Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3
Автор: Тема: Лист до телеканалів "1+1" та "Інтеру"
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 14-11-2004 у 19:46

Ім’я жінки Ющенка мені люб’язно нагадали - "Катрін Клер Чумаченко". :D А ось хто писав мені відповідь - "тайна, покритая мраком"! Мені, щоправда, дорікнули мимохідь, що я "ховаюся за псевдонімом". Це як у бородатому анекдоті - "Ну хто б говорив?!".

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 15-11-2004 у 10:08

А наступ на всіх фронтах уже почався. Сьогодні у нас на метро три дівчиська старшого шкільного - молодшого інститутського віку роздавали бридку газетку - "Захистимо Україну від помаранчево-коричневої чуми". Мені просто цікаво, невже людям аж так потрібні гроші, що їм абсолютно, абсолютно байдуже, якої ціною вони їх отримають? (Я не маю на увазі тих, нагорі - їм-бо точно байдуже, я про цих маленьких, пересічних...) І невже потім спатимуть спокійно?
Я пригадую вірш, здається, Ірини Одоєвцевої, про чесного і злочинця. Чесний щоночі лягає спати і йому сняться жахи, а злочинець уб'є кого-небудь, пограбує - а потім вночі спить, як немовля. Здається, дуже влучно.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 15-11-2004 у 12:08

Хай роздають - народ все одно не ведеться. Я вчора поїхав в магазин зі стрічкою "Так, Ющенко" на куртці. З маршрутки вже вийшов без неї, бо випросили :)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 15-11-2004 у 14:56

У мене на книжковому ярмарку теж випросили, але я свою не віддала, довелося привезти прохачу на другий день нову.
 Сторінки:  1    3

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3142
Реклама: