Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4    6  ..  8
Автор: Тема: Вибори Президента України 2010
Соломія Федушко
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 7-7-2009
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: щаслива

[*] написано 19-1-2010 у 23:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Катерина Слобода
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Скоро будемо мати президента, що в якості іноземної запише фєню. :baddevil:

або "олбаньську", як альтернативу...:baddevil:

:lol: не думаю, що нашим політикам підсилу вивчити "олбанську"мову... що там вже говорити про інтернет-меми, якщо про англійську вони й тільки десь там чули :(

WebStyleTalk - дослідження Інтернет-комунікації

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Моравський
Академік

Зареєстрований: 17-8-2005
Нема на форумі

[*] написано 20-1-2010 у 00:51

Особисто не чув, але батьки кажуть , що Юща повідав що в даній ситуації вже краще за Ю ніж за Я.... моя особиста думка - хоч перед світом стидно не буде... та й в Європі юльку ще якось поважають... ну це справи закордонні, а в країні - ну що ... красти будуть обоє... от труби дійсно шкода...може юльці і вистачить розуму не втрачати західняків як електорат і не продасть трубу, ну і нарешті виведе флот (за це ж вона ані слова не говорила...)...

є ще багато думок з того всього багна куди ми вляпались...

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 20-1-2010 у 03:17

категорично проти обох.

є якась відповідальність якщо написати фломастером великим буквами на весь бюлетень слово на грані цензури? :baddevil:

p.s. а по Львову Ющенко досить таки багато набрав. помоєму більше чим Жуля. я теж за нього голосував :baddevil:
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 20-1-2010 у 11:14

Виводити флот цей президент не буде, хіба що оберуть на другий термін.
Не знаю, що казав Ющенко відносно вибору між Тигрюлею і Тигряником, але буду голосувати за Тимошенко.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-1-2010 у 11:26

Ще один цікавий факт: за Тягнибока на Львівщині проголосувало менше ніж за Януковича. :)

Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 9-5-2007
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 20-1-2010 у 11:37

гг)

The best is yet to come
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
romano
Дійсний член

Фотографія користувача

Зареєстрований: 11-2-2003
Нема на форумі

Настрій: агрегатний

[*] написано 20-1-2010 у 11:47

- "p.s. а по Львову Ющенко досить таки багато набрав. помоєму більше чим Жуля. я теж за нього голосував"
Ото власне, Ющенко по Львову незле набрав. Я тому так і дивувався з його результату, бо серед знайомих кого не спитаєш - всі за Ющена були, а тут на тобі - 5%. Таки треба признати, що нас зі східними регіонам мало що об'єднує. Добробуту, ясна річ, всім хочеться, але інші питаняя, принципові для нас, для них - абсолютно неважні.

Сьогодні - за гроші, а завтра - задурно.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 20-1-2010 у 12:13

Я особисто не знаю жодної людини, хто голосував на Ющенка.

...i am a little bit ironic, don*t you think?...
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 20-1-2010 у 14:21

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
Я особисто не знаю жодної людини, хто голосував на Ющенка.
Давно тут форумівок не робили:(

Іван Дівеєв, файний плакатик, тільки "пам'ять" в нас (поки що, не знаю, як далі буде:mad: ), через апостроф пишеться;) Підправити б якось;)
А щодо другого туру -- ще вагаюся, чи поставити галочку Т'Юльці, чи перекреслити всі варіанти і вписати свій --

РОЗСТРІЛЯТИ ОБОХ

:baddevil:

Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-1-2010 у 15:38

Там парускі. це я взяв звідси: http://tema.livejournal.com/553151.html там гора цього добра ) (обережно - нецензурний контент)
Я буду проти обох. Як казав Віктор Андрійович, - "Як громадянин країни не бачу принципової різниці між обома претендентами". http://pravda.com.ua/news/4b56e982a3ecc/

The best is yet to come
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 5-7-2004
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 20-1-2010 у 20:26

Цитата:
Оригінальне повідомлення від romano
Таки треба признати, що нас зі східними регіонам мало що об'єднує. Добробуту, ясна річ, всім хочеться, але інші питаняя, принципові для нас, для них - абсолютно неважні.

Багато Ви знаєте, що для нас важливо... Ви справді вважаєте нас безпринципними? Дарма. На відміну від нас Ви не жили з нею в одному місті. Ви не бачите своїма очима, ЩО і ЯКОЮ ціною належить особисто їй, не зважаючи на їй декларацію. Вас не вивозили в листопаді примусово після нічних змін в повному складі під загрозою звільненя (персонал міських лікарень) у Київ на майдан "послухати Велику".
Не треба нас так, не варто.
Андрій Моравський
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-1-2010 у 20:48

У любому випадку - президент має бути... хіба дійсно якийсь надзвичайний стан введуть... ну але й це на тимчасово..... на перевибори - не сподіваюсь. тому вибирати тре напевне між "злом розумним" і "злом дебільним" ....думаю перший варіант прийнятніший... у цьому випадку хоч домовитись час від часу можна буде... зрозумійте тільки одне - я не агітую за Т'Юльку (дуже влучно сказано :-D ) ...попросту нікуди не дінемся з підводного човна, не підніметься знов народ.... бо якщо вдруге це повториться, то фарсом...

Думаю що Ющенко і справді залишиться сильною фігурою у політиці. Інакше бути не може.
Ющенко - ідеальний президент для європейської країни, а не для варварів (вже пробачайте за таке висловлювання...) . Він занадто інтелигентний як для українців. І він почав виконувати , як президент, найважливішу місію : становлення нас як нації, становлення у нас свідомості і здатності мислити державотворчо, почав викорінювати "ковбасну ідеологію". Усе ж починається з голови людини. Віктор Андрійович почав виховувати нас як Людей !

Надіюсь (затискаю зуби і кажу це), що все ж буде Т'Юлька... принаймні буде можливість українцям інтелектуально втриматись і пережити цих п"ять років. Бо чутиму себе не в своїй тарілці, коли прийде Янек... ну вивертає мене коли чую як він два слова не звязує докупи!

Удачі, розуму і терпіння нам, українцям !

Іван Дівеєв
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-1-2010 у 21:22

ось цікава думка одного язичника про менше зло)
http://sparrow-hawk.livejournal.com/1541389.html

Цитата:

уявіть, що вам пропонують обирати між сталіним та гітлером. та запевняють, що третього шляху немає. що все одно доведеться обирати між цими двома. обидва маніпулюють проукраїнськими гаслами, один яскраво змальовує, як зі звільненої від орд енкавеесників Неньки «тікає сталін та його жидівство», інший палко цитує Кобзаря «…і вражою злою кров’ю» і клянеться очистити Україну від проклятих окупантів. обидва пропонують Україні місце «у народів родині» свого імперського проекту. і обидва пропонують українським патріотам, які не ведуться на ці обіцянки, кулю в потилицю. в Биківні чи Бабиному Ярі – вже не суттєво для мертвого, еге ж спочатку ви навіть йдете на співпрацю з одним проти іншого. «менше зло», чи не так? але потім це якось припиняється. і ви починаєте бити обох гадів, скільки стане сил, навіть без надії на перемогу – просто тому, що інакше не можна. бо вам так говорить совість більшість тих, хто говорить про «менше зло», позиціонує себе християнами, наскільки мені відомо. я хочу нагадати, що для християнина меншого зла не існує. якщо ти укладеш угоду не з Азазелем, скажімо, який брутальний і смердить цапом, а з Веліалом, що має красиве обличчя та лестиві речі – ти все одно втратив свою безсмертну душу. саме так каже ваша релігія, панове, поміркуйте над цим вибір є завжди - повстань! розірви ці деміургічні ланцюги безвиході, якими тебе приковують до «обирай з двох зол»! не обирай зла! май мужність сказати: я не беру в цьому участі. я проти зол, як би вони не вигиналися перед очима моїми, пропонуючи обрати між них хоч щось так, насуваються дуже важкі часи. приготуйся до принципової, чіткої, громадянської опозиції владі. знаходь однодумців, організуйся з ними. ні регіоналів – ні бютівців, ні за що! нунс вже мертве – це створювалося під одну особу, яка вже пішла з політики. тож знайди ту силу, яку ти підтримуєш – і просувай її на виборах рад всіх рівнів, помножуй її політичний капітал, святи ножі та ховай їх до часу. ми переживемо це! ми переможемо!

The best is yet to come
Андрій Моравський
Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-1-2010 у 21:28

Цитата:

...саме так каже ваша релігія, панове, поміркуйте над цим вибір є завжди - повстань! розірви ці деміургічні ланцюги безвиході, якими тебе приковують до «обирай з двох зол»! не обирай зла! май мужність сказати: я не беру в цьому участі. я проти зол, як би вони не вигиналися перед очима моїми, пропонуючи обрати між них хоч щось так, насуваються дуже важкі часи....

ну не вірю я що наша нація готова зараз у дану годину повстати вся (!) ...у даній ситуації я також за сценарій "проти всіх" ! але реальність така і закон про вибори такий, що немає мінімального порогу проголосувавших... хоч би лише один голос був - вибори відбулись ... для другого туру це, здається, власне так...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-1-2010 у 22:01

Хороший заклик, але він був застосовним лише для першого туру. Так склалося, що 60% голосів отримали політики, які пудрять нам мозґи вже купу років, по черзі будучи прем'єрами.
І тепер нам потрібно обирати серед цих двох.
Не підете на вибори - проголосують за вас.
Проти всіх - це має певний сенс, кандидат стане президентом, але з підтримкою не 20 млн, а, скажімо, 10. Але президентом він таки стане і як би цього не хотілося, доведеться голосувати за Тимошенко. Це гидко, але до цієї думки ми звикали довго, вже десь з рік...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-1-2010 у 00:39

Аналіз результатів виборів:
http://www.pravda.com.ua/articles/4b56e2bb22aed/

Дуже чітко підкреслені помилки Яценюка - погнався за східним електоратом, нічого там не здобув, а втратив західний. Тимошенко - те саме.

Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 21-1-2010 у 00:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
Тільки тепер зауважив - на сайті ЦВК в даних кандидатів зникла графа про володіння іноземними мовами. Цікаво чому? В анкеті за 2004 рік видно, що Ющенко володіє тільки одною - російською (вільно). І це при тому, що в нього диплом кандидата економ наук, що передбачає здачу екзамену з іноземної. Коли він це робив, російська ще такою не була, то що ж він здавав :baddevil::baddevil::baddevil::P?
Ну, "коли він це робив, російська ще такою не була" - чому ні? Не знаю, коли Ющенко складав кандмінімум, але захищався він у конкретних 90-х (97-й - 98-й - десь так). Інша річ, що російську ні тоді, ні зараз пошуковачам не дозволяють здавати, як іноземну. Чомусь:rolleyes::lol:
А чого це раптом цей факт так тебе зачепив? По-моєму, досить очевидний факт, що українці кепсько знають іноземні мови (крім російської), свою - і те багато хто не тойво. І необхідність щось там складати не надто в цьому допомагає. Це по-перше.
По-друге, до чого тут науковий ступінь? У нас за програмою людина мусить скласти іспит з іноземної мови також в університеті, а ще - навіть - у школі. Щодо університетів - то таке, але школу закінчили всі кандидати в президенти. Повинні за законом. І що? Мови серед усіх знає хіба Сєня. Сподіваюся.
При цьому пишуть (як десь вимагається): англійська - зі словником, китайська - з Google-перекладачем, українська - вільно, а самі тією українською речення зв'язати не можуть. Ющенко принаймні правду повідомив, що вже не мало.

Усе мине. Усе мене мине
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 21-1-2010 у 13:45

Ну я власне чекав твого коментаря:P Все дуже просто - порівнював що кандидати писали на попередніх виборах і і теперішніх. Помітив що зникла графа про мови. Подивився що ж кандидати писали про знання мов в 2004 році, порівняв записи. І атсит.

ПС Принаймні всі, хто мав вчену ступінь, вказали 1 іноземну як мінімум (російську не рахуємо). Крім Ющенка. Я думаю, що він просто не знав, що на кандмінімум треба здавати іноземну :-) Інакше б написав хоч щось, з словником чи з суфлером чи ще якось, не писати не було в його інтересах.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-1-2010 у 13:47

Думаю, він не через це програв вибори :lol:

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-1-2010 у 17:28

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Думаю, він не через це програв вибори :lol:
Може, він через це їх виграв? Тоді/

Усе мине. Усе мене мине
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-1-2010 у 17:40

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
всі, хто мав вчену ступінь, вказали 1 іноземну як мінімум (російську не рахуємо). Крім Ющенка. Я думаю, що він просто не знав, що на кандмінімум треба здавати іноземну :-) Інакше б написав хоч щось, з словником чи з суфлером чи ще якось, не писати не було в його інтересах
Щось Віктор Андреєвіч не справляв на мене враження кон'юктурника. Ні зараз, ні тоді, ні ще раніше. Власне, ніколи. Багато що можу про нього наговорити, а ось для цього якось приводів не давав: ні в плані негатива, ні в плані позитива. Тією чи іншою мірою підтвердження цьому знаходив і в інтерв'ю людей дость різних: від Андрія Шевченка (не футболіста:)) до Тараса Чорновола.

А ти правда вважаєш, що відомий поліглот Янукович більше за Ющенка в темі, які кандидатськи іспити потрібно складати?

Усе мине. Усе мене мине
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 21-1-2010 у 18:26

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
А ти правда вважаєш, що відомий поліглот Янукович більше за Ющенка в темі, які кандидатськи іспити потрібно складати?

:lol::lol::lol: здаюсь :D

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 23-1-2010 у 10:36

Все ж таки відзначу 2 позитивних моменти щодо Т'Ю:
-- вона артистка, з нею жити буде хоча б веселіше, ніж з ВЯ
-- на посаді президента вона завдасть економіці України, імовірно, менше шкоди, ніж на посаді прем'єра
:lol:

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 23-1-2010 у 17:43

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Сокальський
Все ж таки відзначу 2 позитивних моменти щодо Т'Ю:
-- вона артистка, з нею жити буде хоча б веселіше, ніж з ВЯ
Таладна. Треба тільки Хведорича змусити виступати частіше - обхохочимось. А якщо ще перша лэді підключиться...:rolleyes:
Цитата:
-- на посаді президента вона завдасть економіці України, імовірно, менше шкоди, ніж на посаді прем'єра:lol:
Залежатиме від того, хто буде прем'єром. Наприклад, Турчинов. Ой, мамо!:o :cool:

Усе мине. Усе мене мине
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 5-7-2004
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 23-1-2010 у 18:27

Звісно Турчинов. Вона ж має віддячити його за баготорічну відданість та перебування в її тіні. Штундистський пастор, що керуватиме економікою як своєю паствою - це буде справжній ексклюзив, як ні в якій іншій країні світу. Що ж, хоч чимось відрізнятимемось від інших... Сміх крізь сльози.
Хоча... може й справді Тігіпко погодиться.
 Сторінки:  1  2    4    6  ..  8

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 7716
Реклама: