Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4    6
Автор: Тема: Парламентські вибори 2006 - 2 (Відкоректовані)
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 11-3-2006 у 11:52

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Навіть якщо рахувати, вийшовши за межи ФоРуМу, "Блок "Проти всіх" міг би позмагатись принаймні з Вітренкою.

Вітренко той блок однозначно обіграє. Думаю, проти всіх буде 4-5%.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 13-3-2006 у 13:56

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Голощук
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Я на останньому етапі визначення: Партія зелених України або Український народний блок Костенка і Плюща

Ну тоді однозначно краще за Український народний блок Костенка і Плюща, бо наші "зелені" це пародія на партію.

Нані "зелені" - це Вєрка Сердючка. Потрібно ще щось додавати?

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 13-3-2006 у 15:31

Так і є. Можна хіба що додати, що нині ВСІ вони „грають вар’ята”: а як по-іншому назвати таку „гру на публИку”?!

Але менше з тим, людоньки, ми скоро постанемо перед вибором, за кого віддати свій голос. Хто вже визначився, а хто ще (по-студентському!.. до останньої ніченьки..:-) вагається... Дехто обиратиме з найменшого зла, впадаючи в серйозні роздуми задля того, аби потім ‘го не мучили докори сумління. (Бо може вийти, як нині ото є: розчарувалися таки багато в новій владі!..)

Тому я пропоную виходити з таких міркувань. За кого б ми не віддали свій голос, він буде важливий. Як би нам був до вподоби той чи інший кандидат, усе одно він – коли попаде в парламент – „зіпсується” автоматично: така сутність влади – буквально „розбещувати”. Але попри те таке ніби-то „зіпсуття”, такі „люди” як депутати чуються в парламетських стінах, немов риба в воді.
Будьте певні, депутати – вельми специфічний люд. Тут нема чого їм заздрити: мовляв, великі блага (одна з/п чи пенсія чого вартує!), непомірні можливості, недоторканність – їм усе це дається (нами, народом, платниками податків) назаміну - як би то цинічно не звучало – використання їх яко „гарматного м’яса історії”. Так, історія безжально перемелює їх; вони в її очах – лише гвинтики (хай там що кажуть перші президенти, що то вони ніби-то творять історію!..), мехінізми, через які прокручується гігантське колесо історії.

Депутатів наших (особливо багатьох скликань) у стінах ВР я б порівняв з такими-собі „монстрами”: погодьтеся, в них дуже мало спільного з пересічними людьми, вони постійно жеруться між собою ніби-то за „корито”, за „місце під сонцем”, постійно борються за виживання і раз на чотири роки вони згромаджують усі свої ресурси, весь свій потенціал тільки на те, аби знов продовжити свої „тваринні вправування”. Але так вимагає наше теперішне, ніби демократичне, життя-буття: представляти інтереси народу, опосередковано виконуючи їхню (нашу) волю.

Тому я б радив, особливо до прийдешніх виборів, не надто перейматися в логічності, правильності нашого вибору, що ми його зробимо.
Пам’ятаймо, як тільки Вони попадуть у нову ВР, їх зразу як би хто підмінить. Але й тоді хай не гризуть нас сумління – ходу історії буває складно собі уявити...
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

[*] написано 19-3-2006 у 12:37

Якщо я правильно зрозумів, то КУН(Націоналісти) йдуть разом з Нашою Україною в блоці?
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 20-3-2006 у 15:42

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Якщо я правильно зрозумів, то КУН(Націоналісти) йдуть разом з Нашою Україною в блоці?

Зрозумів правильно. Івченко - під ювілейним 25 номером.

Усе мине. Усе мене мине
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-3-2006 у 12:56

Ну хоч так, бо по інакшому взвгалі б не потрапили до парламенту.
Sergi Adamchuk
Академік

Зареєстрований: 29-7-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 22-3-2006 у 14:01

Як гадаєте, варто голосувати за блок Костенка? Чи це прохідний блок?
Якщо він не прохідний, то я б краще за іншу помаранчеву прохідну партію проголосував... аби вкласти свій мальнький вклад в зменшення шансів для голубих партій.

На цих виборах легше сказати кого в жодному випадку не підтримую ніж кого підтримую.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 22-3-2006 у 14:22

Цитата:
Чи це прохідний блок?

Впевнений, що ні! От Пора+ПРП під питанням. Також не знаю чи пройдуть...

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 22-3-2006 у 14:43

Технічний аспект. Це вже бозна які за ліком вибори в Україні, а люди без прописки (сорі, реєстрації :)), так і залишаються безправними? В сенсі голосувати вони не можуть? Чи я помиляюсь?

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Олександр Дєдик
Дійсний член

Зареєстрований: 23-3-2005
Нема на форумі

[*] написано 22-3-2006 у 15:25

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Цитата:
Чи це прохідний блок?

Ось такі вислови, ще й на публічних форумах, ще більше зменшують їхню прохідність.
Приведу вам всього пару аргументів (не моїх), над якими просто варто задуматись (я не агітую голосувати за "непрохідний" блок):
-по-перше ще ДУЖЕ багато людей не визначилось
-по-друге голосуйте "по совісті", так як внутрішній голос підказує - якщо навіть і не пройдуть пізніше хоч не шкода буде що зрадив самому собі.
Aндpiй
Дійсний член

Зареєстрований: 30-4-2003
Нема на форумі

[*] написано 22-3-2006 у 15:33

Цитата:

На четвер, 23 березня заплановано відвідини Львова головою ВО „Свобода”, народним депутатом України Олегом Тягнибоком. Зустріч відбудеться в палаці культури імені Гната Хоткевича. Початок о 19.00
Основна тема - вибори та Програма захисту українців.

Чому нема у списку ВО Свобода? Це певно неактуальна для наших теренів сила, бо найвищий рейтинг по областях у неї в м.Севастополі...
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 22-3-2006 у 16:36

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Дєдик
Цитата:
Цитата:
Чи це прохідний блок?

Ось такі вислови, ще й на публічних форумах, ще більше зменшують їхню прохідність.
Приведу вам всього пару аргументів (не моїх), над якими просто варто задуматись (я не агітую голосувати за "непрохідний" блок):
-по-друге голосуйте "по совісті", так як внутрішній голос підказує - якщо навіть і не пройдуть пізніше хоч не шкода буде що зрадив самому собі.

Підтримую! Буду послідовним і голосуватиму за ПРП (як і на минулих виборах) :)

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Sergi Adamchuk
Академік

Зареєстрований: 29-7-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 22-3-2006 у 17:20

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Дєдик

Я так думаю що у нас всьго одна або дві партії, які справді сумніваються чи подолають бар'єр, решта партій впевнені або в своїй перемозі або у програші, тому тут теж треба когось з лідерів таких партій (які не пройдуть) запитати про совість - адже вони завідомо відбирають голоси у близьких за ідеологією партій і підвищують шанси своїм опонентам......

Я думаю підходити потрібно більш прагматично.... мій вибір ніяк не пов'язаний з совістю

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 23-3-2006 у 12:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Чорнобиль
Технічний аспект. Це вже бозна які за ліком вибори в Україні, а люди без прописки (сорі, реєстрації :)), так і залишаються безправними? В сенсі голосувати вони не можуть? Чи я помиляюсь?

п. 11 ст. 39 Закону України "Про вибори народних депутатів України":
"Місце проживання та адреса житла виборця визначаються на підставі відомостей реєстрації відповідно до Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні" "

Але у будь-якому випадку це питання вже риторичне. 22 березня був останнім днем включення (виключення) до (з) списків виборців.
Олександр Ганущин
Модератор

Зареєстрований: 5-3-2003
Нема на форумі

Настрій: Буде кращим

[*] написано 23-3-2006 у 13:18

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Чорнобиль

Хм. Дивно чути. Істерія з приводу списків виборців була, а люди ще досі задають це питання. Шлях для тих людей - реєсмтрація за місцем проживання. По вони себе самі позбавляють конституційногоправа голосувати через те, що порушують інший закон - "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні".
Щодо внесення в списки виборців після 22. Президент ще може підписати закон, за яким судам буде надано право таки право робити це в день голосування. Але поки-що він в Секретаріаті на підписі. Шанси є...
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 24-3-2006 у 23:47

Гарно вчора в інтерв'ю перед виборами Президент підтримав Пору-ПРП і Костенка-Плюща :cool: Вони тепер зобовязані проходити в парламент. Мені це сподобалося, хоч сам і буду голосувати за несунів.

Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-3-2006 у 10:55

Я теж вже визначився, що поставлю галочку за Блок "Наша Україна".
vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 26-3-2006 у 13:58

Проголосував. Черга в 13:00 була страшенна.. Чоловік 100.. Годину відстояв якщо не більше..
Ітак:
ВР: НСНУ
Львівська міська рада: Реформи і порядок
Львівська обласна рада: Реформи і порядок
Мер: Садовий.

Щодо мера - кидав монету. Вибирав між Садовим і Куйбідою. Повезло Садовому :)

Мій прогноз на результати виборів:
1. Регіони - 23%
2. НСНУ - 20%
3. БЮТ - 17%
4. СПУ 10%
5. КПУ 7%
6. Пора-ПРП - 7%
7. МИ - 3%

Всього 87%. 13% віддаю на всі решта партії.

Думаю що КПУ я трохи забагато дав %, а НСНУ якщо буде розумне - то собі 20% без проблем здобуде.

Було б цікаво також глянути на ваші прогнози.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-3-2006 у 16:10

Також вже проголосував. Щойно. Черги є, але десь за хвилин 45 впорався. Найдовше триває процес видачі бюлетенів. А ще я дуже довго думав за кого вибирати в міську раду: по великому рахунку все одно, але за когось треба.
Цитата:
Щодо мера - кидав монету. Вибирав між Садовим і Куйбідою. Повезло Садовому :)

Нічого не кидав - проголосував прот всіх.
До ВР - ПОРА+ПРП

Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-3-2006 у 21:13

Є перший екзіт - пол
Партія регіонів 33,3%
БЮТ 22,7%
Бл “Наша Україна” 13,5%
СПУ 5,3%
КПУ 3,5%
Блок Литвина 2,7%
ПОРА-ПРП 1,37%
Блок Вітренко 3,4%
Партія "Віче" 2,3%
Бл Костенка i Плюща 1,72%

Якщо це близько до справжніх результатів - НСНУ "сіло в калюжу".
А результати паскудні. Я все-таки сподівався що отримаємо ВРУ без крайнього лівацтва. А тут і КПУ і навіть Вітренко прорвалася. :(
А Пора та БКП - отримали те, що мали - демістифікацію своєї популярності. Тільки голоси забрали.

Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-3-2006 у 21:20

а ще є і такі результати
ЗА ДАНИМИ ЕКЗІТ-ПОЛУ "ФОМ-УКРАИНА", У ПАРЛАМЕНТ ПРОХОДЯТЬ 5 ПАРТІЙ І БЛОКІВ:
ПАРТІЯ РЕГІОНІВ 31,4%,
БЮТ - 23%,
"НАША УКРАЇНА" - 17%,
СПУ - 7%, КПУ - 3,9%.
У БЛОКУ ВІТРЕНКО - 2,9%,
У БЛОКУ ЛИТВИНА - 2,5%

ЭКЗИТ-ПОЛ ВСЕУКРАИНСКОЙ СОЦИОЛОГИЧЕСКОЙ СЛУЖБЫ:
В ПАРЛАМЕНТ ПРОХОДЯТ 7 ПАРТИЙ И БЛОКОВ -
ПАРТИЯ РЕГИОНОВ НАБИРАЕТ 27,5%,
БЮТ - 21,6%,
"НАША УКРАИНА" - 15,6%,
СПУ - 5,5%,
БЛОК ЛИТВИНА - 5,1%,
КПУ - 4,7%,
БЛОК ВИТРЕНКО - 3,2%

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-3-2006 у 21:49

Так виглядає, що мій голос (ПОРА+ПРП) викинутий на вітер :(. Оцінював їхні шанси на рівні 5%. Більше не буду голосувати за партії з сумнівною прохідністю.
Дуже мало набрала НУ, якщо це остаточні варіанти, думав що наберуть так як і БЮТ в районі 20%.
Передбачав, що Вітренко пройде, але все сподіваюся на краще. :)
Помаранчеві партії в черговий раз стали на ті самі граблі - нема єдності, і як наслідок втрата відсотків непрохідними партіями. Крім того ефект єдності додав би відсотків.
Будемо чекати остаточні результати і сподіватися на краще...

vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 26-3-2006 у 21:53

Не вірю в ці екзіт-поли. Дуже великий розброс відсотків. І наскільки я чув там опитування проводиться з однаковим розподілом по регіонах, незважаючи на відсоток явки.

http://cvk.gov.ua/vnd2006/w6p001.html
Звідси видно, що Схід і південь загалом проголосував набагато гірше від Заходу і Центру. Тому думаю реальні відсотки ПР будуть в межах 25% що не є дивно. А БЮТ і НСНУ трохи піднімуться. А звертати увагу на Вітренку, Литвина і комуністів - ще зарано. Там в межах похибки. Я був би радий якби пройшли тільки комуністи, без цих радикалів Вітренки і "поміркованого" Литвина..

Чесно кажучи думав в СПУ буде більше відсотків.

Загалом навіть якщо припустити що дані екзіт-полу співпадуть з даними ЦВК - то все одно виходить не так і погано. Помаранчеві (БЮТ+НСНУ+СПУ) мають шанс створити більшість.

p.s. Тішить явка по Донецьку. 60% на 20:00, думаю цього разу до 96% явки не дотягнуть :D

Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-3-2006 у 22:16

Цитата:
Так виглядає, що мій голос (ПОРА+ПРП) викинутий на вітер :(. Оцінював їхні шанси на рівні 5%.

Ну ти мене справді здивував!

Цитата:

Помаранчеві партії в черговий раз стали на ті самі граблі - нема єдності, і як наслідок втрата відсотків непрохідними партіями. Крім того ефект єдності додав би відсотків.
Будемо чекати остаточні результати і сподіватися на краще...

Ну та така сама ситуація напевно і на іншому фланзі має місце. Баланс.

Що характерно - різноманітні (одноманітні?) соціально-політичні експерименти по формуванню "технологічної" політичної сили в Україні стабільно закінчуються невдачею. Я в першу чершу про "Віче" (КОП минулих виборів пригадуєте?)

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-3-2006 у 22:16

Цитата:
Оригінальне повідомлення від vovka
Не вірю в ці екзіт-поли. Дуже великий розброс відсотків. І наскільки я чув там опитування проводиться з однаковим розподілом по регіонах, незважаючи на відсоток явки.

http://cvk.gov.ua/vnd2006/w6p001.html
Звідси видно, що Схід і південь загалом проголосував набагато гірше від Заходу і Центру. Тому думаю реальні відсотки ПР будуть в межах 25% що не є дивно. А БЮТ і НСНУ трохи піднімуться. А звертати увагу на Вітренку, Литвина і комуністів - ще зарано. Там в межах похибки. Я був би радий якби пройшли тільки комуністи, без цих радикалів Вітренки і "поміркованого" Литвина..

Чесно кажучи думав в СПУ буде більше відсотків.

Загалом навіть якщо припустити що дані екзіт-полу співпадуть з даними ЦВК - то все одно виходить не так і погано. Помаранчеві (БЮТ+НСНУ+СПУ) мають шанс створити більшість.

p.s. Тішить явка по Донецьку. 60% на 20:00, думаю цього разу до 96% явки не дотягнуть :D

Цілком можливо, що так і буде і "помаранчеві" підтягнуться. Наразі треба чекати остаточних результатів екзит-полу, хоча не думаю, що вони суттєво зміняться, а потім офіційних результатів.
Малі партії (такі як ПРП) мають шанс дістати кращі результати в більших містах ніж в селах і містечках, то ж можливо надія ще є...

Сторінки:  1  2    4    6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3892
Реклама: