Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  35    37    39  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 2-5-2008 у 13:54

Цитата:
Оригінальне повідомлення від smolyar
до речі, Юрасю, а як Ви робите кольорові дописи :rolleyes:

Хоч я і не Юрась, але дозволю собі відповісти. Так само, як Ви своє зажирнюєте - з допомогою спеціальних тегів Більше про всі ці теги можна дізнатися тут http://ru.wikipedia.org/wiki/BBCode

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 2-5-2008 у 14:15

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
Вітаю усіх присутніх!
Дозвольте приєднатися до (як я розумію) клубу шанувальників Українського рок-н-ролу!
...
Що ж до УРНР, то ця передача зіграла дуже суттєву, чи не найпомітнішу роль у формуванні моїх музичних смаків, і до гуртів, які побували у цій передачі я починав ставитися одразу прихильніше. Пригадую з чого усе почалося: дуже часто я люблю пізно ввечері та вночі щось читати на кухні (на кухні – щоб нікому не заважати), ну і брехунець мій стоїть поруч, щось розказує... Ну і так сталося одного разу, що випадково почувши кілька слів я “на одному подиху” прослухав всю програму – то був УРНР і в гостях був Тартак, який представляв “Демографічний вибух”. Тоді я вперше слухав УРНР та вперше чув про існування групи Тартак, це було для мене таке подвійне відкриття... Ну і приблизно з того часу я і став постійним слухачем передач Ольги Смоляр....

Дякую, Сергію, за щирі слова. Я наче не помічала за собою марнославства, але якось так приємно ... :) Дякую і всім хто тут є чи хоч колись з'являвся. Кожен з вас доклався до того що я ще досі не змінила місце роботи :saint: ... а про "Тартак" у Вашому контексті, як це не дивно, мені вже говорило осіб п'ять.

Цитата:
P.S. Не знав якось наперед що передача о 21-ій закривається, пригадую, як прийшов якось увечері додому (весь день якось був дуже невдалим – на нервах), вмикаю радіо о 21-ій а там ...Олесь Бузина. Було таке враження ніби хтось в душу плюнув...

прошу вибачення у всіх, кого розчарувала своєю слабкістю. Мені було теж дуже боляче, і хоч здавалося я була морально готова до концептуальних змін, але виявилося ні.:(

Цитата:
...
P.S.S. Ніколи до цього не бачив Ваше фото. У Вас дуже гарна посмішка...

:D
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-5-2008 у 14:23

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв
Цитата:
до речі, Юрасю, а як Ви робите кольорові дописи :rolleyes:

Хоч я і не Юрась, але дозволю собі відповісти. Так само, як Ви своє зажирнюєте - з допомогою спеціальних тегів Більше про всі ці теги можна дізнатися тут http://ru.wikipedia.org/wiki/BBCode

а-га, це ось так?
як все просто :sing: а де ж ретшта кольорів? невже достатньо вказати англійською колір?
наприклад зелений
ой, як цікаво ...:rolleyes: дякую :saint:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-5-2008 у 14:56

Цитата:
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Серж Петренко
Що цікаво: хлопців сюди все прибуває і прибуває!
Справді тішить!:sing: Впевнений, якби ще "Промінь" було трошки легше зловити, спілкування на цій гілці було б надзвичайно жвавим.

а мене якось і цей стан речей цілком влаштовує. Принаймні майже усі присутні первірені часом :saint:

Цитата:
З часом (чомусь) знайомі почали мене вважати знавцем української музики, хоча насправді я є повним чайником (так що не судіть суворо, якщо якусь відверту дерницю напишу)

Цитата:
Відверті дурниці порою навіть зоряні музиканти говорять...

добре, що я народилася дівчинкою, можу говорити будь-яку (ну майже будь-яку) дурницю і всі джентельмени роблять вигляд що не помічають її (дурницю) і всі вибачають... :lol:
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 2-5-2008 у 16:30

Цитата:
як Ви робите кольорові дописи...

як все просто :sing: а де ж ретшта кольорів? невже достатньо вказати англійською колір?
Можна навіть без знання англійської:
Цитата:
Так само, як Ви своє зажирнюєте
Во-во. На сторінці для відповідей, над віконцем для набору тексту - там де "B I U", вставки зображень, лінків тощо, у правому верхньму куточку - блідно-білими буковками нашкрябано "White" і трикутничок ще правіше. Тиснемо на нього, і випадає меню кольорів: відповідно розфарбованих англійських слів.
Вибираємо потрібний колір - тиснемо - випадає окреме віконце, де пишемо потрібний текст. І буде щастя

Усе мине. Усе мене мине
Серж Петренко
Дійсний член

Зареєстрований: 26-11-2007
Нема на форумі

Настрій: світ збожеволів

[*] написано 2-5-2008 у 18:26

Цитата:
... а ти молодець! Переглядати одночасно кілька форумів - це зуміти треба!:lol:;)

Твої слова тобі ж і переадресовую! Бо ти сам буваєш мінімум на трьох форумах (якщо не більше, три - це лише те, що я знаю), один із яких ще й модерувати встигаєш. Причому пишеш розумні й конструктивні речі, а не флуд якийсь там.
Цитата:
добре, що я народилася дівчинкою, можу говорити будь-яку (ну майже будь-яку) дурницю і всі джентельмени роблять вигляд що не помічають її (дурницю) і всі вибачають... :lol:

"От ні фіга такого й не було!" Це як я ще пацаном дивився по телевізору передачі з Сашком Ягольником, Анжелікою Рудницькою і Владом Ряшиним, то за ними іноді помічав моменти, коли краще було б жувати :) а в "Українському рок-н-ролі" дурниці - то прерогатива гостей студії і додзвонювачів!

До мене - на «ти»! Сподіваюся, до тебе також? (© живазакордоном)
Козачок Сергій
Академік

Зареєстрований: 29-2-2008
Місто: Рівне
Нема на форумі

Настрій: Адекватний

[*] написано 3-5-2008 у 13:17

“скільки молодих людей не можуть Здоренка від Середи відрізнити...”
Ну, я думаю що розрізнити їх не може лише той хто ніколи їх не бачив. Дуже вже різної вони комплекції... Чи ти маєш на увазі музику?
“сказала мені, що Козловський - це краще, ніж класика.”
Дитина якась, мабуть. Впринципі це і є основна аудиторія Козловського – дівчатка 16-17 років. Мене вразило інше: “краще ніж класика”. Нда, до такого ще додуматися потрібно, БАГА-А-А-ТО ж чого вона навчилася у муз. школі. Чи може її просто дістали ті всі етюди, які її мабуть примушували вчити...
Але хтозна, може десь так років через вісім ми дізнаємося що Козловський насправді “у душі завжди був рокером а підступні продюсери примушували його співати всяку попсу...”. Я уже нічому не здивуюся.
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-5-2008 у 13:21

Кілька років мені не дає спокою одне питання, на яке Ви, я думаю, знаєте відповідь: Олександр Єфімов, який працює на Промені - це не той самий, який грав у групі "Жаба в дирижаблі"?
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 3-5-2008 у 14:09

Цитата:
хтозна, може десь так років через вісім ми дізнаємося що Козловський насправді “у душі завжди був рокером а підступні продюсери примушували його співати всяку попсу...”. Я уже нічому не здивуюся
Просто як "новий рокер" ЮрЮр:lol:
Цитата:
Кілька років мені не дає спокою одне питання, на яке Ви, я думаю, знаєте відповідь: Олександр Єфімов, який працює на Промені - це не той самий, який грав у групі "Жаба в дирижаблі"?
Ще й як той! Вони якось навіть групу відновили на нетривалий час, кілька пісень записали, на Промені покрутили. Але на тому все і скінчилося:(

Усе мине. Усе мене мине
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 3-5-2008 у 16:24

Цитата:
“скільки молодих людей не можуть Здоренка від Середи відрізнити...”
Ну, я думаю що розрізнити їх не може лише той хто ніколи їх не бачив.
Про це і йдеться. Багато сучасних молодих людей взагалі гадки не мають, хто такий Середа. Та то ще квіточки. До мене колись прийшов знайомий, а в мене якраз альбом Чубая "Наші партизани" грав. Знайомий каже "Не знав, що ти Пономарьова любиш слухати".:o:mad::lol: Добре, що я сидів...
Цитата:
“сказала мені, що Козловський - це краще, ніж класика.”
Дитина якась, мабуть. Впринципі це і є основна аудиторія Козловського – дівчатка 16-17 років. Мене вразило інше: “краще ніж класика”. Нда, до такого ще додуматися потрібно, БАГА-А-А-ТО ж чого вона навчилася у муз. школі.
Так, їй лише 16. Але в тім то й річ, що вона з малку марить музикою, закінчила музичну школу, збирається вчитися далі і потім вчити дітей. Тому я чекав від неї іншого.

Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-5-2008 у 08:51

“Київська школа №200, у якій я вчилася перші 7 років славиться такими учнями як : Сашко Ярмола, Вова Шерстюк, Тарас Компаніченко, Сашко Литовка, ну і Піпа(знаменитих учнів причетних до цієї теми значно більше, але це ті хто зразу згадався). Здоренко теж із нашого мікрорайону але він здається вчився у 185-тій (москальській) школі.”
А Ви розвінчуєте міфи!!! Скільки разів я чув (читав) що Піпа та Здоренко вчилися в одній школі (а хоч те що вони в сортирі познайомилися правда?).
Про Ярмолу колись чув що він з Чорнобиля (здається він сам казав), чи може він народився в Чорнобилі, а в школу ходив уже в Києві?
Про Компаніченка взагалі думав що він з Америки приїхав...
Vedmid
Дописувач
**

Зареєстрований: 19-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: фантастичний

[*] написано 5-5-2008 у 14:21

Хто-небудь, хто тямить в тому, навіщо людство винайшло RSS, запрошується взяти активну участь в поширенні Українського Рок'н'Ролу засобами порталу Podcaster.Org.Ua. Всі решта можуть просто користатися нагодою отримати предмет обговорення на свої айподи через свої дуже широкосмугові мережі)

... кожним містом цієї країни треба ходити так, ніби то Львів...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 5-5-2008 у 15:41

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Vedmid
Хто-небудь, хто тямить в тому, навіщо людство винайшло RSS, запрошується взяти активну участь в поширенні Українського Рок'н'Ролу засобами порталу Podcaster.Org.Ua. Всі решта можуть просто користатися нагодою отримати предмет обговорення на свої айподи через свої дуже широкосмугові мережі)
Ведмідь, радий вітати Вас із поверненням!!! Ото вже ми (принаймі я точно :) ) тут втішені!:sing: Може, й Фіш незабаром до нас повернеться?;) Щодо RSS, то, на жаль, в цьому я абсолютно не тямлю:(, але принаймні морально всіляко підтримую. Чим більше можливостей поширювати УРнР, чим більше людей про нього дізнаються - тим краще!

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 5-5-2008 у 17:20

Вітаю Дмитре (Ведмідь)! Давно не читав, зате слухав майже недавно (перед Великднем прибирав в компі і знайшов твій подкаст, де ти таким запеханим голосом (в дорозі) надиктовував думки що-до євробачень і т.д, там де пісенька Том Йорк від КешаЮра (до-речі дай стягнути у добрій якості).

Люби українське!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Vedmid
Дописувач
**

Зареєстрований: 19-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: фантастичний

[*] написано 5-5-2008 у 20:49

Нічо не можу найти, Назаре, вони викладали її на сайті, а сайт зараз андер констракшн. Мої інші подкасти можна знайти тут (ті, шо "Траекторія":).

... кожним містом цієї країни треба ходити так, ніби то Львів...
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-5-2008 у 15:02

Цитата:
Було б дуже цікаво, якби Ви розповіли про заставку, яка традиційно лунає перед програмою: з яких "кусків" вона складається, хто і коли її монтував...

якщо чесно, то поки я мало що можу сказати з цього приводу. Заставку було змонтовано до мого приходу в НРКУ. Робили її Андрій Батьковський (він підбирав музичні фрагменти) та Олександр Васильєв, який різав і клеїв те все (робилося це тоді ще на плівці). Ну те що у середині там Віка, це всім чутно, а решта 4 фрагменти належать одному виконавцю, і навіть як стверджує Саша одній фонограмі. Але як звати того героя він не пам'ятає :( Взагалі то, у нас тутка усі такі грамотні та обізнані :rolleyes: мо' хтось і знає...
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-5-2008 у 15:18

Цитата:
...Люблю дуже коли якась група у Вас в перший раз – Ви так гарно вмієте при все розпитати, а ще як толковий співрозмовник попадеться (як у даному випадку) то взагалі красота.

та невже? а я все бідкаюся що доводиться одні й ті самі питання ставити - хто ви? та звідки? це я до того що тут дехто все переживає чи не запрості :o (примітивні :o чи які там ще...) запитання ставить гостям.

Цитата:
Загальний позитивний настрій трохи зіпсував отой “дядько”, шо звонив наприкінці. ... Шкода що Ви його не вирізали, він же на самому кінці...

вкрай рідко вирізаю "незручні'' питання, не люблю надмірно прилизаних передач.

Цитата:
P.S. Вчора вперше почув Рок-Солянку ... і як доречно, особливо перша пісня! “Будем курити-и-и, ще більше пи-и-ити-и, бити в мморду-у-у за шо-о-о небу-уть!...” Я співав в унісон з Гадами.

:o сподіваюся, Ви обмежилися лише співами :rolleyes: я не хотіла викликати ні в кого агресії...
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 25-10-2007
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 6-5-2008 у 15:20

Тетяна Шамшедінова (як виявляється, вінничанка) обіцялася викласти запис передачі на http://www.shoppinghour.com.ua

ми такі які ми є, ми всередені червоні
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-5-2008 у 15:21

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Цитата:
як Ви робите кольорові дописи...
Можна навіть без знання англійської:
Цитата:
Так само, як Ви своє зажирнюєте
Во-во. На сторінці для відповідей, над віконцем для набору тексту - там де "B I U", вставки зображень, лінків тощо, у правому верхньму куточку - блідно-білими буковками нашкрябано "White" .... І буде щастя

яка ж я не уважна :rolleyes:
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 6-5-2008 у 15:28

Цитата:

Як це "вкрай рідко"?:mad: Тобто таки вирізаєте?:mad::P

smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-5-2008 у 15:28

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрась Кириченко
Тетяна Шамшедінова (як виявляється, вінничанка) обіцялася викласти запис передачі на http://www.shoppinghour.com.ua

я дуже давно їй передала записи двох наших програм. Далі черга за Ша:)
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-5-2008 у 15:32

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Цитата:
Ще й як той! Вони якось навіть групу відновили на нетривалий час, кілька пісень записали, на Промені покрутили. Але на тому все і скінчилося:(

саме так воно й було:)
Dmy-тре і звідки Ви все знаєте ? :rolleyes:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-5-2008 у 15:47

Цитата:
...
А Ви розвінчуєте міфи!!! Скільки разів я чув (читав) що Піпа та Здоренко вчилися в одній школі (а хоч те що вони в сортирі познайомилися правда?).
Про Ярмолу колись чув що він з Чорнобиля (здається він сам казав), чи може він народився в Чорнобилі, а в школу ходив уже в Києві?
Про Компаніченка взагалі думав що він з Америки приїхав...

то як більше нерозвінчувати ? ;)

(а хоч те що вони в сортирі познайомилися правда?). - ну, знаєте таких (!) інтимних подробиць я вже не знаю. Щодо школи я можу й помилятися, але здається таки він до нашої не ходив.

Про Ярмолу колись чув що він з Чорнобиля (здається він сам казав), чи може він народився в Чорнобилі, а в школу ходив уже в Києві? - Сашко здається жив у Біличах, це був колись такий приватний сектор, через окружну дорогу від Академ-містечка (нам малим туди забороняли ходити, страшилками всілякими лякали :o :o :o ). Я так розумію, що він просто родом з Чорнобиля, мабуть бабуся у нього там жила.... якщо це Вас так цікавить поставте йому наступного разу це питання. ;)

Про Компаніченка взагалі думав що він з Америки приїхав... - от тут 100 % -во можу запевнити, що жив він у сусідньому з моїм будинку, ходив до тієї ж школи що згодом пішла і я.
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-5-2008 у 15:52

Цитата:
Цитата:

Як це "вкрай рідко"?:mad: Тобто таки вирізаєте?:mad::P

звичайно! якщо там є прив'язка до дат і маразм втратив свою актуальність :P
через актуальність часом доводиться і хороші дзвінки-реліпки вирізати :(
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 6-5-2008 у 15:58

Цитата:

Про Компаніченка взагалі думав що він з Америки приїхав... - от тут 100 % -во можу запевнити, що жив він у сусідньому з моїм будинку, ходив до тієї ж школи що згодом пішла і я.
Який же район Києва багатий на таланти! Повітря там якесь особливе чи що?:o

Сторінки:  1  ..  35    37    39  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: