Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: Пол Маккартні виступить на Майдані
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 5-6-2008 у 16:28

"Бітлів" ще досі слухаю і знаю майже всі пісні. Це ж ціла епоха!

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 9-6-2008 у 16:21

Львів’яни та гості міста зможуть побачити концерт в режимі реального часу на екрані розміром 6х8 метрів. О 20.00 розпочнеться всеукраїнський марафон, присвячений концерту. До нього доєднаються мешканці Харкова, Одеси, Дніпропетровська та Донецька, а також глядачі, які зберуться на майдані у Києві. Під час телемарафону відбудуться прямі включення з кожного міста, зокрема зі Львова, під час яких 5 міст-учасників виконають пісні «Бітлз». Під час виступу сер Пол особисто звернеться до львів’ян.

Джерело: http://zik.com.ua/ua/news/2008/06/09/139364

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 9-6-2008 у 22:03

Головне, щоб міста-учасники не переплутали і заспівали пісні саме Пола. Він-то викрутиться, але осад залишиться

Усе мине. Усе мене мине
Горват Корнелія
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 23-7-2006
Місто: Мукачево
Нема на форумі

Настрій: Задовільно-задоволений

[*] написано 11-6-2008 у 09:25

Чи буде трансляція по телебаченню? Де і коли?

Ми - те, що думаємо про себе.

Найчастіше багато що сходить з рук тому, хто встигає їх умити, заздалегідь добре погрівши. Е.Севрус
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2008 у 10:24

На Новому о 21:30. В суботу

Усе мине. Усе мене мине
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 11-6-2008 у 12:18

А також на радіо "Хіт ФМ".

Остап Шумин
Академік

Зареєстрований: 19-5-2006
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 11-6-2008 у 13:08

А хтось знає чи в Ужгороді буде трансляція концерту і де саме?

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 11-6-2008 у 15:50

А хіба в Ужгороді не транслюється "Новий канал"?:o "Хіт ФМ" тчно є - частота 100.9 Фм.

Остап Шумин
Академік

Зареєстрований: 19-5-2006
Нема на форумі

[*] написано 11-6-2008 у 16:57

Пардон, трохи неправильно висловився. Цікавить трансляція на великий екран десь в місті.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 12-6-2008 у 13:02

14 червня у Львові на площі Міцкевича на великому екрані відбудеться пряма трансляція концерту і прямі включення учасника легендарного квартету "The Beatles" Пола МакКартні, який виступить на майдані Незалежності у Києві. Львів’яни та гості міста зможуть побачити концерт в режимі реального часу на екрані розміром 6х8 метрів.
По сценарію, кожне місто має заспівати одну з пісень Бітлз.
Цікаво, яку пісню співатимуть львів'яни? "Ми жиємо в жовтому човні"? ;)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-6-2008 у 14:32

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Остап Шумин
Пардон, трохи неправильно висловився. Цікавить трансляція на великий екран десь в місті
Судячи з повідомлень, в Ужгороді - ні.
Цитата:
Львів’яни та гості міста зможуть побачити концерт в режимі реального часу на екрані розміром 6х8 метрів. О 20.00 розпочнеться всеукраїнський марафон, присвячений концерту. До нього доєднаються мешканці Харкова, Одеси, Дніпропетровська та Донецька, а також глядачі, які зберуться на майдані у Києві

Усе мине. Усе мене мине
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 12-6-2008 у 15:14

У повідомленні йдеться про те, які міста долучаться до марафону з Полом Маккартні. Але це зовсім не означає, що десь в Ужгороді не можуть встановити великий екран, який показуватиме Новий канал.

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 14-6-2008 у 20:10

Отже, усі шанувальники Пола Маккартні таки дочекалися цього дня :) Цікаво, чи вдалося комусь із форумців потрапити на концерт?

Катерина Задорожна
Дійсний член

Зареєстрований: 4-10-2007
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: Стабільний

[*] написано 14-6-2008 у 20:35

Цікаво, чи хтось із форумців ризикнув піти в таку погоду на концерт :sing:

Серж Петренко
Дійсний член

Зареєстрований: 26-11-2007
Нема на форумі

Настрій: світ збожеволів

[*] написано 14-6-2008 у 22:46

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв
Отже, усі шанувальники Пола Маккартні таки дочекалися цього дня :) Цікаво, чи вдалося комусь із форумців потрапити на концерт?

Мені не то щоб вдалося - витягли :) В цілому не шкодую, Пол радує. І не тільки українською мовою, хоч це і дуже приємний сюрприз! Враження від початку - розучився співати на старості літ; але потім таки "пішло", молодцем тримається. "Майстерність не пропивається" :) (та знаю, знаю, що здоровий спосіб життя веде дядечко :) )

Особлива тема - несанкціонована фото-/відеозйомка. Спершу говорили, що суворо заборонено, аж до негайного відбирання апаратури (навіть мобільників). Але насправді ось поруч мене на вершку дерева (його чудово видно з усіх боків) сидить чоловік, котрий спокійно знімав відео - не могла міліція його не бачити, але сидить і далі. Не кажучи вже про купу камер у натовпі.

До мене - на «ти»! Сподіваюся, до тебе також? (© живазакордоном)
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 14-6-2008 у 22:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Серж Петренко

Особлива тема - несанкціонована фото-/відеозйомка. Спершу говорили, що суворо заборонено, аж до негайного відбирання апаратури (навіть мобільників). Але насправді ось поруч мене на вершку дерева (його чудово видно з усіх боків) сидить чоловік, котрий спокійно знімав відео - не могла міліція його не бачити, але сидить і далі. Не кажучи вже про купу камер у натовпі.
Ну в такому натовпі усіх відловити просто нереально.

Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2008 у 11:12

Так, голос вже не той. Але цікаво як ви будете почуватися та співати у 66 років?;)
Загалом мені сподобалося. Хотілося більше почути Бітлівських пісень. Але нашим музикантам треба повчитися як то грати "живий звук" практично більше ніж 2 години. Це круто і професійно. У нас це зробив лишень один виконавець - Тарас Чубай:))

я так довго мовчав
Серж Петренко
Дійсний член

Зареєстрований: 26-11-2007
Нема на форумі

Настрій: світ збожеволів

[*] написано 15-6-2008 у 12:17

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Odarka
Так, голос вже не той. Але цікаво як ви будете почуватися та співати у 66 років?;)
Загалом мені сподобалося. Хотілося більше почути Бітлівських пісень. Але нашим музикантам треба повчитися як то грати "живий звук" практично більше ніж 2 години. Це круто і професійно. У нас це зробив лишень один виконавець - Тарас Чубай:))

Та прямо таки лишень один :) Мені, щоправда, дуже рідко щастило потрапляти на сольники, але все рівно сумніваюся, що ніхто більше не витягував дві години.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Odarka

Та прямо таки лишень один :) Мені, щоправда, дуже рідко щастило потрапляти на сольники, але все рівно сумніваюся, що ніхто більше не витягував дві години.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв
Ну в такому натовпі усіх відловити просто нереально.

Таки так. Однак схоже, що взагалі нікого не відловлювали. Мій друг прийшов з фотоапаратом; через це його не пропустили в огорожену зону, однак він заховав його глибше і зрештою пройшов.

Загалом, напрочуд тепла і дружелюбна обстановка вдалася. Можливо, занадто вже спокійна і стримана, але то я ще від Мазепа-Фесту не відійшов. Що хочеться відзначити: не знаю, як проходила телетрансляція, а безпосередньо на Майдані дійство відбувалося дуже просто, без помпи. Нічого зайвого, якщо не рахувати трохи дурнуватої танцювальної музики безпосередньо перед виступом. Будемо вважати, це спецконтраст для порівняння. :) Щоб підкреслити якість старого доброго.

Також заслуговує на увагу оригінальний фейерверк. Знов-таки простий і тим симпатичний. Чим оригінальний (крім простоти) - бо в середині виступу, а на в кінці. Цікаво, чия ідея? Хто б то не був - молодець. Ну й сам сер теж дуже приємне враження залишив. Вчіться, "зірки", доки живий!

До мене - на «ти»! Сподіваюся, до тебе також? (© живазакордоном)
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2008 у 13:30

Щоб грати і співати на кількох інтсрументах одночасно і керувати бендом + оркестром, ОДИН.
Повірте, я організовую концерти.

я так довго мовчав
Тарас Капущак
Дійсний член

Зареєстрований: 14-9-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

[*] написано 15-6-2008 у 14:01

Співробітник має їхати в Росію у відрядження. Квитків немає, кажуть що звідти дуже багато народу на цей концерт поїхало... Так що серед слухачів було багато "гостей міста"...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2008 у 16:01

Не знаю, по теліку я щось не почув, що в Пола "не той" голос. Яка би не була апаратура, все одно це живий виступ, а не вичищений запис. Голос досить "молодий" (а Бітли ніколи оперним вокалом не відрізнялися, навіщо?), писок - як у молодого, фігура - як у молодого, по сцені скаче - як козочка. Відмахав 140 хвилин практично без пауз, я не рахував, але точно більше 25 пісень! У його віці :o

Вище розмови точилися тіпа: кумір - не кумір, сучасна музика - не сучасна.
Тут варто було прийти подивитися хоча б для того, аби повчитися, як працюють мультимільйонери.

Доречі, а народ-то прийшов. Попри дощ. Фонд Пінчука каже про півмільйона. Може і прибрехує, але Майдан був. І, зважаючи на погоду, це не виглядало, як "проходили повз і заглянули на вогник". Такі полмаккартні - сучасний виконавець :rolleyes:

Мені ще його орангутанг за барабанами сподобався. Зважаючи на його розміри й на те, як він над тими барабанами нахилявся, коли їх лупцював, складалося враження, що внаслідок своєї огромності він ті кружельця мілко бачить і попасти по них може тільки, коли сам зверху вляжеться :lol: Прикольний дядько

Усе мине. Усе мене мине
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 16-6-2008 у 17:11

Independence concert сера Пола Маккартні на Майдані Незалежності і пряму трансляцію в сімох містах України відвідала рекордна в історії України кількість глядачів.

Як повідомляє прес-служба Фонду Віктора Пінчука, тільки на київський Майдан, незважаючи на грозу і зливу прийшло близько 350 тисяч чоловік.

Новий канал, що транслював телемарафон і концерт, одержав увечері 14 червня безпрецедентний рейтинг - 3,5, причому рейтинг залишався стабільним протягом трьох з половиною годин. Частка глядацької аудиторії склала 18,7%. Телетрансляцію дивилися близько 13,5 мільйонів глядачів.

Пряму трансляцію на центральних площах великих міст України в цілому побачили близько 150 тисяч чоловік.

На площі Волі в Харкові зібралося близько 80 тисяч чоловік, на Театральній площі в Одесі - близько 20 тисяч, стільки ж - біля пам'ятника Міцкевичу у Львові, у Донецьку в парку відпочинку ім. Щербакова - близько 15 тисяч. На Фестивальному причалі в Дніпропетровську - понад 35 тисяч чоловік. У Севастополі, де концерт збігся зі святкуванням Дня міста, близько 50 тисяч приєдналися до трансляції. У Чернівцях концерт зібрав близько 8 000 чоловік.

Джерело: http://www.pravda.com.ua/news/2008/6/16/77582.htm

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
 Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 6451
Реклама: