Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4  5
Автор: Тема: За кого з громадських діячів та політиків вам найбільше соромно?
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 27-7-2005 у 17:30

А ще цілком нормально ДАЇ розігнав, щоб "на синулю не капали". Давно вже час було, то зробити, бо ж за правилами примушують їздити, чарку не дають з ветеранами 9 травня перехилити.:lol:
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 27-7-2005 у 17:56

Ну розгон ДАІ до випадку з сином притягнутий за вуха . Їх вже давно збиралися розганяти, тобто реформувати. І правильно.
Зразу видно що в вас немає автомобіля :)
В ДАІ вже давно була ціль не слідкувати за правилами і збирати данину на дорогах..

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 27-7-2005 у 18:49

Використовуючи таку логіку можна розпустити всю систему державної влади включно з Президентом.:lol:
Настуня
Новак
*

Зареєстрований: 30-10-2003
Нема на форумі

Настрій: далі буде

[*] написано 27-7-2005 у 18:53

От народ розігрівся, з душею пише. Тішить, що на цьому форумі таких небагато.
Спрацювала значить качка. Ющенко ж у своїй промові до писаки сказав, що за кілька днів до акції було відомо хто, кому і скільки ... за те, щоб поговорили. Невже не набридає людям мити чужі кісточки. А ще розрахунок на жабу спрацював. Нема на нас Януковича.... Аж просимося мати такого лідера, при якому не дуже то і поговориш. Бо раби, що вирвалися з рабства різко, - соціально небезпечне явище.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 27-7-2005 у 19:47

Згоден з Настунею.
Чомусь при Кучмі вони сиділи і не гавкали (то я не так про УП, як про всіх решта підписантів під заявою) . А тут бач свобода слова, щось вимагати стали від президента, чуть не погрожують.. Напевно їм гайки назад треба закрутити, щоб воду не каламутили.. :mad: Не доросли ще до свободи слова.
Ну зірвався раз Ющенко коли зачепили за живе ? І що далі ? З ким не буває..
Зробили йому зауваження, той в листі вибачився та й по всьому.. Так ні, треба змішати з сміттям, добити його, роздути скандал на порожньому місці.. Журналюги блін :mad: А потім ще ображаються коли їх називають цими.. як їх... жінками легкої поведінки....

Ну от і МВС признало що Андрійко порушував
http://proua.com/news/2005/07/27/192547.html
Ну і що.. Порушення ПДД навіть сином президента - це що гаряча новина всеукраїнського масштабу ? :) Тим більше після колишнього режиму попробуй змусити інспектора зробити зауваження сину президента. Бояться ж.

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 27-7-2005 у 20:02

...президент є персона для мене особисто не чужа... не чужа для тих, хто
стояв на Майдані, хто голосував, хто їздив на Схід працювати на
участках... я б не хотіла, щоб усе це було дарма... щоб просто діти
каталися на дорогих машинках і пили шампанське ціною півтори річні
пенсії... пам*ятаю, як одного разу, в голодні перебудовні роки я назбирала
грошенят на дорогі чобітки... прийшла додому як купила, а маман і каже
якось сумно *на одній нозі пенсія, і на другій нозі пенсія*... не знаю, а мені
потім чобітки якось не носилися толком :-((
Олександр Шевченко
Дійсний член

Зареєстрований: 5-4-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: 50/50

[*] написано 27-7-2005 у 20:43

2 Tempika:
Але ж спочатку таки купили :)

Якщо Андрій дійсно розумний хлопець, то висновки з такого резонансу він зробить вірні. Схоже, вже зробив. Що ви хотіли в 19 років? Ну схотілося спробувати солодкого життя - але хто б не бив себе в груди, клянучись, що, маючи тата-президента, ніколи б так не вчинив - то все насправді лицемірство. Але для чого за кожен невірний крок сина батька травити? Коли до виборів преса змагалася у найжовчніших епітетах на його адресу, то норма була, а зараз - бац! - образилися. Всі разом. Давно, видно, ніхто "кАзлами" не називав, і не посилав на кілька літер, як сумнозвісного ветерана.
Взагалі, згадався скандал з чадом принця Чарльза, котре вдягло свастику на вечірку. Так що з дітками у багатьох проблеми. Але роздмухувати з цього глобальний скандал - то вже занадто. Своїх для початку виховувати треба...

Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 27-7-2005 у 21:33

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Шевченко

Якщо Андрій дійсно розумний хлопець, то висновки з такого резонансу він зробить вірні. Схоже, вже зробив. Що ви хотіли в 19 років? Ну схотілося спробувати солодкого життя - але хто б не бив себе в груди, клянучись, що, маючи тата-президента, ніколи б так не вчинив - то все насправді лицемірство. Але для чого за кожен невірний крок сина батька травити? Коли до виборів преса змагалася у найжовчніших епітетах на його адресу, то норма була, а зараз - бац! - образилися. Всі разом. Давно, видно, ніхто "кАзлами" не називав, і не посилав на кілька літер, як сумнозвісного ветерана.
Взагалі, згадався скандал з чадом принця Чарльза, котре вдягло свастику на вечірку. Так що з дітками у багатьох проблеми. Але роздмухувати з цього глобальний скандал - то вже занадто. Своїх для початку виховувати треба...
Та власне. Людина відкривається не тим, що не робить помилок, а тим, як вона їх виправляє (чи не виправляє). А ще – тим, що намагається не повторювати помилок, ані своїх, ані чужих. Бо особисто на мене ця історія від початку справила враження великого рожевого слона, ретельно роздмуханого із мушки-дрозофіли. Я приблизно здогадувалася, що Андрій Ющенко не на трамваї їздить, то й що? На мій погляд, він розумний хлопець, як би там не було.
А сьогодні – до слова – я чула, як у тролейбусі бомжуватого вигляду мужик кляв Юлю за те, що її донька вчиться у Лондоні, і божився, що він... би... свою... дитину... та закордон... якби він був... прем’єр-міністром... “Если б я был султан, был бы холостой”. Але султанів-холостяків не буває. І мужику я тому не повірила. :baddevil: А на аргументи на зразок "у країні стільки бездомних/голодних/сиріт, а куди йдуть гроші" я одне можу сказати - доки я, знаючи про існування усіх, вищеперерахованих, витрачаю гроші на дурнички/дрібнички, без яких цілком можу обійтися (скільки б вони не коштували), я не маю права нікого засуджувати.

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 27-7-2005 у 22:15

Головне що це якраз перед виборами спливло. Чому УП не почекала і після виборів таке не видала ? Чому саме зараз ?

От цікавий коментар з форуму УП:
http://forum.pravda.com.ua/forum/read.php?2,117966

==
Re: Для УП. Предлагаем новые темы для журналистких расследований...
Автор: FineReader (---.newline.net.ua)
Дата: 27 Jul. 2005 р. 10:03

Сорри за спам

Уважаемые господа !
Когда наконец на ФУПе начнут говорить ПРАВДУ ???!!!
Да. Сынок (причем, дейсвительно - один из самых моральных среди всех отпрысков депутатов) хотел выглядеть "крутым парнем" в чьих-то глазах...
Да. Папа должен был ему объяснить (может даже ремнем), что есть масса других способов вызвать зависть приятелей (уважение среди депутатских сынков не котируется) - сменить систему ценностей для себя и своей девочки.
ПРАВДА СОСТОЯТ В ТОМ, ЧТО:
Поведение репортера в зале было по меньшей мере наглым. Он не слушал ответ Ющенко, а пытался спорить
Реакцию Ющенко вызвал элементарный факт - 2006 году состоятся выборы.

У оппонентов Ющенко появляются УБОЙНЫЕ аргументы против его команды (лицемерие, двойная мораль, семейное разложение и др), которые они низведут до апофигея, приплюсуя к ней то, что было , но в стократной степени - того, чего не было....

В результате мы можем предположить, что блок трех (двух) не наберет нужных 55% голосов и нашу страну опять начнут терзать медведчуки и пинчуки, которые уже сделали стойку на события ....

И ВСЕ !!!

Вопрос к УП состоит в том, что начинать эту затею (которая начала выполнятся еще 3 месяца назад- инф. Ельцова) НУЖНО БЫЛО БЫ после выборов 2006.

А сейчас достаточно было бы небольшой заметки или личного разговора с Ющенко, которая бы привела к генеральной порке зарвавшегося тинейджера...

Если УП начинает подобную компанию ДО выборов, значит можно предположить, что Притула НЕ
ЗАИНТЕРЕСОВАНА в победе команды Ющенко в 2006 году.
==

vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 27-7-2005 у 22:25

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
...президент є персона для мене особисто не чужа... не чужа для тих, хто
стояв на Майдані, хто голосував, хто їздив на Схід працювати на
участках... я б не хотіла, щоб усе це було дарма... щоб просто діти
каталися на дорогих машинках і пили шампанське ціною півтори річні
пенсії... пам*ятаю, як одного разу, в голодні перебудовні роки я назбирала
грошенят на дорогі чобітки... прийшла додому як купила, а маман і каже
якось сумно *на одній нозі пенсія, і на другій нозі пенсія*... не знаю, а мені
потім чобітки якось не носилися толком :-((

Ех, пані Темпіка, так це елементарні заздрощі. Я думав вам теж не сподобався тон розмови з журналістом, а не БМВ. Виявляється я помилявся..
Я теж стояв на Майдані - але я не вважаю що президент або його син мають ходити без охорони, їздити на жигулях і харчуватися в політехівській їдальні.. Мені б було соромно за такого президента..

Короче вибори справа брудна. Такого роду компромату ще мабуть буде багато. І при бажанні його можна знайти на будь-якого політика в нашій державі.

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 28-7-2005 у 07:43

...які заздрощі? до чого заздрощі? :-)) я про те, що навіть чобітки за
700 гривень купую з почуттям вини, а Ви про заздрощі?...
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-7-2005 у 08:56

Хлопці-дівчата трохи не у той бік дискусія іде. Непринципово як саме поводилися АЮ чи ВЮ у приватному житті чи у спілкуванні з журналістами. Тут Президент правий. Це дійсно приватна справа і приватний конфлікт.

Але, публікації УП поставили одне просте запитання.

За що 19-річному хлопцеві батько, якого займав і займає високі державні посади та є лідером однієї з найвпливовіших політичних сил в Україні, платять таку "невеличку" зарплату і роблять такі "скромні" подарунки?

У світі це, зазвичай, є підставою вести мову про непрямий підкуп. Тому основне питання, на яке хотілося б почути відповідь, чи не отримав хтось якісь преференції за виплату цієї зарплати та дарування подарунків. І це вже не питання приватного життя. На нього треба відповідати виборцям, щоб не було нових "уотергейтів".
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 28-7-2005 у 10:55

Тут всі накинулися "син Ющенка, син Ющенка!..." Але от забувають, що син від першої жінки, і, судячи по віку молодших дітей, та, попередня сім'я вже не існує скількись-там років, тобто юнак жив окремим від батька життям. Так, контактували (остільки, оскільки підлітки взагалі "контачать" з батьками). Але це не те, щоб жити "під батьківським крилом". Та й мамця у юнака не тільки на аліменти жила, ще "трошки" щось заробляла, так що бідосі вдома аж такої не було...

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
spark
Дійсний член

Зареєстрований: 25-8-2004
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 28-7-2005 у 12:56

Так, щодо жигулів і їдалень.
Англійська преса колись от так само накинулася на дружину прем'єра, коли вона зайцем проїхала в приміському поїзді. Вона виправдовувалася, що просто не встигала на зустріч з клієнтом (вона - юрист), не взяла квиток у Лондоні, але на місці призначення придбала квиток і добровільно сплатила штраф за безкоштовний проїзд. Ще й вимахувала перед об'єктивами папарацці тією квитанцією. Але кісточки їй перемили. На тей преса, ланцюгові пси демократії.

Але мені, як неанглійцеві усі подробиці того шкандалю були не дуже цікаві. Мене вразило саме місце дії - дружина прем'єра в електричці. Ануж уявіть таке в нас. (Ну гендерні ознаки можете змінити, але все рівно уявіть). І не треба нам втирати про жигулі та їдальні.

Мене вразив не так сам інцидент з хлопчиком-мажором, як промова Ющенка та його лексика. І ця людина забороняє нам колупатися пальцем у носі? Дійсно, розчарування номер два після проффесора Зварича.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-7-2005 у 13:16

Ні, насправді, якщо хтось вважає виправданням своїм діям погані дії ближнього, то гаразд - провдовжуємо радісно колупатися у носі, брати приклад не з кращого, і не до свого сумління дослуховуватися, а, мов ті діти - "Пєтька бився, а мені не можна?!". Продовжуємо ритися у брудній білизні, і тоді ніякі ланцюгові пси демократії нам не допоможуть, бо демократії у нас не буде. Я, приміром, вищенаведений приклад вважаю перебором, а перебір - у будь-який бік - імхо, це завжди недобре. Прем’єр-міністр, якщо не помиляюся, Швеції теж ходив без охорони і їздив на метро. Платники податків тішилися. Тепер він - мертвий, а платники податків тішаться далі.
Для мене розчаруванням - але не критичним, бо нічого іншого, я, власне й не чекала - стала реакція деяких наших людей, яким "не треба втирати", але самі вони вважають себе вправі втирати іншим своє бачення ситуації, і спробуй щось заперечити - доходить до образ. До відома spark’а - тут ніхто нікому нічого не втирає, люди просто висловлюють свої думки, часто - якщо ви помітили - дуже й дуже емоційно, але це лиш доводить, що ми всі - живі люди. І перш ніж кидати у когось камінь, і зазирати у вічі в пошуках тріски, колоду із власних очей вийняти не завадило б.
P.S. Усе вищесказане - імхо.

Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

[*] написано 28-7-2005 у 13:26

Що, поволеньки розчаровуєтесь, шановні!.. :lol:
Не хотіли навіть дослухатися до правди, що сходила тут свого часу з уст покірного одного тут слуги… :cool:

О роде суєтний, проклятий,
Коли ти видохнеш?(с) \"Юродивий\" Т. Шевченко
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-7-2005 у 13:36

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
Що, поволеньки розчаровуєтесь, шановні!.. :lol:

У кому? У деяких наших "правдорубах" - із числа журналістів, і не тільки - я вже давно розчарувалася. :baddevil:

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
Не хотіли навіть дослухатися до правди, що сходила тут свого часу з уст покірного одного тут слуги… :cool:

:lol: :lol: :lol: А оце справді смішно! "Обнять і плакать", як каже моя подруга Олена.
Нічого, Яндрух, скоро парламентські вибори, тому правдоборства не полишайте - сказано, Блоку Януковича бути. Тому ще треба багато сил покласти у боротьбі за правду, бо самі знаєте: пророкування - місія невдячна!:baddevil:

spark
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 28-7-2005 у 13:38

Наталко, ну ви мої сподівання виправдали. Від вас я іншого й не чекав. Окрім висловів особистої неприязні до мене, не бачу в вашому повідомленні жодного сенсу.

Звичайно - УП - загроза демократії, яка й години не працювала на свободу слова. Що ж тут незрозумілого?
Папрацці існують в усьому світі, робота в них така. До них можна по різному відноситися, але публічно їх ображати якось не заведено ні в кого з тих, хто своєю розвиненою демократією пишається.

Ще про "їх звичаї". Зі спогадів міжнародного оглядача Овчиннікова про Швецію. Він разом з працівником радянського посольства їхав трамваєм.
На одній з зупинок до вагону зайшов якийсь дідусь, увесь вагон встав. Через дві зупинки дідусь пішов на вихід. Вагон знову встав.
- Це був король, - пояснив працівник посольства.

Щодо того, що королівських нащадків там штрафують за перевищення швидкості, можете не сумніватися.
Олександр Шевченко
Дійсний член

Зареєстрований: 5-4-2004
Нема на форумі

Настрій: 50/50

[*] написано 28-7-2005 у 14:41

Наталка:
"...але самі вони вважають себе вправі втирати іншим своє бачення ситуації, і спробуй щось заперечити - доходить до образ."
|
V
spark:
"Окрім висловів особистої неприязні до мене, не бачу в вашому повідомленні жодного сенсу."
Лише підтверджує вищесказане.

Дружина англійського прем'єра то лише доказ, що незадоволені завжди знайдуться. Вже така просто чудова жіночка, що навіть на поїзді їздить - а все одно кісточки перемили. Люди - вони такі. Хлібом не годуй, лише дай когось замісити, "шоб знав". Права Настуня - нема на нас Януковича. От тоді б тому-що-лідер "Бл.Я." показав би нам чудеса справжньої взірцевої лексики, добряче присмаченої метафорами зі Старого заповіту :D

Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-7-2005 у 15:01

Цитата:
Оригінальне повідомлення від spark
Наталко, ну ви мої сподівання виправдали. Від вас я іншого й не чекав. Окрім висловів особистої неприязні до мене, не бачу в вашому повідомленні жодного сенсу.

Спішу вас заспокоїти - окрім цілковитої байдужості, я не маю до вас жодних почуттів. Щиро сподіваюся, що ви платите мені тим самим, тому, якщо ви не бачите у моїх повідомленнях сенсу, то просто не читайте їх. Баба з воза...

Цитата:
Звичайно - УП - загроза демократії, яка й години не працювала на свободу слова. Що ж тут незрозумілого?
Папрацці існують в усьому світі, робота в них така. До них можна по різному відноситися, але публічно їх ображати якось не заведено ні в кого з тих, хто своєю розвиненою демократією пишається.

Типове пересмикування. Я не стверджувала нічого подібного (що УП - загороза демократії) Та скільки б УП не працювала на свободу слова, це ще не дає ані їй, ані будь-кому іншому якихось особливих прав, і не звільняє від обов’зків, головний з яких - об’єктивність, а не вправно і вчасно (дуже вчасно) подані смажені факти.
Стосовно папарацці - ну так, у них така робота. А у когось є робота захищати інших людей від них. І вони (папарацці) зі своєю роботою мають бути готові до всього. І готові - так само й у розвинених країнах. І те, як їх нібито не ображають публічно – ой, ну це, м’яко кажучи, не так...

Цитата:
Ще про "їх звичаї". Зі спогадів міжнародного оглядача Овчиннікова про Швецію. Він разом з працівником радянського посольства їхав трамваєм.
На одній з зупинок до вагону зайшов якийсь дідусь, увесь вагон встав. Через дві зупинки дідусь пішов на вихід. Вагон знову встав.
- Це був король, - пояснив працівник посольства.

Щодо того, що королівських нащадків там штрафують за перевищення швидкості, можете не сумніватися.

Та я й не сумніваюся, що штрафують. І неймовірно тішуся за Швецію, але доки я живу не там, не хотіла б, щоби наш президент їздив трамваєм. Не в нашому цирку цей номер показувати. Не з такими людьми.

tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 28-7-2005 у 15:25

А я УП останнім часом взагалі не можу читати. Всі серйозні автори (штибу Сергія Грабовського), здається, вже давно звідти повтікали, виваженої, доказової аналітики більше практично не друкують, а новини на всіх сайтах однакові. А як ще помиї почали литися... Я краще "Слово просвіти" або "Українське слово" почитаю - там теж президентові дістається, але хоча б за діло, а не за брудну білизну.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-7-2005 у 15:32

Цитата:
Оригінальне повідомлення від tysovska
А я УП останнім часом взагалі не можу читати. Всі серйозні автори (штибу Сергія Грабовського), здається, вже давно звідти повтікали, виваженої, доказової аналітики більше практично не друкують, а новини на всіх сайтах однакові. А як ще помиї почали литися... Я краще "Слово просвіти" або "Українське слово" почитаю - там теж президентові дістається, але хоча б за діло, а не за брудну білизну.

Цілком згодна. Критика і обмазування брудом - то зовсім різні речі. І стосовно УП теж підтримую - не той тепер Миргород... :rolleyes:

tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 28-7-2005 у 15:35

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
...у мене є підозра, що дитятко забавляється за рахунок грошей покійної мами, загадково вбитої чи то минулого чи то позаминулого року здається у Відні...
До речі, стосовно чуток про "вбиту матір" - інтерв'ю Андрія Ющенка для "України молодої":
УМ: Як це все переживає твоя мама?
АЮ: Звичайно, непросто. Задовго до цих подій вона мене попереджала: можливо, надмірна увага буде до тебе, тому будь готовим до цього.

Не схоже, щоб він це про Катрусю Чумаченко говорив...
spark
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 28-7-2005 у 17:25

Я теж УМ читаю :)

Щодо УП. Газета анітрохи не змінилася: той же стиль, ті ж незручні запитання, й не була вона ніколи занадто аналітичною. Тільки об'єкти критики дещо змінилися. І теж все логічно: владна команда теж змінилася.
То що вас обурює? Жінку Януковича можна висміювати, а сина Ющенка ні? Чи поважати синівські почуття Шуфрича треба менше, ніж батьківські Віктора Андрійовича?

Сам Ющенко, чи його оточення, до речі, вже намагалося мінімізувати наслідки того емоційного зриву на прес-конференції, написало листа з майже вибаченнями до УП. Тобто частково свою неправоту ВЮ визнав. А ви продовжуєте цю нібито правоту відстоювати.

Щодо спланованості акції: не було б приводу, уся спланованість провалилася б. Хочеться, щоб таких приводів не було, але вони є, і їх досить багато. Це варто обміркувати.

І насамкінець. Я жодним чином не агітую президентів їздити в трамваї, як дехто вже подумав. Хай на Тавріях їздять, як патріоти. Інакше навіщо ЗАЗу усі ті пільги надаються? :)
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-7-2005 у 18:27

Цитата:
Сам Ющенко, чи його оточення, до речі, вже намагалося мінімізувати наслідки того емоційного зриву на прес-конференції, написало листа з майже вибаченнями до УП. Тобто частково свою неправоту ВЮ визнав. А ви продовжуєте цю нібито правоту відстоювати.

Так, я знаю про такий лист. Але з майже вибаченнями? Це класно! Сподіваюся, УП майже вибачить президента і трафунок буде майже вичерпано. :baddevil: Але особисто я продовжую відстоювати те, що вважаю правильним для себе, бо певна, що Ющенки - батько та син - достатньо сильні особистості, щоби визнати свої помилки, і визначити, де саме вони помилялися, і без моєї допомоги.

Стосовно УП - залишаюся при своїх: вона "жовтіє" не щоднини, а щогодини (мабуть, Боткіна).

Цитата:
Щодо спланованості акції: не було б приводу, уся спланованість провалилася б. Хочеться, щоб таких приводів не було, але вони є, і їх досить багато. Це варто обміркувати.

Не було б приводу, його б створили - у цьому я не маю жодного сумніву. А обміркувати - варто, безумовно. Обмірковувати треба завжди. Але те, що зчинилося нині у пресі стосовно цього інциденту, мені підозріло гони нагадує.

Цитата:
І насамкінець. Я жодним чином не агітую президентів їздити в трамваї, як дехто вже подумав. Хай на Тавріях їздять, як патріоти. Інакше навіщо ЗАЗу усі ті пільги надаються? :)

Правильно, у трамваях нехай монархи їздять! А всі інші - на самокати та ролики! Нічого тут шикувати! :P
Ну а щодо ЗАЗу... ну що я тут можу сказати... :saint: Мабуть, лише "Таврія" - forever! :D

Сторінки:  1  2    4  5

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2126
Реклама: