Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4  5
Автор: Тема: Претенденти на кандидати в Президенти
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 14-5-2004 у 16:17

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Маємо перші заяви Ганни Герман. Виявляється Янукович не дуже судимий. Майже несудимий, бо "окрім того, що є, більше нічого нема"

Де це таке було?

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 14-5-2004 у 16:24

Та по всіх каналах пройшло, як перша новина. А аргументи її Олесь чітко процитував, саме так вона слово в слово і сказала. Що й казати, хоч зараз в гамериканський суд з такими доказами...

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 14-5-2004 у 16:31

Новини вчора. Особливо поглумився з того 5-й, але, ніби й інші щось сповіщали.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 14-5-2004 у 16:34

Сповіщали і УТ-1, і ICTV, і, здається, ТСН - усе це дивиться мій чоловік, і я з ним мушу. :( А ось він підказує, що і СТБ та Новий теж пустили.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 14-5-2004 у 16:34

"... все, війна закінчилась!
- Як закінчилась? Чого?
- Та того, що про це сказали по телевізору..."
(к/ф "Хвіст псом";)
Ах, золоте кіно було, шкода що 5 на нього не має грошей, а всі решта його попросту не покажуть. А коли і показували, то його назву переклали, як Аферисти, чи щось таке. А там в епіграфі були такі слова - Чому собака крутить своїм хвостом? Тому, що вона мудріша за нього, було б навпаки - хвіст крутив би псом. То кіно тре як "С льогкім парам" на вибори крутити по всім каналам.

Люби українське!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 14-5-2004 у 16:35

тут гарно написано
http://pravda.com.ua/archive/2004/may/14/1.shtml

Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 14-5-2004 у 19:57

Оце цікаво
http://pravda.com.ua/archive/2004/may/14/news/28.shtml

Цитата:

Як заявив в інтерв'ю журналістам народний депутат, представник нової фракції НДП-ПППУ Микола Оніщук, така коаліція буде альтернативою "політичному процесу, що розвивається навколо фігури нинішнього прем'єр-міністра України Віктора Януковича".

saLAVado
Дійсний член

Зареєстрований: 1-5-2004
Нема на форумі

Настрій: Супер

[*] написано 15-5-2004 у 02:30

Андрію, як професіонал, можу сказати, що годинник на фотографії Януковича продемонстровано спеціально, рукав піджака відвернула інша людина(не він сам), чашку тримає інша людина - жахливо. А якщо на сайті всі слова про брифінг правда - то на місці Януковича я б підшукав більш тонкого працівника, ніж Ганна.

Dulce bellum inexpertis
saLAVado
Дійсний член

Зареєстрований: 1-5-2004
Нема на форумі

Настрій: Супер

[*] написано 15-5-2004 у 02:38

"свідки, які лишилися живі" - оце так натяк на брифінгу.

Dulce bellum inexpertis
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-5-2004 у 08:31

Цитата:
Першим відправив користувач saLAVado
Андрію, як професіонал, можу сказати, що годинник на фотографії Януковича продемонстровано спеціально, рукав піджака відвернула інша людина(не він сам), чашку тримає інша людина - жахливо.

Українська Правда традиційно вибирає не самі вдалі фотографії політиків. Так би мовити, щоби "справжє лице показати"

Костянтин
Новак
*

Зареєстрований: 16-5-2004
Нема на форумі

Настрій: Шикарний

[*] написано 16-5-2004 у 02:34
Хто б не пішов

Хто б не пішов, Україна- єдина! І Ющенко- наступний Президент!

Monty
Новак
*

Зареєстрований: 17-5-2004
Нема на форумі

[*] написано 17-5-2004 у 17:23

Цитата:
Першим відправив користувач Костянтин
Хто б не пішов, Україна- єдина! І Ющенко- наступний Президент!

Я от не розумію, що такого визначного зробив Віктор Андрійович. Особливо останні роки в ВР в якості лідера найбільшої фракції. То напевно особливий прояв майстерного політика - по суті виграти парламенські вибори і ніяк не впливати на рішення ВР (ну хіба трибуну блокувати).

Наразі сумно - таке враження що правильне вибір = взагалі без президента. Бо серед тих хто може пройти в другий тур вибирати просто нема з кого? :(:(:(
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 18-5-2004 у 13:28

У нас наразі, нарешті, як у цивілізованій країні тільки два вибори. Продовження режиму або опозиція. Майже консерватори або ліберали :)
Я до виборів підходжу досить цинічно, мені важить тільки це, а конкретний вибір - кого саме, якщо з опозиції - для мене залежить тільки від статистики, хто з них з найбільшою імовірністю зможе пробитися - тому я і віддам голос.

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Monty
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 18-5-2004 у 17:37

та ніби не все так прямолінійно, навіть та сама опозиція далеко не однорідна. Клан Юлі це одне, а кілька кланів що утворюють НУ - так це зовсім інше. Та сама СПУ з ними блокується виключно ситуативно.
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-5-2004 у 18:12

я знаю, Monty. Але наразі вибирати для мене - це зажирно. Треба рятуватися. Якщо за якимись достовірними рейтингами я знатиму, що Тимошенко має більше послідовників, ніж Ющенко, я залюбки і без жодних сумнівів проголосую за неї. Якщо "найготичніший політик" Мороз - то за нього. Наразі, здається, найбільше шансів у Ющенка. Я просто розумію, що якщо я віддам голос не досить популярному політикові - мій голос пропаде, він не капне краплею, що камінь точить, кому треба на голову чи то на мінус балів. От про що мова...

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 18-5-2004 у 19:44

Абсолютно згоден з Танею, та й поступлю аналогічно.
Хіба незгода з "...Якщо за якимись достовірними рейтингами я знатиму..." - це у передвиборчий період треба було провіряти - зараз вже пізно. Вся інфа зараз недостовінра.
Тому я за Ющенка. Більше варіантів небуде у мене!

Люби українське!
Олександра Бабяк
Дійсний член

Зареєстрований: 22-2-2004
Нема на форумі

Настрій: щаслива!!!!!!!!!!!!

[*] написано 18-5-2004 у 22:29

Компанія Януковича активно працює над "освітленням" його особи. Особливо вищезгадана "пані" Ганна. Будучи прем'єром йому і легше працювати в цьому напрямку. Проте останні події не "на руку", оскільки склади зі боєприпасами вибухають через не дбалість, недофінансування та ігнорування урядом (на чолі якого Янукович) багатьох проблем. Це його рейтинг трішки притормозить. А про "здобутки" України за час його премєрства:lol: краще помовчу, оскільки їм на противагу за останній рік я бачу більше негативів які думаю всі добре знають.
Що ж до Ющенка, то він як кваліфікований економіст може багато доброго зробити.:rolleyes: Питаєте "що зробив зараз?" відповім - можливо, і нічого конкретного (не має тих повноважень, що пан Янукович), та пригадайте його "кроки" в час премєрства. Чи теж нагадати? :D

Ваша Леся
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-5-2004 у 09:13

Щодо рейтингів - мені було простіше під час минулих виборів, бо я тоді в лабораторії соцдосліджень працювала і принаймні в своєму місті мала достовірну картинку. А тепер хіба що колєг, які в цій сфері ще працюють, допитати, та й то чи скажуть, в принципі, вони то мають за таку таємницю...

Юрій Миргородський
Новак
*

Зареєстрований: 31-3-2004
Нема на форумі

[*] написано 19-5-2004 у 14:09

Янукович втратив свій "мозок" - помер Зиновій Кулик. Чи має він ким його замінити? А може намагтиметься стати президентом за допомогою, так би мовити "інших частин тіла" - типу кулаків?
Monty
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 19-5-2004 у 21:10

Цитата:
Питаєте "що зробив зараз?" відповім - можливо, і нічого конкретного (не має тих повноважень, що пан Янукович), та пригадайте його "кроки" в час премєрства. Чи теж нагадати? :D

Дійсно цікаво - що зробив. От два роки тому я б також голосував за нього, а зараз точно - ні. Про повноваження я б з вами не погодився - політика це компроміси і треба вміти досягати конструктивного консенсусу - от дивіться на СДПУ(о) - маленька фракція, підтримки громадскості майже нема, ну жодного доброго слова про них не знайдеться, а як вміють свої інтереси відствоювати, а не ставати у пози і розводити руками. При такому наборі кандидатів треба голосувати за того, кому захід кредити давати не буде.
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-5-2004 у 08:19

Ну-ну. СДПУ(о) у нас таки діяльні. Поспитай тут кого завгодно, в чому вони конкретно проявили свою активність конкретно до нас. Особливо багато хорошого тобі Одарка розкаже, вона то всьо на своїй шкурі мала.

Юрій Миргородський
Новак
*

Зареєстрований: 31-3-2004
Нема на форумі

[*] написано 21-5-2004 у 08:19

Прочитайте це:
http://aznews.narod.ru/news/otyrjcdzpfkczchfndjq/
Таке, мабуть, можна знайти тільки в Інтернет
Monty
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 21-5-2004 у 13:04

Ну так я і кажу от би хоч половину такої енергії та на користь суспільства. Я сам можу розказати про СДПУ(о) цікавого (ну доброго , як ви здогадалися, певна річь нічого). Але ж мова й іде про те що особисто в мене склалося враження що НУ працювати не хоче, а стає в позу. Ну так у житті - той хто стає в позу, той в ній і стоїть тихо в куточку і ні на що не впливає. ІМХО Ющенко зарано себе відчув президентом, закон червоної королеви не відміняли - іноді треба швидко бігти щоб залишитися на місці.
Monty
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 21-5-2004 у 13:09

знайшов класний історичний огляд. Точно треба голосувати за тих кому кредити не дадуть :)

Вибачайте, що російскою:
"Вода - товар простой, поэтому и продавать ее следует по-простому: сначала Мировой Банк дает кредит. Потом еще кредит, еще и еще. Когда должник окончательно прогибаться под тяжестью процентов и начинает канючить об отсрочке и послаблении, ему охотно идут на встречу - соглашаются «крышевать». Ставят, правда, небольшое условие: повальная приватизация. Сначала скупают через подставных лиц самые лакомые заводы-пароходы и шахты с рудниками, прощупывая тем самым болевой порог терпимости. Если национальная воля подавлена, население равнодушно и парализовано, то уже на следующем этапе добираются до жизненно важных ресурсов. Таких как вода.

Самый скандальный эксперимент по тотальному подчинению национальной экономики поставили над маленьким латиноамериканским государством Боливия..."
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 21-5-2004 у 15:30

Цитата:
Першим відправив користувач Monty
знайшов класний історичний огляд. Точно треба голосувати за тих кому кредити не дадуть :)

А кто в нас з таких є?
Під об"єднаних точно не дадуть, але нгавряд чи в них стане сміливості виступити окремою силою (імхо вони будуть проштовхувати когось провладного).

Чи Юля? :rolleyes:

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
 Сторінки:  1  2    4  5

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1859
Реклама: