Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3
Автор: Тема: Прем'єр - 2010
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 8-4-2010 у 13:44

Коаліція і кабмін легітимні.
Бабло таки перемогло усе.

А ось цікаво. Приходить зараз наприклад Тимошенко і дає не мільйон за участь, а 10 і назбирує свою коаліцію. Все, маємо новий уряд?

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-4-2010 у 14:21

Ну що ж... Мої песимістичні прогнози щодо дій уряду справджуються.
Для відволікання уваги виборців - забирають звання героїв у Бандери, а тепер ще й Шухевича... Комусь на Сході України стало від цього краще жити? Ні. А для мешканців західного регіону вони і так залишатимуться героями.
Для відволікання уваги молоді - серіал з Табачником.
Тим часом влада активно здає інтереси України в обмін на дешевий газ для своїх підприємств.
Отаке...

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-4-2010 у 20:43

Флот РФ у нас ще на 25 років...

Іван Андрєєв
Дійсний член

Фотографія користувача

Зареєстрований: 14-3-2010
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 21-4-2010 у 22:19

Ой, знали б ви як кримчани ненавидять Україну, українське і все, що з цим пов’язано... З року в рік там буваю і ситуація лише погіршується. Татари голову підіймають. Боюсь, якщо нічого не зміниться, то скоро флот РФ буде не в НАС а в кримсько-татарському ханстві. На власні очі бачив плакати з написом "Албания смогла - и мы сможем!"
І Севастополь не є українським за духом. Він тяжіє до Росії. Хазяїн готелю, в якому ми зупинялись порівнював українців з фашистськими окупантами, мовляв, навіть мера обирати не дають, присилають з Києва гауляйтера (хоча це повелося ще з часів СРСР). Так що, друзі, той флот - не сама гостра заноза в дупі.

Я не згоден ані з жодним Вашим словом, проте я готовий померти за Ваше право висловлювати свою думку. © Вольтер
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-4-2010 у 22:38

З його виводом вплив Росії б зменшився і тоді ті росіяни, які "порівнюють українців з фашистськими" у протистоянні з татарами мусіли б опиратися на українську владу.

Лінда Коваль
Дійсний член

Зареєстрований: 25-7-2009
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: замислений

[*] написано 22-4-2010 у 16:07

Згодна з Юрієм на всі 100%. Немає звідки взятися українському духу в Севастополі, за такого впливу дорогих братів... Але що вже про це говорити?.. Кримсько-татарське ханство - якщо воно буде - стане лише наслідком страусячої політики наших дорогих можновладців - типу, закриємо очі на проблему, і вона зникне. Я в Криму не була вже роки зо два, але про кримських татар у мене чудові спогади. На відміну від тамтешніх росіян.

Бути сильним - це як бути леді; якщо ви мусите доводити це іншим, це - не так. (с) Маргарет Тетчер
Іван Андрєєв
Дійсний член

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-4-2010 у 20:43

Друзі, я вважаю, що з 1954 (а саме цього року Микита Хрущов передав Крим у адміністративно-територіальне підпорядкування УРСР) пройшло не так багато років, щоб там з’явився міцний український дух. Крім того, правильно ви вказуєте на наших можновладців.

Дивився рік тому по телевізору виступ якогось дідуся (нажаль, не встиг прочитати прізвища) ветерана УПА. Яка то розумна людина. Не селюк карпатський, що через кожне слово полонізмами спілкується, якими їх деякі уявляють, а така собі культурна, інтелігентна людина, з гарною мовою і освітою. От йому не дуже розумний репортер (яких, нажаль, більшість) і каже: "Як ви, діду, відноситись до того, що на сході України вас вважають за ворога?" А він на це відповів приблизно так: "а при нашій владі, хіба можна донести до народу якусь світлу ідею? Вони ж тільки крадуть! От якби, скажімо, Луганчанин, став би жити краще, ніж в совєтах, він би Шухевичу пам’ятника поставив в кожному районі свого міста. А так, вибачте, важко бути патріотом, коли ти увесь день провів у шахті, а вдома на тебе чекають голодні діти. Хтось же має за це відповісти? Наша ж злочинна влада (реальний ворог луганчанина) щоб відвести гнів від себе, формує у нього образ фантомного ворога (наприклад, мене). Таке саме, з певними поправками можна, й про будь-який інший регіон розповісти. Арифметика проста: розділяй та пануй. Натравлюють людей одне на одного, вдаючи владу й опозицію, а насправді грають у свої ворота. Єдина надія не те, що таке беззаконня не може тривати вічно, і колись ми всі разом покладемо цьому край."

Я не згоден ані з жодним Вашим словом, проте я готовий померти за Ваше право висловлювати свою думку. © Вольтер
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 22-4-2010 у 22:14

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Іван Андрєєв
Друзі, я вважаю, що з 1954 (а саме цього року Микита Хрущов передав Крим у адміністративно-територіальне підпорядкування УРСР) пройшло не так багато років, щоб там з’явився міцний український дух
Я правильно зрозумів вашу логіку: чим довше в Севастополі буде знаходитися ЧФ, тим швидше у мешканців Криму з'явиться український дух і тим міцнішим він буде?
Цитата:
Дивився рік тому по телевізору виступ якогось дідуся (нажаль, не встиг прочитати прізвища) ветерана УПА
А це взагалі не ясно, яким боком до пролонгації існування іноземної бази на території України.

Усе мине. Усе мене мине
Іван Андрєєв
Дійсний член

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-4-2010 у 23:14

Все вирішує відношення влади до людей. Якщо відноситься вона до міста, як до бидлa, яке собі навіть саме мера обрати не має права, то звідки ж візьметься любов до україно-окупантської влади у севастопольців? А тут є альтернатива - такі "добрі" Росіяни, які обіцяють з міста другий Гонконг зробити (доречі, наскільки знаю, мешканці Гонконгу самі хотіли в 97-му залишитись британською колонією, і повернулись під суверенітет китайців вкрай без бажання, навіть за умов представлення широкої автономії).
Люди завжди будуть обирати з двох варіантів лиха те, яке найменше. Гадаю, в тому, що Крим вважає Росію меншим злом ніж Україну більше винна сама українська влада, аніж ЧФ (знаю, що наш менталітет майже не дозволяє визнавати своїх помилок, але мене пошук зовнішніх ворогів у всіх наших нещастях просто вже дістав). Якби влада щось робила для Криму (а вона тільки розтягує привабливі ділянки пляжів на ЮБК; запроваджує обов’язкову українську мову в кінотеатрах, навіть у курортний сезон, коли там повно туристів з Росії, які б могли залишити в цих кінотеатрах свої рубчики; скуповує для себе пансіонати та пам’ятники архітектури, такі як Воронцовський палац та ін..) то й Крим не повертався б до неї спиною.
Цікаво, а хто б вам з двох людей більше б сподобався: той, хто б ввічливо з вами здоровався й дарив цукерки, чи той, хто звисока хлопав по плечу і створював лише дискомфорт.
P.S. Цей топік не створений для обговорення саме теми про Чорноморський Флот РФ (спочатку він створювався для обговорення кандидатур у Прем’єри) хоча тут вже давно йдеться про політику взагалі.

Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-4-2010 у 22:38

Цікавий аналітичний матеріал щодо порівняння популярності влади в 2005 і 2010 роках.
http://hvylya.org/index.php?option=com_content&view=article&...
Якщо я правильно розумію результат, з "кожного боку" є не дуже велике ядро, велика маса людей просто віддає симпатію переможцям (напевно, розчарувавшись у найгірших очікуваннях). А потім - іде зворотній процес.

Лінда Коваль
Дійсний член

Зареєстрований: 25-7-2009
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: замислений

[*] написано 24-4-2010 у 21:25

Як на мене, Крим для того і автономія, щоби мав робити усе для себе сам, бо такий курорт, яким він став нині, я бачила в труні в білих капцях - деруть, як з Кози-Дерези, а якість обслуговування - нижче плінтусу. Це їх хто зумушує робити? Київ? Москва? Дядько Сем? Завжди легше кивати на центральну владу, але, не забираючи в цієї влади вини, мушу відзначити, що також Росія не сидить, склавши руки. Щодо скуповування земельних ділянок - то, може, кримчанам варто продерти очі, і поцікавитися, чому голова якої-небудь сільради на ПБК живе, мов індійський раджа? Чи це також буде пошук ворогів?
Що ж до питання ЧФ в Севастополі - то чхати на Конституцію нашій владі не вперше. І не в останнє. Може, ЧФ і не найбільша скабка в дупі, але дупою своєю, вибачте мою французьку, ми давно вже схожі на дикобраза. І, як ті мазохісти, заганяємо скабки все глибше і глибше. :baddevil:

Бути сильним - це як бути леді; якщо ви мусите доводити це іншим, це - не так. (с) Маргарет Тетчер
Іван Андрєєв
Дійсний член

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 24-4-2010 у 21:39

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Лінда Коваль
Може, ЧФ і не найбільша скабка в дупі, але дупою своєю, вибачте мою французьку, ми давно вже схожі на дикобраза. І, як ті мазохісти, заганяємо скабки все глибше і глибше. :baddevil:

+100. Вразило до глибини душі!

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 10-7-2010 у 17:39

Копнули Шуфрича. Кажуть політична рокіровка.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-8-2010 у 20:39

Цитата:

Внешний долг Украины достиг критических размеров
Внешний долг Украины достиг 40 млрд долларов, что составляет 36% от ВВП страны. Об этом за­явил вице-премьер Сергей Тигипко, сообщает Прайм-ТАСС со ссылкой на ИТАР-ТАСС.
«Эта цифра для нас является критической. Нам будет очень сложно обслуживать такой уровень задолженности», - признал он. По словам вице-премьера, если не удастся ничего изменить в эко­номике, то Украина «придет к той ситуации, в ко­торой оказались Греция, Румыния и Венгрия».

Але позичати продовжують...

Уряд не підвищуватиме зарплати бюджетникам
http://zaxid.net/newsua/2010/8/11/203014/

і ще одна хороша новина...

Тарас Іванів
Новак
*

Зареєстрований: 22-9-2010
Нема на форумі

[*] написано 28-9-2010 у 15:50

доповідь прем'єр міністра Швейцарії (див.відео)
http://rus.delfi.ee/daily/abroad/video-shvejcarskij-ministr-vpal-v-...
от чому некомпетентність закордонних міністрів може викликати лише щиру посмішку?
таке миле відео, тільки настрій піднімає, хочеться, шоб і в нашій політиці було більше людей, настроєних на позитив=)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-11-2010 у 15:40

Балога - міністр НС. Оце прикол...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-11-2012 у 00:18

УКРАЇНА ПІДПИСАЛА УГОДУ НА 1 МЛРД ДОЛАРІВ З НЕВІДОМИМ ЧОЛОВІКОМ
http://www.pravda.com.ua/news/2012/11/28/6978321/

Вмерти зі сміху можна... :lol::lol::lol:

Сторінки:  1    3

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 7955
Реклама: