Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  39    41    43  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 6-6-2008 у 12:48

Цитата:
П.С. Сам стежу, коли вже тисячне повідомлення буде. Треба цю подію якось відзначити ;)

Власне Ви його і написали :lol:

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 6-6-2008 у 15:04

200% :lol:
Перше повідомлення до "відповідей" не зараховується
:lol::lol::lol:
То що, почистимо тему і віддамо таку можливість Олі, чи як?:sing:
(я думаю, двоє Модераторів з цим одним моїм повідомленням справляться після його прочитання :lol: , бо на вихідні випаду з Нету)

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 8-6-2008 у 20:19

Та щось Олі взагалі не чути й не видно. Може, на канікули пішла без попередження?:rolleyes: А 1000 дописів - це таки подія. Тема за ці кілька років вже перетворилася на своєрідний "форум у форумі". Пане Андрію, з такої нагоди є пропозиція придумати для теми якусь особливу позначку, а Тарасу Сокальському як автору теми і Олі позачергово додати по зірочці на мундир за заслуги. ;)

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 12-6-2008 у 15:18

Схоже, Оля таки справді у відпустку пішла. Принаймні анонс сьогодні читала зовсім інша пані, хоча "РокСолянка" вийшла за звичним графіком. Чому ж так несподівано, без попередження?:(:(:(

Козачок Сергій
Академік

Зареєстрований: 29-2-2008
Місто: Рівне
Нема на форумі

Настрій: Адекватний

[*] написано 15-6-2008 у 09:41

Два тижні ні слуху ні духу, причому без попередження.:wow: Я уже починаю непокоїтися. Може Ольга так довго промову складає?:rolleyes:
Повтор із “Тричі” послухав із зодоволенням – альбом і справді вийшов надзвичайно цікавим, і при тому дуже різноплановим. Переслуховую уже вкотре і ще хочеться. Найбільше мені сподобалася пісня “Забарилась” – вона ніби і простенька але разом з тим досить глибока і має дуже гарний настрій. А от пісня “Назавжди”мені більше подобається у виконанні групи “Калєкція”.
Що цікаво: у повторі уже не було того епізода де Діля пропонує усім бажаючим своїх котів. Це варто розуміти так що він їх уже збув?:lol:
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2008 у 09:46

А чому б нам з такої нагоди і справді не заснувати “Клуб Шанувальників УРНРу”!!! :sing::sing::sing:Я правда ще не придумав чим він має займатися,:rolleyes: але тут стільки академіків,;) може хтось і підкине ідейку?
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 15-6-2008 у 13:33

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв
Схоже, Оля таки справді у відпустку пішла.

Та може, все таки до нас загляне? Ну хоч би для того, щоби прийняти

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

:sing::sing::sing:

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2008 у 14:30

ВІТАЄМО !!!!!!!!!!!!!

ВІТАЄМО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВІТАЄМО!!!!!!!!!!!!!

ВІТАЄМО!!!!!!!!!!

ВІТАЄМО!!!!!!!!!!!

ВІТАЄМО!!!!!!!!!!!

ВІТАЄМО!!!!!!!!

ВІТАЄМО!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВІТАЄМО!!!!!!

ВІТАЄМО!!!!!!!!!!!!

ВІТАЄМО!!!!!!!!!!!!!

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 16-6-2008 у 15:12

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
А чому б нам з такої нагоди і справді не заснувати “Клуб Шанувальників УРНРу”!!! :sing::sing::sing:Я правда ще не придумав чим він має займатися,:rolleyes: але тут стільки академіків,;) може хтось і підкине ідейку?
Сергію, а яка мета створення такого Клубу? Чим би він відрізнявся від цієї гілки форуму?

smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 17-6-2008 у 14:14

моє повідомлення 1008-ме, але зрештою, яка різниця :rolleyes:

поняття не маю як складаються промови, але ... (перепрошую за банальність) я щиро вдячна усім вам і кожному окремо (а Тарасові особливо;) ) :saint: за те що ви є. Як писав Екзюпері "ми відповідальні за тих кого приручили...". І це той випадок, коли ще не відомо хто-кого...:rolleyes:

Що ж, з мене віртуальні солодощі, шампанське, пиво ... лимонад, компот і "вякоє такоє"...
а якщо серйозно, то ...
... ми можемо ще раз спробувати "зготувати" спільну "закуску"... чекаю на пропозиції :rolleyes: . Цього разу, з огляду на техічний прогрес "закуску" зможуть скуштувати усі ;)

з.і.-1 дякую усім за привітання:)

з.і-2 перепрошую, що не встигла попередити, про відпустку. Я повинна була пропустити лише минулий тиждень, але перед тим стався форс-мажор :( про найближчий четвер поки нічого не можу сказати - як буде з ким сходити в ефір, то схожу, а ні то продовжу канікули :D. А от наступного четверга (швидше за все) мене не буде, тож знову буде щось із серії "наша пісня гарна й нова тож почнемо її знову". До речі, якщо у когось є якісь побажання щодо повторів, то можете також сюди (чи особисто) писати.
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2008 у 14:37

Цитата:
До речі, якщо у когось є якісь побажання щодо повторів, то можете також сюди (чи особисто) писати.
Побажання є! Дуже хотів би послухати програму з "АтмАсферою". Правда, то був не УРнР, але це ж не проблема? Однаково ви свої програми під повтори "редагуєте" ;) Просто я тієї програми в оригіналі не чув, бо прямої Інтернет - трансляції "Променя" ще не було і в мп3 "Зустріч" ніколи не викладалася. А взагалі добре було б, якби ви брали для повторів старенькі програми за минулий чи навіть позаминулий рік. Тобто повтори з тих часів, коли "Промінь" в неті був недоступний.

Олю, дуже радий, що Ви повернулися. Я так скучив за Вами.:saint: І ще раз вітаю сердечно!

Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 25-10-2007
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 17-6-2008 у 21:35

Приєднуюсь до привітань. Вітаю Олю з ДН. Гараздів дома. Натхнення на роботі. Творчого дригу.
А тепер про буденне, але приємне. Де ви були в понеділок з 17-00 до 17-50? І що то за передача була в цей час на УР-1, тобто зі звичайного проводового брехунця, з вами, Тартаком та Кофеїном?

ми такі які ми є, ми всередені червоні
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2008 у 21:49

Ось тут http://www.shoppinghour.com.ua/ , нарешті, Теняна виклала запис передачі УРНР з Шопенгауером.

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2008 у 23:25

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрась Кириченко
Де ви були в понеділок з 17-00 до 17-50? І що то за передача була в цей час на УР-1, тобто зі звичайного проводового брехунця, з вами, Тартаком та Кофеїном?
Отакої! А ми ніц не знали!:(:(:( Я думаю, Юрасю, це УР - 1 влаштував своїм слухачам свято душі з нагоди Трійці. У них завжди на свята о 17.00 замість традиційних політичних програм йдуть музичні. Тобто це не буде постійна щотижнева програма - навіть не мрійте. Є важливіші речі. Наприклад, народні дармоїди в купі з різнокольоровими "експертами".

smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2008 у 15:29
Які ж ви спостережливі...

... вам можна щотижневі огляди радіо-передач НРКУ робити :lol:

Цитата:
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрась Кириченко
Де ви були в понеділок з 17-00 до 17-50? І що то за передача була в цей час на УР-1, тобто зі звичайного проводового брехунця, з вами, Тартаком та Кофеїном?
Отакої! А ми ніц не знали!:(:(:( Я думаю, Юрасю, це УР - 1 влаштував своїм слухачам свято душі з нагоди Трійці. У них завжди на свята о 17.00 замість традиційних політичних програм йдуть музичні. Тобто це не буде постійна щотижнева програма - навіть не мрійте. Є важливіші речі. Наприклад, народні дармоїди в купі з різнокольоровими "експертами".

Де ви були в понеділок з 17-00 до 17-50? - :rolleyes: я не тільки пам'ятаю де я була я навіть пам'ятаю що я робила у цей час ;) ... і уявіть собі краєм вуха чула те саме що й Ви :lol:
Коли у країні офіційне чи державне свято на 1-му каналі "злітають" деякі програми (з яких причин не знаю), тоді нас (керівництво "Променя") зобов'язують закривати ті "дірки". Роками я відмовлялася від такої честі ... а тут якось не встигла знайти "відмазку", а крім того та програма потребувала мінімум моїх зусиль...
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2008 у 15:38
АНОНС на 19-06-08

Завтра до нас завітає Дмитро Остроушко зі своїм "Щастям". :)

... а заразом і про плани на наступний четвер. Я вже казала, що швидше за все мене не буде 26-го. Думаю запустити просто "концерт на замовлення". Заявки приймаються до вівторка (24 червня).:saint:
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2008 у 16:00

Цитата:
Оригінальне повідомлення від smolyar

Коли у країні офіційне чи державне свято на 1-му каналі "злітають" деякі програми (з яких причин не знаю)
Та причини зрозуміти якраз не складно... У звичайні робочі дні о 17.00 на УР - 1 виходять різні політичні програми - "Відкрита студія", "Влада слова" і т.д. і т.п. Самі розумієте, базікати про політику ще й на свята - це вже якось зовсім... От вони й стараються поставити щось розважальне, зокрема й музичне. А оскільки програми ці нерегулярні, то де їх взяти? Отут і згадують про "меншого брата", оскільки на "Промені" розважальних програм завжди було значно більше, ніж на "першій кнопці".

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2008 у 16:09

Цитата:
Роками я відмовлялася від такої честі ...
Правильно робили. З одного боку. З іншого, я гадаю, для багатьох Ваших шанувальників це була велика радість - почути Вас бодай на свято. "Промінь" же самі знаєте, як транслюється...

Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2008 у 19:59

Цитата:
Сергію, а яка мета створення такого Клубу? Чим би він відрізнявся від цієї гілки форуму?

Суть у тому що це має бути якимось постійним об’єднанням, з постійними членами. Ну ніби щось на зразок фан-клуба. Може це і програмі додасть солідності:cool:. Форум же це просто місце для спілкування та обміну думками. Що ж до того які функції він має виконувати, то тут-то якраз і запинка у мене вийшна... :(Найважливішою функцією клубу має бути те щоб ВІН ІСНУВАВ. :sing:А щодо іншого, то я якраз тому і попросив шановних колег допомогти щось придумати (одна голова добре, а вісім краще).
;)P.S. Ви, Максиме, як я розумію майбутній юрист – може напишете статут?;)
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2008 у 20:10

Щодо закуски: а можна щось про дощ? (дуже люблю такі пісні).
Те що спадає на думку:
Рутенія "А надворі дощ"
Квартира 50 " Мыльные пузыри"
ВОМБАД "Дощ"
Ну тобто щось одне з цього звичайно - те що буде простіше знайти.:)
Серж Петренко
Дійсний член

Зареєстрований: 26-11-2007
Нема на форумі

Настрій: світ збожеволів

[*] написано 19-6-2008 у 19:36

Цитата:
Думаю запустити просто "концерт на замовлення". Заявки приймаються до вівторка (24 червня).:saint:

Не можу втриматися від нагоди! От би щось зі СТАРОГО "Скрябіна" - "Най буде дощ", "Холодний смак", "Я не буду там"... ("Медор" - взагалі влучніше не придумаєш, але ця пісня, на жаль, не настільки мелодійна; хотілося б показати сучасним шанувальникам різницю між Кузьмою і "Скрябіним".) А ще у "Мандрів" є весела пісенька про село Майдан, котру на інших радіостанціях навіть не мрію почути.

До мене - на «ти»! Сподіваюся, до тебе також? (© живазакордоном)
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2008 у 20:02

І знову про закуску. А може у Вас є Незаймана Земля? Ну ДУЖЕ хотілось би почути! За своє життя я чув лише один раз кілька фрагментів по нашому місцевому радіо.

Тоді, звичайно, попередні замовлення анулюються.
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2008 у 20:05

Цитата:

До речі, якщо у когось є якісь побажання щодо повторів, то можете також сюди (чи особисто) писати.

Минулого року у мене відбувався страшний вимушений ремонт:wow:, через який я не мав змоги слухати радіо біля трьох місяців. Але перечитуючи старі записи на форумі наткнувся на обговорення програми у якій Олег Білий розповідав про свої старі проекти. Таке було?!!! Там же мабуть і Мертва Зона згадується?!! І можливо якась відповідна підзвучка з тих часів?!!! От це був-би повтор-так-повтор!!!
А якщо це неможливо то просто цікавіше було б якусь програму, яка виходила до того як вони (програми) почали з’являтися на сайті НРКУ. Бо ці я уже вивчив, можу спробувати по пам’яті стенограму написати.
P.S. І чим давніша тим краще.
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2008 у 20:24

Цитата:
Думаю запустити просто "концерт на замовлення". Заявки приймаються до вівторка (24 червня).:saint:

Мертвий Півень "Над морем" або "Гобелен"
Люк "Ті ві"
Очеретяний Кіт "Радіохед"
Оркестр Че "Жити - значить померти"
Пропала Грамота "Пліч-о-пліч"
Ті що падають в гору "Ріка"
Дримба да Дзига "Кисіль"
Крихітка Цахес "Крейсер Аврора" (дуже хтів би почуть, але не знаю чи то є можливо)
Гайдамаки "А вже років 200"
Даха Браха "Ягудки"
Ексампей - Задивившись у місячні лики
Мандариновий рай - Година
Оксана Малєцька - В кінці греблі шумлять верби
Небесна Копалина - Сплять янголи
Очеретяний Кварк - Якщо ти підеш
Тарас Чубай - Мене зима замурувала
Рутенія - Оркестр каналізаційних труб
Перкалаба - Кабюк і Ахтемішн
Скандал - Дєдушка
Щастя - Попелюшка
The Вйо - Зорi

smolyar
Академік

Нема на форумі

shocked.gif написано 20-6-2008 у 13:08

о-го! :o а чи не погарячкувала я, запропонувавши вам скласти плей-лист?:o :rolleyes: :o
Ви вже даруйте, але всі ваші побажання навряд чи вдасться задовільнити відразу :( тому наступного четверга буде те що є під руками, а решта речей матиму на увазі :saint:
 Сторінки:  1  ..  39    41    43  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: