Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3    5
Автор: Тема: За кого з громадських діячів та політиків вам найбільше соромно?
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 25-12-2004 у 10:29

О! Тут я пані Темпіку підтримую двома руками! Цей чоловік просто якесь диво політичної мімікрії. Вже ніби тут у Львові усі знають чого він вартий.
А інші ж не знають. І вже ледвне не політичним дисидентом став. Бі-Сі-Сі інтерв'ю бере...

Але, в одному я з Темпікою не погоджуюся - Базів давно визначився зі своєю громадянською позицією. І переконання тверде як кремінь - "Куди вітер туди я"

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 25-12-2004 у 14:56

Ой, Базів - то просто клоун якийсь, як на мене, дійсно флюгер, я ту його промову "А нехай Зінченко перший куштує їжу, перед тим, як дати Ющенку" слухала, тіпаючись від злості, а в інтерв’ю 5 каналу Базів каже: "А я не мав тоді інформації!". Залізна відмазка! :baddevil:

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 25-12-2004 у 14:59

Відразу пам"ять мені вимальовує нашого героя Юзя Обсерватора, котрий з паном "Васильком" воює вже третій рік, і ніяк не пересає тішитись з його чергових здобутків:)

Люби українське!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 25-12-2004 у 15:50

Ну історія стосунків Поступу та Базіва сягає сивої давнини, коли десь в середині 90-х поступ відзначив дивну портретну схожість тодішнього редактора "За вільну Україну" та зображеного з нагоди якогось свята на шпальтах газети Ісуса Христа.

Олександр Ганущин
Модератор

Зареєстрований: 5-3-2003
Нема на форумі

Настрій: Буде кращим

[*] написано 26-12-2004 у 15:39

Богоподібний бичкопродавець.... В.Базів
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 6-5-2005 у 18:27

Найбільше розчарування останнього часу - Роман Зварич...
Бракує слів :-(
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 24-7-2005 у 08:13

...я ось не знаю, але я скоро розчаруюся багато в кому, бо ріже око:

http://www.izvestia.ru/life/article2315360

такі публікації зустрічаю вже не вперше... не знаю, що й думати.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 24-7-2005 у 18:48

Якісь вони висновки неправильні роблять:
==
При этом сам президент Ющенко зарабатывает около 5 тысяч долларов в месяц. Это в пять раз меньше оклада самого высокооплачиваемого чиновника Европы - немецкого канцлера Герхарда Шредера.
==
І що з того ? А чому ніхто не говорить, скільки він заробляв будучи на посадах рівня глави НацБанку, або банку Україна ? На посадах такого рівня в комерційних банках зарплати > 100-200 тис уо в рік є цілком нормальне явище.. А ще є дружина американка :)

Ну і машина в кінці кінців належить по документах зовсім іншій людині..

==
Говорят, за один вечер в приморском ресторане он рассчитался 700 долларами.
==
Тю... Якщо це для Ізвестій чи Укрправди великі гроші... Мда..
Про охорону - це цілком нормальне явище.. Син президента все таки..

Інша справа що коли є гроші може й не варто ними хизуватися перед нашим "бідним" народом.. Особливо владі. Не поймуть..

А загалом стаття змахує на дешевий скандал.. особливо оце:
==
Рассказывают, что сын президента заказывает розовое шампанское по 1000 евро за бутылку и оставляет 300 долларов чаевых. Говорят, что Андрей, внук сельского учителя, стал тонким ценителем напитков, почитывает винную энциклопедию.
==
рассказивают, говорят.. Плітки... Я теж можу багато чого нарозказувати...

Мене особисто найменше хвилює яка там машина в Ющенка. У Львові багато людей з такими машинами, і ще більше людей можуть залишити в якомусь клубі 700 уо за ніч :)

Олександр Шевченко
Дійсний член

Зареєстрований: 5-4-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: 50/50

[*] написано 26-7-2005 у 10:47

http://www.versii.com.ua/newss.php?pid=52949
Що відповів сам Ющенко

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-7-2005 у 12:06

...люди, йдеться мова не про заможність певних людей, а про скромність
поведінки у країні, де за статистикою нижче межі бідності живуть 70
відсоків населення.
vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 26-7-2005 у 12:29

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Шевченко
http://www.versii.com.ua/newss.php?pid=52949
Що відповів сам Ющенко

Ну от, те що я і говорив. Машина орендована, охорона - це нормально. Мобіла подарована :) Що ще.. Ага - чек з ресторану може показати що там не було шампанського за 6000.. Так що все нормально , а УкрПравда влипла :)

vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 26-7-2005 у 12:34

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
...люди, йдеться мова не про заможність певних людей, а про скромність
поведінки у країні, де за статистикою нижче межі бідності живуть 70
відсоків населення.

Про які 70% ви говорите ? Спочатку треба розібратися де починається межа бідності.

vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 26-7-2005 у 17:05

А от і лист президента до УкрПравди.
http://proua.com/news/2005/07/26/171013.html

Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 26-7-2005 у 18:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від vovka
Ну от, те що я і говорив. Машина орендована, охорона - це нормально. Мобіла подарована :) Що ще.. Ага - чек з ресторану може показати що там не було шампанського за 6000.. Так що все нормально , а УкрПравда влипла :)

Ага, а власником тенісного корту Шуфрича і всіх прилеглих (до Шуфрича, а не до корту) підприємств є його мамуська. Це ми вже проходили - половина наших депутатів і топ-чиновників за деклараціями є біднішими за церковних щурів.

Чеку, доречі, показати ще ніхто не може. "Я сину сказав: "... Рахунок? Підніми з ресторану рахунок. Скільки вас сиділо чоловік, що ви їли, що ви пили? Перед мордою того журналіста постав той рахунок, а потім піди в суд!" Тобто, ще самі поради.

Особисто мені дуже не сподобалися інтонації Віктора Андрійовича, морди кілерів якихось відшукав.

Усе мине. Усе мене мине
vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 26-7-2005 у 19:10

Цитата:

Особисто мені дуже не сподобалися інтонації Віктора Андрійовича, морди кілерів якихось відшукав.

Інтонація мені теж не сподобалася..Але тут можна його зрозуміти.. Журналюги коли лізуть в приватне життя - будь-кого можуть дістати і вивести з рівноваги. Головне що своїм листом Ющенко зробив правильні висновки і нікому не погрожував...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 27-7-2005 у 05:23

В. Ющенко: "Мій син має справу. Ділову, я маю на увазі... Справу, яка дає право йому оплатити охорону, у нього є робота в консалтинговій фірмі і ще там ряд тем він веде. Чесно, до яких я давно його спонукав: "Син, босими ногами іди на сніг і заробляй". І він це робить. Це невеликі гроші, але достатні, щоб заплатити оренду автомобіля і послуги позаштатного недержавного охоронця."
А тепер запитання. Якщо його син за "невеликі" гроші може собі арендувати таку машину і охоронця (впевнений він не тратить всю зарплатню лише на це), то які гроші заробляємо ми? А податкова знає про ці "невеликі" гроші?
Поганенько це все тхне...

Я хочу заробляти великі-превеликі гроші, бо хоч вони погано пахнуть, але такі хороші! (Тартак)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-7-2005 у 06:57

...межа бідності 70 відсотків за європейськими мірками.. це люди, що не
мають власного авто, не повністю забезпечені жилплощею, не можуть собі
дозволити щорічно відпочинок як мінімум в Болгарії і теде... та подивіться
інтернет... остання цифра була саме 70 відсотків... мабуть, дехто не в
курсі, як живе село і глибока провінція.
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 27-7-2005 у 09:36

Щодо межі бідності. Це не є принципове питання. Рівень соціальної напруженості оцінюється різницею у доходах 10 відсотків найбідніших і 10 відсотків найбагатших. У нас, якщо не помиляюсь, ця цифра сягає за 20 разів. Для прикладу, у Росії - 27 разів, а у сусідній Білорусії та далекій Швеції - 3 рази (найнижчий показник у світі).
Отже, яка б не була межа бідності, рівень соціальної напруги у нас досить високий.
У такій країні ні Президент, ні його родина, ні інші посадовці, ні бізнес-еліта не повинні демонструвати, що вони набагато заможніші від своїх співгромадян, а інакше - є у революції початок, немає у революції кінця .
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-7-2005 у 09:46

...у мене є підозра, що дитятко забавляється за рахунок грошей
покійної мами, загадково вбитої чи то минулого чи то позаминулого
року здається у Відні... вона була людиною бізнесу, заможньою і все
таке... але чому такі речі замовчуються, або поширюються лише як
плітки... сама скажу, що це все лише мої припущення і здогадки, і я б
хотіла мати достовірну інформацію щодо родини того, кого я обирала
президентом.
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 27-7-2005 у 09:48

А я не розумію, який зв'язок між Андрієм Ющенком і селом. Від того, що Андрій Ющенко житиме скромніше і менше отримуватиме в своїй консалтинговій фірмі, рівень життя на селі покращиться? Я особисто знаю людей (подружню пару), які в 19-20 років, ще навіть не закінчивши Могилянки, могли собі дозволити купити квартиру на Круглоуніверситетській (для некиян - то ду-у-уже престижна вулиця), причому заробили на неї абсолютно ЧЕСНО. Те, що на прес-конференції Ющенко поводив себе неприпустимо для президента - то поза всяким сумнівом. Але і журналісти поводяться по-хамському, непрофесійно, огидно. "Укр. правда" взагалі вже пожовтіла - далі нікуди. А село - так, село - то наша біда. І тільки комплексна програма розвитку села може вивести його з кризи. Тільки щось ніхто толкової програми не пропонує.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-7-2005 у 12:10

... анджеліна джолі рівно третину усіх своїх заробітків витрачає на
доброчинність... я б хотіла мати таку інформацію і про сина президента...
крім того, смішно казати, що людина з таких кіл заробляє гроші ЧЕСНО у
тому розумінні, у якому заробляє їх проста людина без тилів у вигляді
родини із зв*язками, однокурсників з заможних родин, подруг з сумочками
за 2 тисячі долярів... а село тут ні при чому, ну ні при чому тут село :-)))
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 27-7-2005 у 12:25

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
... анджеліна джолі рівно третину усіх своїх заробітків витрачає на доброчинність... я б хотіла мати таку інформацію і про сина президента...

Кожна людина для себе вирішує сама, чи витрачати їй гроші на доброчинність. І якщо судити людину тільки за те, що вона НЕ витрачає, - то далеко можна зайти. Де межа між бідністю і багатством, коли вже час починати витрачатися на благодійність? Для когось це - мільйон доларів, для іншого - двісті. А взагалі-то ми всі платимо податки, левова частка яких якраз і повинна йти на доброчинність, а не на утримання бюрократів державного апарату. Може, хтось вважає, що, сплативши податки, він уже достатньо зробив для ближнього (тим паче, що з мільйона податки трохи більші, ніж з двохсот доларів). То що - анафему йому?
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 27-7-2005 у 13:31

Питання не у тому, щоб жити скромніше (бідніше?) чи витрачати надприбутки на доброчинність, а у тому, що не треба певним категоріям громадян у певних країнах демонструвати, що у них дуже багато грошей і живуть вони набагато краще за інших.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-7-2005 у 14:17

...просто дивно, як швидко люди, що отримали владу, починають себе
поводити як містечкові князі, обурюватися за кожне критичне зауваження,
ніби зробили його англійській королеві, чессссне слово... аристократизм у
тому, щоб допомагати бідним і злиденним у власній країні, а не у тому,
щоб хизуватися матеріальними статками... зрозуміло, він молодий хлопака,
понти і тири-пири, але за державу обідно.
vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 27-7-2005 у 15:07

Ющенко як батько цілком нормально сказав. І про морду в тому числі. Мовляв, сину, якщо ти правий, то ткни в морду того журналіста чек і докажи шо він бреше . Що в тому поганого ? Якщо він правий звісно :)
Інша справа що вдома на кухні такий тон це нормально, а в ефірі це трохи поганенько вийшло..
До речі от і Андрюша інтерв'ю дав:
http://5tv.com.ua/newsline/184//11336/

А УП - це газета рівня нашого Експресу.... Вже давно..

Сторінки:  1    3    5

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2126
Реклама: