Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4  ..  6
Автор: Тема: Кого б Ви вибрали мером Львова?-2 (трохи змінені)
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 16-12-2005 у 12:38

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Ви подивіться що робиться в ЛМР. Якщо ви наведете приклади за останній рік, коли "правильні" партії були ближчі інтересам львівян, ніж представники партій, непопулярних серед наших громадян, буду вдячний.
Політична монополія - дуже небезпечна річ.
А я боюся, що на наступних виборах ми отримаємо монополію в ЛМР однієї сили з відповідними наслідками: безконтрольним витрачанням коштів, некритичним підбором кадрів і тп.

Ми, очевидно, говоримо про трошки різні речі... Я згоден, що повине бути певний баланс сил. Опозиція повинна бути, адже це здорове явище при демократії. Але ця опозиція повинна бути совістю влади в той час, коли вона своєю "не користується". Але у Львові склалась така ситуація, що ні "свої", ні "чужі" особливо не перепрацьовуються. Але я вважаю, шо це пов'язано, в першу чергу, з нашою ментальністю. У галичан на першому місці завжди стояла політика, і то, навіть, не політика, а політиканство. Економіка, культура, господарство - це вторинне. Головне політика...
Хай мене вибачать ті, серед них і депутати ЛМР, яких це не стосується.
А щодо "монополії" на владу, то у Німеччині є містечка, де при владі знаходиться виключно одна партія - CSU. Це не заважає їм жити добре. Хоча, наголошую, - це містечка, а не великі, як Львів, міста.
Скажімо так, баланс сил повинен бути, але підстав для переживань нема. Хтось-десь затешеться і між т.зв. "своїх".
Хоча, звчажаючи на те, шо НСНУ досить різношерстна сила, то є велика імовірність того, шо представники різних колись партій утворять певні "групи за інтересами" і можуть досить таки жваво дискутувати та опозиціонуватися одні до одних...

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 29-12-2005 у 15:29

Не секрет, що один із найвирогідніших кандидатів на посаду міського голови Львова вже давно використовує для розкрутки таку серйозну фішку як Самопоміч. При цьому всі пов"язані з цим кандидатом чи з Самопоміччю категорично заперечують зв"язок між політичною кампанією і допомогою людям, якою займається Самопоміч. Але...
Але вже "підійшов час" і починає "вилазити". Сьогодні у Львові побачив купу маленьких листівочок такого змісту:
Нехай собі говорять...
Ми працюємо
САМОПОМІЧ
В єдності - сила!
Все би було добре, але виникає питання - якщо вже вас не турбує те, що говорять, то ЯКОГО БІСА ВИ ПЕРЕВЕЛИ КУПУ ПАПЕРУ, ФАРБИ, СКОТЧУ І ЛЮДИНОГОДИН! :mad: Не вже ці гроші не можна було використати якось раціональніше?! Щось мені підказує, що в такій організації, де щодня сотні звернень від громадян були й інші шляхи використання коштів. :mad:

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-12-2005 у 21:01

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Чорнобиль
Але вже "підійшов час" і починає "вилазити". Сьогодні у Львові побачив купу маленьких листівочок такого змісту:
Нехай собі говорять...
Ми працюємо
САМОПОМІЧ
В єдності - сила!
Все би було добре, але виникає питання - якщо вже вас не турбує те, що говорять, то ЯКОГО БІСА ВИ ПЕРЕВЕЛИ КУПУ ПАПЕРУ, ФАРБИ, СКОТЧУ І ЛЮДИНОГОДИН! :mad:

Так... проходив нині мимо Сліпого, 7 (генштаб Садопомочі)... Так, от... Шановні пані і панове з цієї служби вивантажували з авта казан плову для корпоративної пиятики. Смачного їм нового року! :P

(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 16-1-2006 у 12:58

Нажаль я мало кого знаю з перечислених кандидатів, тому проголосував навмання, і попав у яблучко.:P Народ підтримує Андрія Садового.
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 16-1-2006 у 16:51

Кулуарно зазначають, що НСНУ визначилася з кандидатурою Андрія Садового ;)

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 16-1-2006 у 17:08

Якщо це не дай Боже правда, то треба ставити такі смайлики... :(:(:(:(:(:(
Невже в лавах НСНУ не знайдеться нікого достойного???

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 16-1-2006 у 17:20

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Якщо це не дай Боже правда, то треба ставити такі смайлики... :(:(:(:(:(:(
Невже в лавах НСНУ не знайдеться нікого достойного???

Ну хіба би поета Василька Куйбіду :) (як дуже хоче Кендзьор)

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2006 у 19:02

Краще хай буде Куйбіда... Але Безсмертний відхрестився від визначення Києвом кандидатури мера... Типу, розберіться самі.

(с) Невідомий
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 16-1-2006 у 19:27

Розкажіть щось погане про Сірика - бо щось він мені подобатись почав, а сам я переконаний, що таких людей не буває. :)

Люби українське!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2006 у 21:22

Куйбіда-ні , краще Сірика...
Думаю якийсь реальний кандидат ще засвітиться.

Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 17-1-2006 у 10:24

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Nazar
Розкажіть щось погане про Сірика - бо щось він мені подобатись почав, а сам я переконаний, що таких людей не буває. :)

Погане тут можна розказати про всіх, але не хочеться займатися "чорним PR-ом". Залишимо це для організаторів виборчих кампаній.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 17-1-2006 у 11:06

Може адміністратор якимись чутками подільться, а то я в повному розгубленні...

Навіть Садопоміч щось невпевнено його чорнить. Невже справді гідний чоловік мого голосу?

Люби українське!
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 17-1-2006 у 13:53

Скажем так.... Чоловік тримає певну планку і досить обережний та акуратний, що вже є плюсом. Чи то тимчасове явище (до виборів) чи постійним - важко сказати.

Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-1-2006 у 15:25

Останні тижні ми можемо спостерігати певне затишшя у перегонах за крісло на Площі Ринок. Це пов"язане, у першу чергу, з тим, що кожен з основних кандидатів намагається бути висуванцем НСНУ. Ми колись сперечалися у котрійсь з інших тем форуму рідного міста на тему голосування у Львові за висуванців НСНУ. Це не є таємницею, що, напевно, переможе той, кого таки висуне Наша Україна. На це почесне звання претендують, як мінімум, троє осіб: Андрій Садовий, Василь Куйбіда та Зіновій Сірик.
Коли, я складав опитування, та починав цю тему, Сірика майже ніхто не позиціонував як кандидата у мери. Ситуація трохи змінилась, і Сірик зрозумів, що має певні шанси. Вчора на сайті ProUA з"явилась інформація, що Київські НСНУшники кандидата у мери не висуватимуть. Детальніше можна прочитати тут: http://lviv.proua.com/news/2006/01/16/141318.html
Отож Садовий, Куйбіда та Сірик повинні чекати рішення місцевого керівництва НСНУ, яке не дуже спішить з визначенням свого "помазаника". Тобто, цій трійці прийдеться переконати лідерів Львівщини у своїй здатності виконувати поставлені завдання. Не останню скрипку у прийнятті рішення гратиме губернатор. Петро Михайлович, очевидно вибере собі людину, з якою йому співпрацювати буде легше.
Чи НСНУ взагалі визначиться з кандидатами?.. Дехто, як-от Кендзьор, давно підтримує Куйбіду. Як там у Сірика та Садового, не знає ніхто.
Думки, висловлені вище, є суб"єктивними, і можуть бути абсолютно неправильними. Це просто спроба аналізу ситуації. Я ж не політолог, друзі :D

(с) Невідомий
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 17-1-2006 у 17:43

Чому Куйбіду всі знають як поета? Це ще не визначаюче, він ще і людина з освітою, і непоганою освітою, і досвідом.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-1-2006 у 17:51

Василь Степанович досить толковий чоловік. Та й поет не поганий. Це не мінус. Одного "госпподарника" (читай хлопа з-під трактора) ми вжемали. Той точно писати не вмів, не лише віршів...

(с) Невідомий
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 17-1-2006 у 18:03

...ну чесне слово... мені байдуже, хто там кого підтримує, адже голосуватимуть громадяни, яким вже весь цей покер з партіями і рухами в печінках... особисто я собі пообіцяла на найближчих виборах повикреслювати усіх і уся... :-)
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-1-2006 у 18:10

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
особисто я собі пообіцяла на найближчих виборах повикреслювати усіх і уся... :-)

головне правильно "викреслити", а то шкода псувати бюлетень, який надрукований за нами сплачені податки ;)

(с) Невідомий
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-1-2006 у 14:15

Куйбіда був вже 2 рази мером, нічим особливим не запам'ятався... Води не дав, балкони падали.Годі вже. Думаю, це буде крок назад. Потрібні свіжі люди!

Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-1-2006 у 14:29

Свіжі? Садовий вже теж не першої свіжості... Скілька раз пробував?
А води нам крім Бога ніякий мер не дасть... Тут потрібна купа грошей. Її в жоден бюджет не закласти. А якшо, Юрку, буде такий мер, зя якого не реставровані по 75 років балкони перестануть падати, то я йому за життя особисто пам"ятник поставлю...

Обіцяти можна все, але в бюджеті на це грошей нема!
Я не кажу, шо Куйбіда найкращий. Але кращий від решти

(с) Невідомий
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-1-2006 у 15:30

Цитата:

Але кращий від решти

Чим загалом? Сам крав і іншим давав?
Чим конкретно від
Сірика
Стецьківа
того ж Садового
Влада Якушева
Якщо можна - розгорнуто.
От за кого точно не проголосую, так це за Куйбіду.

Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-1-2006 у 17:25

До Юрій Сєров: Ось порівняння http://portal.lviv.ua/election/2005/11/12/152713.html
А звинувачення в крадіжці безпідставні. Можливо, пан Сєров факти наведе, перш ніж розкидатися загальними фразами вуличної баби "крав, іншим давав"?

\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-1-2006 у 18:04

Ось "крихти" :
http://www.vgolos.lviv.ua/lviv/articles/2862.html
http://www.vgolos.com.ua/articles/2172.html

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-1-2006 у 14:56

2 Ярема П.
ОК. Забираю свої слова. В Куйбіда - дуже чесна і працьовита людина. За час його 8-річного перебування на посту мера наше місто розквітло і переворилося в туристичну мекку.
Високо оцінивши ці здобутки громада міста на третій термін його не вибрала, віддавши перевагу Любомиру Буняку.
"Всьо што нажито нєпасільним трудом" - http://postup.brama.com/010714/107_1_1.html

І ще трохи обсерацій: http://postup.brama.com/020411/53_10_1.html
Мабуть не найоб'єктивніше, але...

Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-1-2006 у 15:35

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Цитата:

Але кращий від решти

Чим загалом? Сам крав і іншим давав?
Чим конкретно від
...
Влада Якушева
Якщо можна - розгорнуто.
От за кого точно не проголосую, так це за Куйбіду.

Мушу написати, шо при всій моїй повазі до Володимира Семеновича, при тому, шо мої друзі завжди позитивно відгукувались про Влада, я особисто вважаю його жертвою Садового. "Аргумент Газета" / "Аргумент Влада" - як відомо - є частиною "інформаційного холдингу" Садового, і, коли журналіста цих видань, до речі, ненайгіршого, а одного з кращих, - висувають посміховиськом на вибори, то це вже трагедія... Шкода мені його... Принаймні, матиме чоловік, шо написати по закінченню виборів. Але це явно не-полюдськи...

(с) Невідомий
 Сторінки:  1  2    4  ..  6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4150
Реклама: