Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3
Автор: Тема: Результати голосування
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 5-7-2004
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 11-11-2004 у 13:25

Цитата:
Першим відправив користувач tysovska
Я не знаю напевно, але є два моменти:
1) Спостерігачі можуть бути присутні під час підрахунку бюлетенів, якщо члени комісії не заперечують. Якщо ж члени комісії проголосують проти, спостерігачі вільні (в усякому разі, мені таке сказала особисто одна спостерігачка).
2) Членів комісії від Ющенка почнуть залякувати й знову масово виключати з комісій.

Та перестаньте вже розповсюджувати міфи про залякування. Так, десь воно було, але не всюди. Я у цій темі наводила конкретні приклади, називала конкретні ділянки, конкретні суми винагороди (50 і 60 грн. відповідно) спостерігачам. НЕ БУЛО ПЕРЕЛЯКАНИХ спостерігачів на 44 і 45 дільницях 29 територ. округа м. Дніпропетровська, що розташовані у сш №132 Ленінського району. Були пофігісти, яким було "однофігствєнно" і порушення і мої волання щодо цих порушень.
Але якщо у Вас є конкретні дані про залякування спостерігачів від Ющенка, будь ласка, наведіть номери дільниць. Без вказання призвіщ, або хоч номер округа.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 11-11-2004 у 17:19

Цитата:
Першим відправив користувач tysovska
1) Спостерігачі можуть бути присутні під час підрахунку бюлетенів, якщо члени комісії не заперечують. Якщо ж члени комісії проголосують проти, спостерігачі вільні (в усякому разі, мені таке сказала особисто одна спостерігачка)...

Закон України "Про вибори Президента України", стаття 28, п.9
(виділення в тексті - мої)

"На засіданнях виборчої комісії, у тому числі при підрахунку голосів та встановленні результатів голосування, на виборчій дільниці в день виборів чи в день повторного голосування у приміщенні, де проводиться голосування, мають право бути присутніми без дозволу чи запрошення відповідної комісії лише члени виборчих комісій вищого рівня, кандидати на пост Президента України, їх довірені особи, офіційні спостерігачі від кандидатів на пост Президента України, партій (блоків) - суб'єктів виборчого процесу (разом не більше двох осіб від одного кандидата на пост Президента України та партії (блоку), яка його висунула), а також офіційні спостерігачі від іноземних держав і міжнародних організацій, представники засобів масової інформації (не більше двох осіб від одного засобу масової інформації)."

Висновок. Ці спостерігачи (а може, спостерігачки?!) - правдиві ледацюги, нащо ж тоді було найматися? (Якщо хтось скаже: "За бабло," - я не здувуюся. Не дивуюся вже нічому. От єдине - хто ж їх наймав саме на таких засадах?!)

Усе мине. Усе мене мине
Grabchuk
Академік

Зареєстрований: 30-9-2003
Місто: 130 км на південь від Львова
Нема на форумі

Настрій: Чемний

[*] написано 11-11-2004 у 17:59

З іншого боку наявність спостерігачів, навіть якщо вони пофігісти і працюють за бабло, все одно є позитивним фактором.
Дехто побоїться йти на фальсифікацю при спостерігачах, а дехто зможе пояснити відмови від виконання наказу про фальсифікацію наявністю спостерігачів.

Нас багато, але посад нам малувато:)
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 12-11-2004 у 17:04

Після цілком зрозумілої радості з приводу оголошення підсумків першого туру з’явилося передчуття якоїсь особливо цинічної гидоти, яку всім нам готують в другому турі. Все-таки у влади напевно залишався ресурс, щоб “дотиснути” отой мізерний розрив між кандидатами. Тоді навіщо нам “подаровано” цю перемогу? Дурне, звичайно ж, запитання...
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 12-11-2004 у 17:36

Реальний розрив між кандидатами не такий вже й мізерний, як той, що нам "подарувала" влада. А що до якоїсь гидоти - то так, і я навіть впевнена, що гидота ця частково зараз засідає у київському Палаці Спорту (прошу щиро вибачення у чесних правоохоронців), а частково - знову почне їздити карусельками, з відкріпними талонами та фальшивими бюлетенями.
Головна боротьба ще попереду - ніхто й не сумнівається. Я часто читаю докори на адресу власне Ющенка та його штабу - ось, у них, мовляв, ейфорія. Імхо - ніякої ейфорії немає, а є надзвичайно хитке становище: брати Медведчуркіси відсутність агресії сприймають, як слабкість, а спробуй-но опозиція її продемонструвати - знаєте, що буде? Криве дзеркало, як 23 жовтня! Я знаю з вигляду нормальних людей, які на повному серйозі заявляли, що "депутати не мали права бити безневинних змопівців"! А міліція мала право відійти у бік і дивитися, як б’ють людей стрижені відморозки?! А той же змоп, чи беркут, чи як його там - він мав право не пускати депутатів до ЦВК? Та якби не Порошенко, тих доблєсних охоронців Кідалова на шматки розірвали б, і ніякі не депутати, а люди - оті прості люди, яким потім менти мусили посвідчення показувати, щоби пройти до ЦВК.
Тепер питання:
Де та трійця затриманих, котрі били людей? - Їх відпустили.
Де Шуфрич, який збив людину, будучи за кермом (це бачили численні свідки, і один з них - мій особистий знайомий, письменник)? - Шуфрич продовжує антиконституційну діяльність на посаді дупутата від сдпу (о).
Висновок: у штабі Ющенка не сліпі, і не дурні працюють. У штабі проФФесора - теж ніби не дурні, але те, що вони роблять - це або дебілізм, або 100% впевненості у власній безкарності.
Пріміром, заява Едуарда Прутніка журналістам газети "Вашингтон Таймс":"За українською конституцією, громадяни не мають права брати участь у мирних протестах, тому влада вважатиме їх незаконними".

Що це? Правовий нігілізм, правовий дебілізм, чи впевненість у тому, що ми усі - козли або вівці на закланні? Результат:
Українські правозахисники серйозно стурбовані зробленими у Вашинґтоні заявами радника Віктора Януковича Едуарда Прутника про те, що українці не мають права брати участі в мирних протестах, тому влада розглядатиме такі зібрання як незаконні, що, відповідно, спричинить вживання певних заходів для "збереження порядку". Цю стурбованість у зверненні до центральних та місцевих органів влади виявив Інститут "Республіка" під час "круглого столу" на тему: "Вибори-2004: громадянські права і обов'язки держави", організованого Міжнародним фондом "Відродження".

Отже. у другому турі втрачати нічого ані НУ, ані прємьєру. Тому буде тяжко, важко, і якщо оті 0,5% і заколисали когось, то не мене.
Бо мені є що втрачати - свободу. Я не хочу "в тюрьме макарони". Мені якось ближче "сухарі з водою, аби, серце, із тобою - на Вкраїні далекій". На Вкраїні, але не на зоні.
В штаб Ющенка надходить щодня до 400 листів, як "милом", так і звичайною поштою - з таким от думками та попередженнями.
Мусимо вірити, зберігати спокій і готуватися до захисту свого вибору - ніхто нічого нам не подарує просто так.

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
 Сторінки:  1    3

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3201
Реклама: