Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  43    45    47  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 24-8-2008 у 12:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв
До речі, про джаз. Сьогодні о 21.00 гостем української служби ВВС буде Олексій Коган. Тож кому цікаво послухаєте. Програми ВВС транслює радіо Ера

"Кому цікаво", слухає Когана на Ері без усілякого БіБіСі двічи на тиждень по 2 години: в четвер - 23:05-1:00 (відразу після Урнр!) і в неділю - 22:05-0:00.
Офтоп - а приємно:)

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 26-8-2008 у 14:49
АНОНС 28-08-08

група "Царське село"
Козачок Сергій
Академік

Зареєстрований: 29-2-2008
Місто: Рівне
Нема на форумі

Настрій: Адекватний

[*] написано 31-8-2008 у 11:33

У мене знову стара халепа – Вас чув досить добре, а от гостя практично не міг розібрати... :(Може й дійсно у Вас якийсь крутіший мікрофон?:rolleyes: Але от пісні було чути досить добре! І, знаєте, під кінець програми я навіть засумнівався що їх всі виконує один і той-же гурт, настільки вони мені видалися різними.
По музиці група дуже сподобалася (особливо остання пісня), мені навіть стало трохи соромно що я про них досі нічого не чув...
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2008 у 11:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
У мене знову стара халепа – Вас чув досить добре, а от гостя практично не міг розібрати... :(Може й дійсно у Вас якийсь крутіший мікрофон?:rolleyes: Але от пісні було чути досить добре!...

навіть не знаю що Вам сказати, Сергію.
Ефект, який Ви описуєте, взагалі то, схожий на протифазу...
а мікрофони у нас ідентичні, більше того - коли у мене один гість, то я навмисне іду у "новинарську" студію, бо там на відміну від "гостьової" два мікрофони, замість шести гіршої якості, (а перед тим, коли нас тільки перевели у оновлену студію, був взагалі один на всіх мікрофон, і звук був як у бочці...). при цьому шість мікрофонів "гостьової" заведені на один мікшер, натомість у "новинарській" кожен мікрофон має свій мікшер, тому в ідеалі ви повинні чути стерео, тобто я у вас у кімнаті говорю з однієї колонки а гість з іншої. Коли ж ми у "гостьовій", то маємо відповідно моно.
Словом, я не впевнена, але тут може бути два варіанти.
1. Якщо справді, має місце неправильна комутація, то ми отримуємо протифазу, а при ній один з каналів пропадає, що власне і відбувається у Вашому випадку. Цей варіант мені видається мало ймовірним, бо ми у цій студії працюємо вже майже 2 роки і за цей час мав би хтось помітити ґанж...
2. Відразу перепрошую за можливу несенітницю, яку зараз висловлю, бо хоч я швидко опановую будь-яку техніку(і не тільки кухарську:P), але в начинні геть не розбираюся, і чому все працює так а не інакше не тямлю:( але якщо зробити припущення:rolleyes:, що Ваш приймач, в принципі, повинен передавати стерео. То чи не може такого бути, що у вас (у вашому приймачі) відходить десь контакт, який відповідає за другу доріжку??? Тут багато є мудрих і знаючих людей, то нехай (якщо їхня ласка:) ) виправлять мене і пояснять чи може описаний Вами ґанж виникати внаслідок несправності приймача.

з.і. а як було чути розмову з Краснооким чи лідером "Квітень Руїн"? Ми були у тій самій студії, і розподіл мікрофонів завжди йде за однаковим принципом...
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2008 у 11:38

Цитата:
... мені навіть стало трохи соромно що я про них досі нічого не чув...

тю, а чого ж тут соромитися. Я про них теж тільки кілька років тому почула і то - винятково теоретично... про всіх все знати неможливо. Та й не цікаво було б так :saint:
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 1-9-2008 у 12:42

Цитата:
Оригінальне повідомлення від smolyar
2. Відразу перепрошую за можливу несенітницю, яку зараз висловлю, бо хоч я швидко опановую будь-яку техніку(і не тільки кухарську:P), але в начинні геть не розбираюся, і чому все працює так а не інакше не тямлю:( але якщо зробити припущення:rolleyes:, що Ваш приймач, в принципі, повинен передавати стерео. То чи не може такого бути, що у вас (у вашому приймачі) відходить десь контакт, який відповідає за другу доріжку??? Тут багато є мудрих і знаючих людей, то нехай (якщо їхня ласка:) ) виправлять мене і пояснять чи може описаний Вами ґанж виникати внаслідок несправності приймача.

з.і. а як було чути розмову з Краснооким чи лідером "Квітень Руїн"? Ми були у тій самій студії, і розподіл мікрофонів завжди йде за однаковим принципом...
Олю, я в техніці розбираюся ще менше вашого, але хіба брехунець розрахований на стерео? Сергію, а як чути інші програми ( не лише УРнР)?

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2008 у 12:45

Цитата:
... мені навіть стало трохи соромно що я про них досі нічого не чув...
Сергію, я під час програми теж вперше почув про цю групу. Нема чого соромитись. ;)

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2008 у 12:59

Маю питання до Олі або просто до когось зі слухачів Променя зі стажем, більшим ніж у мене (наприклад, до Дмитра або Тараса). Власне хочу запитати про Олега Буреніна. Це дуже відомий радіоведучий. У різний час вів програми на Радіо Рокс, Довіра ФМ, Новому каналі. Зараз працює на радіо Ностальжі. Так от. Я точно знаю, що починав він свою кар'єру на Промені. А чи може мені хтось докладніше розповісти, у які саме роки він працював, які програми вів і які спогади у вас після себе залишив. Мені дуже цікаво. Вважаю, Промінь може пишатися, що з його стін вийшли такі "зірки". Наперед вдячний.

Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 1-9-2008 у 19:44

Буренін десь в 93-94 вів топову десятку зарубіжної музики. Так і називалося -- "десятка від Олега Буреніна"

Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-9-2008 у 11:15

Переслухав програму і мушу зізнатися що вона перевершила усі мої сподівання, насправді дуже цікава група та дуже цікавий гість. Це для мене дійсно було відкриття.
Щодо “Свіжої крові”, то там і справді були деякі не дуже приємні моменти. У жюрі серед інших сидів Хусточка, і Положинський навіщось розповів що саме він попросив запросити у програму “Горгішеллі”. Хусточка після цього трохи збентежився та почав чомусь топити оцінками своїх же протеже, його прикладу послідували і інші члени жюрі. В результаті група ледь нашкребла потрібну кількісь балів...
Вийшло трохи негарно по відношенню до “Гогішеллі”.
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-9-2008 у 11:22

Цитата:

Та чутність “Променя” це взагалі для мене хвора тема, постараюся її більше не підіймати.
Навряд це неполадки з моїм приймачем, бо у мене їх два, я їх іноді міняю, і у обох однакові проблеми. Другий мені дістався довалі цікаво: я його знайшов у дядька в сараї, ще запакованого, новенького (ну тобто йому уже років з 20 але їм ще до того ніхто не користувався). Ну і оскільки дядьку він, як ви розумієте, не дуже був потрібний, то він і віддав приймача мені.

Цитата:

1. Якщо справді, має місце неправильна комутація, то ми отримуємо протифазу, а при ній один з каналів пропадає, що власне і відбувається у Вашому випадку. Цей варіант мені видається мало ймовірним, бо ми у цій студії працюємо вже майже 2 роки і за цей час мав би хтось помітити ґанж...

Оце більше схоже на мій випадок. Навіть коли “Промінь” працює нормально, все одно УР-1 трішки находить. Більше того, коли на приймачі кнопки знаходяться у нейтральному положенні (тобто не ввімкнена жодна), можна непогано слухати УР-1, якщо ж увімкнути кнопку, та перший канал просто волає. Я далекий від думки, що у цьому винне НРКУ, але як Ви вважаєте, наші місцеві радійники можуть на це впливати?
Ну і після якоїсь страшної негоди “Промінь” зазвичай пропадає, а першому каналу хочби-що.

Цитата:

Розмову з Квітнем Руїн слухав тільки в MP3, а Красноокого таки наживо – було більш-менш нормально, але Вас все одно було чути трохи краще (може це такі чарівні властивості Вашого голосу? Ніякі негаразди не можуть його заглушити!).
P.S. Можу пообіцяти що від мене Ви точно ніколи не почуєте нарікань на недостатню якість МР3.
Р.Р.S. Уже три дня “Промінь” працює нормально, буду надіятися що він протягне і до завтра.
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-9-2008 у 11:23

Цитата:
про всіх все знати неможливо. Та й не цікаво було б так :saint:

Нещодавно у мене було ще більше відкриття – група “Папа Карло” з Харкова (заснована у 1992-му).
Козачок Сергій
Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-9-2008 у 11:25

Цитата:

Сергію, а як чути інші програми ( не лише УРнР)?

Інші програми “Променя” чути так само, лише, як мені здається, вранці все-таки трохи краще ніж ввечері. А от ФДР-івські програми, які виходять на “Промені” і справді чути краще. Зокрема “Важку ділянку”, яка виходить через півгодини після УРНРа я розібрав, і досить таки непогано.
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 3-9-2008 у 17:34

Цитата:

Навіть коли “Промінь” працює нормально, все одно УР-1 трішки находить. Більше того, коли на приймачі кнопки знаходяться у нейтральному положенні (тобто не ввімкнена жодна), можна непогано слухати УР-1, якщо ж увімкнути кнопку, та перший канал просто волає. Я далекий від думки, що у цьому винне НРКУ, але як Ви вважаєте, наші місцеві радійники можуть на це впливати?
Ну і після якоїсь страшної негоди “Промінь” зазвичай пропадає, а першому каналу хочби-що.

Сергію, єдине що я можу точно сказати - такі проблеми не лише в тебе. Мені кілька знайомих з різних куточків України казали, що на другій і третій кнопці якість трансляції сильно погіршується. Питав чому так, але ніхто не знає. Взагалі Рівному ще й пощастило. У Лутугине УР - 2 та 3 зовсім не транслюються (в Луганську є). До речі, а УР - 3 в тебе працює?

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 3-9-2008 у 17:36

Цитата:
P.S. Можу пообіцяти що від мене Ви точно ніколи не почуєте нарікань на недостатню якість МР3.
Ось - ось. Саме це я й намагався Назарові довести. Усе пізнається в порівнянні.

Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 3-9-2008 у 19:26

Цитата:
Навіть коли “Промінь” працює нормально, все одно УР-1 трішки находить. Більше того, коли на приймачі кнопки знаходяться у нейтральному положенні (тобто не ввімкнена жодна), можна непогано слухати УР-1, якщо ж увімкнути кнопку, та перший канал просто волає. Я далекий від думки, що у цьому винне НРКУ, але як Ви вважаєте, наші місцеві радійники можуть на це впливати?
Інтермодуляція. Погані контакти на скрутках в лінії дають нелінійність, а далі чиста математика -- тригонометричні формули і ряди Тейлора, в результаті сигнал звукового діапазону переноситься в 78-кілогерцовий спектр.
Цитата:

Спитай, чи на радіовузлі дах не протікає над АВКТ чи передавачами:lol:

Олег Трепаков
Новак
*

Зареєстрований: 24-12-2007
Місто: Нова Каховка (Херсонська область)
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 4-9-2008 у 10:50

Цитата:

По музиці група дуже сподобалася (особливо остання пісня), мені навіть стало трохи соромно що я про них досі нічого не чув...

Немає чого соромитися. На те й існує радіопередача, щоб пізнавати інколи щось нове. ;) Гурт справді не дуже відомий. Я про нього також небагато досі знав, хоча назву декілька разів чув.

Олю, дуже дякую за передачу про гурт "Царське село". Цікава була розмова з Русланом Сахнюком, багато цікавої інформації з неї я дізнався. У гурту цікаві пісні, як Руслан сказав, грають "поп з глибоким змістом". Особливо сподобалися "Ой на горі" і остання пісня в передачі - "Мегаполіс". Завдяки запису у мп3 тепер можу слухати ці та інші пісні коли завгодно. :)
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-9-2008 у 14:04

Цитата:
... Власне хочу запитати про Олега Буреніна. .... Вважаю, Промінь може пишатися, що з його стін вийшли такі "зірки"...

Особисто мені категорично не подобається постановка, що «Промінь» повинен кимось там пишатися. Промінь сьогоднішній і 15-ти річної давнини це дві великі різниці. З Буреніном я розминулася у часі, тому нічого про нього сказати не можу, хоча і не сумніваюся що він був професіоналом (так як і Маковій, Гальона, Васильєв, Коган...). Проте, кожен з них професіоналом став саме на «Промені». У ті часи була дуже сильна команда, і не лише ведучих, а й тих же редакторів, режисерів від чиїх знань теж багато чого залежало. І гадаю, кожен з них є тим ким є сьогодні завдяки зусиллям багатьох людей (хоч зовні їхні заслуги невидимі). Тому, мені здається що було б справедливіше 'зіркам' дякувати долі, що вони опинилися у потрібний час і у потрібному місці, а саме на «Промені».
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 4-9-2008 у 14:26

Цитата:
кожен з них професіоналом став саме на «Промені». У ті часи була дуже сильна команда, і не лише ведучих, а й тих же редакторів, режисерів від чиїх знань теж багато чого залежало. І гадаю, кожен з них є тим ким є сьогодні завдяки зусиллям багатьох людей (хоч зовні їхні заслуги невидимі). Тому, мені здається що було б справедливіше 'зіркам' дякувати долі, що вони опинилися у потрібний час і у потрібному місці, а саме на «Промені».
:) Олю, Ви мене не зрозуміли. Я саме це й мав на увазі. :) Звичайно, Буренін не від народження був тим, ким він став. І якщо я писав, що Промінь може пишатися, то я саме й мав на увазі, що приклад Буреніна (як і Маковій чи Ваш) показує, якою сильною радіостанцією був "Промінь" і які профі там працювали, раз "виховали" ведучих такого класу. Хороше медіа не збирає "зірок". Воно їх створює. І "Промінь" у ті часи "зірок" саме створював. Я вважаю, цим по праву можна пишатися.

smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-9-2008 у 15:43

Цитата:
... а Красноокого таки наживо – було більш-менш нормально, але Вас все одно було чути трохи краще (може це такі чарівні властивості Вашого голосу? Ніякі негаразди не можуть його заглушити!).

ну, звичайно ж це у мене такі чарівні властивості мого голосу...:rolleyes: - він від природи дзвінкий, мене навіть деколи просять говорити тихіше :(

Цитата:

Цитата:

Сергію, а як чути інші програми ( не лише УРнР)?

Інші програми “Променя” чути так само, лише, як мені здається, вранці все-таки трохи краще ніж ввечері. А от ФДР-івські програми, які виходять на “Промені” і справді чути краще. Зокрема “Важку ділянку”, яка виходить через півгодини після УРНРа я розібрав, і досить таки непогано.

тут все просто. ФДР-івські програми ідуть у записі (!), мікрофони ніяк незадіяні. Між іншим повертаючись до наболілого. У мене вдома на кухні теж 'брехунець' висить але здається більш-менш нормально чути :rolleyes:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-9-2008 у 15:52

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Сокальський Інтермодуляція. Погані контакти на скрутках в лінії дають нелінійність, а далі чиста математика -- тригонометричні формули і ряди Тейлора, в результаті сигнал звукового діапазону переноситься в 78-кілогерцовий спектр.

:o :o :o коли я читаю подібні дописи, то гостро починаю відчувати комплекс неповноцінності :( бо ж колись трохи розбиралася у тригонометричних формулах і знала в лице ряд Тейлора, а тепер ... тільки й того що слова знайомі :(
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-9-2008 у 15:58

Цитата:
Цитата:
... Тому, мені здається що було б справедливіше 'зіркам' дякувати долі, що вони опинилися у потрібний час і у потрібному місці, а саме на «Промені».
:) Олю, Ви мене не зрозуміли. Я саме це й мав на увазі. :) ...

гаразд, вже порозумілися :saint:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-9-2008 у 16:02

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олег Трепаков
Олю, дуже дякую за передачу про гурт "Царське село". Цікава була розмова з Русланом Сахнюком ...

:rolleyes: будь-ласка :)

Цитата:
... Завдяки запису у мп3 тепер можу слухати ці та інші пісні коли завгодно. :)

слухайте на здоров'я :saint:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-9-2008 у 16:08
ну і анонс на сьогодні 4 вересня

... будуть записи, що припадають пилюкою на поличці: Актус, Герасимчук (часів Драґлайна), Минула юнь, Криголам, Кафедра, So і т.д. про якість деяких фонограм промовчу, але кращими їх вже не зробиш :(
Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 25-10-2007
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 5-9-2008 у 23:24

Слухаю передачу "УРНР"

P8290029 copy.jpg - 29kB

ми такі які ми є, ми всередені червоні
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
 Сторінки:  1  ..  43    45    47  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: