Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3  4
Автор: Тема: Якби всі учасники форуму опинились на безлюдному острові, то кого б ...
Василь Яворський
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 4-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Відповідний

[*] написано 5-9-2003 у 15:12

Нарід, а коли до справи перейдемо?

Будні великого міста

На Диявола - з хрестом, на ворога - з мечем (с) Д. Донцов

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 5-9-2003 у 15:12

Цитата:
Першим відправив користувач fish
о, мене ще хтось з"їв... приємно бути у лідерах...

Це все твій нік винен та твоя слабкість до риб :D
Гриця
Дописувач
**

Зареєстрований: 18-5-2003
Нема на форумі

Настрій: Співаю!

[*] написано 5-9-2003 у 17:17

крім того що я б сама себе спершу з*їла, то вже матиму компанію. хтось і до мене охочий знайшовсь. хоча я несмачна - кістлява. До речі непогані назви - лапка модератора у власному соку чи там квашені пальчики Юрія Карашівського...
Круціфукс.
Академік

Зареєстрований: 4-12-2002
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 5-9-2003 у 19:41

Хтось нарешті вирішив поласувати kristi з Отцем Прокопієм! Аплодисменти за вишуканий смак. Z)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-9-2003 у 19:46

Я бачу, на Форумі сьогодні тотально побував "Mystisch Traumer". Невже йому завдячую такою честю? (Це питання до того, хто сам знає хто $)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 5-9-2003 у 19:55

Такого би не сталось з декількох причин, ну по перше ми б не дали, а по друге Крісті сама за себе добряче постоїть.
Та й отців неможна їсти навіть не в піст.:D

Люби українське!
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 5-9-2003 у 20:02

Доречі, Назаре, ми з тобою популярність не здобули... Як і Др.Троллін. Може ми не смачні???????
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-9-2003 у 20:10

В будь-якому випадку, судячи з поточних результатів, Яндрух нас захищати вже точно не буде... Q(
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 6-9-2003 у 09:07

а я ще й досі нікого не з"їла... думаю, вибираю :) Ну двох за раз я точно не з"їм. Карашівський, напевно, має надто жилаве м"ясо... Олексія й Назара просто шкода їсти, надто славні хлопці... dr.Trollinа піди ще, з"їж! знаємо ми цих гравців. Грицю? А як же жіноча солідарність. Лишається Яндрух і модератори. За жеребом якось не хочеться... мало що попадеться...
Яндруше, скажи чесно, в тебе м"ясо ніжне, смачне?

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-9-2003 у 09:10

А хто то є - Отець Прокопій? Я його ні разу не бачила, і сюди щось не заглядає...

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-9-2003 у 11:41

То був славетний дописувач...
З дуже хорошим почуттям гумору, цікавими ідеями та поглядами...
А які фотки ставив...
Які сценарії придумував в розділі про кіно...
Одним словом хороший був.

Але зараз він облишив свяченичий сан і став простолюдином. Напевно через захоплення алхемією, не знаю, не мені про то знати.
Деколи його почуття гумору астрально втілюється в не менш загадкового дописувача Круціфукса і тішить всіх тут присутніх.
Чому разом з Крісті? Чит розділ. "Де ми є?...Хто ми є?".,

можливо там
лежить філкам. (каламбур)

Ага, і ще - виглядав десь приблизно так
{:-{D>>>
або так >:-]>>>, то по настрою.

Люби українське!
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі

Настрій: ще живий

[*] написано 6-9-2003 у 13:03

fish 6-9-2003 в 09:07
<dr.Trollinа піди ще, з"їж! знаємо ми цих гравців>
(гнівливо) "с возмущением мы решительно отбрасываем уничижительные измышления" (с)

_Щодо харчових особливостей dr.Trollin_
Мясо жилаве, малопроперчене
(але перець кайєнський і розподілений нерівномірно, а навіть і стисловипадково з повищенною місцевою концентрацією),
з помітним присмаком витриманого шампаню та живиці.
Подавати добре вивареним, смакувати з почуттям вдячності.

PS. Увага! то є _НЗ_ -використовувати тільки при крайній потребі!
PPS. але при крайній - не вагаючись, бо ж таки не отруйне (хоч і таки не лЮдське - тролль же ж)

З повагою, Сергій.
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

info.gif написано 6-9-2003 у 15:51
Хай живе канібалізм!

Назаре,

Дякую за довідку;

Алхімія на сьогоднішній день повністю дискредитована, як з літературної, так і з практичної точки зору;

#);

трам-тарарам.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-9-2003 у 16:15

Не знаю, не знаю. Десь читав про Григорія Лиськевича, може то через туристичний бум, може просто так, щоб читали, але там були сучасні дослідження його роботи з таким глибоким (маю на увазі багато написано:D ) заходом в окультизм з погляду сучасності на чорнокнижників, якось називалось чи то "Чорнокомпутерники", чи щось схоже - знайду - скину лінк.

Та й я розумію, що золото з свинцю то для вас вчорашнє та давно пройдене, тому й написав, що невідомі мені причини вашого виходу в світ...

Я проти канібалізму!

Люби українське!
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

2cents.gif написано 6-9-2003 у 22:01

Не забувайте, що ми зараз на безлюдному острові. Цивілізовані ідеї, світогляди, ідеали протримаються протягом пари-трійки днів; потім залишаться лише вогонь, м'ясо, щелепи і страх темряви.

Крім того, я підозрюю, що саме Ви таємно підсмажили і скуштували печеню з Яндруха, яку я залишив на "чорний день", вдовольнившись лише жиром та жареними ногами.

До речі, корови - вегетаріанці, тому запах їхніх кізяків є цілком нейтральним і не відштовхуючим.

Пісок їсти, думаю, ніхто не схоче. Клац-клац.
Гриця
Дописувач
**

Зареєстрований: 18-5-2003
Нема на форумі

Настрій: Співаю!

[*] написано 6-9-2003 у 22:48

а як щодо червячків і корінців? чи просто таки одразу до людей? можна попірнати за мідіями та вполювати пару диких дельфінів, або залізти на пальму і струсити звідти хлібу, бананів, кокосів і кілька мавп.
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-9-2003 у 23:00

(конструкційне, в'їдливе) мавпи вчепливі.
(природозахистне, обурене)А щодо дельфінів -- то краще вже людей (при їхній згоді, звісно).

Якщо відійти від треду а серйозно, то --
(щодо "дикий дельфін " )
то на моє приватне імхо -- це означення таке ж к раніш було "дикий індіанець" :(

Принаймні поки не буде доведено (!переконливо!) що вони _не є_ сапіенси (правда це і не щодо кожної людини доведено).

З повагою, Сергій.
Nick
Новак
*

Зареєстрований: 22-8-2003
Місто: Львів-Майорівка
Нема на форумі

Настрій: Ctrl+Alt+Del

[*] написано 7-9-2003 у 06:47

Я б казав з'їсти одного з модераторів за жеребом. Їх ітак багато. Тим більше, що лідирують в рейтингу.

Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-9-2003 у 07:56

dr. Trollin правий, мавпи вчепливі і прудкі. Струшувати мавп з дерев - те ж саме, що струшувати бізнесменів з офісних вікон у хмарочосах. (І - ррраз!)
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-9-2003 у 07:14

А скільки саме у нас модераторів? О, незле в такого складу компанії - уявіть, 10 чоловік і n модераторів...

Василь
Академік

Зареєстрований: 13-11-2002
Нема на форумі

Настрій: порожній

[*] написано 8-9-2003 у 07:31

Проголосував за Юрка Карашівського, давно на нього "тримаю зуб". А модераторів не так вже й багато: їх всього 6 + 3 адміністратори.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 8-9-2003 у 08:23

І що, чотири рази одного Яндруха?
Я не хтів з"їсти Карашівського, я би краще НБМ-Редактором поласував, Юрко як не як краще виглядає зараз. Зміна роботи пішла однозначно на користь.
З моєї точки зору...

І як я розумію, що питання кого з"їсти постало після смакування останнім хробаком, мавпою, медузою, корінцем...

І ще. Колись думав, що лише одні релігійні теми можуть так... а нє, виявляється є ще альтернатива.
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 8-9-2003 у 10:41

2 Nazar 8-9-2003 в 08:23
< як я розумію, що питання кого з"їсти постало після смакування останнім хробаком, мавпою, медузою, корінцем... >
саме так (імхо).

PS. Я, доречі, вибрав останній пункт. З переконання, доречі.
надто вже переконливо ця ситуація у "свй серед чужих" прописана.

З повагою, Сергій.
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

[*] написано 9-9-2003 у 18:24

Тут десь хтось питав мене, який я: ну, там, чи м’який (здуріли люди чи шо?...), чи якийсь там ше інший?...
(Може це шановна fish має якийсь інтерес до моєї скромної персони: так здалечку підходить, вивідує...)

Добра, тож повідомляю, жи я, пропри те, що поїдаю шоколад (причому у неймовірній кількості), не є таким гладким, тобто – таким поживним та їстівним (хе-хе...), аніж, скажімо, Nazar, якого годує кохана дружинонька (причому, „на відбій”, хе-хе...). Так що, майте це на увазі: можете зняти „галочку” навпроти мого імени... А як будемо на тому острові, то, зрештою, можете самі (на власні очі!) переконаться, що я собою являю...
Незнаю, чому я не поправляюся від тих чеколяд, але мама моя говоре, жи, мовляв, ось як сі вженеш, то миттю „надолужеш втрачене”, хе-хе...
От так!
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-9-2003 у 20:50

Та нє, таких як я потрібно на кінець залишати, бо на власних запасах протягну довше, а от ребристі псуються швидко, тому потрібно поспішати:lol:

Люби українське!
 Сторінки:  1    3  4

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1496
Реклама: