Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3  4
Автор: Тема: Тарас Чорновіл проти "Нашої України"
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 3-12-2004 у 16:33

А чи вже розпочатий процес відкликання цього депутата? Як виглядає процес відкликання? Наскільки я знаю він мажоритарник.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Grabchuk
Академік

Зареєстрований: 30-9-2003
Місто: 130 км на південь від Львова
Нема на форумі

Настрій: Чемний

[*] написано 3-12-2004 у 16:38

Я думаю, що Чорновіл міг би стати першим нардепом, якого позбавили корита.

Нас багато, але посад нам малувато:)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 6-12-2004 у 20:22

http://www.korrespondent.net/main/108640

Тарас Чорновіл росте! Тепер він буде начальником штабу в Януковича. Фантастика!
Певно таким чином Я планує завоювати голоси на Заході України?

Ігор Мартинів
Академік

Зареєстрований: 29-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: антирагульський

[*] написано 6-12-2004 у 20:26

Потім Тарасик скаже своїм виборцям, що так усе й було задумано, щоб розвалити все зсередини :)

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександра Бабяк
Дійсний член

Зареєстрований: 22-2-2004
Нема на форумі

Настрій: щаслива!!!!!!!!!!!!

[*] написано 6-12-2004 у 22:43

Тим що він очолив штаб Я, він найбільше допоміг нам. бо при його недолугості все дійсно посиплеться...

Ваша Леся
Олександр Ганущин
Модератор

Зареєстрований: 5-3-2003
Нема на форумі

Настрій: Буде кращим

[*] написано 7-12-2004 у 12:07

Так, нам тепер буде простіше...
Grabchuk
Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-12-2004 у 12:46

Янека можна якось зрозуміти. Якби після демаршу Тігіпків-Гавришів він призначив на голову штабу когось з донецько-луганських, то це би було майже, що просто підняти вгору дві руки і показати тим самим, що ніхто з серйозних політиків центру, півдня, а тим більше півночі і заходу з ним не хоче мати нічого спільного.
Не було серйозних політиків - найшли Тарасика.
Ніякої організаційної роботи йому доручати не будуть, так що нічого він не завалить.

Як зрозуміти Чорновола? Це питання. Чи мова йде виключно про "бабло", чи про якийсь зсув по фазі в голові - сказати важко. Адже Чорновіл - це все таки не Стоян, якісь переконання він демонстрував.

І ще одне.
2 Олександра Бабяк
>>бо при його недолугості все дійсно посиплеться
Цікаво, як ми висловлюємся про своїх бувших сортників. Точно такі самі висловлювання були про Зінченка, коли він перейшов до "наших".
Львівяни, ви ж його вибирали!

Олександр Ганущин
Модератор

Зареєстрований: 5-3-2003
Нема на форумі

Настрій: Буде кращим

[*] написано 7-12-2004 у 13:18

До Грабчука - А що Тигіпко оргроботу вів ??

Рівень зате був. А зараз....
Grabchuk
Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-12-2004 у 18:06

А зараз передвиборча компанія Янека спиймається як прикол. Сьогодні почув пропозицію (здається Томенка) включити в виборчий штаб, крім Чорновола, ще Базилюка і Ромку Козака:))))

Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 7-12-2004 у 18:25

Цитата:
Першим відправив користувач Grabchuk
Як зрозуміти Чорновола? Це питання. Чи мова йде виключно про "бабло", чи про якийсь зсув по фазі в голові - сказати важко. Адже Чорновіл - це все таки не Стоян, якісь переконання він демонстрував

Як на мене, всі свої справжні переконання Тарасик продемонстрував протягом неповного останнього року. І до цього вже звикли - не знаю, кого здивував його останній цілком логічний крок. Здивування було на початку року, обурення - восени, зараз йому просто більше нема чого робити - він все поставив на карту: програш Януковича = політичне самогубство Т. Чорновола, зокрема. Тобто яке там, на фіг, бабло?! Він і за ідею пахатиме, аби врятувати власну шкуру.
Цитата:
Якби після демаршу Тігіпків-Гавришів він призначив на голову штабу когось з донецько-луганських, то це би було майже, що просто підняти вгору дві руки

Ну да! А Тігіпко, виходить, був із донецько-луганських?! :lol:

Усе це схоже на елементарне дежавю того що сталося з Ганею. У травні я був прикро вражений, почувався зрадженим і боявся, що призначення нової секретарки пресової додасть Гані Дону ((с) Ю.Винничук) вистів у Галичині й на Заході (хай і Близькому). Приємно помилився :D:P.
Цитата:
Цікаво, як ми висловлюємся про своїх бувших сортників. Львівяни, ви ж його вибирали!

Я розумію, що Львів - культурне місто і генетично ще пам'ятає цивілізацію. Але, чесно кажучи, при всій моїй неповазі до Т.Ч., я би му не радив вертати додому посеред дня і без охорони.

Усе мине. Усе мене мине
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 7-12-2004 у 18:50

Нарахунок останньої репліки.
Я був свідком, як один вуйко доказував, що він абсолютно мирний та добродушний:
"- Та я абсолютно мирний та дружелюбний, яби і комашки не образив, хоч що би не стало. Хоч би стояв отут поряд зі мною Тарас Чорновіл, я б і того б не забив, певно!!!"
Мені було весело, бо перелік ще зачепив троха "улюбленців", таких як Кузьма і т.д.
:D

Люби українське!
Юрій Карашівський
Дійсний член

Зареєстрований: 13-3-2003
Місто: Україна
Нема на форумі

Настрій: вина і риби!..

[*] написано 8-12-2004 у 17:21

Одіозність Тараса Чорновола стала помітна ще під час подій 9 березня, коли він палив синьо-жовту стрічку під пам'ятником Т. Шевченка у Києві. Тоді цим відео втішалися всі СДПУ-ошні канали. Він тоді став обличчям опозиції. Тепер опозиція переродилась, люди змінились, а от "обличчя" залишилось.

Амбіції, амбіції і ще раз амбіції. Особиста думка така, що в Тараса і раніше була помітна якась мара в голові. Згодом вона загострилась: навряд чи хтось із блоку "Наша Україна" сприймав його серйозно, але до останнього часу робили вигляд (з такими людьми як Чорновіл-джуніор вкрай важко знаходити спільну мову, оскільки відчуття власної правоти і важливості в них обтяжене відповідними амбіціями, а от адекватної самооцінки не має). Це й стало причиною виходу Тараса з фракції - осмислив нарешті свою "реальну вагу". А от чому його пригріли в штабі "Я." - оце вже питання адекватності тих людей, які там працювали до сьогодні. І той факт, що ці люди пішли, а Чорновіл залишився, вказує на одну важливу деталь: цирк поїхав, а клоуни залишились. Директор цирку зараз має в запасі лише один "фінт", щоб подолати Ющенка - зняти свою кандидатуру, але і тут великий ризик: з одного боку, активність людей в третьому турі може бути вже вкрай низькою і йому (Ющенкові) нізащо не набрати 50% + 1 голос. З іншого боку, він (за даними екзіт-полу) набрав їх ще в першому турі. До того ж, "проющенківські" регіони без примусу і фальшувань продемонстрували високий виборчий бал в обох турах, то ж і цього разу не спасують.

А Тарасові залишиться лише розповідати, що в Україні переслідують за політичні погляди, варто лише їх змінити. А ж не політичні погляди він змінив - він досі не переконав, що є послідовником хоча б якоїсь "ідеології", яку несе в собі Янукович. І про гроші не варто забувати. За деякими даними, Ганна Герман-Стеців отримує близько 40 000 грн./міс. Можливо це лише чутки, оскілки з/п чиновника (Кучми, наприклад) сягає щось 5000 грн. Можливо, це лише злі язики, але переконаний, що люди просто так не перевтілюються з затятих опозиціонерів і критиків влади в її відданих слуг.

не беріть важкого в голову!
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 16-12-2004 у 10:30

Вже другий день відбувається показове виховання політичної поведінки в Тараса.
Спочатку Тимошенко у "Подвійному доказі", а вчора Рибачук у програмі Ткаченка на Новому каналі.
Рибачук: "Тарасе, ти мені у грімерці казав хто буде Президентом, не бійся це повторити"

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 16-12-2004 у 20:58

Цитата:
Першим відправив користувач Captivitas
а вчора Рибачук у програмі Ткаченка на Новому каналі.
Рибачук: "Тарасе, ти мені у грімерці казав хто буде Президентом, не бійся це повторити"

О, а Рибачук - це артист , в хорошому розумінні цього слова.
Там багато ще цитат було.. Щось типу:
"Янукович казав що буде йти до кінця, так от, скоро він прийде до свого кінця"

"Тарасе, якби біля тебе поставити детектор брехні, він би вже поломався від перегрузки"

За точність не ручаюся, але зміст зрозумілий .
Чорновіл якось убого виглядав біля Рибачука, особливо коли почав щось виправдовуватися на рахунок двох важких тупих предметів які він чітко бачив, які попали в Януковича :)
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 16-12-2004 у 22:00

Цитата:
Першим відправив користувач vovka
Чорновіл якось убого виглядав біля Рибачука, особливо коли почав щось виправдовуватися на рахунок двох важких тупих предметів які він чітко бачив, які попали в Януковича :)

Судячи з усього, Тарас Чорновіл з тих пір так і не перестав бачити ті два важкі тупі предмети. І досі їх бачить, бідака, так от вони в очах і миготять - цілодобово. :D

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 17-12-2004 у 10:14

А от глузувати над фізичними вадами людини нечемно, не зважаючи на її вчинки.
Юрій Карашівський
Дійсний член

Зареєстрований: 13-3-2003
Місто: Україна
Нема на форумі

Настрій: вина і риби!..

[*] написано 17-12-2004 у 13:44

Цікаво Янукович сам висловився про "яйцевий шкандаль" у програмі п. Ткаченка на "Новому": "Я не знаю, що там було, але я відчув удар у груди і знепритомнів. Вам краще у лікарів спитати, в якому я стані був тоді. І взагалі я нікому не бажаю, що хтось непритомнів і на когось нападали..."
А Чорновіл міг бачити все що завгодно. Залежно. куди він дивився тоді, тим більше, що його поруч не було, він, за власним твердженням, був тоді в автобусі. Якщо він спеціально стежив за ходою Дона, значить він явно чекав "нападу" і тоді йому залишалось лише ПОБАЧИТИ те, на що він сподівався. Якщо ж він в цей час вилазив з-за свого сидіння, то, знову ж таки, навряд чи йому можна вірити. Все одно це вже історія і весь світ побачив, який з Я. поганенький актор. Спрацювала приказка: не копай яму іншому, бо сам в неї втрапиш. Це тсосуєтьсявилосвлювання прем'єр-міністра України щодо памперсів для "НУ" річної давнини, після того як Ющенкові і Ко влаштували "теплий" прийом в Донецьку.

не беріть важкого в голову!
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-12-2004 у 14:51

Цитата:
Першим відправив користувач Олексій
А от глузувати над фізичними вадами людини нечемно, не зважаючи на її вчинки.

Про які фізичні вади йдеться, Олесю? Про відсутність совісті? Про патологічну схильність до брехні у вічі?

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 17-12-2004 у 15:50

Про нервовий тік, який змушує Тараса блимати очима.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-12-2004 у 16:23

Та байдуже мені до його фізичних вад, якщо він сам - одна велика суцільна вада в усіх значеннях цього слова! І на думці не тримала його тік, коли писала цю фразу. А мала я на увазі наступне: або людина так вірить у власну брехню, що їй і досі важкі тупі предмети перед зіницями пурхають, або вона на них (на Януковича в два ока) дивиться так часто, що аж умліває. Смайлик у моєму дописі є.

Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-12-2004 у 20:53

Нині почула, як Тарас Чорновіл обіцяв заспокійливе звернення Януковича на наступному тижні до мешканців Західної України, з тим, щоби вони, цитую, "не сприймали програш Ющенка, як особисту трагедію".
Короше кажучи, "спі спокойно, дорогой товаріщ". Don’t worry, be happy!

Grabchuk
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-1-2005 у 12:18

http://www2.pravda.com.ua/archive/2005/january/20/news/9.shtml
Чорновіл заявив, що готовий продовжувати працювати в команді Януковича...

Якщо в того залишилися гроші? Чи може хоче по списку Регіонів попасти до парляменту?

Grabchuk
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-1-2005 у 18:46

http://www2.pravda.com.ua/archive/2005/january/20/news/12.shtml

Чорновіл після роботи на Януковича потрапив на лікарняний

Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 20-1-2005 у 19:14

Сюдячи із реакції поспільства, ця новина нікого не здивувала - люди йому вже давно поставили діагноз. Відомими засобами це не лікується.

Усе мине. Усе мене мине
Нормалайзер
Академік

Зареєстрований: 27-9-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 20-1-2005 у 20:14

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Сюдячи із реакції поспільства, ця новина нікого не здивувала - люди йому вже давно поставили діагноз. Відомими засобами це не лікується.

Ну чому ж, адитивна дія лоботомії передньої частини головного мозку і інтенсивний електрошок - і все ін орднунґ.

Слухайте, а, може, то йому пан Президент-Другої-Тури лікарняний оформив? Зара так модно все на Я. стало валити...

Нє, знаю: то пі(в оригіналі - грецька пі)Тарасик (до речі, то його так відразу назвали на донецьких форумах) нервується через виключення з ВНЗ ;)

А класична вийшла гісторія: неук не допоміг професорові...

я заперечую проти будь-яких передруків моїх повідомлень з цього форуму будь-коли й будь-де, крім цього форуму
http://drymba.net/
 Сторінки:  1    3  4

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2202
Реклама: