Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  30    32    34  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 3-4-2008 у 22:10

Сьогоднішній випуск УРНР дещо нагадував солянку. А соляночка була вельми поживна! У програмі йшлося про найближчі плани «Тахтагати», Сестер Тельнюк, «Кому Вниз», «Мертвого півня» щодо організації концертів. Не буду на цьому особливо зупинятися – кому треба, скачають і послухають. Зараз у мене для Вас є важливіша інформація. Оля зізналася, що на наступний четвер в УРНР гостюватиме сам «Мертвий півень»!:sing: Тож, товариство, маємо добре підгодуватися до такої приємної зустрічі!;)

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 4-4-2008 у 09:32

Цитата:
Оля зізналася, що на наступний четвер в УРНР гостюватиме сам «Мертвий півень»!:sing: Тож, товариство, маємо добре підгодуватися до такої приємної зустрічі!;)

Кинете тут лінк на подкаст?

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 4-4-2008 у 09:41

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Цитата:
Оля зізналася, що на наступний четвер в УРНР гостюватиме сам «Мертвий півень»!:sing: Тож, товариство, маємо добре підгодуватися до такої приємної зустрічі!;)

Кинете тут лінк на подкаст?
Неодмінно:)

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 5-4-2008 у 12:43

Перепрошую, що трохи не по темі, але хочу зробити оголошення. Завтра о 17.00 гостем радіо "Ера ФМ" буде Олександр Бутко, віце-президент Національної радіокомпанії. На сайті Ери можна ставити питання електронною поштою. Давайте скористаємося нагодою і спитаємо пана Бутка про те, що нас хвилює. Наприклад, про відсутність мовлення УР - 2 та 3 в регіонах. Навіть якщо під час програми наші питання не поставлять, то після неї, гадаю, передадуть. А якщо з цього приводу буде питання від багатьох, то, може, і в етері прозвучить. Тобто виявляйте активність! Особисто я два питання вже надіслав.

Серж Петренко
Дійсний член

Зареєстрований: 26-11-2007
Нема на форумі

Настрій: світ збожеволів

[*] написано 5-4-2008 у 17:57

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв
Перепрошую, що трохи не по темі, але хочу зробити оголошення. Завтра о 17.00 гостем радіо "Ера ФМ" буде Олександр Бутко, віце-президент Національної радіокомпанії. На сайті Ери можна ставити питання електронною поштою. Давайте скористаємося нагодою і спитаємо пана Бутка про те, що нас хвилює. Наприклад, про відсутність мовлення УР - 2 та 3 в регіонах. Навіть якщо під час програми наші питання не поставлять, то після неї, гадаю, передадуть. А якщо з цього приводу буде питання від багатьох, то, може, і в етері прозвучить. Тобто виявляйте активність! Особисто я два питання вже надіслав.

Оооо, Максиме, ти навіть уявити не можеш, як ти мене порадував! Не впевнений, правда, що пан Бутко порадується тим запитанням, котрі хочеться поставити... але то вже його проблеми будуть - хай вигрібає!

До мене - на «ти»! Сподіваюся, до тебе також? (© живазакордоном)
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 5-4-2008 у 18:39

Ось, до речі, лінк, за яким вже зараз можна питання відправити http://www.era-fm.net/contacts/?question=2281 Ніяких особливих вимог - вводите своє ім'я, електронну адресу і нижче пишите питання. Словом, розбиретеся.

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 6-4-2008 у 19:10

Отже, відбулася згадувана вище розмова з паном Бутком. Як я і думав, йшлося здебільшого про особистий життєвий шлях гостя. Але треба подякувати якомусь Богдану зі Львова, який додзвонився на програму і запитав, чому у Львові УР - 2 та 3 не працюють на УКХ і СХ? Віце - президент відповів, що НРКУ постійно домагається поновлення мовлення своїх каналів у всіх діапазонах, але держава замало грошей виділяє. Коштів виділених державою цього року, вистачило лише для того, аби на три місяці поновити мовлення на деяких СХ - частотах (пригадуєте, я тут писав, що з 1 січня було поновлено мовлення УР - 2 та 3 на деяких середнохвильових частотах? З 1 квітня ці передавачі знову вимкнули через брак коштів). Перепало й Нацраді, яка замало частот УР віддає. Словом, винні усі, крім бравого керівництва НРКУ. Пан Бутко висловив жаль з приводу відсутності мовлення на частотах і порадив усім... слухати канали в Інтернеті. Дякуємо, ми й самі додумалися.:baddevil: На його переконання, рано чи пізно усі проблеми НРКУ буде вирішено. Ну - ну... А більше у програмі нічого цікавого не було.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-4-2008 у 19:12

А Півням вже можна ставити запитання?

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 6-4-2008 у 19:13

Цитата:
Та напевно ж! Оля завжди всіх до активності закликає;)

smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 7-4-2008 у 14:50

Цитата:

Півням вже можна (і треба) ставити запитання. Єдине прохання, якщо вам не важко надсилайте їх краще на ukrrock (pesyk) gmail.com
Сьогодні говорила з ними :rolleyes: поки все лишається в силі :sing:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-4-2008 у 15:22
і ще таке, зовсім не по темі

можливо ви вже мали справу із подібним шахрайством а я лише кілька днів тому попалася до них на гачок :mad: прийшов мені лист наступного змісту :
"Розішліть по своїй базі, якщо не важко 2-х мес.ребёнку нужна 4-я гр.крови (+)...Тел.8-905-316-43-33...попроси разослать друзьям...Меня тоже попросили разослать...Это срочно"
залишитися байдужим погодьтеся важко коли треба "срочно" рятувати немовля. Ну, я не довго думаючи і переслала тим хто живе у Києві. Наступного дня дзвонить мені один із знайомих і питає "то кому ж кров здавати? телефон якийсь дивний...". Я давай зі свого боку дзвонити і смс-ки надсилати на вказаний номер - смк-ки не відправляються, номер не набирається. Словом, так нам і не вдалося зв'язатися із "згорьованими родичами". Відчуваю щось тут негаразд, набираю у ґуґлі вказаний телефонний номер, а там :o:o:o виявляється, це питання давно вже активно обговорююється ... ось хоча б тут :
http://www.livejournal.ru/money/themes/id/5897?yearmonth=2007-03-01

що це за спам такий? і чим він ще нам (тим хто намагався звязатися із абонентом) відгукнеться поки не знаю, тож будьте обережними!
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 7-4-2008 у 15:34

Я про таке шахрайство навіть в новинах чув. Коли люди телефонують на той номер у них якимось незрозумілим способом знімаються гроші з рахунка. Тож будьте обережними і не надто довірливими. Я спам одразу видаляю, навіть не читаючи. Так спокійніше.

smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-4-2008 у 09:06

Цитата:
Я про таке шахрайство навіть в новинах чув. Коли люди телефонують на той номер у них якимось незрозумілим способом знімаються гроші з рахунка. Тож будьте обережними і не надто довірливими. Я спам одразу видаляю, навіть не читаючи. Так спокійніше.

мій джі-мейл досить добре справляється зі спамом, я щодня видаляю звідти до 20 повідомлень, не відкриваючи жодне з них. Але згадане повідомлення я не сприйняла за спам, бо прийшло воно від людей, з якими я маю справу не перший рік, це серйозна організація... але то таке. на помилках вчаться.
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-4-2008 у 09:14
УТОЧНЕННЯ ДО АНОНСУ НА 10-04-08

"Мертвий півень" на ефірі буде :sing: Його інтереси представлятимуть Барбара та Чайка ;)
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 9-4-2008 у 09:26

Цитата:
Оригінальне повідомлення від smolyar
Цитата:

мій джі-мейл досить добре справляється зі спамом, я щодня видаляю звідти до 20 повідомлень, не відкриваючи жодне з них. Але згадане повідомлення я не сприйняла за спам, бо прийшло воно від людей, з якими я маю справу не перший рік, це серйозна організація... але то таке. на помилках вчаться.
У такому разі люди з тієї організації, напевно, просто потрапили на той самий гачок, що й Ви.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-4-2008 у 13:15

Вже вислав запитання на згадану адресу, якщо надто примітивні на Вашу думку, то не задавайте.

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 10-4-2008 у 22:33

Отже, сьогодні ми мали нагоду пересвідчитися у невмирущості «Мертвого півня».:saint: Гурт не лише не збирається «вмирати», а й готується записувати новий альбом, який по праву можна назвати знаковим, адже туди увійдуть найкращі пісні в історії групи, відібрані її шанувальниками. Про «The Best» пан Юрій досить детально розповів в окремій темі, я не бачу сенсу повторювати. До 13 квітня ще маєте час проголосувати, тож покваптеся!
Пане Юрію, а класне Ви питання до Чайки поставили : що для Вас важливіше – Мертвий півень чи 5 копійок? Мені сподобалося!:lol:
Взагалі наші форумці буквально завалили «півнів» питаннями! Мабуть, Олю перевершили найоптимістичніші Ваші очікування !:D "Король" Юрась Кириченко запитував Барбару, чи співпрацює він ще з групою «Люк»? Мабуть, поганий із мене меломан, бо я щось взагалі вперше чую про таку.:( Тепер поцікавлюся.
Дуже цікаве питання поставив Сашко Євтушенко. Він запитав, чи не час уже «півням» домовитися з Мозговим і дати нарешті великий концерт у палаці «Україна»? Хлопці сприйняли пропозицію без особливого захвату і відповіли, що їм значно краще виступається у живій клубній атмосфері. Хто б сумнівався.;)
Я теж не втримався і запитав Чайку, чи не втомився він від політики і чи не хоче зробити на ТБ якусь програму про українську музику? Пан Роман відповів, що це можливо тоді, коли зміниться загальне ставлення до культури на наших каналах і коли у нас буде свій канал «Культура», не гірший від російського. Ой, довгенько чекати доведеться:(
Як тільки можна вже буде скачати програму, одразу дам лінк.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 10-4-2008 у 22:43

Цитата:
чи співпрацює він ще з групою «Люк»

Наскільки я знаю група "Люк" припинила існування. Грали досить специфічну, але цікаву музику. Раджу послухати.

Цитата:
Як тільки можна вже буде скачати програму, одразу дам лінк.

Чекаю...

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 11-4-2008 у 12:11

Уже можна качати! Бажаю приємного прослуховування! За цим лінком http://nrcu.gov.ua./index.php?id=783 можна скачати 4 останні випуски УРнР. Зрозуміло, що "півні" - це програма за 10 квітня. Тож слухайте!

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-4-2008 у 13:32

Частину вже послухав, дякую, що поставили мої запитання і нагадали всім про ФоРуМ (до речі, Чайка тут колись був дописувачем)
Відносно нових пісень, то мабуть Барбара все ж мене не зрозумів. Бо і на концерті в Хмільному домі і в Ляльці 9 січня вони виконували кілька пісень, які оголошували, в першому випадку як "всеукраїнська" прем'єра, а в іншому як "ляльківська" прем'єра. Серед них була і "Гуцулка Ксеня". Можливо, це пісні які готуються до згаданого альболму, який "має вийти наприкінці року".

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 11-4-2008 у 14:34

Я теж послухав подкаст (цікаву розмову чом не послухати двічі?). Зауважу принагідно, що відповідь Чайки на моє питання мені дуже не сподобалася, бо нагадує підхід "Ви все за мене зробіть, а я потім на готове прийду". Якщо просто сидіти і чекати, то ситуація не зміниться ніколи. От якби Чайка спробував щось реально зробити (чи принаймі звернувся з відповідними пропозиціями до керівництва каналів), можливо, це стало б поштовхом до позитивних зрушень. А таким "переведенням стрілок" "відмазатись" легко. Зрештою, хай бере приклад з Олі, яка теж могла б сказати "робитиму програми, коли на УР зроблять суспільне мовлення, зарплата буде вищою, проведуть технічну модернізацію, матимемо ФМ - частоти по всій Україні...." Замість цього Оля (і не лише вона) вже багато років ділом доводить нам, що навіть в тяжких умовах НРКУ можна робити класний продукт, якщо є бажання. А на ТБ умови таки кращі. Тому не чекайте, що хтось прийде і зробить за Вас. Самі почніть, і за Вами потягнуться! Зрештою, хіба у нашій політиці бруду менше? Хіба не купується участь в деяких політичних ток - шоу (я не про "5 копійок")? Хіба журналістів не виганяють із роботи через незгоду з позицією власника? Такі реалії нашого життя. Але усе це зовсім не означає, що маємо скласти руки і тихо хнюпати, чекаючи світлого майбутнього.

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 11-4-2008 у 18:01

Цитата:
Цитата:
чи співпрацює він ще з групою «Люк»

Наскільки я знаю група "Люк" припинила існування.
Наскільки я зрозумів Барбару, група "Люк" і навіть готує якісь нові проекти.

Серж Петренко
Дійсний член

Зареєстрований: 26-11-2007
Нема на форумі

Настрій: світ збожеволів

[*] написано 12-4-2008 у 00:34

Цитата:
Наскільки я знаю група "Люк" припинила існування. Грали досить специфічну, але цікаву музику. Раджу послухати.[
/quote]
Звідки така сумна інформація, якщо не секрет? Про "Люк" взагалі мало новин, дуже мало (ганьба, але про співпрацю з Барбарою не знаю взагалі! Хоч давно помічав цікаву спорідненість між харківським і львівським роком - джазові традиції обом властиві!), чомусь цьому гурту уваги майже не приділяється, вже навіть забув, коли востаннє про них щось знаходив. Але начебто й передумов для розпаду не спостерігалося. Принаймі не хотілося б такого швидкого кінця.

До мене - на «ти»! Сподіваюся, до тебе також? (© живазакордоном)
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 12-4-2008 у 00:38

Я ж кажу, за словами Барбари, "Люк" зараз готує якийсь новий проект. Отже, у них все гаразд!

smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-4-2008 у 14:54
17-04-08

почну з кінця, тобто з анонсу.
Завтра має прийти Ол-др Литовка. Розповідатиме про новий всеукраїнський фестиваль "У-Рок".
із прес-релізу:
"... UРок – це щорічний захід, що проводиться в декілька етапів. В процесі свого розвитку фестиваль має набути конкретних обрисів. Завдяки розширеній географії учасників, фестиваль.....
відвідають виконавці як з близького, так і дальнього зарубіжжя, що в подальшому надасть змогу конкурувати з найбільшими європейськими музичними фестивалями (Гланстонбері. Sziget, Przystanek Woodstock тощо).
Фестиваль планує охопити всі регіони України (не менше 50 концертів). Фестиваль проходитиме в три етапи...."
 Сторінки:  1  ..  30    32    34  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: