим відправив користувач Яндрух
От із такими і можна б було випити залюбки гальбу пива (а не келих "аристократичного" вина з декотрими, хто вважає громадян держави за "маленьких"...).

Прошу пана, а що поганого в тому що Ющенко називає нас маленькими українцями ? Ви що дуже великий українець? Помоєму тут всім зрозуміло що якщо в країні 50 мільйонів людей то кожен з нас є саме маленьким українцем, який мало що вирішує в масштабі держави самостійно.
Ну такі вислови називаються вроді метафорами.. В школі повинні були це вчити :)
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

[*] написано 13-12-2004 у 15:35

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
Цитата:
Якщо мені не зраджує пам'ять, то раніше в досьє "Dmy" в графі "місцезнаходження", здається, не фіґурувало "Донецьк"...

Дмитро (Dmy) справді з Донецька, і завжди писало "Донецьк". Яндруше, не потрібно у власній неуважності вбачати хитрощі опонентів.

Ну, раз так, тоді звиняйте: і пан Андрій, і шановний "Dmy" - за мою неуважність.
Яндрух
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 13-12-2004 у 15:41

2Наталка (і не тільки):

Насправді, ми всі - і я в цьому впевнений на всі 100! - ані тепер, ані в найближчому майбутньому так і не дізнаємося ПРАВДИ щодо дійсних причин видозміни образу кандидата в президенти.
В разі затвердження "народного президента" яко державного, реального президента після перемоги в ІІІ турі, то відтак і ДАЛІ нам будуть втовкмачувати в голови про замах на кандидата. Ще б пак, адже переможців не судять...
Ба, навіть, коли й переможе його опонент, - то навіть тоді не спливе одразу вся правдонька - за теперішніх наших умов таке є НЕМОЖЛИВО!
Пригадаймо нерозгадані й дотепер вбивства журналістів, банкіра, багато ще кого; а жорстоке побиття парохіян одної колись ніби-то нечинної в минулому конфесії у середині 90-их, до котрої має честь належати й Наталка - чому вважають за потрібне не розкривати таємниць як і з того боку барикад, так і з другому? Та тому, як на мене, що сторін як таких немає в нас - є одне, якесь аморфне утворення, яке постійно видозмінюється в часі та просторі.
Мені б дуже хотілося, щоб, власне, я був ПОМИЛИВСЯ - нехай, як би то цинічно не звучало, вже то будуть підступні плани клятих ворогів української демократії, аби лиш не замарувати (і в прямому, і в переносному значеннях...) обличчя отої ще кволенької української демократії.
Вельми обнадійливою виглядає нещодавно ухвалена політреформа (хоч іще на папері): може від вересня наступного року (якщо тільки наша славна опозиція, отих 45 депутатів-каналізаційників, що не проголосували, в разі перемоги народного не буде оскаржувати в суді), а коли точніше, то, мабуть-таки, від наступного складу парламенту в Україні бодай хтось почне брати на себе ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за стан речей у державі.
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 13-12-2004 у 18:20

2 Яндрух: навіть не знаю, їй-богу, що написати, аби воду у ступі не товкти. Вочевидь, манеру ведення дискусії (та й манеру триматися) ви частково запозичили у нашого славного проФФесора, у якого спочатку в Києві нічого не відбувалося, потім нічого не відбувалося в Україні, а потім він чкурнув в Донецьк, де у присутності знаного "українофіла" Лужкова брав активну участь у сепаратистських акціях та активно сприяв утворенню ПІСУАРу - Тому Що сміливий, Тому Що послідовний, і Тому Що патріот. Народ на Майдані спрагло волів бачити кандидата від влади, однак він – на жаль – не прийшов. Вочевидь, не прикупив для себе памперсів, бо радити іншим, це одне, а самому їх використовувати... мабуть, з розміром проблеми були. Так от, ваші "депутати-каналізаційники" - з тієї ж серії, що "казли", "трєпачі" і "шкодлівиє коти". Відповім вам вашими ж словами: якщо ми, виборці, не маємо права судити Януковича за його вчинки, бо "хто МИ такі?", то хто ВИ такий, щоби так називати людей, ставлення яких до політреформи відрізняється від вашого?
І для початку рекомендую взяти на себе ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за стан речей в державі виконавчій владі, бо законодавча дуже не зле себе повела. Де там наш прімьєр-міністр? Чи то у відставці, чи то у відпустці, повідає непритомним від щастя перебування "в епіцентрі економічного дива" (с) донеччанам, який він був усе життя опозиціонер? Якщо мені на когось і гидко дивитися, так це на двометрового гевала, котрий спочатку обіцяє, що я асфальт гризтиму, моєму меру, яким би він не був, говорить "Омельченку послє моєй побєди нє жить", потім тупо гигикає на лужківське "я сніму кєпку, чтоби бить похожим на Віктора Фєдоровіча", а потім все так само тупо і глупо торочить про неконституційність рішення ВС, чхаючи на те, що докази не просто кричать – волають – про масові фальсифікації саме на його користь. Та що там казати, коли цей виходець з мужицького роду навіть зі своєю ж довіреною особою не дотумкав свої дії узгодити – Гавриш з піною на роті доводить, жи фальсифікацій ніяких не було, а суддя весело махає позовом від Януковича про фальсифікації на користь Ющенка – щоправда, так і не доведені. Ніколи не забуду, як Гавриш схопився за голову, почувши це – мене тоді це дуже зігріло. Підняло, так би мовити, мій бойовий дух.
Безумовно, ваше право, повторюся вже в котре, голосувати хоч за Януковича, хоч проти всіх, ваше право вважати, що у нас "немає сторін, а є якесь "аморфне утворення", ваше право вважати, що ніхто нікого не труїв, австрійські лікарі... не знаю, що – куплені, залякані, некомпетентні, або підтримати заяву Сивковича, що наявність діоксинів ще не означає замаху на життя людини – ну, може, Ющенко діоксиновий наркоман і дозу не розрахував, а моє право – вірити людині, яка не обіцяла "спершу ми їм ноги попробиваємо, потім голови повідриваємо", а просто працювала, працювала добре, фахово, бо я – економіст, і я прекрасно пам’ятаю той жах, той суцільний бартер, якому перекрив кисень Ющенко, і ще багато чого пам’ятаю, і ті, хто нині намагаються будь-якими методами його нейтралізувати, теж амнезією не страждають. І моє право привітати Віктора Андрійовича з тим, що ви за нього голосувати не будете. З чим я його і вітаю.

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Настуня
Новак
*

Зареєстрований: 30-10-2003
Нема на форумі

Настрій: далі буде

[*] написано 13-12-2004 у 20:00

Перше, що спадає на думку після читання першого допису: " що було до того як автор втрапив в непритомність?". Допис наскрізь не логічний. Автор який голосував за Мороза бо цінує високу мораль - тепер голосує за кандидата, який абсолютно аморально суне до влади - сміх, тай годі.
Далі свідчить про високу мораль автора його вислови про "маску одного з кандидатів". Не почувається "другом", звичайно "високоморальній людині" більше до вподоби бути "козлом".
Щодо ярлика "бандит", якого "хтось наліпив" бідолашного кандидата Я, то вчинки його команди щодня викликають до життя значно крутіші слова, на тлі яких слово бандит - просто комплімент.
З огляду на те, що мова, якою подана думка, досить гарна, роблю висновок, що автор, людина як мінімум мисляча. Думаю, причини, за яких автор підтримує Януковича, лежать в іншій площині. Бо наведені аргументи не переконують.
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі

Настрій: ще живий

[*] написано 14-12-2004 у 00:59

хамуватість Я. я б ще пережив
ну зі скрежетом зубів, але... "для блага Атчизны" кгм...
зрештою, якби це щось дало - то би м' затиснувшись - і бандитизм...
зрештою ЯКБИ він був господарником...

але, власне ось по цьому питанню висловилися приятелі.
(по лінку - з вказівкою вихідників для тої колекції)

ці означені мільйони люблять і обожнюють свого Пахана, саме як міцного господарника
wlodek Monday, December 13th, 2004 3:27a
http://www.livejournal.com/users/wlodek/104432.html

Батьківщина ... очима туристів
Впрочем, поскольку весь Донбасс по уровню официальной заработной платы стоит на первом месте в Украине после Киева, мы планировали насладиться результатами экономического чуда шестилетнего губернаторства Януковича и в других окрестных городах, которые мы запланировали посетить.

Забегая наперед, хочу сказать, что крайне редко действительность настолько не соответствовала тем картинам, которые рисовало нам наше воображение по дороге в уютном купейном вагоне.

Здесь, укрывшись в развалинах домов, бритоголовые парни забивают косяки; перед заброшенными корпусами заводов женщины выпасают коз, вернувшись к натуральному способу ведения хозяйства; кладбища 60-70-х годов заросли травой и кустами так густо, что к могилам и не пробраться (впрочем, попыток помянуть родственников, очевидно, никто и не предпринимает); некоторые улицы представляют собой покинутые жителями кварталы многоэтажных домов с еще сохранившимися вывесками советских лет "Фотоателье", "Закусочная" и т.п.

Именно здесь, среди не горящих фонарей, зияющих шахт канализаций, и матюков рабочего люда, фонариками освещающих дорогу к собственному дому, и формируется пресловутый "донбасский характер", о котором так много говорилось во время избирательной кампании.

= = = =

Звісно, можна лаяти владу всіх форм і державних належностей за незадовільне реформування цього регіону протягом останніх сорока років, коли Донбас остаточно вже став старим вугільним басейном з п'ятьма мільйонами мешканців, що здебільшого вміли хіба що рубати вугілля. І ці означені мільйони люблять і обожнюють свого Пахана, саме як міцного господарника. Тоді за шість років свого губернаторства він мав би зробити щось таке, що вигідно відрізняло б Донеччину від Дніпропетровщини, Харківщини чи Одещини. Це принаймні.
За щось же ця не в міру проста пані на світлині має цілувати Його Лик?

Поки ж в наших харківських вузах вчиться досхочу студентів з Донбасу, більшість з яких у страшному сні не бажає повертатися на малу батьківщину по закінченні навчання. Із донеччан, що вчилися зі мною на одному потоці в Харківському університеті, не повернувся в Донбас ніхто...

Я так само не знаю харків'ян, що в здоровому глузді поїхали жити й працювати до шахтарського краю.

Від адептів Януковича я неодноразово чув, який крутий Донбас по зарплатах, тощо (за це ж вони й люблять свого Пацана!).
Там де люди отримують справді високі зарплати, в порівнянні з іншими співвітчизниками, має інтенсивно розвиватися сфера обслуговування: мають рости, як гриби, кафе, ресторани, магазинчики й великі супермаркети; має інтенсивно розвиватися комерційний громадський транспорт; готельне господарство, тощо. Якщо ж між містечками їздять лише старі роздовбані ЛАЗи, то дивно, чому це на ринку нема перевізників, що запропонують якісніші послуги на конкурентних засадах. Так само в тій же 320-тисячній донбаській Горлівці має бути багато супер- і гіпермаркетів, де мешканці такого успішного регіону залишали б свої кревні...

Горлівка за чисельністю населення дорівнює Полтаві. За статистикою й переконаннями донеччан, зарплати в них вище, аніж, наприклад, у полтавців. В останніх справді доволі низькі зарплати: 100 євро в Полтаві є дуже гарною зарплатою. Тепер, хто може, порівняйте Полтаву з Горлівкою за чистотою, якістю доріг і взагалі за привітністю й тверезістю місцевого населення...

На привабливість регіону, до речі, непрямо вказують і ціни на нерухомість.
Наприклад, Харків:
Харків знає собі ціну.

Харківський ринок нерухомості за ціновим критерієм вийшов на почесне третє місце в Україні. А темпи будівельного буму в Харкові відстають хіба що від ялтинських та столичних.

= = = = =
P.S.(від мене) щодо трутки-- то в Дечому Яндрух і правий...
не все є так просто...

З повагою, Сергій.
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 5-7-2004
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 14-12-2004 у 09:29

Цитата "Горлівка за чисельністю населення дорівнює Полтаві. За статистикою й переконаннями донеччан, зарплати в них вище, аніж, наприклад, у полтавців. В останніх справді доволі низькі зарплати: 100 євро в Полтаві є дуже гарною зарплатою. Тепер, хто може, порівняйте Полтаву з Горлівкою за чистотою, якістю доріг і взагалі за привітністю й тверезістю місцевого населення... " Кінець цитати.

Абсолютно некоректне порівняння. Хай би як там не було, Полтава все ж - обласний центр. Горлівка - провінція. Абсолютно у всіх областях, без різниці у кількості населення, всі провінційні міста все ж схожі. Тільки десь є шахти, а десь їх немає. Обласний центр, будь-то Полтава, Тернопіль або Миколаїв треба порівнювати з іншими містами не за кількістю населення, а за статусом.
tysovska
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 14-12-2004 у 09:57

Цитата:
Першим відправив користувач Нанушка
Абсолютно некоректне порівняння. [...] Абсолютно у всіх областях, без різниці у кількості населення, всі провінційні міста все ж схожі. Тільки десь є шахти, а десь їх немає. [...] треба порівнювати з іншими містами не за кількістю населення, а за статусом.

Не можу говорити про всі провінційні міста, але можу говорити про села Зорю і Клевань Рівненської обл., бо сама там провела кілька місяців. Ресторани, суперсучасний готель, пристойний базар (супермаркету поки що нема, але нормальний магазин є), нормальна лікарня, палац культури, газ у всіх хатах, діри в асфальті є, але вибитих шибок нема, маршрутки ходять регулярно, п'яні підлітки трапляються рідко, трошки за селом - котеджне містечко, як під Києвом, - це вже для особливо багатих і крутих. І це все - завдяки одному-єдиному склотарному заводу. І жодних шахт не потрібно, тому що керівництво заводу гроші не краде, а постійно вкладає в розширення виробництва (за один цех кредит виплатили - зразу другий збудували; не встигли другий пустити - під третій фундамент копають). І жодним "економічним дивом" свою просту щоденну роботу тут чомусь не називають і сприймають її, як належне.
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 5-7-2004
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 14-12-2004 у 10:15

Це супер. І так повинно бути всюди. І таких прикладів, слава Богу, досить. Я просто підкреслила недоречне порівняння обласного центра з просто містом.
Яндрух
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 14-12-2004 у 11:24

2Користувач Олесь, vovka (і не тільки):

Гей, людоньки!
Там вам, либонь, вже в головах ся помакітрило: "проект" якийсь, "дослідження" глобальні, "розвод" - та я просто представив на всезагальний розсуд свій погляд, свої міркування і я можу заприсягтися, що я не працюю ні на когось там ніби-то, не є якимось там штатним/позаштатним агітатором - ну не є, і квит! - просто, мій допис увійшов у дисонанс із загальним настроєм, загальною течією Форуму. А так як ми прямуємо до РЕАЛЬНОЇ ДЕМОКРАТІЇ, РЕАЛЬНОЇ СВОБОДИ СЛОВА, тож я і скористався нагодою, щоб представити свої судження щодо теперішніх українських реалій. Авжеж, воно пішло, так би мовити, проти ворсу - але ж треба ЗАСТАВИТИ СЕБЕ З ПОВАГОЮ СТАВИТИСЯ ДО ІНАКОДУМЦІВ, бо інакше нас у світі не зрозуміють. Авжеж, ми, західняки, ДУЖЕ РІЗНИМОСЯ із східняками - але нині вже багато хто усвідомлює, що тільки НАМ РАЗОМ ЖИТИ В НАШОМУ СПІЛЬНОМУ ДОМІ.
І ще дешо про "маленьких". Сказано-бо, що ті хто БУВ перший - БУДЕ останній; а ті, хто БУВ останній - БУДУТЬ першими. І ми із цим певно всі погоджуємося, хіба не так? Однак спитати б, чому дехто ВЖЕ ЗАРАЗ і ТУТ усіх нас - тобто, і себе, і вас, і мене також! - ЗАРАХОВУЮТЬ до якихось категорій, класів?!
(Наталко, вибачте, але на Вашу репліку відмовляюся хоч якось відповісти - бо це все ЕМОЦІЇ. Хоча, ні, стривайте - є одне: хіба Лужков може бути "українофілом" - авжеж, та тільки "українофобом", "ненависником усього українського"!..)
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 14-12-2004 у 17:26

Тут який момент забавляє. Пану Яндруху ще на 1 сторінці все пояснили про “недоторканість його прав”:
“На ПРАВО тут ніхто не посягає – це святе.” (Олександр Шевченко),
але людина регулярно, через повідомлення наголошує:
“Це моя думка, це моє право, я на нього маю право, бо прямуємо до реальної демократії!”,
причому робить це чимдалі голосніше, наполегливіше і категоричніше:
«Там вам, либонь, вже в головах ся помакітрило: "проект" якийсь, "дослідження" глобальні, "розвод" – та я просто представив на всезагальний розсуд свій погляд, свої міркування і я можу заприсягтися, що я не працюю ні на когось там ніби-то, не є якимось там штатним/позаштатним агітатором – ну не є, і квит!»

Пане Яндрух, та ж ніхто не посягає на ваше право висловлювати власні погляди. Ну, скажіть чесно, хіба вам хтось із форумців уже встиг за “недоречний топ” писок начистити, чи модери банять, принаймні? Не відповідаю за інших, але я, як людина вкрай недипломатична, прямо скажу: “Чхати хтів-єм на всі ваши погляди!” Прошу зауважити – це зовсім не синонім: “Я вас не поважаю”, – мені елементарно байдуже.
Щодо інших, можу припустити, жи люди просто дивуються: як си стало, з якої біди таке зросло? Начебто приводів не давали. Ото і все – звичайний дослідницький інтерес.
Коментарі, зауважте, здебільшого, в’ються навколо оцінки ваших арґументів. Наважусь сказати, “так званих”, бо представляють вони собою ту саму демонстрацію позиції – чогось, що можна було би назвати обґрунтуванням, особисто я майже не угледів. Можете не погоджуватись, і я радо обговорю, наприклад, на які мої питання ви відповіли і як саме, а на які вирішили не відповідати взагалі. Також я нарахував уже 2 ваші репліки на кштал: “Я просто відмовляюсь відповідати”. Також – позиція, але якщо відмовлятися, нащо ж було заводитись?

І ще одне, посутнє. Цитата.
«...(Воно й зрозуміло: треба ж якось нейтралізувати арґументи того клятого "відступці"…)
{Мабуть, від того й настрій такий "неформатний"…}»

Тутай логіка мені зрадила – ніяк не можу второпати, в який спосіб можна використати “неформатний настрій” для нейтралізації «арґументів клятого “відступці”». Підкажить – використаю. Власне, такий настрій у мене давно, мабуть ще з дитинства (за комуністів діло було). Що в тому контраверсійного?

Усе мине. Усе мене мине
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 14-12-2004 у 23:05

Цитата:
І ще дешо про "маленьких". Сказано-бо, що ті хто БУВ перший - БУДЕ останній; а ті, хто БУВ останній - БУДУТЬ першими. І ми із цим певно всі погоджуємося, хіба не так? Однак спитати б, чому дехто ВЖЕ ЗАРАЗ і ТУТ усіх нас - тобто, і себе, і вас, і мене також! - ЗАРАХОВУЮТЬ до якихось категорій, класів?!
(Наталко, вибачте, але на Вашу репліку відмовляюся хоч якось відповісти - бо це все ЕМОЦІЇ. Хоча, ні, стривайте - є одне: хіба Лужков може бути "українофілом" - авжеж, та тільки "українофобом", "ненависником усього українського"!..)

Знаєте, пане Яндрух, я й не сперечаюся, що емоції, хоча на факти, які там теж деколи зустрічаються, поміж емоцій, обгрунтованих заперечень я не побачила. А ще, як на мене, оця фраза "Однак спитати б, чому дехто ВЖЕ ЗАРАЗ і ТУТ усіх нас - тобто, і себе, і вас, і мене також! - ЗАРАХОВУЮТЬ до якихось категорій, класів?!" - це навіть не емоції, а словесний потік, який не несе значеннєвого навантаження (імхо). Ви так само граєте на емоціях, описуючи приваби свого кандидата, а я ніколи й не приховувала, що є людиною емоційною, хоча залюбки дослуховуюся до аргументів, якщо вони є. А як ні - то ні. Слово "українофіл" я вжила в переносному значенні, щоби підкреслити те, що Янукович, забившись під час акції громадської непокори у своє приватне чистилище, і запопадливо вигинаючись перед людиною, яка ненавидить мою Україну, впав би в моїх очах нижче плінтуса, якби взагалі ще мав куди падати. :mad:

Цитата:
Першим відправив користувач dr.Trollin
P.S.(від мене) щодо трутки-- то в Дечому Яндрух і правий...
не все є так просто...

А хто сказав, що просто? Є факт - в організмі знайдено отруту. І є питання - як вона туди потрапила? Мене страшенно плющить від того, що деякі наші громадяни вважають себе більш компетентними, ніж лікарі - але це норма, ви в будь-яку поліклініку сходіть, і послухайте, що в чергах говорять - не зрозуміло стає, нащо туди люди взагалі ходять, вони і так все знають краще медиків. Але оскільки я все ж довіряю висновкам лікарів, і не пристаю на ту думку, що Ющенко сам діоксинів наївся, то - повторюся на емоціях - бридко стає слухати про пластичні операції, маски та інші, напевно, зовсім не емоційні??!! звинувачення. І я, блін, маю на це право!!! І вимагаю моє право поважати!!! :baddevil::P

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Ігор+
Дійсний член

Зареєстрований: 5-11-2002
Нема на форумі

[*] написано 14-12-2004 у 23:13

Цитата:
Писала Tempika
...ви подумайте, хтось все ж ЩИРО голосував за януковича... не можна ж нагло обманювати 15 (ну там 13 мільйонів)?... як кажуть, можна обманювати всіх на протязі короткого часу, можна обманювати вічно невелику групу людей, але неможливо обманювати вічно всіх... :-) можливо, до моїх провокацій віднеслися більш гостро тому, що я росіянка?.... обідно.

Обманювати можна десятки мільйонів, десятиліттями.
Мене обманювали, і до 85-го (десь) року я поняття не мав у що я вірю. А завести нормальну розмову про Степана Бандеру, зараз, з будь-ким, навіть не обовязково з Росії, просто неможливо.
У нас такий люд, що свято вірять телевізору і газетам, тим більше що всі доступні джерела інформації (крім недоступного інтернету) подають одну і ту ж інформацію. Як в таке можна не повірити ?!
А природа людини (будь-якої) така, що на зміни переконань потрібні роки, а не тижні між переголосуваннями.
Тому я особисто вважаю, що якщо всі ті ж самі люди, що свідомо голосували за Януковича підуть голосувати знову, вони поставлять свій голос навпроти "Я". А переважна більшість тих, хто сумнівався чи боявся не голосувати, залишиться вдома і голосувати не буде.
tysovska
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 15-12-2004 у 10:30

Цитата:
Першим відправив користувач Ігор+
А завести нормальну розмову про Степана Бандеру, зараз, з будь-ким, навіть не обовязково з Росії, просто неможливо.

Ні, все-таки останнім часом не все так безнадійно - принаймні, в Києві. Мені якось у Києві не доводилося стикатися з тупим неприйняттям Бандери. От у Харкові знаю одного такого письменника, який друкується в Росії, то він напередодні другого туру сказав: "я проти бандерівців і за слов'ян". Ну, аргументація з цього вислову просто пре. А з того, що Київ поступово змінює настрої, роблю оптимістичний висновок, що наша помаранчева революція таки пошириться найближчим часом на схід - бо ж Київ досить довгий час був інертним містом, але його переломили-таки.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 15-12-2004 у 11:59

...так, не все безнадійно з бандерою :-)
навіть моя мама росіянка на всі 100, патріотка росії,
каже, що він був борець, сильна людина, і вона поважає
його погляди... але, боюсь, це вплив львова як середовища :-))
росіяни з росії все ще жахаються, так.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 15-12-2004 у 16:58

Цитата:
А так як ми прямуємо до РЕАЛЬНОЇ ДЕМОКРАТІЇ, РЕАЛЬНОЇ СВОБОДИ СЛОВА

Доречі, про демократію.

Насправді, в світі зустрічається три типи демократії (не лякайтесь, класифікація моя ;) тому заперечення приймаються):

1. Британсько-американська, коли свобода вибору полягає обмежується пропозицією фінансових груп, які врівноважують одне одне і таким чином країна працює хоч в якійсь мірі на вибірця.

2. Російська. Ну... тут, сподіваюсь, зрозуміло.

3. Швейцарська (і ще, здається, в Аравії така ж), коли важливі рішення приймаються на своєрідних референдумах і, таким чином, працює народовладдя.

Так от, про 3 нам мріяти або рано або пізно, бо тривала дія 2 викорінила будь-які шанси на її реалізацію.

На даний момент в україні іде боротьба між 1 і 2. І я згоден, що США та Британія - не фонтан.... Але російський варіант і втілювач його Я мене особисто не гріє абсолютно.
Яндрух
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 16-12-2004 у 09:26

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
"...це норма, ви в будь-яку поліклініку сходіть, і послухайте, що в чергах говорять - не зрозуміло стає, нащо туди люди взагалі ходять, вони і так все знають краще медиків. Але оскільки я все ж довіряю висновкам лікарів, і не пристаю на ту думку, що Ющенко сам діоксинів наївся, то - повторюся на емоціях - бридко стає слухати про пластичні операції, маски та інші, напевно, зовсім не емоційні??!! звинувачення. І я, блін, маю на це право!!! І вимагаю моє право поважати!!!"

А хто ж, Наталочко, Вашого права тут не поважає, хто? От тицьніть пальчиком у того негідника.
Може я, покірний тут усіх слуга, порушив Ваш стан благодаті неземної, що сходить на грішну та паскудну електоральну землю у вигляді всеперемагаючого голосу Месії!
Ми тут усі - весь чесний люд! - поважаємо Ваше право! Правда, чесний люде?!
- Атож, - відрік чесний люд.
Ну, звісно: в поліклініку не ходити - правдоньки не знати. В чергах не стояти і не прислухатися до людей, що "і так все знають краще медиків" - бути в блаженному невіданні!
- Атож, - знов відрік чесний люд.
(Ну, на то він, гадаю, і чесний, той люд...).
І як то має "плющити" правдиву українську кобіту - патрійотку своєї земли! - щоби отак узяло та й розбурхало правдивий жіночий стан?.. А через що, спитати б? Через яку холєру?!
(І як Вам, Наталочко, теперечки "поводиться" - а й гадки не можу си дати... Чи коханий чоловіченько Ваш одної темної ніченьки бува не забив на сполох, чому його кохана половина від певної пори стала прехорошою сніговою королевою, котра, як відомо, так звабливо закликає поглядом із обкладинки книжки видавництва "а-баба-галамага", проте не..., бо живе в холодній та нечулій до всякого роду почуттів казковій льодяній країні...)
Та Іван Степанович Плющ усіх нас тут заскаржить - до суду подасть: за теє, шо його таку "повзучу" хвамилію взяли вже за дієслово! До Верховного суду України звернеться! Процес розпочнеться! З прямим включенням!!
(Гадаю, непереливки буде нам усім тут - а передовсім нашому панові-бурґомістру: за теє, що не тримає свобідних умів тут на прив'язі...)

Отож, гадаю, що не гоже нашому милому жіноцтву впадати в отакі стани...
tysovska
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 16-12-2004 у 10:00

Цитата:
І як то має "плющити" правдиву українську кобіту - патрійотку своєї земли! - щоби отак узяло та й розбурхало правдивий жіночий стан?.. А через що, спитати б? Через яку холєру?!
(І як Вам, Наталочко, теперечки "поводиться" - а й гадки не можу си дати... Чи коханий чоловіченько Ваш одної темної ніченьки бува не забив на сполох, чому його кохана половина від певної пори стала прехорошою сніговою королевою, котра, як відомо, так звабливо закликає поглядом із обкладинки книжки видавництва "а-баба-галамага", проте не..., бо живе в холодній та нечулій до всякого роду почуттів казковій льодяній країні...)

А оце вже, по-моєму, гидота, не достойна нормального чоловіка.
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 16-12-2004 у 10:51

Цитата:
Першим відправив користувач Олексій
1. Британсько-американська, коли свобода вибору полягає обмежується пропозицією фінансових груп, які врівноважують одне одне і таким чином країна працює хоч в якійсь мірі на вибірця.

2. Російська. Ну... тут, сподіваюсь, зрозуміло.

3. Швейцарська (і ще, здається, в Аравії така ж), коли важливі рішення приймаються на своєрідних референдумах і, таким чином, працює народовладдя.

Класифікація, між іншим, дуже непогана. Наочно демонструє, що демократія-народовладдя - це ілюзія, утопія (як комунізм).

Варіант 3 - плебісцетарна демократія - дуже поширений у Південній Америці, але це не врятувало її країни від численних диктатур (наприклад, переворот у Чілі 1973 року відбувся як раз перед черговим плебісцитом). У назві ще однієї країни - Лівійської Арабської Соціалістичної Джамахірії - останнє слово перекладається як народовладдя. Для вирішення питань державного та місцевого значення люди збираються на збори, але чомусь ніхто Лівію демократичною не вважає.

Варіант 1 дійсно привабливий, але не у часи глобалізації, коли інтереси згаданих фінансово-промислових груп лежать далеко за межами власних країн (і не завжди збігаються з інтересами виборців).

Про варіант 2 нічого не скажу, бо не знаю, що під ним розуміється. Але народовладдя там теж немає.

Взагалі, як поєднати інтереси людей, якщо вони у всіх різні. Навіть на виборах, голосуючи за одного з кандидатів, кожен має на думці щось своє. Чиї інтереси конкретно обстоюватиме кандидат, потрапивши до парламенту, чи у президентське крісло, чи ще на якусь виборну посаду, невідомо. Як він поєднає інтереси своїх виборців та тих, хто голосував проти нього? Вони ж всі разом творять народ.

З цієї позиції аргументація "Я голосував за ...", бо хочу жити у демократичній країні, виглядає абсурдною.

Тому, як на мене, то до чого ми прямуємо - це великий ?
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 16-12-2004 у 11:32

Яндрух, роблю Вам зауваження за ваш останній допис.

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 16-12-2004 у 11:43

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
Яндрух, роблю Вам зауваження за ваш останній допис.

А от дарма. Ні, я не проти модерації форума, але час зараз не той, аби зауваження робити. Як показав досвід інших форумів, обговорення поточних подій зривають з людей маски і то дуже швидко. Не зробили б ви зауваження - може ще багато чого цікавого почули б і може не тільки від Яндруха. А потім можна б було і в`їхати на білому верблюді і роздати жовтих карток.

Це як в футболі - під час важливого моменту суддя не свистить, картку можна дати і пізніше.

До речі, Андрію, ви пригадали тут технологію 25 кадру. У вас є про це певні відомості? Бо те, що оприлюднював обозреватель, м`яко кажучи, не зовсім правда. Це можна обговорити в окремому треді.
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 16-12-2004 у 13:27

Їздити на верблюдах - не моє хобі. А образи і тп на Форумі не допускатиму. За мету спровокувати побільше дописувачів на недопустимі дописи (щоби потім пороздавати жовтих карток) ніколи не мав. І пана Яндруха я завжди радий бачити на Форумі, тому і прошу дотримуватися певних норм спілкування.

про 25 кадр.
Я читав лише на Обозі і на 5 каналі. Інших даних не маю. Проте і спростувань ніби не було. Але я це наводив як приклад того, що якщо до Януковича хоч пробували такі претензії сформувати, то до Ющенка ніхто так і не зміг сказати конкретно в чому полягає "тиск на свідомість" хоча натяки постійно були. А вже так як так тиснули по всіх центральних ТВ каналах на людей команда Я нагадувати не потрібно.

Сторінки:  1  2    4

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3317
Реклама: