Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3    5
Автор: Тема: "Наше Різдво", 10 - 11 січня. Супер проект!
MartinkaDP
Дійсний член

Зареєстрований: 12-11-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: одомашнений

[*] написано 4-1-2008 у 10:44

бррр, ну чого знову в тому гидотному Києві... :mad: і на жодному сайті, де продають квитки, неможливо зрозуміти, які місця і на який день за якими цінами. бардак. я так розумію, що нормально замовити через сайти неможливо.
якби ще не Київ, може би й поїхала. але надто вже те місто мені псує нерви...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 4-1-2008 у 10:54

Київ- столиця, там більше грошей крутиться. Десь у Житомирі чи Франківську подібний концерт організувати дуже складно. Спробуйте звернутися до Ахметова- можливо, він допоможе зробити "Наше різдво" в Донецьку.:lol:
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 4-1-2008 у 17:45

Мартінка, хочеш я куплю тобі квиток, а ти приїдеш з Фішкою до Києва:)

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
MartinkaDP
Дійсний член

Зареєстрований: 12-11-2003
Нема на форумі

Настрій: одомашнений

[*] написано 6-1-2008 у 04:09

нєєєє, не поїду я до того Києва!
ще й придумали ж - у Палаці спорту!.. там що, після Євробачення акустика завелася?
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 25-10-2007
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 6-1-2008 у 16:01

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв
Спробуйте звернутися до Ахметова- можливо, він допоможе зробити "Наше різдво" в Донецьку.:lol:

Я б зняв шапку перед тією людиною, яка б щось подібне втворила;)
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 6-1-2008 у 22:39

Цитата:
Оригінальне повідомлення від MartinkaDP
нєєєє, не поїду я до того Києва!
ще й придумали ж - у Палаці спорту!.. там що, після Євробачення акустика завелася?

Після того, як Чубай зумів зробити акустику в палаці з'їздів КПРС , я вірю в звук в Палаці спорту.

Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 8-1-2008 у 13:15

Мартінко, я не пригадую. щоб колись на концертах Чубая був дуже поганий звук. Повір, там будуть працювати професіонали і вони поставлять хороший апарат і звук буде хорошим.

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 10-1-2008 у 23:02

Що сказати? Даруйте на слові — дуже роздратований.

Концерт — г..но
Звук — г..но
Режисер — г..нюк
Одарка не дасть збрехати.

Канал 1+1 винен мені сто баксів, які я витратив на те, щоб вся моя родина попрацювала масовкою при зйомці телепередачі.

Дмитро АРСЕНИЧ
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 10-1-2008 у 23:15

Що, невже аж так погано було? :o :( А я тут зі шкіри випинаюся, щоб під час сесії зуміти подивитися трансляцію і вже дочекатися не можу... :(:(:(
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 10-1-2008 у 23:19

А детальніше можна?

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 10-1-2008 у 23:33

Трансляція, можливо, буде цікава, адже все, як виявилось, влаштовано лише заради зйомок.

Концерт, який почався на пів години пізніше запланованого, поділявся на дві частини. У першій грав джаз Ал... як він там. Нічого так грав, навіть добре (для ресторану як фонова музика під каву). Але грав він цю музичку більше години. Під кінець цієї частини половина глядачів вийшла з зали. Які лишались — кілька разів безрезультатно намагались зігнати музикантів зі сцени передчасними оплесками і свистом. Із тих, хто вийшов, більшість поїхала додому. Дурний я був що лишився.

Друга частина зйомок (після «короткої перерви» у 40 хвилин) почалася з концерту плачів з віртуозами за програмою київського концерту 2003 року. Пісні ті самі, люди ті самі (без Ярки і без пікардійців тільки), тільки звук гірший і Чубай злегка лажає.
Пікардійців або не було, або я їх не дочекався. Вже по десятій я вийшов із зали так і не почувши жодної колядки під жарти охорони що варто б було двері зачинити, бо всі повтікають.
Люди, які приходили сім'ями, з дітьми, налаштовувались на різдвяний настрій, на співання колядок і т.ін. були вкрай розчаровані.

Режисури не було ніякої взагалі. Відбувались зйомки телепередачі. Тільки чому при цьому масовка (яку незалежно від квитків просили посуватись ближче до сцени, бо ж ми знімаємо) винаймала за власний кошт Палац спорту — велике питання.

Дмитро АРСЕНИЧ
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 11-1-2008 у 00:37

Дивно, ми з чоловіком повернулися з того самого концерту, але з діаметрально протилежними враженнями.
І піккардійців ми дочекалися, і колядок. І додому встигли повернутися, дуже втішені.
Особисто нами г... було помічене тільки серед публіки. Особливо "потішив" крик якогось в дупу п’яного глядача "сделай... в натуре!". Може, хтось думав, що тут грає група Рукі ввєрх :baddevil:
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-1-2008 у 01:32

З хорошого концерту можна повернутися і пізно.
А лишатися на технічних зйомках (це видно і по організації, і по відсутності виразного початку, сценарію, взагалі будь-чого концертного, і по поведінці учасників — і сам Чубай до цього так, очевидно, і ставився, заявляючи «ну зараз теж будуть частини із Марії, так що будемо вважати що ви не аплодували, а в тіві-версії оплески виріжемо») нема ніякого сенсу, особливо коли дитину час вкладати.

Власне, нас було семеро, ми всі просто приголомшені рівнем організації і якістю заходу. У всьому секторі панував подібний настрій.

Дмитро АРСЕНИЧ
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 11-1-2008 у 16:25

Ну та, мене б також роздратували організаторські проколи у перервах у 40 хв та затримками з початком.
Хоча я так і не второпав, навіщо тобі було так злитись і йти з концерту. Можливо дійсно ваш сектор був якийсь лівуватий, і його настрій так на тебе передався, чи ти пообіцяв більше своїм, аніж відбулося...
Менше з тим, у мому ЖЖ є й хороші відзиви:
http://soyuzniza.livejournal.com/60722.html

Пам'ятаєш (та певно, шо пам'ятаєш) той концерт 2003, коли всі в один голос казали, що то був найбільший осередок українства за всю історію Києва. Можливо охочих побачити це виявилось набагато більше, аніж самого осередку?

Люби українське!
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 11-1-2008 у 16:43

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Nazar
Ну та, мене б також роздратували організаторські проколи у перервах у 40 хв та затримками з початком.
осередку?

Назаре, власне, навіть перерва у 40 хв. нас не дуже роздратувала - бо музиканти не каву з пивом пити ходили, а налаштовували апаратуру. І те, що комусь треба вкладати дитину, а комусь - як нам, приміром - їхати до чорта на роги після концерту, то не є проблеми організаторів, а проблеми глядачів. Ну що я можу сказати - пішли ті, хто мусили піти. Лишились ті, хто знали, куди вони йшли. Врешті-решт, такий концерт не кожного дня буває. І навіть не кожного року.

Напишу все ж таки коротенько про свої враження. Попри сподівання, мені дуууже сподобався Ал Ді Міола - він, гадаю, усе ж заслуговає на те, щоби його називати повним ім’ям, а не як-його-там... :mad: Музика чудова, місцями нагадувала саундтрек із "Дзеркальної маски", місцями - щось середнє між танго та українськими мотивами... Треба чути, одним словом. Я у захваті. Хоча не є великою шанувальницею інструментальної музики, але талант - він талант і є. Якщо це музика для ресторанів, то нам до таких не потрапити, це вже точно.
Тепер далі. Я не знаю, де і коли Чубай "трохи лажав" (с) Я не маю музичного слуху, але абсолютно точно можу визначити, коли музикант викладається на всі 100%, а коли відпрацьовує гроші. Тарас і друзі виклалися на 150%. Наявність пісень на вірші Грицька Чубая у Різдвяному концерті, як на мене, цілком природня. Різдво - це не лише народження Спасителя, а ще й час єднання з тими, кого ми любимо, а також із тими, кого вже немає з нами, і я би дуже здивувалася, якби не почула від Чубая пісень на вірші його тата.
Були, до речі, і новинки - "Пісня про кота Мефодія" особисто нас із чоловіком привела у захват. "Золота трава" - те саме. Пікардійці були дуже кумедними у в’язиних шапочках та шаликах, і співали традиційно - тобто прекрасно. Звук - як на мене - був цілком на рівні. Ніде не різав вухо, ніде не дратував... Що ж до фрази Тараса про телеефір - то, перефразуючи старий анекдот, можу лишень сказати, що деколи жарт - це усього лише жарт, і не більше того.
Чудовий концерт. Чудове свято. Як на мою (і мого чоловіка) думку.

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Люда
Дійсний член

Фотографія користувача

Зареєстрований: 7-4-2004
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 11-1-2008 у 17:14

Та воно, б, може, так і було, якби так позиціонувалося. А йти на одне і отримати зовсім інше - не завжди позитив.
Не маючи музичного слуху я рішуче не помітила у джазових наробках АДМ нічого українського, окрім двох бандур, які періодично вступали, абсолютно музикантам не заважаючи, бо їх і чути практично не було. Але фен-шуй я зацінила: у білявки бандура світла, і брюнетки - темна, і сиділи вони красиво так... А якщо посадити негра з маракасом, буде африканська імпровізація... Креатив!
І не тішить, що проект"НАШЕ РІЗДВО" став марафоном для відсівування людей, неспроможніх висидіти 3 години, щоб дочекатися того, з чого так тішилося серце, чого так чекалося... Що ж , вочевидь, це наші проблеми...
Якщо летиш на концерт, передчуваючи радість спілківання і єднання великих Свят, не встигаєш повечеряти, і посилаєш свій гастрит подалі а потім, приїхавши за 15 хв, ще пів-години після сьомої чекаєш початку... Коли нудишся від джазу, який не до місця і явно забагато ( чомусь думалось, що АДМ гратиме українські колядки..). Коли нидиш 40 хв перерви і йдеш о 22 вечора так і не дочекавшись справжньої коллядки...
Що ж, мабуть, те, що ми по простоті душевній очикували іншого і пішли на концерт з дитиною - просто помилка. :(
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-1-2008 у 17:42

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Nazar
Хоча я так і не второпав, навіщо тобі було так злитись і йти з концерту. Можливо дійсно ваш сектор був якийсь лівуватий, і його настрій так на тебе передався, чи ти пообіцяв більше своїм, аніж відбулося...
Менше з тим, у мому ЖЖ є й хороші відзиви:
http://soyuzniza.livejournal.com/60722.html

Правильно, людина вперше на концерті Чубая, тож приємно вражена.
А я не вперше і тому вражений неприємно.

Ось, будь ласка, у моєму жж коментар ще одного, не такого роздратованого як я, шанувальника:

«Думаю, квитків здавати не варто. "Завтра", тобто, сьогодні, все буде круто.
У мене, правда, враження, що вчора я ходив на якусь репетицію, із якої потім будуть вирізати найвдаліші кадри, і заміняти ними невдалі, зняті 11 січня.

Вважаю, що якщо це просто концерт, то не варто було його позиціонувати як різдвяний. "Приємно" вразили майже півтори години джазу. Ні, ви не подумайте, - люблю і джаз, і виконавця. Просто був не час і не місце такому об'єму і такої музики.

Колядки почалися о 23 годині. Це при тому, що концерт почався офіційно о 19, проте із півгодинним запізненням. До того часу складалося враження, що піккардійці працюють на "підспівках" і "підтанцьовках" у Тараса Чубая. Як було далі - не знаю.

Люблю Чубая (Грицька і Тараса), Плач Єремії. Посидів, згадав молодість. Проте від відчуття того, що був присутній на репетиції так і не вдалося позбавитися. Надто вже..
»

Наталці нічого не відповідатиму, бо до Чубая вона завжди ставиться необ'єктивно.

Дмитро АРСЕНИЧ
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-1-2008 у 17:51

Та в мене також вроджене Чубайолюбство, я скоріше піддамся на тортури, аніж щось криве десь скажу чи напишу:)

Тобто, зваживши все прочитане, я зрозумів, що:
- Ай Ді Міола з колядками не двало поєднаний;
- апаратура таки звучала добре після антракту;
- е... мені б сподобалось:)

Люби українське!
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-1-2008 у 17:58

Ні, у АДМ звук був кращий ніж у Чубая. Можливо тому, що там не передбачався вокал.
Просто АДМ був на 150% недоречний в цьому місці на цей час в такій кількості.
Іншими словами, на концерті«Наше Різдво» найменше було саме Різдва, яке відсунули наостанок десь в куточку для проформи. А от чого взагалі не було - саме концерту. Знімалась телепередача.
Концерт 2003 року був на два порядки кращим за всіма параметрами.

Дмитро АРСЕНИЧ
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 11-1-2008 у 18:52

З усього написаного
Я ЗРОЗУМІВ, що ті, хто Чубая підтримують - підтримують його завжди за будь-яких обставин і завжди скажуть, що він був найкращий, навіть, якби його взагалі не було або він лише на вході квитки продавав. І нема на то ради ;);

Я НЕ ЗРОЗУМІВ - про кавалок ді Меоли. Й ось чого (із преамбулою):
на Радіо Ері 2 рази на тиждень йде передача Олексія Когана "Тема з варіаціями". Про джаз. 2-3 останніх тижні Коган щоразу анонсував "Наше Різдво", але позаяк він із джазу не збочується, то анонсував приблизно так: "Якщо ви хочете в солянці під назвою "Наше Різдво" послухати Ела ді Меолу з Романом Гриньківим, то приходьте 10 або 11 січня в Палац спорту". Десь так. (До цього Одарка теж пояснювала, що Меола з Гриньківим гратимуть українські колядки)
Вчора об 11 вечора Коган сказав щось таке: "Я на концерті не був, але, ось, люди повернулися, кажуть, що Гриньківа практично не було, ну і ... (пауза, схоже, ретельно добирає культурні слова) грали гірше, ніж на диску."
То після преамбули маю запитання до тих, хто був: "Так що там із Гриньківим? І що з колядками? (бо інакше, як пояснити присутність хай тричі видатного гамериканця на проекті "НАШЕ! РІЗДВО!"? Хіба, як "єднання з тими, кого ми любимо"? Останнє - за грубі гроші)

Десь на межі 1 та 2 сторінок ми дискутували, чому "НР" - суперпроект. У підсумку випадає, що Лєна була права: ким би там не був Чубай, але ОСЬ ЦЕ - явно не суперпроект.

Усе мине. Усе мене мине
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 11-1-2008 у 19:21

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
З усього написаного
Я ЗРОЗУМІВ, що ті, хто Чубая підтримують - підтримують його завжди за будь-яких обставин і завжди скажуть, що він був найкращий, навіть, якби його взагалі не було або він лише на вході квитки продавав. І нема на то ради ;);

Dmy, не узагальнюйте! Я- фанат Чубая, але якщо на концерті "НАШЕ РІЗДВО" справді півтори години грав джаз, то хороших слів з цього приводу я не знайду і не збираюся співати оди лише тому, що у концерті брав участь Чубай!:mad: Я зовсім не проти джазу, але у даному концерті він, перепрошую, такий же доречний, як сідло корові.:baddevil:
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 11-1-2008 у 20:28

Може, я і не точно висловився, хоча і не знаю, що таке "фанат" стосовно музики. Мені ПЄ теж подобається, я свого часу купував "Двері" і "Добре" грн за 50-55 (можна порівняти з чинними цінами та чинними зарплатами - тоді платили разів у 5 менше). Але іноді навіть по відношенню до власних симпатій буває корисно трохи відійти в бік і подивитися "крізь скло". І не боятися потім сказати про свої враження, а не дзюряти регулярно у стелю під гасло: "Пасіба, что ви єсть у нас!"
Щодо джазу, то в ньому ніц злого нема, навіть на Різдво. Тут, певно, інша ситуація. Люди або собі, або оточенню прагнули довести, що спроможні запросити навіть САМОГО - отже, круті (чит. СУПЕРПРОЕКТ). Або це було побажання спонсорів, фінансових чи інформаційних. У будь-якому випадку ще раз було доведено аксіому: якщо тулиш горбатого до шпалер, ніц путнього не вийде - все мусить бути природньо.

Усе мине. Усе мене мине
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 11-1-2008 у 20:39

Фанат- це те саме, що і "ті, хто Чубая підтримують":lol: Можливо, до музики справді не дуже пасує, перепрошую.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-1-2008 у 20:41

Все мусить бути природньо...
Так. Нам слід дійсно не бути СУПЕРпрогресивними, а вважати на реалії та на власного слухача.
Можливо вчергове робити однакове "Наше різдво" не вкладається у митецькі рамки, і хочеться подати людям щось нове, культурно-передове і ще якесь незвичне.

Про джаз - то це таки мабуть вікове, бо моє ставлення до нього постійно змінюється в користь останнього.

І тут якраз отой момент, що те, за що я люблю Олексія - бо його справедливість є завжди безсентиментною - мені здалась дещо перегнутою.

Люби українське!
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 11-1-2008 у 20:58

Назаре, та хто проти джазу і новизни?! Ми говоримо лише про те, що все повинно бути на своєму місці! У рекламі постійно наголошувалося, що це буде різдвяний концерт. Ніхто не попереджав, що Меола ПІВТОРИ ГОДИНИ гратиме джаз! Люди заплатили чималі гроші і узяли з собою дітей, щоб насолодитися українськими колядками, долучитися до рідних традицій, а натомість отримали дещо інше. Я розумію їхнє обурення і не хотів би опинитися на їхньому місці... А для "неоднаковості" краще б запросили якісь маловідомі але талановиті вітчизняні гурти з різдвяним репертуаром. Я згоден з Дми, Меола- це понти.
 Сторінки:  1    3    5

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 6117
Реклама: