Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4
Автор: Тема: Аж сльозу прошибло
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі

Настрій: ще живий

[*] написано 27-6-2004 у 18:16

2Efes
-1-

які ж важелі впливу влади на дописувачів та на адміністрацію форуму Ви всі бачите?
хм... :-(
на Адміністрацію тутейшу - важелі провладні ("чіста" провладні).
Позаяк - вони (Адміністрація) люди Стисло Офіційні,
а "Влада" не занадто фахова (занадто не),
щоб замість Проводити Дискусії в підтримку власної позиції
Практикувати/Займатися "фізичним"/технологічним придушенням опонента.

-2-
запальність твоя у настирливому обговоренні правил модерування
поза сумнівами привела би до виставлення б тобі плюса (ака настирливого попередження про забанення) на довільному стисло модерованому форумі.
Але вона вибАчлива - належною молоді деякою запальністю, викликаною нерозсудливістю.

Але ота пряма образа модератора :-(
Радій, що тут мережа, а не ФІДО.
могли б там за таке і на довший строк в read-only загнати спокійно!
А у реалі і з хати випроводити... Що, власне і сталося.

Сперечатись з господарем (тут нАрід- б/м внятний) - прошу дуже!
(враховуючи те, що у нього можуть таки бути зумовленими зовнішніи чиннииками свої проблеми з утриманням цього народно/національно-вартістного проекту)
А ображати...
(правда Я би на місці Андрія таки же стримався б, але, зрештою, не мене таки образили легковажною зневагою...)

-3-
(у бік, задумливо) а я було думав у Правекс з Авалю переходити...
але лишусь-но я зАким у конкуренції таки. Вихованість - то капітал теж.

2Сергій Бєляєв
якщо Ви наведете переконливе твердження
у тім, що моє твердження "2Efes-1-"
помилкове
-- щиро матиму за Велику приємність Принародно
вибачитися перед Вами та (умовно кажучи) Владою
за необгрунтованість підозр щодо.

З повагою, Сергій.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Марків
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-12-2003
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: :-)

[*] написано 28-6-2004 у 15:24

Що ж, справедливо. Створювати ще нік не буду, читати не логуючись теж не приваблює. Про написане не шкодую, в реалі сказав би те саме. Прощавайте.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Ганущин
Модератор

Зареєстрований: 5-3-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Буде кращим

[*] написано 28-6-2004 у 18:24

Цитата:
Бачу, товариство, що я вже добряче таки пропустив... З того, що твориться на ФоРуМі. Отже:
1-ий висновок
Цитата:
Першим відправив користувач Сергій Бєляєв
Однобокий характер носило обговорення цієї теми, до мого першого зауваження. Зараз воно теж є однобоким, бо, переважно, зводиться не до дискусії навколо явища пощуку вождя (ідола, батька, царя тощо) у посттоталітарних державах, а до обговорення мого зауваження

В темі, йшло обговорення, мяко кажучи, дебілуватої РR акції одного з кандидатів в президенти. Кандидата з багатим кримінальним минулим, минулим в якому є і завжди буде більше запитань ніж відповідей. Відбувалося обговорення з гумором. Ви п. Сергій, абсолютно безпідставно, втрутилися з своїми посиланнями на кримінальний кодекс України. Так, Україна не дуже демократична держава, особливо поки тут керують ті, що вже сиділи і ті, що ще сядуть. Але, з часів сталінщини, в нас не було випадків кримінального переслідування за гумор, навіть політичний. Так, кагебешна сволота по нашіптуванню своїх сексотів, одним з яких ІМГО був наш кримінальний герой, могла поламати людині кар"єру і зіпсувати життя. Однак навіть кагебісти не тягнули за гумор і теревені до криміналу. Тому, якщо вже ви беретеся кваліфікувати, деякі висловлювання, як такі, що "потрапляють до сфери дії Кримінального кодексу України", то аргументуйте. Бо інакше, це сприймається, як перехід до погроз (можете навіть називати ці погрози попередженнями) за відсутністю аргументів.

Цілком правильне тільке у першій частині. С.Беляєва знаю як людину, з поглядами на ЛдК та ВФЯ якого збінаються з частиною найгостріших тверджень цього треду. Але, щось цього разу ФоРуМці не знайшли спільну мову.

Так безумовно це дурний піар захід, але вона (технологія) зуміла посварити кількох активних відвідувачів. Заробляє/віробляє/краде гроші хто як уміє.

Підтримую Беляєва у тому, що доля ФоРуМу йому небайдужа. Скептикам - кожен з цього приводу турбується по свому.

2. А чи не варто (зустрітися таки важко, а "милі";) найбільш "затятим" з'ясувати свої відносини і вийти на рівень стосунків (нехай віртуальний) той, що був до цього часу. Як інколи мені дівчина моя каже "Може мир ???"

3. Щодо Академії ДУ. Все там у нас нормально. Якщо кого і заставляють робити вигляд що він там за ЛДК чи ВФЯ то роблять це всі неохоче, тримаючи в кишені велику дулю. Як і більшість працівників різних гілок влади. Дехто з них і на ФоРуМі пише не зовсім таки "правильні" речі. Ну то вже як виходить. Кого ця тема З НАДУ більше цікавить - відкриєм нову тему.

А так - до початку "Аж сльозу прошибло" (єй - єй думав матеріал по 7 млрд, що таки знайшлися) - на двієчку. Для тих хто Інтернет горта не годиться....

P.S А мо хлопці таки заспокоються і повернуться....
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Марків
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-12-2003
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: :-)

[*] написано 5-2-2005 у 16:24

2 Андрій Пелещишин: Прошу вибачення за свої слова. Керує мною не бажання отримати вхідний квиток, але переосмислення і жаль з приводу написаного. Навіть якщо сказане мною було у Вашому серці якусь мить і тут же забулося як негідне щоби пам'ятати. Пишу в форумі, а не приватно, бо й образив публічно.
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 5-2-2005 у 16:59

Вибачення прийнято.

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 24-3-2005 у 20:36

Цікаво, переглянув знову статтю, а там вирізані шматки тексту :cool:
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 24-3-2005 у 20:57

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олексій
Цікаво, переглянув знову статтю, а там вирізані шматки тексту :cool:

Ех! А скопіювати для історії ніхто не здогадався :(

Усе мине. Усе мене мине
 Сторінки:  1  2    4

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2712
Реклама: