Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: Шахрайство чи ні?
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 15-3-2007 у 12:15

...якщо ви слідкуєте за розвитком подій, ця жіночка дала інтерв*ю вже не
одній газеті, була сфотографована, мабуть, і в новинах на телебаченні
буде показана... і все це з ризиком бути звинуваченою в наклепі і
чорному піарі... вже не одна людина говорить мені, що сумми крадіжок
адміністрація супермаркету кладе на працівників каси і охоронців, і
таким чином вони ці суми відбивають... адміністрація часто в курсі того,
що відбувається... а охорони самої Скрині я ніколи не бачила на першому
поверсі, де знаходиться Сільпо, вони весь час тусуються біля суші-бару
чомусь...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Користувач Олесь
Почесний Академік

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

[*] написано 15-3-2007 у 12:32

Темпіка згадувала про крадіжки з камер схову - я знаю, що на теренах колишнього СССР крадіжки з камер схову при супермаркетах використовують самі власники/адміністрація цих супермаркетів для наступної реалізіції краденого в цьому ж супермаркеті, де розташована камера. А в цілому Темпіка має рацію - в охороні часто працюють вихідці з міліції, які використовують свій міліцейський досвід - жертву беруть нахабством, швидко висуваючи якісь звинувачення і погрожуючи наслідками. Про законність можете забути. Здійснивши отаку обробку і залякавши жертву, міліціонери чи охоронці, залежно від того, які їх подальші наміри, пропонують полагодити справу сплатою "штрафу" (тобто це звичайне вимагання) або проїхати з ними у відділок. Останнє може бути гірше, оскільки можливо вони обрали жертву для того, щоб навісити нерозкриті злочини. Як домогтися від жертви "зізнання" - це вже по-різному, когось достатньо залякати чи обдурити, сказавши, що наприклад цей ваш підпис нічого не означає і пізніше все буде ще з'ясовуватися тощо, для когось іншого застосують тортури і погрози фізичної розправи - так зване вибивання показів. Наприклад, душитимуть, одягнувши жертві на голову протигаз і перекривши шланг. Пізніше, коли жертва починає вже дуситися, шланг відкривають і бризкають туди з газового балончика, щоб жертва вдихнула цю суміш на повні легені. Треба сказати, що наступна відмова від свідчень здебільшого негативно сприймається судом, міліціонери це знають і тому і намагаються за всяку ціну вибити зізнання.

Враховуючи, що все це відбувається за умов повної ізоляції від світу, тобто без можливості зустрічі з рідними тощо, не витримують навіть досить сильні натури. Рівно ж як і ситуації, коли вас нахрапом звинувачують в найабсурдніших речах. Отак-от. Я вже не кажу про те, що зазвичай під час вивертання кишень жертви чи проведення обшуку в неї вдома, міліціонери тривіально крадуть - гроші, цінні предмети, документи.

There is no place like 127.0.0.1
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 15-3-2007 у 13:18

Цитата:
а охорони самої Скрині я ніколи не бачила на першому
поверсі, де знаходиться Сільпо, вони весь час тусуються біля суші-бару
чомусь...

Буваю в Скрині 2 рази на тиждень. Охорона Скрині завжди стоїть справа за входом, біля входу в банк. (їх зразу видно - вони у формі, а охорона Сільпо в звичайних костюмах). А десь після 21.00 їх там по 4 чол. стоять.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-3-2007 у 15:08

...якраз значить за рогом, і ні кас, ні турнікету звідтам не видно... я теж там бувала часто, але жодного разу їх не помітила.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Вікторія Котлярова
Дійсний член

Зареєстрований: 25-12-2006
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: радію життю

[*] написано 16-3-2007 у 16:35

Скинула посилання на ту гілку знайомому, що працює в департаменті маркетингу Фоззі груп. Каже, шо вже це всі бачили з керівництва, але нічого не збираються робити.

Робота в Києві - я тут живу :)
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-3-2007 у 16:56

...я теж туди написала, жодної відповіді... мабуть, це говорить про те,
що вони в курсі про те, що відбувається, і це навіть відбувається з їх
відома, якщо навіть не хочуть цю справу розслідувати... знову ж, моє
припущення... мабуть, ця історія вже всіх втомила по кількості гіпотез і
версій, хотілося б знати правду в кінці кінців.
Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-1-2007
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: :)

[*] написано 22-4-2007 у 16:48

Я знаю випадки, коли на товарі одна ціна, а на касі вибивають іншу, причому деколи вдвічі більшу. Сама так двічі попалася в одному магазині, добре відомому. Щоб меншу ціну вибивали, а потім вимагали гроші і штрафи я не чула, але це цілком можливо. Багато людей певно знає, що рахуй не рахуй що і за скільки купуєш, а коли прийдеться платити біля каси чомусь часто ціна більша. (коли ціни вказані з ПДВ і без ПДВ то інша історія, я говорю про ті випадки, коли більше на 50 чи 100 %) Якщо купляти купу всіляких дрібничок, то тяжко помітити що на деякі товари вибили іншу ціну. Не ходити ж з калькулятором по магазині :rolleyes:

www.edicta.ho.com.ua - практичні курси та тренінги
Правила існують, щоб робити винятки
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 23-4-2007 у 10:34

Ціни треба дивитися по штрихкоду - порівнюєте ШК з ціною товару. Іноді над товарами стоїть купа цінників ви бачите 2 грн думаєте це воно а поряд є товар (ваш) з іншою ціною. Я коли беру товар не дивлюся на ціну що над ним порівнюю над ШК - якщо незнаходжу не беру.
Юрій Марків
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-12-2003
Нема на форумі

Настрій: :-)

[*] написано 24-4-2007 у 21:45

А я у "Фуршеті" нещодавно так ледь не попався. Купував на суму десь 150 грн., розплачувався карткою. А в мене звичка дивитися чек, повільно сунучи возика від каси до столика для пакування. І бачу - на гривень 40 більше, ніж потрібно. Продивляюся уважніше - чек каже, що серед іншого я не грейпфрути придбав, а більше кілограма гов'ядини ;) Повертаюся до каси... Побачивши мене, касирка тут же (!) поставила табличку "каса не працює" (а я ще не сказав їй, чого хочу), взяла мій чек і почала бігати туди-сюди. Набігавши так хвилин 10 і побачивши, що я нікуди не спішу і все ж дочекаюся рішення, підійшла до мене і спитала, чи буду робити повернення (у POS-терміналі є функція повернення коштів на картку). Я перебував у якомусь такому позитивному настрої, тому відповів, що хочу вирішити питання так, як вийде з найменшими зусиллями. Навіть, кажу, візьму ту гов'ядину і спеціально для цього навчуся її готувати ;) Тоді прийшов менеджер і вручив мені моє м'ясо, яке, до речі (!), лежало зовсім не на три ряди далі, а під прилавком... Так що, як бачите, схема в них відпрацьована. А гов'ядину я таки навчився тоді готувати :)
 Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5259
Реклама: