Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: ЄВРОБАЧЕННЯ 2005
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 23-5-2005 у 10:18

А я собі трубку в руки, сів си на канапі і давай, думаю, голосувати буду – шо, ми не „европейці” якісь?!!
Отак десь зо три-чотири дзвінка віддав за угорців NOX, відтак досьорбав до остатку застиглу каву і, думаю, ще кілька (голосів) віддам за них, а там перейду й до латвійського дуету – ше в їхню скарбничку покладу кілька своїх голосів! Але добре, шо вчасно спохопився і глипнув на дрібний шрифт, що був надолі екрана – а там тариф: 3,60 ГРИВЕНЬ ЗА ВАШ КРОВНИЙ ДЗВІНОК, шляк би їх трафив, комерсантів зацофаних!!

Ото який прийде рахунок!
Ну, але то, вважаю, не так вже й страшно: хто-зна, коли вдруге випаде така гарна (чи справді така?) нагода бути господарем пісенного конкурсу Євробачення? (Адже наші можновладці зробили все, щоб ми, часом, не перемогли вдруге і тим самим не довелось відскубувати бюджет, який на другий рік треба буде пускати під вибори.)

Прикро за друге. На тому нашому „першому національному” в перерві десь посередині змагання пустили досить-таки тривалу рекламу, а втой же час на TVP Polonia трансляція тривала далі! (Там виступали якісь наші балетні трупи). І взагалі, „по поляках” картинка була куди якісніша: в dolby digital показували.

Та й наприкінці „вихід на сцену” нашого президента сприймалось не інакше, як данина європейським бонзам, що були причетні до його обрання, а може, мабуть, і до проведення пісенного конкурсу в нас: вислови „об’єднана європа”, „європейський народ” адресувався якраз їм. Зрештою, нема нічо дивного: нагромаджуємо європейський політичний капітал!

Одно слово, тепер більше, як ніколи, проглядуються оті підготовчі кроки років десь зо два тому назад: розрита-перерита (вкотре) із нібито благородного бажання столичного мера головна площа країни, яку було жахливо спотворено й розширено до велетенських розмірів якраз під отакі збіговиська люду.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 23-5-2005 у 12:34

Мене також здивувала перемога гречанки...я навіть не пам'ятала ні її...ні пісні..вона була дуже невиразна...
шалено сподобався голос мальтійки...
Молдаванці молодці - просто супер:)))
Вже б краще виграла ізраїльтянка ніж та гречанка..вона принаймі і симпатичніша і пісня в сто разів краща:)))
але...хто його зна:)))
Мене втішило одне, що Україна Росії..нарешті, дала 4 бали...а не як попередні роки 12:baddevil:

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 23-5-2005 у 12:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Рост
Саші Чорнобилю - так гречанка "це" не особливо ховала, а ізраїльтянка була в довгій сукні :)

Зате інша частина "цього" файно виднілась завдяки глибокому декольте. ;)

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 23-5-2005 у 12:56

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух

Та й наприкінці „вихід на сцену” нашого президента сприймалось не інакше, як данина європейським бонзам, що були причетні до його обрання, а може, мабуть, і до проведення пісенного конкурсу в нас: вислови „об’єднана європа”, „європейський народ” адресувався якраз їм. Зрештою, нема нічо дивного: нагромаджуємо європейський політичний капітал!

:D Ні, їй-богу, якби я цього не прочитала ближчим часом, то мусила би до Львова летіти, та ще й літаком, перевіряти, чи пан Яндрух при доброму здоров’ї! ;)

А гречанка - просто ніяка, хоча я й не фахівець, але як пересічний глядач, розчарована.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 23-5-2005 у 17:31

...а у гречанки ноги були... ну не еталонні скажімо :-)))
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 23-5-2005 у 17:40

Мені здається, результати цілком нормальні. При тому, що "музику" слухати справді важко - так і не треба, ніхто ні неволить.
Гречанку можна було би назвати Касандрою ("Мій номер - перший"!), але тота, здається, була як раз проти греків. Їй могли віддати перемогу, бо співала в танці й жодного разу не схибила: тобто за постановку дихання і рухання.
Віртуально вибачаюсь перед даньским учителем аутистів - на фінали врешті розгледів - хороший хлопець ("был неправ, моё поведение недостойно советского офицера" (c) "Асса" ).
Натомість і зараз не розумію як брати латвійськи зозулята не лише потрапили в п'ятірку, а взагалі - яким саме місцем до фіналу попали. У Грин-бджолів і то "шоу" повеселіше було.
Шкода угорку - виступала першою і, мабуть, перегоріла, бо у полуфіналі виглядала привабливіше. Дєвочки-нінзя теж досить м-м-м ... :rolleyes: високі :saint:
А взагалі, кращі - "Шизи-з-дубу" , а Європа - тупа, але її вже легше закопати, ніж ...

Доречі, минулорічне питання: хтось знає лінку з балами (і півфінальними, бажано)? Записати встиг не все, а ж хочеться. Того року Captivitas допоміг, але на тому місці вже давно нічого нема.

Усе мине. Усе мене мине
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 23-5-2005 у 19:52

Питання про розподіл балів знімається - знайшов.

Ще хотів додати запитання: коли приберуть цього "ретранслятора", який мені 2 рік поспіль заважає спокійно дивитися націкавіше і нацйдраматичніше - голосування. Хоч би якогось спортивного коментатора на цей час саджали.

(А естонкі все одно гарні, і хто їх тільки в півфіналі на 20 місце запхнув - ну просто Грінжоли-2)

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 24-5-2005 у 12:11

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Питання про розподіл балів знімається - знайшов.

Ще хотів додати запитання: коли приберуть цього "ретранслятора...

Та може, за третім заходом навчиться числівники відмінювати?
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 25-5-2005 у 23:08

Анекдот вже не актуальний, бо Євробачення пройшло, але він мені просто сподобався... :)

5 способів забезпечити Україні перемогу на Евробаченні.
1) Випустити на сцену Яна Табачника з жовтою зіркою. Попередити, що країну, яка не поставила Табачнику вищий бал, буде звинувачено в державному антисемітизмі.
2) Випустити на сцену голого по пояс Нестора Шуфрича з блатним шансоном. Перед виступом дати Шуфричу мікрофон підвищеної далекобійності.
3) Випустити на сцену дует Корчінський-Вітренко з піснею «Вставай, страна огромная…» Протести журі (пісня не нова, не на англійській і т.п.) оголосити глобальною змовою НАТО, ЄС і МВФ; організувати рейд броньовиків на Брюссель і Страсбург.
4) Випустити на сцену українського громадянина Йосипа Кобзона з відеокліпом «Якщо не буде громадянської війни». У 25-й кадр закатати наказ: «Ставте максимальну оцінку, козли!»
5) Доручити підрахунок голосів Сергію Ківалову.
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 1-7-2005 у 14:25

Цитата:
Zdob Si Zdub після дебюту на цьогорічному Євробаченні у повному складі отримала медаль «За заслуги перед Батьківщиною». Разом з музикантами медаль отримала і Лідія Беженару, колоритна бабуся, про яку співається у пісні і яка виступала на сцені київського Палацу Спорту. Відзначали нагороду всі медаленосці у рідному селі пані Лідії – Велень. Там же ж Zdob si Zdub запропонували місцевому голові назвати одну з вулиць на честь Євробачення. Він обіцяв подумати.

Джерело - e-Куфер
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
 Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3729
Реклама: