Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  34    36    38  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 25-10-2007
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 24-4-2008 у 13:41

Ще одне питання хочу поставить Гайдамакам, але почну здалеку.
Дивлюся по телевізору передачу Книга.юа. На рекламі тицяю по іншим каналам і на 5-му зустічаю пресконференцію Руслани Лижичко: "...на якій вона зробить заяву і оприлюднить інформацію з метою запобігти дозволеному державою розкраданню в глобальних масштабах, що має місце в галузі сучасної культури і шоу-бізнесу України. Під час прес-конференції Руслана представить деталі, цифри і ретельний аналіз того, що відбулось".
Ще цитата Руслани по-памяті: "Я багато їздила по світу, але такого бардаку як в Україні не бачила" (йдеться про продаж музичної продукції)
Отже ще одне питання до Ярмолі або Леньо: "Чи приділяють пірати увагу гурту Гайдамаки?"

ми такі які ми є, ми всередені червоні
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 24-4-2008 у 14:24

Олю, я чесно послухав "Роксолянку" і тепер результат моїх міркувань виношу на Ваш розсуд. Я, якщо чесно не вдоволений:( Думав, більше вгадаю. Пісні йдуть в такому порядку, як звучали.
1. Ха! Ну це б я ще не згадав, була б мені взагалі ганьба. Це ж Соломія Чубай «Вона танцює».
2. Не знаю. Жодних варіантів.
3. Не впевнений. Може, «Янки Козир» ?
4. Гадки не маю, що воно таке…:(
5. Знаю!:sing: Це ж наш «ангел» Каша Сальцова зі своїм «Паролем»
6. Далі був якийсь маленький фрагментик. Його не рахуємо, бо зразу пішли новини ВВС
7. Льогко! «Мертвий півень» ні з чим не сплутаєш!:D «Ша – ба - да – ба – да» (господи, язик зламати можна).:lol:
8. Щось крутиться в голові, але…
9. Знаємо таке! «Нумер 482». Паперове кохання.
10. Ой, здається це горгішелі, але знову не певен… Назви не знаю.
11. Безумовна капітуляція. Хочу сказати, що не знаю такого. Хоча голоси підозріло знайомі…:rolleyes: Аж самому кортить швидше дізнатися, що воно таке!
12. От халепа! Знаю групу, але назву забув. Вони ще співають «Та, що танцює з вітром».
13. Знов малий фрагмент. Я капризний, мені щоб визначити, треба пісню повністю почути.:P
14. Підсумок. Загальна кількість пісень (фрагменти не рахую) – 11. «Залізно» знаю лише 4. Ще стосовно трьох маю здогади. 4 мені взагалі невідомі. Слабенький з мене меломан.:( З іншого боку, у цьому є свій позитив – ще не вичерпаний простір для розвитку, відкриття чогось нового!:sing:

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 24-4-2008 у 15:48

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв
....
14. Підсумок. Загальна кількість пісень (фрагменти не рахую) – 11. «Залізно» знаю лише 4. Ще стосовно трьох маю здогади. 4 мені взагалі невідомі. Слабенький з мене меломан.:( З іншого боку, у цьому є свій позитив – ще не вичерпаний простір для розвитку, відкриття чогось нового!:sing:

не так вже й погано. Якщо Вас це втішить, то "Марсель", якого Ви не вгадали я теж поки не впізнаЮ за голосом ;)

тепер пройдемося по ваших відповідях:

взагалі то, перед Вашим 1-им пунктом був ще один, який Ви ігнорували, мабуть включили приймача не о 15:09, інакше мали б упізнати Океан Ельзи (зразка 90-их). Ну а далі справді були "Далі" - Вона танцює

2. Один - За мрією

3. таки да - ОЯК

4. Марсель - Ла-Ла-Ла

5. Знаю!:sing: Це ж наш «ангел» Каша Сальцова зі своїм «Паролем» - теж вірно

6. Далі був якийсь маленький фрагментик. Його не рахуємо, бо зразу пішли новини ВВС -

"як не наївся то не налижешся" :P не такий він уже був і маленький що б не впізнати виконавця, якщо його знаєш звісно :rolleyes:
це був гурт "Вомбад" - Так

після новин ВВС

7. Льогко! «Мертвий півень» ні з чим не сплутаєш!:D «Ша – ба - да – ба – да» (господи, язик зламати можна).:lol:
- е-е-е ні, не так вже й льогко. Правильна відповідь була озвучена тут кількома сторінками вище, коли ми згадували про ''ЛЮК". З 'півнів' тут тільки Барбара.

8. Він знає - Я не забуду

9. Знаємо таке! «Нумер 482». Паперове кохання. - зараховано

10. на продовження поередньому пункту "Паперові люди" від Ґорґішелі - теж "+"

11. Безумовна капітуляція. Хочу сказати, що не знаю такого. Хоча голоси підозріло знайомі…:rolleyes: Аж самому кортить швидше дізнатися, що воно таке!
- а-я-яй (АДМІНІСТРАТОРИ-МОДЕТАРТОРИ І ВСІ ВІДПОВІДАЛЬНІ! ЧОМУ ТУТ ДОСІ НЕМАЄ КОЛОБКА ЯКИЙ СВАРИТЬСЯ ПАЛЬЧИКОМ???:( :saint: ) от тут справді не думала що важко здогадатися - Олег Білий(Шевченко) White - За тобою тінь

12. От халепа! Знаю групу, але назву забув. Вони ще співають «Та, що танцює з вітром».
- це називається знав усі букви але не зміг скласти слово :lol: Ті що падають вгору - Чекаючи тебе

13. Знов малий фрагмент. Я капризний, мені щоб визначити, треба пісню повністю почути.:P
- ви не капризний а хитрий :lol:. Та композиція всього звучить 1'20'', перед 'дзвіночками' там невлізло тільки "ла-ла-ла..." Це був Фліт - Ягідка

ОТ І КАЗОЧЦІ КІНЕЦЬ. А ХТО СЛУХАВ - МОЛОДЕЦЬ
:saint:
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 24-4-2008 у 18:03

Цитата:
Оригінальне повідомлення від smolyar
взагалі то, перед Вашим 1-им пунктом був ще один, який Ви ігнорували, мабуть включили приймача не о 15:09, інакше мали б упізнати Океан Ельзи (зразка 90-их).
:o Мабуть справді трошки перестарався. Боявся увімкнути зарано і підслухати ненароком:) Океан я упізнав би, сподіваюся:) До речі, а чому, Олю, у Вашій відповіді "Вона танцює" не підкреслено? Невже не прийняли як правильну відповідь? Не згоден з таким присудом. Адже Соломія - вокалістка "Далі", тому все точно.

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 24-4-2008 у 18:08

Цитата:
- е-е-е ні, не так вже й льогко. Правильна відповідь була озвучена тут кількома сторінками вище, коли ми згадували про ''ЛЮК". З 'півнів' тут тільки Барбара.

Оце так:(:(:( То мене Барбара з пантелику збив:baddevil:

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 24-4-2008 у 18:12

Цитата:

- ви не капризний а хитрий :lol:.
Та є трошки:saint:
П.С. А взагалі мені сподобалося так "Роксолянку" слухати:sing: Можна зробити таку перевірку ерудиції щотижневою. Якраз і програмі буде реклама, бо в нас якось УРнР активно обговорюється, а "Роксолянка" наче в тіні. Звісно, це якщо Оля не заперечує. Бо, маю підозру, багатенько часу йде на відповідь за всіма цими пунктами і, відповідно, продуктивність Оліної роботи знову стрімко падає:( Але ж не конче відповідати одразу. Ми, Олю, люди терплячі, можемо й зачекати, коли Вам буде зручно і знайдеться вільна хвилинка.;)

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 24-4-2008 у 22:08

З великим задоволенням слухав сьогодні «Гайдамаків». Оля розпочала з досить ґрунтовної розповіді про історію гурту. Мабуть, не буду на цьому зупинятися. Кому цікаво, й так знають про «Актус» або в Інтернеті знайдуть.:P Розмова, звісно, стосувалася альбому «Кобзар» і була для мене дуже цікавою, бо я ще й досі не мав нагоди почути альбом повністю – лише окремі пісні.
Розмова викликала жвавий інтерес серед слухачів. Сподобалося питання від якогось «ушатого» : «Чи не вкладають «Гайдамаки» у свої пісні якийсь прихований зміст»? Питання спонукало хлопців до глибоких роздумів про індійську філософію та реальний історичний гайдамацький рух. Тобто, я так зрозумів, буває:rolleyes:
Знову дзвонив Сашко Євтушенко. Олю, Ви б уже запропонували йому приходити до студії і спільно вести програму!:lol: Але питання він завжди ставить класні, «в яблучко». Сказано – фахівець! Зокрема Сашко скаржився на загальновідомий факт засилля на наших радіо і ТБ «співаючих трусиків» і запитував «Гайдамаків», які постійно бувають за кордоном, як із цим справи у Європі? Чи там в інформаційному просторі теж низькопробна попса панує? Хлопці сказали, що на Заході шоу – бізнес має багато прошарків, а у нас є лише нікому невідомий андеґраунд і розрекламована попса. На їхню думку, ця ситуація є нормальною для перехідного суспільства. Коли держава стане сильною, а суспільство – заможнішим, то й тут відбудуться позитивні зрушення. Дай Боже! Я також в це вірю.:)
Був ще дзвінок від слухача, який поскаржився, що на концерти «Гайдамаків» дуже дорогі квитки, а хлопці йому заперечили. Тут я цілком на боці музикантів. Дурнуваті «совкові» стереотипи досі у нас дуже відчутні.:baddevil: Якщо концерт, то дармовий, якщо книжка – то подарована. І ніхто не хоче думати, що митцям теж треба за щось жити, мати хліб та й до хліба. Хороший труд дорого коштує, а в нас цього ніхто не цінує. Тому в такій країні й живемо:(
Було ще багато цікавого, але про все розповісти неможливо та я цього й не прагну.:P

smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-4-2008 у 14:24

Цитата:
П.С. А взагалі мені сподобалося так "Роксолянку" слухати:sing: Можна зробити таку перевірку ерудиції щотижневою. Якраз і програмі буде реклама, бо в нас якось УРнР активно обговорюється, а "Роксолянка" наче в тіні. Звісно, це якщо Оля не заперечує.

Та Бога ради, вгадуйте на здорв'я :saint:, тільки якщо Ви не проти я не буду вже дуже детально аналізувати ваші 'контрольні' а просто копіюватиму шматки 'сценарних планів'.

і ще. Стосовно Вашого питання про "гайдамацьку" пісню "років 200". Це таки вважається народна пісня.
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-4-2008 у 14:31
так мені ніхто й не пояснив як в одному повідомленні прикріпляти відразу кілька фоток :(

мій "цифровик" підло :mad: у відповідальний момент попросив поміняти йому батарейки :( довелося знову користуватися телефоном

Haydamaky.JPG - 15kB
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-4-2008 у 14:32
Володя Шерстюк

Haydamaky_Vova.JPG - 11kB
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-4-2008 у 14:33
... і Іван Леньо

Haydamaky_Ivan.JPG - 28kB
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-4-2008 у 14:38
АНОНС на 01-05-08

не знаю чи матиму доступ наступного тижня до ін-ту, тому заздалегідь попереджаю про повтор "Татхагати".

Наперед не вітаю, але зичу усім гарних вихідних :saint::saint::saint:
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 25-4-2008 у 15:10

Олю, для Dmy ці фото зараз стануть черговим тяжким ударом:)

smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-4-2008 у 16:17
не люблю коли мене шантажують ...

Цитата:
Олю, для Dmy ці фото зараз стануть черговим тяжким ударом:)

... аби пом'якшити удар дарую вам ексклюзив:rolleyes:

foto.JPG - 5kB
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 25-4-2008 у 16:44

Ой, та це ж просто чудовий ексклюзив:D Дуже мило:)

Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-4-2008 у 22:36

яке симпатичне малятко, когось вона мені нагадує...

всіх зі святами, а я завтра буду кататися на ліспеті!!! І вам такого ж бажаю.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-4-2008 у 22:40

Давайте дружити дитячими садочками, ;)

1.JPG - 20kB

Козачок Сергій
Академік

Зареєстрований: 29-2-2008
Місто: Рівне
Нема на форумі

Настрій: Адекватний

[*] написано 30-4-2008 у 12:19

Вітаю усіх присутніх!
Дозвольте приєднатися до (як я розумію) клубу шанувальників Українського рок-н-ролу!
Спочатку коротко про себе: якось так стадося, що довгий час я взагалі не цікавався музикою, тобто вона, звичайно, линала звідусіль, але я чомусь залишався до неї байдужим. Все змінилося десь на стику тисячоліть, тоді з’явилися приблизно в один час такі групи як Тартак з “Демографічним вибухом”, Таліта Кум з “Іноземцями”, приблизно тоді я дізнався про існування Гайдамаків, Мандрів... І затягнуло мене якось, почав копати все глибше та глибше та розуміти скільки чого я ще не знаю. З часом (чомусь) знайомі почали мене вважати знавцем української музики, хоча насправді я є повним чайником (так що не судіть суворо, якщо якусь відверту дерницю напишу), і всі мої музичні знання обмежуються гітарним самоучителем та спілкуванням з друзями музикантами.
Що ж до УРНР, то ця передача зіграла дуже суттєву, чи не найпомітнішу роль у формуванні моїх музичних смаків, і до гуртів, які побували у цій передачі я починав ставитися одразу прихильніше. Пригадую з чого усе почалося: дуже часто я люблю пізно ввечері та вночі щось читати на кухні (на кухні – щоб нікому не заважати), ну і брехунець мій стоїть поруч, щось розказує... Ну і так сталося одного разу, що випадково почувши кілька слів я “на одному подиху” прослухав всю програму – то був УРНР і в гостях був Тартак, який представляв “Демографічний вибух”. Тоді я вперше слухав УРНР та вперше чув про існування групи Тартак, це було для мене таке подвійне відкриття... Ну і приблизно з того часу я і став постійним слухачем передач Ольги Смоляр.
P.S. Не знав якось наперед що передача о 21-ій закривається, пригадую, як прийшов якось увечері додому (весь день якось був дуже невдалим – на нервах), вмикаю радіо о 21-ій а там ...Олесь Бузина. Було таке враження ніби хтось в душу плюнув...
P.S.S. Ніколи до цього не бачив Ваше фото. У Вас дуже гарна посмішка...
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-4-2008 у 12:30

Було б дуже цікаво, якби Ви розповіли про заставку, яка традиційно лунає перед програмою: з яких "кусків" вона складається, хто і коли її монтував...
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 30-4-2008 у 13:10

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
Вітаю усіх присутніх!
І ми Вас, Сергію, вітаємо!

Серж Петренко
Дійсний член

Зареєстрований: 26-11-2007
Нема на форумі

Настрій: світ збожеволів

[*] написано 1-5-2008 у 20:54

Що цікаво: хлопців сюди все прибуває і прибуває! Ох, неспроста... Так чи інакше - вітання, тезко!
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
З часом (чомусь) знайомі почали мене вважати знавцем української музики, хоча насправді я є повним чайником (так що не судіть суворо, якщо якусь відверту дерницю напишу)

Відверті дурниці порою навіть зоряні музиканти говорять, а чайником ти точно не є вже з тої причини, що слухаєш цю передачу. На загальному фоні співгромадян будь-хто з нас є знавцем української музики... мені часом моторошно робиться, коли бачу, скільки молодих людей не можуть Здоренка від Середи відрізнити...

До мене - на «ти»! Сподіваюся, до тебе також? (© живазакордоном)
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 1-5-2008 у 21:16

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Серж Петренко
Що цікаво: хлопців сюди все прибуває і прибуває!
Справді тішить!:sing: Впевнений, якби ще "Промінь" було трошки легше зловити, спілкування на цій гілці було б надзвичайно жвавим.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Серж Петренко мені часом моторошно робиться, коли бачу, скільки молодих людей не можуть Здоренка від Середи відрізнити...
А мені днями стало моторошно, коли дівчина, яка закінчила музичну школу і збирається бути вчителем музики (наголошую на цьому!) сказала мені, що Козловський - це краще, ніж класика. Як кажуть, коментарі зайві.
Серж, а ти молодець! Переглядати одночасно кілька форумів - це зуміти треба!:lol:;)

Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-5-2008 у 12:59

Із задоволенням послухів повтор, і, знаєте, мені навіть більше сподобалося ніж першого разу. Це мабуть тому що я уже встиг добре розслухати альбом (принагідно дуже дякую Вам за надіслані диски) і краще розумів про що йде мова. Та і взагалі дуже змістовна розмова вийшла... Люблю дуже коли якась група у Вас в перший раз – Ви так гарно вмієте при все розпитати, а ще як толковий співрозмовник попадеться (як у даному випадку) то взагалі красота.
Загальний позитивний настрій трохи зіпсував отой “дядько”, шо звонив наприкінці. Що йому не сподобалося, до чого там Західна Україна..? Не знаю, може це він такий мудрий а я такий дурний, бо мені все таки музика більше нагадувала Індію... Шкода що Ви його не вирізали, він же на самому кінці...
P.S. Вчора вперше почув Рок-Солянку (по брехунцях з 14 до 15 перерва, а вчора був виняток, мабуть у звязку з 1 травня), яка класна добірка, і як доречно, особливо перша пісня! “Будем курити-и-и, ще більше пи-и-ити-и, бити в мморду-у-у за шо-о-о небу-уть!...” Я співав в унісон з Гадами.
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-5-2008 у 13:26

Не знаю я у вас (у Вінниці, Лутугинному, Рівному, Донецьку, Львові ...) а у нас така погодка :( що всі плани шкереберть полетіли :mad: і мало того що погода "свиню підсунула" то ще й Президент траур оголосив, звісно безмежно шкода загиблих але якось так усе збіглося. Ми з того горя що нікуди не виїхали (через дощ) вирішили аби дома не сидіти піти як культурні люди до театру. Взяли квитки у Молодіжний на "Рехувілійзора"(постановка Мойсєєва), приходимо а там : "просимо вибачення, у зв'язку...." :(:(:( Пощастило, що у кінотеатрах трауру не було...

а тепер по суті. На роботі (а від так і в ін-ті) буду не довго, тому даруйте якщо не встигну відреагувати на всі дописи.
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-5-2008 у 13:43

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрась Кириченко
Давайте дружити дитячими садочками, ;)

а на моєму фото вже (!)1 клас (перші дні вересня).

до речі, Юрасю, а як Ви робите кольорові дописи :rolleyes:

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрась Кириченко
яке симпатичне малятко, когось вона мені нагадує...

всіх зі святами, а я завтра буду кататися на ліспеті!!! І вам такого ж бажаю.

а "ліспет" - це 'лісапєд' (2 колеса, кермо і педальки?). Ну і як катання? "чи ж обійшлися без подряпин"?
 Сторінки:  1  ..  34    36    38  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: