Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  3    5  6
Автор: Тема: Єврокубки 05/06
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 9-3-2006 у 12:12

Мілан ще дихає... ;) Місцями його дихання зносить з ніг найліпшу команду Німеччини. Друга молодість Інзагі йде на користь всій команді.
Прощавай, Ліверпуль! Весь час за рахунок характеру і бажання вигравати не можна.
Прощавай, Реал! Ми не сумуємо за тобою. Те саме стосується Челсі. Не можна розраховувати на перемогу в ЛЧ, якщо не можеш переграти таку яскраву команду як Барса. Роналдіньйо - бравіссімо!
Хочеться сподіватись, що жереб не зведе в наступному раунді Барсу з Ліоном. Обидві команди заслуговують на, як мінімум, півфінал.

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 9-3-2006 у 13:45

Мілан собі дав! :o Не чекав я такого... Крім Індзагі слід ще відзначити ще й Сєрьогу (не давав нікому жити на лівому фланзі) і Каладзе, та й, зрештою, вся команда була на висоті. Мілан-Барселона - це був би суперфінал, Ліон попри всю повагу на фінал не тягне...
Думаю в наступному наунді, якщо туди вийде Інтер, "сліпий" жереб зведе його з Міланом, ІМХО.
І ще: воротар Вердера вам нікого не нагадав :) :lol::lol:

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-3-2006 у 14:35

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
воротар Вердера вам нікого не нагадав :) :lol::lol:

:D Не треба так... Він набагато молодший і тяжко нервував. А той був просто дерево... :lol:

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 9-3-2006 у 16:28

Футбол - проста гра: 22 чоловіки грають у м'яч, а програють завжди німці.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Чорнобиль
Мілан ще дихає... ;) Місцями його дихання зносить з ніг найліпшу команду Німеччини

Цю цітату дуже хочеться поєднати із ще однією - німецького походження, як запевняв нас пан Олександр: "Так це і є ваша найкраща команда?! :P "
Взагалі, "який чудовий день, який чудовий пень..." - на 7 матчів лише одна неприємність, і що прикро - її цілком можна було уникнути, і Юве зосередився би на недільній грі з Міланом. (Якщо бути точним, неприємностей півтори - за португальців я якось ніколи особливо не вболівав, але, по-перше, Порту мені не подобається більше, по-друге, цих тренує Куман - це трохи змінює стан речей).

Натомість, все решта :o:o:sing: (навіть Віль-Рейнджерс - католики мені якось завжди були ближче за англіканців, гадаю, тепер Селтік цілковито втішений). Не розумію одного, невже в Англії та Німеччині такі слабкі чемпіонати, що їхні чемпіони, лідери і знову (без 5') чемпіони такі кволі? Другий рік поспіль мені всі вуха прожужжали: Абрамович! Муріньо!! Террі!!! Лампард!!!! Якби капітан непереможних пенсіонерів не забив у власні ворота в 1 матчі і, як справжній боєць, не гепнувся від подиху тендітного Роні у другому, а Лемп не забив лівий пеналь, я б сумнівався, чи грали вони взагалі. Про Баварію просто якось незручно. Щоби нападники удвох без охорони у вратарському виходили на флангову подачу, щоб Піппо забивав 3 м'яч, жонглюючи ним в оточенні 3 німаків... Наприкінці Мілан перед штрафним Баварії взагалі почав удавати із себе Барселону, і не було на то ради. Хіба що не забили.

Окрім однієї великої (Юве-Ве), 2 маленьких прикрості.
1) Той самий пеналь, а я був про Мерка такої гарної думки. Тепер Мурін може вихвалятись, що його волоьва команда вирвала у Барси нічию на її полі (а що йому ще залишається).
2) Черговий вибір ТВО "Поверхность". Ну, я розумію, Мілан (тим паче, з ним, нарешті, вгадали). Але вдруге поспіль показувати, як ніякий Реал тужиться забити бодай м'яч у ворота розібраного Арсенала. І це в той час, коли поруч Ліон дає безкоштовний концерт. Я не розумію причин проколу. Невже так важко було передбачити? По-перше, Ліон-ПСВ - це минулорічне дежа-вю, що само по собі інтригує; по-друге, Ліон - це УЛЬ'от, це команда, яка навіть в Чемпіонаті Франції примудряється забивати, страшно подумати, по 1,7!! м'яча за гру (тоді, які всі решта вкупі - менше 1 на ніс); по-третє, порівняння перших матчей, судячи з огляду, попри однаковий результат, було на користь цієї пари. Так ні, вони знову показали цю маруду.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 10-3-2006 у 14:55

Жеребкування 1/4 та 1/2 Ліги Чемпіонів:
1/4 фіналу:

1. "Арсенал" - "Ювентус"
2. "Інтер"/ "Аякс" - "Вільярреал"
3. "Олімпік" - "Мілан"
4. "Бенфіка" - "Барселона"

1/2 фіналу:
переможець 1- переможець 2
переможець 3- переможець 4

Справа невдячна :), але спробую спрогнозувати, що у фіналі буде Ювентус-Барселона...

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-3-2006 у 16:25

Та, багато щастя не буває - після таких результатів такий жереб :(
Юве знову таланить, не знамо з якого дива. Там - гол дурний на останніх хвилинах, тут - три найкращі команди 1/8 - в одній четвірці - там, де його нема.
А може, раптом і програє :rolleyes:, чим Інтер та й Арсенал гірші за Вердер?

Доречі, дежавю триває, хоч і зі зрозумілими змінами:
минулого року ПСВ, пройшовши Ліон, грав із Міланом. Цього року надав можливість французам самим побавитись із міланісті;
минулого року мали дуелю Челсі - Лівер. Цього року: Барса (після Челсі) - Бенфіка (після Лівера). Схоже, на небі справді розписали сітку на роки.

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-3-2006 у 09:51

Остання пара чвертьфіналу сформувалась. Інтер таки продавив один раз Аякс і тепер попробує потягатись з нахабним Вільяреалом.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-3-2006 у 15:38

Минулого разу якось підзабулось, але маємо ще одну зустріч старих друзів - тепер без лапок: Куман проти Рейкарда - два з 4 голандських мушкетерів межи 80-90, два хлопця, що грали поруч у центрі захисту великої ;) :cool: команди, яка примудрялась НАВІТЬ :o збірну СРСР Лобановського обігрувати, щоправда, через раз. Цікаво, чи зможуть вони домовитись?

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

wink.gif написано 17-3-2006 у 14:22
Балканська навала?

В КУЕФА відзначились балканці, зокрема румуни - до чвертьфіналу вийшли Рапід і Стяуа. До цього слід додати ще й Левскі, які подолали Удінезе, програючи по ходу домашньої гри.
Досить впевнено пройшов далі пітерський Зеніт.
Ну і завдяки Шальке зберегли представництво в єврокубках німці. ;)

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-3-2006 у 15:54

Справді, УЕФА став слабеньким турніром. Деякі серйозні клуби вирішили не тратити на це сил і повилітали... А румуни цього сезону дають жару!!!
оффтоп: хіба румуни - балканці?

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-3-2006 у 15:57

Цитата:
В КУЕФА відзначились балканці, зокрема румуни - до чвертьфіналу вийшли Рапід і Стяуа. До цього слід додати ще й Левскі, які подолали Удінезе, програючи по ходу домашньої гри.
Досить впевнено пройшов далі пітерський Зеніт.
Ну і завдяки Шальке зберегли представництво в єврокубках німці. ;)

І ще - нефранцузьський мідвік - вилетіли всі: Лілля, Марси і Страсбур (ну, на цього, якось, уже ніхто і не сподівався - і вдома-то ледь відігрався). Марс міг би і пройти в Пітері після домашньої поразки, якби не воротарська проблема - Бартез травмувався, Карассо начудив, причому двічи.
Бухарест буде представлений і у півфіналі, бо всіх румунів згуртували в одну пару.
Севілья - Зеніт: для Пітера нагода продемонструвати Москві, що "наше - краще :P ", а для еспанців - можливість підтвердити репутацію спеціалістів по рушьким.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-3-2006 у 16:05

Цитата:
бо всіх румунів згуртували в одну пару.

Думаю жереб був не зовсім "сліпим", вирішили зменшити представництво цієї країни. Хоча, з іншого боку дістануть гарантовані очки в рейтинг і представництво у півфіналі.

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

thumbup.gif написано 29-3-2006 у 16:32

АРСЕНАЛ-Ювентус 2:0!!! Як впевнено, як стильно! Що з ними зробив Венгер протягом сезону?! Там купа молоді заграла на високому європейському рівні.
Звичайно, Юве без Дель Пьеро і Недведа трохи беззубе. ;)
В другій грі вони змушені грати без Вієра (невелика втрата, він зараз мало що вирішує), без Камаронезі і Зебіна (а оці хлопці грають постійно і від них багато що залежить) - шанси, як на мене, мізерні.

Хто бачив другу гру? Барселоні схоже просто не щастило?

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-3-2006 у 18:52

Ювентусу справді буде важко відігратися, і не тільки через 2:0, а, швидше, через якість гри.
Судячи з моментів Барсі справді трохи не щастило, хоча й Бенфіка мала шанси...

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 29-3-2006 у 19:05

Цитата:
Хто бачив другу гру? Барселоні схоже просто не щастило?

Як на мене, результат (не рахунок) більш-менш по грі. Барса грала більш класно, Бенфіка - самовідданіше, тим паче - вдома. Навіть перестріляла Барселону і в рамку, і повз.
Був свідком як вчора якісь малолєтки впевнено ставили на перемогу другої команди і лише сперечались, що краще: "2" чи "2(-1)". Гадаю, мамця у них ще спитає, куди бабки поділи. Слід же було враховувати, що
це лише перша гра,
друга буде в Каталонії,
на Барсу уже у суботу в Примері чекає Реал.

Юве, нажаль, уміє "вичавлювати пасту з тюбика". Венгеру потрібно добитися від свого дитсадка максимальної дисципліни, зіграти по-німецьки, тільки - у футбол :P
Вчора вони куражились, а в Турині доведеться відпахати. Для молодих і недосвідчених (тим паче гарячих французів, іспанців і решти негрів) друге часто-густо набагато важче.

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-3-2006 у 08:11

Інтер-Вільяреал 2:1
Ліон-Мілан 0:0

Тут все ще попереду. І шанси практично рівні у всіх...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 30-3-2006 у 12:59

Так як вчора грав Мілан, то думаю в Ліона шанси кращі.
І Ювентус 2:0 ще може відіграти, він справді уміє "вичавлювати пасту з тюбика"((с) Dmy)

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 31-3-2006 у 08:18
Чвертьфінал КУЕФА

Левскі-Шальке 1:3
Базель-Мідлсборо 2:0
Севілья-Зеніт 4:1
Рапід-Стяуа 1:1

Три команди зробили серйозний крок до півфівналу:
Шальке, Базель і Севілья. "Румунські розбірки" триватимуть трохи довше. :D

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-4-2006 у 08:41

Цитата:
Так як вчора грав Мілан, то думаю в Ліона шанси кращі.

Мілан-Ліон 3:1
Вчора Мілан грав якщо не так само, то гірше... Хвилини до 80-ї у мене склалось враження, що Ліон в першому таймі навмисно чекав поки Мілан заб"є, щоб одразу ж приголомшити їх голом у відповідь і змусити нервувати. Мілан дійсно виглядав ЖАЛЮГІДНО! (що стало з Дідою - досить пристойний воротар зходить на пси?!).
Але, млинець, Андрій Шевченко і той факт, що у футбол грають 90 з гаком хвилин (а не 87 як найліпша команда Франції) і виграє не той, хто краще виглядає, а той, хто забиває більше...

Вільяреал-Інтер 1:0
Без шансів для Інтера, спокійно і впевнено...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-4-2006 у 14:45

Цитата:
Вчора Мілан грав якщо не так само, то гірше...

Це правда. Аж до 3 гола був переконаним, що пройде Ліон. Шевченко витягнув Мілан за вуха в півфінал, але чи не влетить тепер Мілан Барсі так, що пожаліють, що не вилетіли від Ліона?

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-4-2006 у 15:03

Цитата:
чи не влетить тепер Мілан Барсі так, що пожаліють, що не вилетіли від Ліона?

Дуже навіть може бути. ;) (Пам"ятаючи історію з Депортіво)
І теоретично на нас чекає іспанський фінал - Барселона-Вільяреал. :D

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-4-2006 у 08:26

Ювентус-Арсенал 0:0
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Юве, нажаль, уміє "вичавлювати пасту з тюбика". Венгеру потрібно добитися від свого дитсадка максимальної дисципліни, зіграти по-німецьки, тільки - у футбол :P
Вчора вони куражились, а в Турині доведеться відпахати. Для молодих і недосвідчених (тим паче гарячих французів, іспанців і решти негрів) друге часто-густо набагато важче.

Вміє Ювентус вичавлювати, вміє. Я не сперечаюсь. Але Ювентус, це не тільки ім"я, командний дух, видатний тренер Капелло, традиції і інша дурня, це передусім конкретні гравці (про важливість тих конкретних гравців - див. кінцівку матчу Мілан-Ліон), а я ж попереджав:

Цитата:
Звичайно, Юве без Дель Пьеро і Недведа трохи беззубе. ;)
В другій грі вони змушені грати без Вієра (невелика втрата, він зараз мало що вирішує), без Камаронезі і Зебіна (а оці хлопці грають постійно і від них багато що залежить) - шанси, як на мене, мізерні.

І вчора з вищезгаданих на полі, ясне діло був лише Недвед. Але це вже не той Недвед...

Барселона-Бенфіка 2:0
Барселона є Барселона. Бенфіка молодці, достойно бились.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-4-2006 у 14:34

маємо Мілан-Барса
Арсенал-Вільяреал.

Перша пара цікавіша, думаю пройде Барса.
В другій парі щось спрогнозувати важкою

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-4-2006 у 14:41

Гарна цього року Ліга, як ніколи :D. Вже у півфіналі - жодної команди, яка б викликала зубний біль. Для остаточного щастя можна було би Вільярреал на Ліон замінити, але і так нічогенько. Тим паче Вілю путівку у великий європейський футбол дало Динамо (як пізніше і Тюну) ;):(. Є чим (ким) пишатись! :P Шахтарський протеже АЗ виправдав якось не до кінця, але ще маємо сьогодні надію на Рапід. Невдячний спадкоємець уже двічи (та нє - тричі!) повозив татуся носом у потовченому склі: виграв тет-а-тет, зайняв вище місце у групі та пройшов далі в КУЄФА. Що тепер дитинка утне? Може, хоче єврокубок виграти раніше за свого старого?

Усе мине. Усе мене мине
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 8-4-2006 у 12:01

Арсеналу головне в цьому півфіналі не розслаблятися і не недооцінювати суперника, і в них все може вийти.:)
 Сторінки:  1  ..  3    5  6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3820
Реклама: