Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4    6
Автор: Тема: Єврокубки 05/06
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 7-12-2005 у 09:17

Мілан таки вимучав перше місце в групі, перемігши Шальке 3:2. У мене є передчуття, що вони ще пошкодують про перше місце - попадеться їм друга команда типу Челсі і гаплик.
Пощастило Рейнджерс. Забили б в Словаччині один гол і все. А так горці йдуть далі (правильніше сказати мабуть "трохи далі":P).

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 7-12-2005 у 10:41

Шевченко - здає....вже забув коли в чемпіонаті забивав. Те що покер забив - так це видно помилка компанди бо не змогли перекрити. В Італії як на мене вже перекривають всі доступи до нього. Резульата видно - як шевченко на полі - не забиває або мілан програє, не було шеви, мілан вигравав забивали інші. Треба щось міняти йому....інакше як вчора бачила в порожні ворота не зможе забивати...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 7-12-2005 у 16:54

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
Шевченко - здає....вже забув коли в чемпіонаті забивав. Те що покер забив - так це видно помилка компанди бо не змогли перекрити. В Італії як на мене вже перекривають всі доступи до нього. Резульата видно - як шевченко на полі - не забиває або мілан програє, не було шеви, мілан вигравав забивали інші. Треба щось міняти йому....інакше як вчора бачила в порожні ворота не зможе забивати...

Щось мені це нагадує - "А.Шевченко - шмата!", започатковане в рік його жовтогарячого (аж блищав!)м'ячика.
Щодо "шевченко на полі - не забиває або мілан програє, не було шеви, мілан вигравав забивали інші" - показовою була гра із К'євою: хоч і не забив у порожні ворота, а нічию тримали; Шеву замінили - Мілан програв, бо всі інші кудись поховалися.
Вчора справді цікавий момент був - забагато Андрюха собі ніг відростив - цілих дві - тепер плутається. Але на його виправдання можна сказати, що не тільки він, а всі у світі певно остовпіли, як побачили, що Пилипко просто так от узяв і віддав пас :o. Задурно! Вперше у житті!! Старіє! :P Проте, в реєстр Шеви можна записати 2 гольові паси Кака ;) і 1 гол (хоч і в свої ворота). Тобто гольового чуття не втратив.

Щодо перспектив Мілану, то, мабуть, все ясно - не бачити йому цього сезону трофеїв - відсутня надійність, що для італійської команди страшніше за пташиний грип. Щоб там Босянок не розповідав, вони геть розучились утримувати потрібний результат. І взагалі, скільки ще мотатиме людям нерви тоє пірло, як уособлення тої ненадійності. Щоб опорник на останній доданій хвилині, коли ворогу достатньо забити 1 гол, ліз перед власним штрафним майданчиком в обіграш 3 суперників і, звісно, втрачав м'яч... :mad: Воістину, дав Бог хлопцю при народженні ноги (одну!), та не дав нічого в голову. А варто було би - в голову. І посильніше! :baddevil:

Стосовно Рейнжерів - щира правда! Найбільший лузер із найбільш лузерної групи, де Інтер просто відпочивав і розминався перед черговим туром Серії А. І головне, фани Рейнжерс тепер тішитимуться принаймні півроку: Селтік у кваліфікації не спромігся пройти команду, яку ми легко і впевнено (на ціле очко!!) обійшли в групі!

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-12-2005 у 09:20

Прощай МЮ! Ми то не сильно будем за тобою жалкувати, але все ж... За словами Джулая - 9 років МЮ грало в плей-офф ЛЧ. Якось уже всі звикли... Але, на думку приходить те саме, що колега написав про Мілан:
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
не бачити йому цього сезону трофеїв - відсутня надійність, що для італійської команди страшніше за пташиний грип.

Але в Мілана хоч є кому забивати другі (а інколи навіть і треті!) м"ячі, а МЮ це може робити хіба що у ворота Портсмута
P.S. Фердінанд вхопив конкретну "зірочку". Через нього ще збірна Англії може постраждати на Мундіалі. Хоча ні, я мабуть загнув - Еріксон вчора сидів на стадіоні і все бачив. Мабуть грітиме Фердінанд у Німеччині лавку.

Вердер винагороджений (Барселоною) за відданість вболівальникам. 5:1 - оце певно в Бремені гуляли!

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 8-12-2005 у 13:12

Здається в іншій гілці я писав про те, що Сера у відставку. Мабуть це рішення вже назріло. Пора його з почестями відправити у відставку.
Дивно, після відходу Бекхема (якого всі матюкали) МЮ особливого нічого не показує. Криза менеджменту? Можливо Давид і повернеться, але не думаю, що при Фергюссоні.
Тун в КУЕФА. Попаде на Шахтар чи ні?
Крім Туна ШД може попасти на Брюгге, Удінезе, Ліль, Шальке, Русенборг, Бетис, Петржалка.
Чи застосовується якийсь посів? Думаю не надто важливо хто попаде, а те, як Кроти налаштуються на матч. Приклади з історії відомі всім. :)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-12-2005 у 17:37

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Дивно, після відходу Бекхема (якого всі матюкали) МЮ особливого нічого не показує. Криза менеджменту? Можливо Давид і повернеться, але не думаю, що при Фергюссоні.
Тун в КУЕФА. Попаде на Шахтар чи ні?
Крім Туна ШД може попасти на Брюгге, Удінезе, Ліль, Шальке, Русенборг, Бетис, Петржалка

Девід (Адамс), якого як матюкали, так і матюкають, зараз грає в Реалі Ми (ну як грає - червоні картки заробляє). І що характерно, не дуже це Реалу допомагає. Давно він щось вигравав? Як на мене Рональду (не той, що з Бек-хам'ом, а той що замість) грає ніяк не гірше. Просто команда вже здохла, не можна стільки років на суперовому рівні триматися. Наразі вправних хлопців там, окрім Кріштіану: ван дер Сар (і чого він у МЮ поперся, ліпше було б із земляком Рейкардом домовитися) та Ністельрой. Ще Руні трохо того, але про нього не хочеться - він мені особисто не подобається, суб'єктивно-фізіологічно.

А десант у КУЄФА з Ліги цього року справді якийсь кволий. Цікаво було би подивитись Шахтар - Шальке.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-12-2005 у 15:53

Цитата:
Цікаво було би подивитись Шахтар - Шальке.

Шахтар зараз, імхо, ніякий. Тому на сьогоднійшній день дивитися не було б на що....
В УЕФА тільки з німцями на виїзді непогано зіграв. З ПАОКом і Реном вимучив перемоги. Але наступні матчі по весні, так що може бути по-всякому...

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-12-2005 у 14:16

http://www.podrobnosti.ua/sports/football/2005/12/12/269581.html
Після провального сезону один з провідних клубів Росії - Локомотив зробив ще й дурний вибір. Вони підписують котракт з Мусліном, який, якщо пам"ятаєте на цьому Форумі був ідентифікований як тренер-лузер. :lol:
Ото нема чого тим залізничникам робити!

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-12-2005 у 14:06

Пожеребили:
Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перші матчі 21-22 лютого. Матчі у відповідь 7-8 березня.
"Челсі" (Англія) - "Барселона" (Іспанія)
"Реал" (Мадрид, Іспанія) - "Арсенал" (Англія)
"Вердер" (Німеччина) - "Ювентус" (Італія)
"Баварія" (Німеччина) - "Мілан" (Італія)
ПСВ (Голландія) - "Ліон" (Франція)
"Аякс" (Голландія) - "Інтер" (Італія)
"Бенфіка" (Португалія) - "Ліверпуль" (Англія)
"Рейнджерс" (Шотландія) - "Вілльяреал" (Іспанія).

Все таки мене не покидає відчуття, що жереб не зовсім сліпий. Напр. Челсі-Барса. Ми вже десь це бачили і думаю, з точки зору маркетингу, просто суперпара

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-12-2005 у 14:24

А тепер УЕФА:
Кубок УЄФА. 1/16 фіналу.
"Літекс" (Болгарія) - "Страсбург" (Франція)
"Штутгарт" (Німеччина) - "Міддлсбро" (Англія)
"Славія" (Чехія) - "Палермо" (Італія)
"Херенвен" (Голландія) - "Стяуа" (Румунія)
"Локомотив" (Росія) - "Севілья" (Іспанія)
"Болтон" (Англія) - "Марсель" (Франція)
"Герта" (Німеччина) - "Рапід" (Румунія)
"Базель" (Швейцарія) - "Монако" (Франція)
"Удінезе" (Італія) - "Ланс" (Франція)
"Русенборг" (Норвегія) - "Зеніт" (Росія)
"Брюгге" (Бельгія) - "Рома" (Італія)
"Шальке" (Німеччина) - "Еспаньол" (Іспанія)
"Лілль" (Франція) - "ШАХТАР" (УКРАЇНА)
"Тюн" (Швейцарія) - "Гамбург" (Німеччина)
"Бетіс" (Іспанія) - "АЗ" (Голландія)
"Артемідія" (Словаччина) - "Левськи" (Болгарія)

Добре, що не Удінезе, але і Лілль не подарунок.
Переможець пари Шахтар-Лілль зіграє з переможцем пари Локомотив-Севілья

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-12-2005 у 20:06

Цитата:
Пожеребили:
Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу.
"Челсі" (Англія) - "Барселона" (Іспанія)
"Реал" (Мадрид, Іспанія) - "Арсенал" (Англія)
"Вердер" (Німеччина) - "Ювентус" (Італія)
"Баварія" (Німеччина) - "Мілан" (Італія)
ПСВ (Голландія) - "Ліон" (Франція)
"Аякс" (Голландія) - "Інтер" (Італія)
"Бенфіка" (Португалія) - "Ліверпуль" (Англія)
"Рейнджерс" (Шотландія) - "Вілльяреал" (Іспанія).

Все таки мене не покидає відчуття, що жереб не зовсім сліпий. Напр. Челсі-Барса. Ми вже десь це бачили і думаю, з точки зору маркетингу, просто суперпара

Не лише Челсі - Барса, а і ПСВ - Ліон.
Але про жереб із відкритими очима, гадаю, говорити не доводиться: випадковий характер не надтио порушувало навіть 4-кратне споткання Україна - Вірменія, не те що... А з точки зору маркетингу краще було їм зустрітися у півфіналі - фіналі.

Назагал декому явно поталанило: Ліверу (бонус володарю кубка?) і Вілю. Ймовірно також Юве (от, блін :mad: ) й Інтеру (якщо Блінд (блін!) не видлагодить за зиму командну гру.
Цікаво, як навесні виглядатимуть Баварія (яка зараз на ходу) і Мілан, що зараз цілком слушно може вимагати довідку з інвалідності?
Цитата:

Кубок УЄФА. 1/16 фіналу.
"Локомотив" (Росія) - "Севілья" (Іспанія)
...
"Удінезе" (Італія) - "Ланс" (Франція)
...
"Шальке" (Німеччина) - "Еспаньол" (Іспанія)
"Лілль" (Франція) - "ШАХТАР" (УКРАЇНА)
...
Добре, що не Удінезе, але і Лілль не подарунок.
Переможець пари Шахтар-Лілль зіграє з переможцем пари Локомотив-Севілья

Може, і добре, що не Удінезе, хоча в Серії А вони останнім часом, м'яко кажучи, не вражають, але шкода, що не Шальке :D. А так все славно позавчора складалось - 2 місце... :(

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-2-2006 у 00:13

Що не кажіть відскочив Шахтар.
На 85 хвилині все виглядало фатально, проте на 90-ій вже більш-менш прийнятно. :)
Шуста з першої ліги одразу в УЕФА трохи ранувато. Зважаючи на те, що захисту в ШД немає в принципі.
Порадував Паравоз, лише виникло питання: Відколи УЕФА дозволило грати на грунтових полях?

Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 20-2-2006 у 12:38

Перемога в Донецьку 1:0 не виглядає вже нездійсненною місією.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-2-2006 у 14:18

Думаю, при такому захисті реальніше - 2:1, 3:1, 4:2... Це з позитивних варіантів.

Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 23-2-2006 у 20:38

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Перемога в Донецьку 1:0 не виглядає вже нездійсненною місією.

Особливо зараз.... 76 хвилина.... По нулях...

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-2-2006 у 21:02

Ну все... Пролетіли як фанера над парижем, а насправді як вуглина над Лілем :(
Перший раз спостерігав за мтчем в т.зв. он-лайн текстовій трансляції... Емоцій нуль... Хоч нерви зберіг :)

(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-2-2006 у 22:46

Моменти були. Не те щоб багато, але були. Насправді ЩД виглядав якось розпачливо, навіть на останній шттурм (ну по суті перший) не спромоглися в кінці матчу. Матузалем виділявся, а решта...
Може кроти подумали, що основний турнір сезону вони вже виграли?? ;)
Думаю там забагато легіонерів і у дуже відповідальні моменти вони просто не можуть об'єднатися в команду. Особливо їх не шкода чомусь і це вже не вперше. Можливо тому, що не така вже й українська команда той Шахтар...:rolleyes:

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-2-2006 у 16:28

Взагалі-то, перша гра мала закінчуватись 3:0, і другу можна було би не проводити взагалі. А тут - 3:2, а випадковий м'яч може залетіти завжди, навіть без моментів (свіжий приклад: Баварія - Мілан). Проте прохід ШД при такій грі (по сумі двох штук) виглядав би знущанням над логікою футболу: легіонери - легіонерами (а що хлопці з українськими паспортами завжди неймовірно згуртовані і лягають на амбразуру? Чи, може, ві Львові Батисту терпіти не можуть?), але ж тактично Пюель Цигана переграв в одну калитку, надто у першому матчі. Та і у другому - що треба було, зробив.
Так що тепер нехай Лілля виграє КУЄФА, хоча спочатку треба Севілью пройти (а та також на відзнаку заслужила - за кілька приємних Локо-годин :lol: )

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 24-2-2006 у 16:30

Цитата:
Матузалем виділявся, а решта...

Це я помітив в текстовій он-лайн трансляції також... в 2гому таймі особливо...

(с) Невідомий
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 26-2-2006 у 15:19

Якщо чесно, то я щось не побачив роботи Мірчі Луческу. Або він погано пояснює тактику на гру, або до гравців погано доходить. Ну там же різні мови присутні:D Шахтар виглядав зовсім беззубо. Небуло того нагнітання атаки, що наприклад було в середу у Барси. Хоча там теж легіонерів вистачає.
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-2-2006 у 10:45

Я сам перекладач і можу уявити як виглядає обговорення матчу чи тактики на нього у Шахтаря. Сидять добрих 2 десятки перекладачів і слухають шо там їм перекладуть з румунської, для того щоб потім перекласти це на якусь там португальську чи іспанську... Втрата інформації десь близько 30%...

(с) Невідомий
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 27-2-2006 у 14:44

А я з єврокубкового тижня побачив одну гру - Челсі-Барса. Остання мене просто вразила. Вразила прогресом за рік, бо останній раз я бачив їх в тому ж турнірі, проти тієї ж команди, яка виглядає майже однаково вже рік. А Роналдіньїо взагалі по цимбалах проти кого грати - чується однаково розкуто і впевнено.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 27-2-2006 у 17:12

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Чорнобиль
Роналдіньїо взагалі по цимбалах проти кого грати - чується однаково розкуто і впевнено

Можна додати - і на чому грати. Як раз на тлі ридань Луческу і ТРК "Україна" щодо стану поляни в Донецьку. Стосовно "Стемфорд бридж" - це ж поле не футбольне, а колгоспне - ганьба на всю Англію, Шотландію, Ірландію, Вельс і Занзібар! :mad: Тут доречно обуритися вслід за паном Серовим: "виникло питання: Відколи УЕФА дозволило грати на грунтових полях?" Отож бо! А Роньку пофіг: каталонський бразилець - це не донецький бразилець! Хоча, з іншого боку, форма Челсі мене вже цілий місяць (якщо не 1,5) не вражає. Ну, Мурчику, ще трішки, будь-ласка, до 2 матчу, а там байдуже!

З інших вражень: шкода Аякс. А так добре все починалось - 2:0...
І ще - мід-вік був явно фрацузьським: Марсель пройшов непростий, надто наразі, Болтон, забивши двічи за один другий тайм (захисту Болтона! - подивіться статистику Прем'єр- Ліги); Ліон - це, звісно, Ліон, але гол залетів кумедний і так само кумедно не залетів ув інші ворота; Лілль ... питань нема.
Здається на тотому тижні, як кажуть коментатори, футбольний Бог був французом.

Та, про переклади і мову футболу. Ця відмазка видумана тренерами, журналістами і функціонерами, аби було на що списувати поразки. Футбольної термінології, навіть на всіх провідних футбольних мовах світу, - кот наплакав. А на тактичних заняттях тренер не лише говорить, а й показує. За пару місяців мавпу навчити можна. Приблизно те саме вчора на тій такі ТРКУ розповідав (дещо толерантніше) Сергій Щербаков, який встиг пограти у Спортінгу. А Мірча Луческу до Шахтаря тренував турецьки й італійськи клуби з купою легіонерів і місцевими не-румунами. Не пам'ятаю, щоб він тоді скаржився на мовний бар'єр. Коли Шахтар обігрує Шальке, Штутгарт чи що у них там ще на "Ш", всі гравці все розуміють і ретельно виконують, а як попадає Алкмаару чи Лілі - відразу мовний бар'єр завадив.
Приблизно, як російським хокеїстам виграти Олімпіяду завадило святкування 23 лютого, а київському Динамо минулого року пройти Віль - арешт акцій клубу. Понти то всьо! Грати треба!

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-2-2006 у 22:34

Цитата:
Сергій Щербаков, який встиг пограти у Спортінгу

то часом не той, що потрапив в аварію і став інвалідом?
Якщо не він, то може хтось знає долю українця, який грав в Португалії, здається за Спортинг...

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-2-2006 у 16:47

Цитата:
Цитата:
Сергій Щербаков, який встиг пограти у Спортінгу

то часом не той, що потрапив в аварію і став інвалідом?
Якщо не він, то може хтось знає долю українця, який грав в Португалії, здається за Спортинг...

Саме той. Грав за Шахтар, Спортінг, дитячі збірні СРСР і дорослу Росію. Хоч ТРКУ розтягнуло сюжет на 2 передачи, але я дивився уривками. Здається, зараз живе в Москві - лікується, хоча і не встає з візка. Виглядає бадьоро.

Усе мине. Усе мене мине
 Сторінки:  1  2    4    6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3820
Реклама: