Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2  3
Автор: Тема: Діяльність львівського мера.
Онук Юрій
Дійсний член

Зареєстрований: 10-12-2006
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Нірвана

[*] написано 16-12-2007 у 19:15

Дивно що кожен оцінює те що зробив хтось, ане те що зробив сам! Я не довго проживаю у Львові і ЗП-платня у мене так як у шахтаря середня по Україні, та вибачте в хаті тепло, є вода і все це зробив сам і сусідам які не знали порадив, просто згуртувалися і дозвіл п.Садовий дав на те що зробимо собі і тепло і воду власноруч і поміг з певними інстанціями де хочуть обібрати, або ж просто проігнорувати. Так що все у Власних руках кожного з нас, а хтось з Вас хто ще досі без тепла пробував звернутися саме досадового чи в самопоміч,а не до жеку чи читачів форуму! А подруге назвіть хтось суму хто яку дав самопомічі на те щоб допомогти відомчим гуртожиткам чи діткам на св'ята! Безперечно в кожні владі є свої + і - так і в кожній людині. Та не знаючи фактів, маю на увазі ремонт не судіть, може мер ремонтує його не для себе, а для того щоб хоч щось лишилося у мерії по ньому, а не замизгана підлога та брудні ручки!

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 16-12-2007 у 21:43

Цитата:
Дивно що кожен оцінює те що зробив хтось, ане те що зробив сам!

Ніхто не оцінює, те що хтось робисть собі в приватному житті. Ми говоримо про діяльність публічної людини, яка займає вибірну посаду.
Не думаю, що дозвіл на опалення, Вам давав персонально пан Садовий :). Це зробили відповідні служби, просто виконавши свою роботу.
Якщо хтось досі без тепла - співчуваю :(.
Цитата:
Так що все у Власних руках кожного з нас, а хтось з Вас хто ще досі без тепла пробував звернутися саме досадового чи в самопоміч,а не до жеку чи читачів форуму!

За тепло я плачу ЖЕКу (в мому випадку КЕЧу), і тепло мені має подати КЕЧ. Чому я маю звертатися не до них, а до Садопомочи? Що в руках людини, яка живе в багатоповерхівці і опалення централізоване? Мер має латати труби на теплотрасі? Ні! Він менеджер. Він має призначити керівників ЖЕКів і забезпечити фінансування робіт.
Я притримувався і притримуюся думки, що Самопоміч - це ПіаР проект, який нічого конкретного (крім приходу до влади деякої особи) на меті не має. Замість того, щоб налагодити роботу служб, які мають відповідати за свою ділянку роботи, відбувалася медіа-ПіаР-кампанія. Я згідний, що це мало певний ефект, але це не нормально! Так само, як Ющенко пхав з Шуфричом пожежні машини. Кожен має займатися своєю роботою. В іншому випадку це виглядає на дешеве бажання попіаритися.
Цитата:
А подруге назвіть хтось суму хто яку дав самопомічі на те щоб допомогти відомчим гуртожиткам чи діткам на св'ята!

Знову ж іде підміна ролей та понять. З якої це радості Самопоміч має займатися відомчими гуртожитками? Це має вирішити керівництво міста. Причому в робочому порядку, а не виносити це на публіку як не знати яке досягнення.
З допомогою діткам - те саме. Звичайно їхня допомога це дуже добре. Але по-перше цим мають займатися відповідні служби, які вміють це робити професійно, на які йдуть наші податки, а по-друге я знаю людей, які роблять такі речі і без телекамери (уявляєте - виходить! :) ). Ось пані Марина, наприклад, допомагає бездомним собачкам і котикам. Але цього не показують по ТВ.

Серед позитивних змін у місті хочу відзначити значно покращене освітлення вулиць і покращення водопостачання (до останнього наскільки я розумію причетний також Буняк, який розпочав цей процес і гроші Світового банку).
Серед негативних - погана робота з тими ж ЖЕКами, занедбання Шевченківського Гаю, халтурний ремонт центральної частини міста.
А на форумі ми просто фіксуємо факти. Часто суб'єктивні. Але все ж таки. Насправді це дуже хороша і корисна річ. Бо коли прийдуть наступні вибори, то дуже часто важко згадати, якісь факти, які мали місце і наш черговий вибір грунтуватиметься лише на емоціях. Емоціях, які можна легко нав'язати за допомогою ПіаР кампаній на ТВ :)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 16-12-2007 у 22:47

Підтримую думку Юрія Сєрова.
І від себе додам.
Тепло в хаті це одне. А як стосовно загальних проблем міста. Наприклад, ремонт доріг., зокрема Городоцької. Від Кульпарківської до Роксу робили рік. Далі зупинились перейшли на інші ділянки , а на Привокзальній далі шаленні пробки на одній полосі, розкопані тротуари і т.д. Хто в такому випадку має йти до мерії?! Я маю йти і розказувати йому про це, що робиться? Нехай мені наш мер пояснить, чому за 1 рік, в нас спромоглися зробити ремонт 200м. дороги, а за той час македонці і турки 200 км. траси Стрий-Львів-Броди? Навіщо починати ремонти на інших ділянках не закінчивши ремонт на старих? і т.д.

В мене складається враження, що мерія зацікавлена тільки в тих проектах, в яких можна гарно попіаритись.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-12-2007 у 22:57

Про привокзальну забув :)
Від базару до скрині таке болото, що не в кожному селі знайдеш :)
І самопоміч чомусь не обгороджує і не б'є на сполох :)
Цитата:
В мене складається враження, що мерія зацікавлена тільки в тих проектах, в яких можна гарно попіаритись.

....думаю не тільки... :baddevil:
Відкатинг - український варіант маркетингу, франчайзингу і лізингу :)

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Лєна Дадукевич
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 28-10-2005
Нема на форумі

Настрій: не знаю чого хочу, але чогось хочу

[*] написано 16-12-2007 у 23:03

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Відкатинг - український варіант маркетингу, франчайзингу і лізингу :)

Юрію, вам ніхто ніколи не казав, що ви геній? Тоді я перша. Так вдало - супер!!! :baddevil:

ансамбль старовинної музики \"Львівські Менестрелі\" http://www.lviv-menestreli.lviv.ua
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-12-2007 у 23:06

Не казав, бо я ним не є :). Це лише цитата з бородатого анекдоту :)

Лєна Дадукевич
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 28-10-2005
Нема на форумі

Настрій: не знаю чого хочу, але чогось хочу

[*] написано 16-12-2007 у 23:18

шкода, а я вже похвалила. Що тепер робити?:( Ви б лапки які ставили на слідуючий раз, чи що? ;)

ансамбль старовинної музики \"Львівські Менестрелі\" http://www.lviv-menestreli.lviv.ua
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-12-2007 у 00:52

Якось переживу. :)

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-12-2007 у 12:38

Непогана стаття і про мера і про міську раду.
http://zik.com.ua/index.php?news_id=117520

Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 9-5-2007
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 22-12-2007 у 19:07

Ну я це так собі приблизно і уявляв. Рука руку миє. Корупція - двигун розвитку Львова. :baddevil:

The best is yet to come
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-1-2008 у 19:59

Щось в останні дні, пан Олійник почав серйозно критикувати мера. Цікаво мені з чим це пов'язано? Можливо скоро перевибори і Олійник хоче стати мером?

Роман Ромашка
Академік

Зареєстрований: 22-11-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: Ідеальний ;)

[*] написано 15-1-2008 у 20:09

То може вінок Тимошенко таки просто слова?
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-1-2008 у 20:20

Цитата:
То може вінок Тимошенко таки просто слова?

Не зрозумів.
Демократична коаліція колись планувала переобрати мерів Києва, Харкова і Львова.

Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 16-1-2008 у 12:49

Ну не знаю мер це чи не мер але за рік всетки те що я бачу на власні очі:
- В батьків в центрі вода цліодобово.
- в мене вода розширився графік іноді холодна цілий день тиче (вже другий чи треітй місяць)
- вулиці освітилися (писав колись тепер ліхтарі спати не дають)
- освітлення домінікану..досить гарно
- пару нових машин для збору (доречі бачив як працюють).
....
За діяльність інших мерів такого не було.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-1-2008 у 13:05

Я вже писав, позитивні зміни справді є. Тільки з водою - наскільки я знаю це більша заслуга європейських грошей
Але є й негативні моменти. Ми ж не знаємо всіх фінансових моментів. Може під освітлення такі гроші пішли, що можна область освітити.:rolleyes:

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-3-2008 у 13:17

Цитата:
Міський голова Львова Андрій Садовий посів 3 місце у Антирейтингу міських голів. Антирейтинг презентував Комітет виборців України спільно з тижневиком «Коментарі». http://zik.com.ua/ua/news/2008/03/07/128819

Навіть Добкіна зміг "обігнати". От ще заберуть Євро зі Львова до Одеси чи Харкова, ще Льоню з Космосу посуне з першого місця :)

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-3-2008 у 11:12

Чат з Садовим на Корреспонденті: http://korrespondent.net/ukraine/events/408858

Наш мер вирішив, що "Русский во Львове любят"

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-4-2008 у 17:32

Стаття про зарплати наших міських чиновників.
Скільки ми платимо своїм слугам
Не гарно рахувати чужі зарплати. Розумію, шо за 2000 грн. ніхто не буде там працювати. Зарплата має бути велика, але най би робили шось!

Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 17-4-2008 у 20:42

2000 гривень - теж не мало. Їх тра теж заробити. Багато-хто ше і на 500 не заслужив

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-4-2008 у 13:08

Наш мер знову відзначився. Тепер сейозно. Схоже лаври заступника керівника "Кобри" не дають йому спати. Принаймні очевидці стверджують, що наш мер показав мітингувальникам "фак". На відео чітко не видно, але очевидці підписалися, що таке це правда.
Очевидно, що провокували, але також очевидно, що під тиском мітингувальників наш мер не вміє поводитися, пригадую ще за часів "зелено-білої" революції він втрачав над собою контроль.
Детальніше про інцидент: http://zik.com.ua/ua/news/2008/04/18/134061
До відставки це навряд чи приведе, не та у нас країна, але репутацію ще раз підмочив...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-12-2008 у 13:16

Чергові геніальні ідеї нашого мера:
http://www.zaxid.net/newsua/2008/12/16/125835/

1. Долати кризу буде будівництвом доріг
У штатах справді таким займалися метою боротьби з безробіттям, але, ми всі бачимо як вітчизняні компанії роблять дороги... Скажімо на Чупринки, які відкрили місяць тому у деяких місцях між бруківкої розчин вже посипався... Та й сам Садовий говорив, що потрібно залучати іноземні компанії.
Саме тому почали залучати іноземні компанії - турків, чехів і т.д. Як саме боротися з кризою залучаючи турків чи будуючи неякісно я не зрозумів.
2. Брати кредити вигідно, бо з часом гроші знецінюються. Такого абсурду ще не чув. Тобто Світовий банк працює собі в збиток?

Ірина Роздольська
Дійсний член

Зареєстрований: 13-6-2005
Місто: Львів, Краків
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 16-12-2008 у 14:05

Боже, ЯКИЙ ідіот...

vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 16-12-2008 у 14:17

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
2. Брати кредити вигідно, бо з часом гроші знецінюються. Такого абсурду ще не чув. Тобто Світовий банк працює собі в збиток?

ну якби Садовий набрав півроку назад кредитів у світового банку в ГРИВНІ :D тоді він був би правий )))

Доля правди в його словах є, але якщо ці кредити йдуть тупо на споживання то толку з того знецінювання грошей нуль.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-12-2008 у 14:42

Та власне, якби ці кошти йшли на створення нових підприємств, робочих місць, розбудову туристичної інфрастктури, словом бізнес, який би окупився найближчим часом, то в такому є сенс. Але взяти кредит, побудувати за ті кошти стадіон, провести 3 матчі Євро, а потім здавати в оренду за 1 гривню в рік це бізнес серйозний...:D
Цитата:
ну якби Садовий набрав півроку назад кредитів у світового банку в ГРИВНІ :D тоді він був би правий )))

Та в тому то й річ, що міг взяти хіба в доларах. А брати кредит, коли гривня летить, а місто може оперувати національною валютою мабуть не зовсім розумно :)

Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 18-12-2008 у 23:53

Схоже на те, що потроху громадські організації набувають впливу http://zik.com.ua/ua/news/2008/12/18/162865 :
"Махінації Садового з приміщеннями, тарифами, землею «Знесіння» та Євро-конкурсом «презентували» у Києві – в СБУ".

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
 Сторінки:  1  2  3

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4890
Реклама: