Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: Уряд проти новонароджених
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 20-9-2006 у 08:24

я для прикладу - а таких багато є. тому їм того не треба!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 20-9-2006 у 10:08

Направду, навіть 5000 - дохід не фантастичний, і людей з таким доходом варто підтримувати. Крім того, не забуваймо, що людина платить усілякі відрахування (податки, соціальні платежі) пропорційно до "білої" зарплати.
Вся краса попередньої схеми була в її абсолютній прозорості і простоті. Зараз знову почнеться..
І знову пільги отримуватимуть ті, у кого"чорна" зарплата, а не "біла"

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 20-9-2006 у 10:18

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Зараз знову почнеться.

Уже почалося. У районі, де наш завод, уже поміняли голову ДПА і поставили колишнього - з азаровських. І вже почалися вибивання додаткових податків, хоча у нас повністю біла бухгалтерія. А податківці пояснюють - у них "план згори".

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 20-9-2006 у 10:47

Якщо це середньомісячний сукупний дохід, то тоді подібне обмеження не надто зекономить кошти нашому клятому уряду, бо, повторюся, людей із білими зарплатами такого рівня на Україні не так вже й багато. Але не сумніваюся, що урядовці знайдуть ще цілу купу можливостей зекономити на нас із вами, за активної підтримки широких верств населення. "Я вважаю, їм то не потрібно". А я знову погоджуюся з Андрієм, і вважаю, що дуже потрібно. Це допомога на НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ, і якого... милого вона прив’язується до доходів, мені взагалі не зрозуміло. Не потрібна допомога на дитину, не потрібні пільги вчителям, зате дуже потрібно понадпланове (і досить, повірте, суттєве - можна було стільки дітей народити!!!) відшкодування ПДВ для певних областей України, і азаровщина, що повертається, крокуючи, як Гулівер поміж ліліпутів, теж ну просто необхідна. Я аж скучила, блін! :mad::baddevil: Давно не прокидалася серед ночі з криком, бо снилися податкові перевірки! Нас знову заганяють в тінь, знову повертається понадпланове та авансове вибивання податків, відмивання грошей, і т.п. Я не кажу, що то все було на ніц зникло, але таки зменшилося. Та не довго музика лунала! Їй-Богу, не можу читати новини, дивитися телевізор - бо тільки-но на екран вилазять морди проФФесора чи доктора маркшейдерських наук, мене направду тіпати починає. І це не голі емоції, а емоційні наслідки цілком реального "знайомства" із тим, як ці "добродії" "керують" країною. Як там Сашко Положинський писав - "Я їх усіх ненавиджу, бо не вірю!". Театр абсурду. Вилупки, котрі ще два роки тому фізично і морально ламали тих, чий вибір не співпадав їз їхнім, тепер стали "цивілізованими", і з масними усмішками пояснюють, чому мені буде краще, якщо мені ж менше платитимуть. Собі вони зарплату не урізали, нє? Доплатки там різні, пільги депутатські? Хатинки з діляночками на заповідних землях Києва, Криму та Карпат тирити ще не перестали? Тіко на мамах молодих економлять? Ню-ню... Маскі-шоу. :mad:

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-9-2006 у 11:08

Щойно почула у новинах, жи проФФесор дав доручення геологу і за сумісництвом міністру фінансів, цитую, "закласти до бюджету 2007 року фінансування виплат на народження дитини у повному обсязі", бо економити на дітях - знову цитата "це економити на майбутньому".
Наразі ридаю від розчулення і б’юся головою об монітор від надлишку почуттів. Що за глиба! "Какой матьорий чєловєчіще"! :lol: Друг дітей і мам, просто як В.І. Лєнін.
Хороша все ж річ - суспільний резонанс.

Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-9-2006 у 11:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Наталка
Наразі ридаю від розчулення і б’юся головою об монітор

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ну розсмішила! Дякую :lol::lol::lol:
Станкевічас Сергій
Дійсний член

Зареєстрований: 24-1-2004
Місто: Івано-Франківськ
Нема на форумі

Настрій: Casablanca

[*] написано 20-9-2006 у 12:32
5000 грн/місяць - це що, уже вищий клас суспільства?

Цитата:
Щойно почула у новинах, жи проФФесор дав доручення ..."закласти до бюджету 2007 року фінансування виплат на народження дитини у повному обсязі
Отже, з дітьми ніби розібрались.

Мене ж дуже засмутила/здивувала позиція багатьох форумчан, які стверджують, що при місячному доході понад 5000 грн. не потрібно надавати підтримку від держави при народженні дитини, оскільки їм, буржуям, і так всього вистчає - і далі згадки про Ахметова і Ко.

Пропоную провести банальний розрахунок. Наприклад, ваша заробітна плата складає 5000 грн/місяць. Мінус податки - буде 4300 "чистими".
Далі:
- видатки на оренду квартири - 1100грн/місяць,
- видатки на тедефон та електрику - 100 грн/місяць,
- видатки на харчування (для сім'ї, в якій крім вас ще дружина та двоє(троє) маленьких дітей) - 1200грн/місяць
- одяг, меблі, тарілки, памперси, побутова техніка і т.п. - 400 грн/місяць.
- транспортні витрати 60 грн/місяць
- непередбачувані витрати (дні народження, прихід гостей, похід у гості) 200 грн/міс
- витрати на лікування, (від лікарств до вітамінів) - 100 грн/міс.

Отже, всього 3160 грн - середньомісячні видатки. В такому випадку сім'я має змогу відкладати кожен місяць по 200$.

Питання: скільки часу потрібно такій молодій сім'ї щоб заробити на трикімнатну квартиру в "забитому" обласному центрі Західної України?
Відповідь 65000$/200$ =325 місяців = 27 років.

Ви вважаєте, що це нормально?

Без коментарів
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-9-2006 у 12:56

Попрше думаю якщо людина офіційно отримує 5000 грн то реально внеї буде набагато більше.
Мова не йде про розрахунок на квартиру, на машину, дачу, яхту і т.д. - це інша тема. Звісно щоб нормально жити треба і більше 10 000 грн отримувати.
Тарас Капущак
Дійсний член

Зареєстрований: 14-9-2005
Нема на форумі

[*] написано 20-9-2006 у 13:01

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Станкевічас Сергій
Ви вважаєте, що це нормально?

Це не нормально. І прем'єр у нас ненормальний, і його уряд, з віце-прем'єра починаючи, ненормальні... І взагалі вони вже давно сказали, що ми заважаємо їм жити. А ми тут бачите ще й дітей хочемо народжувати таких як ми самі...
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-9-2006 у 13:05

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
Попрше думаю якщо людина офіційно отримує 5000 грн то реально внеї буде набагато більше.

Зовсім ні. Ви ж не думаєте, що є сенс показати 5000 гривень зарплати офіційно, і ще стільки ж додати в конверті?..
І - ще раз повторюся - початково мова йшла про 5000 тисяч за півроку; то, може, потім Азарову хтось пояснив, що таке сукупний середньомісячний дохід. Бо свого часу бідаці (нагадаю, тоді він був головним податківцем країни!!!) забули розтлумачити різницю між прибутком і валовим доходом. :D І він сам, і його підлеглі так чарівно плутали ці два поняття, що лише з того підприємства, де я тоді працювала, двічі за рік намагалися стягнути податок на прибуток, нарахований чомусь на валові доходи... :baddevil: Хоча насправді це геть не смішно.
Уряд проФФесіоналів, блін. :mad:

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Капущак
Це не нормально. І прем'єр у нас ненормальний, і його уряд, з віце-прем'єра починаючи, ненормальні... І взагалі вони вже давно сказали, що ми заважаємо їм жити. А ми тут бачите ще й дітей хочемо народжувати таких як ми самі...

Браво, Тарасе!

Городецький
Дійсний член

Зареєстрований: 10-11-2005
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

[*] написано 20-9-2006 у 13:42

Чисто зі стороннього погляду: не гадав (бо, мабуть, мислив логічно) що новоспечений уряд розпочне свою "діяльність" з таких непопулістських заходів. Або там справді самі бевзі (в що вірити дуже не хочеться), або ми маємо ще один "технічний" уряд, заповзятий до того ж реваншизмом і споживацьким відношенням до влади?

Ка зна що ....
Василь
Академік

Зареєстрований: 13-11-2002
Нема на форумі

Настрій: порожній

[*] написано 20-9-2006 у 13:49

Дивує те, як Азаров дозволяє з себе робити поганого хлопчика, а точніше розігрувати комедії, де він якийсь чи то негативний герой чи фіг знає хто. То на спікера його штовхали, щоб отримати бублика, то тепер мусів всяку бздур ляпнути, щоб Фьодоровича піднести в очах суспільства (ось як мол переживає за майбутнє нації)

ця земля збатогована вміє бути вічною () Ю. Андрухович \"Країна дітей\"
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-9-2006 у 13:50

2 Городецький: Ну, мабуть, тому й відіграли назад, що дійшло, як до жирафика, або хтось мудріший підказав, як це відіб’ється на рейтингу, чи що там є, у прімьєр-міністра...

Василю, то як у анекдоті: а хто ж його, себто Азарова, питати буде? :D
Ще хочу додати, що доктор геологічних наук, як би це сказати м’якіше, винятково нерозумна людина. Квадратна така... Хоча як відмивати гроші, він добре знає. Відпрацював до умовного рефлексу. :baddevil:

Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 20-9-2006 у 21:54

Сьогодні бачив брифінг Тимошенко стосовно бюджету. Серед іншого вона згадала і про ці виплати. З її слів суть там навіть не в тому обмежені, яке сколихнуло суспільство. Крім обмеження уряд встановлює нові правила отримання цієї допомоги. Згідно них (нових правил) молодій мамі необхідно буде зібрати кілька десятків довідок і саме це є проблемою, бо їх зібрати буде не реально. В результаті допомоги фактично не отримає ніхто.
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Нема на форумі

[*] написано 21-9-2006 у 06:18

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Гулка
Сьогодні бачив брифінг Тимошенко стосовно бюджету. Серед іншого вона згадала і про ці виплати. З її слів суть там навіть не в тому обмежені, яке сколихнуло суспільство. Крім обмеження уряд встановлює нові правила отримання цієї допомоги. Згідно них (нових правил) молодій мамі необхідно буде зібрати кілька десятків довідок і саме це є проблемою, бо їх зібрати буде не реально. В результаті допомоги фактично не отримає ніхто.

Якщо я не помиляюся, зараз оформити все треба в межах 6 місяців після народження дитини. А там нічого нема про обмеження терміну? Якщо вже так хочеться зекономити, то можна встановити місячний (чи 2-тижневий) термін від народження дитини, і очевидно багато хто не встигне оформити.:o

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-9-2006 у 08:19

http://www.obkom.net.ua/articles/2006-09/20.1158.shtml

хороша стаття, на цю тему і не тільки...

Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 21-9-2006 у 09:09

Цитата:
І - ще раз повторюся - початково мова йшла про 5000 тисяч за півроку; то, може, потім Азарову хтось пояснив, що таке сукупний середньомісячний дохід.

У цій ситуації некоректно говорити про спочатку і потім.
У мене на столі лежить Проект Закону україни "Про Державний бюджет України на 2007 рік", офіційно опублікований в "Урядовому кур'єрі" від 19.09.06 № 174.

ст. 60 Установити, що у 2007 році:
...
абз. 5 допомога при народженні дитини - у розмірі 8500 гривень за умови, якщо сукупний дохід сім'ї, у складі якої на утриманні знаходяться до двох непрацездатних осіб, не перевищує 5000 гривень, до трьох непрацездатних осіб - 6000 гривень, чотирьох і більше непрацездатних осіб - 7000 гривень. Виплата допомоги здійснюється одноразово при народженні дитини в сумі 3400 гривень, решта - протягом наступних 12 місяців рівними частинами у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.
...
абз. 8 У разі, якщо середньомісячний сукупний дохід сім'ї з урахуванням матеріального стану та грошового еквіваленту отриманих пільг, компенсацій та гарантій за попередні шість місяців становить понад 5000 гривень на сім'ю, така сім'я не має права на отримання будь-якого виду державної допомоги (крім допомоги при народженні дитини).

Електронні версії законопроекту з додатками на сайтах http://www.kmu.gov.ua , http://www.minfin.gov.ua , http://www.ukcc.com.ua

І взагалі ЗМІ занадто зосередилися на допомогах дітям і обмеженнях для працюючих пенсіонерів. У цьому бюджеті закладено набагато небезпечніші міни уповільненої дії. Деякі з них зазначені у статті "Бюджетна організація та бюджетна література" Дзеркало тижня, № 35, 16-22 вересня 2006 року.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-9-2006 у 09:26

Гадаю, що цю свою некоректність я якось переживу. Що ж до ЗМІ... то, імхо, добре, що вони хоч на чомусь зосередилися. І результат тішить.

Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-9-2006 у 09:51

Поправка:
проект з малої
України з великої
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-9-2006 у 09:54

To Наталка:
Насправді ще ніякого результату немає. Ніхто до офіційної редакції законопроекту, внесеного до Верховної Ради, ніяких змін не вносив. Все йде на рівні виступів і коментарів. Реальних дій немає.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 21-9-2006 у 10:20

Нє, Сергію, ну треба ж було зробити гучну новину - невже не зрозуміло?
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-9-2006 у 10:57

Ну й слава Богу, що зробили гучну новину. Все краще, аніж мовчати в ганчірочку. А щодо реальних дій: ось і подивимося на оперативність міністра-геолога. Доручення він вчора отримав - цікаво, чи виконає, і якщо так, то коли?

Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-9-2006 у 14:34

Це доручення у сьогоднішніх умовах немає жодних юридичних наслідків. Кабмін зможе щось зробити не раніше, ніж Верховна рада відхилить законопроект та поверне його Кабміну на доопрацювання.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-9-2006 у 14:46

Маю таку підозру, що цей бюджет приймуть. ВР вже прийняла до розгляду проект бюджету-2007. Щось у мене погані передчуття...

Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4793
Реклама: