Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: Гірський ровер
Тарас Бульба
Новак
*

Зареєстрований: 28-1-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: жвавий

[*] написано 30-1-2004 у 16:08

Для охорони "цього" місця існують спеціальні памперси-вклади. Дуже помічні, але на жаль, я не бачив їх у Львові в продажі. Різні велорейтузи і велоштани є в Києві на Землячки.

Минулого року в магазині "Команчеро" були оголошення про велопоїздки. Цікаво, чи будуть цього року. Може хтось з минулорічних учасників розповість про ці імпрези. Цікаво буде почути.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 7-4-2011 у 12:52

Виникла потреба для свого старого гірського ровера купити камеру для заднього кулка.
Порадьте де і за скільки? Хотілося б звісно подешевше :)
А ще де можна купити ремкмоплект і підлатати стару?

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 9-4-2011 у 19:43

Краще занести на вулканізацію в автосервіс. Тільки десь в сльській місцевості, або в не "ходовому" місці - щоб носом не крутили.

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 9-4-2011 у 19:50

Я латаю, вірніше латав, портативним вулканізатором і сирою гумою, колись їх навалом було в магазинах. Але після переїзду десь він зник, доводиться обмежуватися клеєм для гуми і самопальними гумовими кружечками з іншої камери. Хоча залізко теж може замінити вулканізатор, якщо вміло ним скористатися :saint:

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-4-2011 у 23:37

Тепер ще скажіть, де у Львові "негорда" вулканізація.
Ну і нові камеру все ж таки хотілося б придбати...

Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 10-4-2011 у 19:12

Ну, для почаку попробуйти зайти в найближчу. Якщо не пощастить у Львові, то прийдеться їхати до Трускавця. Вони мені навіть колесо до тачки вулканізували!:lol:

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
romano
Дійсний член

Фотографія користувача

Зареєстрований: 11-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: агрегатний

[*] написано 12-4-2011 у 09:07

Відносно нової камери і взагалі велозапчастин, то недорогий і непоганий магазинчик є на вул. Шевченка, якраз навпроти того місця, де Ярослава Мудрого виходить.
А відносно вулканізації виникає питання: там що, діра величезна? Бо звичайний прокол прекрасно ремонтується латками з велоаптечки (думаю, можна там же купити). Там в комплекті є латки з сирої гуми і якась речовина - затверджувач. Я таку латку поставив в дорозі в польових умовах за 20 хвилин, їжджу і горя не знаю.

Сьогодні - за гроші, а завтра - задурно.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-4-2011 у 13:35

Цитата:
Відносно нової камери і взагалі велозапчастин, то недорогий і непоганий магазинчик є на вул. Шевченка, якраз навпроти того місця, де Ярослава Мудрого виходить.

Дякую, може заскочу. Вчора дивився в центральних спорттоварах - ціна 20-70 грн., залежно від виробника.

Цитата:
Бо звичайний прокол прекрасно ремонтується латками з велоаптечки (думаю, можна там же купити).

Дзюрка мала, власне перша думка про ремкомплект і була...

Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 473
Реклама: