Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  31    33    35  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 16-4-2008 у 15:05

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Наскільки я знаю група "Люк" припинила існування. Грали досить специфічну, але цікаву музику. Раджу послухати.

Два "люки" від Lюk-ів. Подробиці на ФДР-і
http://www.fdr.com.ua/news_item/23018/
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Серж Петренко
Звідки така сумна інформація, якщо не секрет? Про "Люк" взагалі мало новин, дуже мало (ганьба, але про співпрацю з Барбарою не знаю взагалі! Хоч давно помічав цікаву спорідненість між харківським і львівським роком - джазові традиції обом властиві!)...

Барбара з "Люком" перважно співпрацював у рамках "Арабесок". До речі, кажись із цієї ж причини кілька років тому з'явилася цілковито інша версія "Ша-ба-даба-ди". Прикольна така. О! треба буде поставити наступного четверга у "РокСолянці":saint:.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-4-2008 у 15:11
ФОТО З ЕФІРУ

скажіть будь-ласка а як в одному повідомленні прикріпити відразу кілька фоток?

M-P_2.JPG - 55kB
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-4-2008 у 15:19

ой, щось мабуть завелика фотка вийшла...
до речі а який максимально допустимий розмір має бути. бо це й так вже був удвічі 'стиснутий' файл.

Barbara.JPG - 35kB
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-4-2008 у 15:20
і ще одна ... для рівноваги

Chaika.JPG - 28kB
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 16-4-2008 у 15:39

А груповуху?!:(:(:(

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-4-2008 у 16:45

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy

а нема 'груповухи' :P.

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв
Отже, сьогодні ми мали нагоду пересвідчитися у невмирущості «Мертвого півня».:saint: ...
Взагалі наші форумці буквально завалили «півнів» питаннями! Мабуть, Олю перевершили найоптимістичніші Ваші очікування !:D

О, так! я була втішена :sing:

Цитата:
Частину вже послухав, дякую, що поставили мої запитання і нагадали всім про ФоРуМ (до речі, Чайка тут колись був дописувачем)

мені про це писав Максим у приваті. Але коли я про це сказала Чайці, він :o категорично заперечив своє існування тут. Скзазав, що ніколи не реєструвався на жодному (окрім одного, забула якого) форумі. Отаке от.

Цитата:
Відносно нових пісень, то мабуть Барбара все ж мене не зрозумів. Бо і на концерті в Хмільному домі і в Ляльці 9 січня вони виконували кілька пісень, які оголошували, в першому випадку як "всеукраїнська" прем'єра, а в іншому як "ляльківська" прем'єра. Серед них була і "Гуцулка Ксеня". Можливо, це пісні які готуються до згаданого альболму, який "має вийти наприкінці року".

це у них відать фішка така :lol: мабуть, малося на увазі "прем'єра" місцевого масштабу (або ще вужче - в рамках окремо взятого клубу). "Гуцулку Ксеню" особисто я пам'ятаю у їхньому репертуарі років 4 (+/-)
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-4-2008 у 17:20

Цитата:
Я теж послухав подкаст (цікаву розмову чом не послухати двічі?). Зауважу принагідно, що відповідь Чайки на моє питання мені дуже не сподобалася, бо нагадує підхід "Ви все за мене зробіть, а я потім на готове прийду". Якщо просто сидіти і чекати, то ситуація не зміниться ніколи. От якби Чайка спробував щось реально зробити (чи принаймі звернувся з відповідними пропозиціями до керівництва каналів), можливо, це стало б поштовхом до позитивних зрушень. А таким "переведенням стрілок" "відмазатись" легко...

А навіщо йому це? Його цілком влаштовує сьогоднішній стан речей. Крім того, він уже у тому віці (і статусі - дружина, дитина) коли чоловік починає думати більше де дістати гроші для сім'ї(та власних забаганок, як то машина про вартість якої навіть страшно подумати) а не для творчих проектів. У людини повно кредитів, які треба виплачувати. Хто ж це вам за таких умов буде думати про благодійність?

Цитата:
... Зрештою, хай бере приклад з Олі, яка теж могла б сказати "робитиму програми, коли на УР зроблять суспільне мовлення, зарплата буде вищою, проведуть технічну модернізацію, матимемо ФМ - частоти по всій Україні...." Замість цього Оля (і не лише вона) вже багато років ділом доводить нам, що навіть в тяжких умовах НРКУ можна робити класний продукт, якщо є бажання. ...

ставити мене у приклад взагалі не коректно. Я розбещена донька, якій завжди говорили що треба займатися тим до чого душа лежить... Хоч як не прикро мені визнати, але якби не мої батьки я б те ж не змогла собі дозволити працювати тут так довго. Я вже давно намагаюся не обговорювати зі своїми університетськими друзями розмір мого доходу з обох (!) робіт. Бо коли рік тому я сказала їм про свою зарплату, то вони ніяк не могли зрозуміти що мене тримає тут. І тепер кожен з них обіцяє допомогти мене працевлаштувати... тому коли хтось не витримує цих реалій я не засуджую їх.
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 16-4-2008 у 17:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від smolyar
Я вже давно намагаюся не обговорювати зі своїми університетськими друзями розмір мого доходу з обох (!) робіт.
Олю, а яка Ваша друга робота (якщо не секрет)?

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-4-2008 у 18:28

Цитата:
Цитата:

а нема 'груповухи' :P
Я в розпачі! Про таку прикру несподіванку не міг і помислити. Навіть не знаю, чим мене тепер можна вивести зі ступору.

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-4-2008 у 18:35

Цитата:
Цитата:
Цитата:

а нема 'груповухи' :P
Я в розпачі! Про таку прикру несподіванку не міг і помислити. Навіть не знаю, чим мене тепер можна вивести зі ступору.

:o Dmy-тре, я знову починаю переживати за Ваше психічне і фізичне здоров'я.
тримайте скановане фото кілька-річної давнини і не рюмсайте :lol:

M-P _06.JPG - 19kB
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-4-2008 у 18:49

Вициганив;)
Це мене, звичайно, трішки втішить, але все-таки не варто припускатися таких проколів: знімкуватися - так усім. Бо ми тут вболіваємо.

Усе мине. Усе мене мине
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 16-4-2008 у 19:10

Дмитре, не засмучуйтеся! Буде Вам ще груповуха! Це ж, сподіваюся, не востаннє "півні" на етер залетіли!;)

Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 16-4-2008 у 20:33

Цитата:
коли я про це сказала Чайці, він категорично заперечив своє існування тут. Скзазав, що ніколи не реєструвався на жодному (окрім одного, забула якого) форумі. Отаке от.
Підозрюю, що окрім одного, забула якого -- це був форум ТРК "НБМ", який був автономним розділом Форуму Рідного міста
:lol::lol::lol:
http://misto.ridne.net/member.php?action=viewpro&member=Roman%2...
:cool:

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 17-4-2008 у 22:07

А у мене сьогодні сталася маленька прикрість - не зміг послухати програму (точніше, послухав лише останні хвилин 5).:( Доведеться подкаст стягувати. Тому традиційного огляду цього разу не буде.:P

smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2008 у 13:06

Цитата:
Вициганив;)
Це мене, звичайно, трішки втішить, але все-таки не варто припускатися таких проколів: знімкуватися - так усім. Бо ми тут вболіваємо.

для цього :rolleyes: мені доведеться клопотати у керівництва про введення у штатний розклад нової посади - власного фотографа.

Цитата:
А у мене сьогодні сталася маленька прикрість - не зміг послухати програму (точніше, послухав лише останні хвилин 5).:( Доведеться подкаст стягувати. Тому традиційного огляду цього разу не буде.:P

Максиме, ну як Ви могли :(... я так чекала... :(:(:( :saint:
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 25-10-2007
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 21-4-2008 у 12:46

До Олі питання хочу поставить.
У 2007-му році, 8 серпня була Оліна передача, там де крутились лише пісні різних українськийх виконавців. Частину її я записав. І одна жінка (дівчина) заспівала оперним голосом. Під доволі жорсткий саунд. Досить цікаві слова у пісні що прозвучали "О-хо-хо". От що це за співачка і що за композиція мене цікавить. Спів мені нагадав Оксану Малєцьку. Але то не вона. Бо в радіодебют Оксани відбувася 30 серпня 2007 року на УРНР, де прозвучали всі її 4 композиції (на той час ще 4 композиції були у проекті).
Допомажіть і буде вам радість. ;)

ми такі які ми є, ми всередені червоні
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-4-2008 у 12:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрась Кириченко
До Олі питання хочу поставить.
У 2007-му році, 8 серпня була Оліна передача, там де крутились лише пісні різних українськийх виконавців. Частину її я записав. І одна жінка (дівчина) заспівала оперним голосом. Під доволі жорсткий саунд. Досить цікаві слова у пісні що прозвучали "О-хо-хо". От що це за співачка і що за композиція мене цікавить. Спів мені нагадав Оксану Малєцьку. Але то не вона. Бо в радіодебют Оксани відбувася 30 серпня 2007 року на УРНР, де прозвучали всі її 4 композиції (на той час ще 4 композиції були у проекті).

Композицію "Йо-хо-хо" співає славнозвісна Леся Герасимчук (Королівські зайці, еск Драглайн, екс Місто Мемфіс, також(кажись) дуже коротко була у 999 ). У мене Ви також могли чути "Під мостом Мірабо" та "Мій сон". Це останні із записаних речей.
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-4-2008 у 13:07

Ні, то не вона, Лесю Герасимчук я знаю. "О-хо-хо" то всі "слова", що лунали в композиції, яка мене цікавить.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
smolyar
Академік

Нема на форумі

question.gif написано 21-4-2008 у 13:26
вгадай мелодію ... з трьох складів

Цитата:
Ні, то не вона, Лесю Герасимчук я знаю. "О-хо-хо" то всі "слова", що лунали в композиції, яка мене цікавить.

ви мене заінтригували... хочете сказати, що це був інтсрументал і вряди-годи там було оте "о-хо-хо" і більше жодного слова?
у мене з "о-хо-хо" чомусь поки виникає лише одна асоціація з раннього дитинства "...будєт вам олімпіада о-хо-хо -хо..."
на академізм у деяких піснях може зійти ще Каша із Кр.Цахес. Ще цим можуть погрішити сестри Тельнюк. Хто ще?:rolleyes:... щось відразу нічого не спадає на думку... дуже вже збиває з пантелику оте "о-хо-хо"

а це, взагалі, моя програма була???
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-4-2008 у 13:31

ще згадала вокалістку з готичних "Вінків"... вони не дуже розбірливо співають, може Ви просто слів не розібрали...
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 21-4-2008 у 13:37

Юрасю, Ви б навели якийсь більший фрагмент тексту з тої пісні (якщо пам'ятаєте) або нагадали, хто ще в тій програмі співав ( тим паче частину записали). Інакше усі наші здогади - пальцем в небо тиць.

Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-4-2008 у 21:26

Цитата:
ви мене заінтригували... хочете сказати, що це був інтсрументал і вряди-годи там було оте "о-хо-хо" і більше жодного слова?

саме так
Цитата:
на академізм у деяких піснях може зійти ще Каша із Кр.Цахес. Ще цим можуть погрішити сестри Тельнюк. Хто ще?:rolleyes:... щось відразу нічого не спадає на думку... дуже вже збиває з пантелику оте "о-хо-хо"

Це точно не Каша Сальцова і не сестри Тельнюк.
Цитата:
а це, взагалі, моя програма була???

точно Ваша
Цитата:
ще згадала вокалістку з готичних "Вінків"... вони не дуже розбірливо співають, може Ви просто слів не розібрали...

це не Вінки
На рапідшарі я виклав уривок (700Кб) http://rapidshare.com/files/109328429/TUNER0809_Nevidoma_z_opernim_...

smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-4-2008 у 07:13

Цитата:
На рапідшарі я виклав уривок (700Кб) http://rapidshare.com/files/109328429/TUNER0809_Nevidoma_z_opernim_...

Перепрошую за невігластво, але я поняття не маю що з ним робити далі.:rolleyes: Перешліть мені той фрагментик, якщо можете на ukrrock[козяблик]gmail.com

p.s. ... а може то АтмАсфера із санскритом була. І, до речі, а що я робила 8 серпня в ефірі? - це середа - не мій день :rolleyes:
smolyar
Академік

Нема на форумі

biggrin.gif написано 22-4-2008 у 07:34
приз в студію

уже розібралася :sing::sing::sing:
швидше зав все це була остання композиція з 'мозаїчки' і вона змікшувалася:(, бо інакше ви б таки почули значно більше слів і голосу ... чоловічого:lol:
Хух! З Вас шоколадка (чорна і гірка) ... :saint: (жартую)
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-4-2008 у 08:25

Цитата:
уже розібралася :sing::sing::sing:
швидше зав все це була остання композиція з 'мозаїчки' і вона змікшувалася:(, бо інакше ви б таки почули значно більше слів і голосу ... чоловічого:lol:
Хух! З Вас шоколадка (чорна і гірка) ... :saint: (жартую)

Так шо ж за пісня і шо за виконавиця?

Сторінки:  1  ..  31    33    35  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: