Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  3    5  6
Автор: Тема: Парламентські вибори 2006 - 2 (Відкоректовані)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 26-3-2006 у 22:29

Цитата:
Ну ти мене справді здивував!

Що саме здивувало? Вибір чи прогноз? Ну 5% може й ні, але думав, пройдуть. Ті ж соціологічні опитування це показували.
До речі оптування Соцслужби дають їм 2.7% - ще всяке може бути.
За НСНУ і БЮТ голосувати не хотілося, тому вибрав їх.
А Віче напевно в прольоті, хоча я їм вдячний за Гадюкіних і краще були б вони замість Вітрянки...

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-3-2006 у 22:52

http://www.korrespondent.net/main/149379 - порівняльна таблиця всіх екзит-полів. Розкид справді великий... в ПР аж 6%.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 26-3-2006 у 23:10

Цитата:
Що саме здивувало? Вибір чи прогноз? Ну 5% може й ні, але думав, пройдуть. Ті ж соціологічні опитування це показували.

Вибір - ні звичайно. То ж твоя справа. Прогноз.
А щодо опитувань - варто мати на увазі, що на виборах люди не завжди голосують за малорейтингові партії, навіть якщо симпатизують їм (наприклад в опитуваннях), бо бояться втратити голос. І чим раз, тим більше така картина стає чіткішою.
От і ти на наступний раз уже можливо так вчиниш.

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-3-2006 у 23:28

Цитата:
варто мати на увазі, що на виборах люди не завжди голосують за малорейтингові партії, навіть якщо симпатизують їм

Вірно! Якщо ПОРА+ПРП й пролетять, то саме через цей фактор.
Але може так статися, що БЮТ+НСНУ+СПУ=ПР+Комуна+Вітрянка+Литвин(може)
Негативи:
1- Купа проросійських сил4
2- Непрацездатність парламенту через неможливість стабільної більшості.
Продовжуємо чекати резалти

vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 27-3-2006 у 00:57

Ех, як зараз бракує 5% бар'єру... Тоді б і Литвин і Вітренка точно пролетіли б. Але комуняки напевно би пройшли..

Блін, Давидович, давай включай свій транзитний сервер - і Вітрянці 2.9-2.99 Нема чого бавитися в демократію в такий переломний період ;)

Кутузік
Дійсний член

Зареєстрований: 20-2-2004
Місто: Івано-Франківськ
Нема на форумі

Настрій: Цьомчик

[*] написано 27-3-2006 у 08:03

Цитата:
Оригінальне повідомлення від vovka
Ех, як зараз бракує 5% бар'єру... Тоді б і Литвин і Вітренка точно пролетіли б. Але комуняки напевно би пройшли..

Не пройшли б

Цитата:

Блін, Давидович, давай включай свій транзитний сервер - і Вітрянці 2.9-2.99 Нема чого бавитися в демократію в такий переломний період ;)

Бавитися в ДЕМОЕРАТІЮ ??? цікаво, Ви також стоялм на Майдані?

Португалія - не Іспанія!
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 27-3-2006 у 10:36

Цитата:
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Кутузік
Не пройшли б

Невідомо.

Цитата:

Бавитися в ДЕМОЕРАТІЮ ??? цікаво, Ви також стоялм на Майдані?

Якщо не помітно - я там смайл взагалі-то поставив. А на майдані був. Декілька днів. Але що це міняє ? Демократія - вона не ідеальна.

Кутузік
Дійсний член

Зареєстрований: 20-2-2004
Місто: Івано-Франківськ
Нема на форумі

Настрій: Цьомчик

[*] написано 27-3-2006 у 11:48

Демократія - не ідеальна. Але, в принципі, штука не погана. А втручатися у вибори - то однозначно не добре. Сьогоні можна підрізати Вітренко, а завтра і виборів не потрібно буде.

А взагалі, проходження Вітренки - то повна халепа.

Португалія - не Іспанія!
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 27-3-2006 у 11:54

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Кутузік
А взагалі, проходження Вітренки - то повна халепа.

та може ще пронесе від цього щастя... бо екзіт-пол в межах похибки. На 20% оброблених бюлетенів перед нею ще "МИ" та УНБКП.

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 27-3-2006 у 13:59

"Наша Україна" - в ж..!
Можна і без лапок: праворуч - Бригада, ліворуч - Фронда. І куди ж интилігентній людині заховатися?!
НСНУ ще може красиво розіграти "золоту акцію", але, боюся, ... не може. Маю виразні сумніви щодо їхніх тактичних здібностей.
Що прриємно, так це три.
1) В ж... не лише ..., а і, приміром Литвин, якого останнім роком чомусь так полюбили, так полюбили - такий виважений, стриманий миротворець - такий точно знає, як збудити еректорат.
2) Так само приємно за соціологів (за що боролись! я особисто стільки нервових клітин спалив і заробив сивого волосся, доводячи, що вони - правдиве лайно, причому всі, а не лише фірми-одноденки: ті - лайно маленьке і мінливе, а авторитети - велике і смердюче). Відчув рідкісну втіху, спостерігаючи, як вони вночи і зранку наввипередки намагаються пояснити, чому так не склалося з рейтингами: по-перше, все співпало, то є похибка, а ви тупі і не розумієте; по-друге, останні 2 тижні (коли ніц не публіковалось) все змінили - Юля встигла відвідати всі сортири України, і це вплинуло радикально; по-третє, тупі не лише журналісти, а і лекторат - голосує не так, як запланували соціологи;
3) Кучму - геть! Нарешті СДУП(о) там, де має бути.
4) Україна - не Росія! Хоча бандити і не в тюрьмах, але з комунізмом, схоже, ми вже розпрощались: КПУ+ПСПУ навряд чи наберуть більше 7%. Хіба навіть кілька років тому про таке мріялось? Гадаю, на наступних виборах подібне чекає і СПУ в нинішньому вигляді.

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 28-3-2006 у 13:38

Цікаво які уроки винесуть українці з цих виборів. Особливо ті, що проголусували за усілякі "Не так!", "Блоки Лазаренка" і "Вперед, Україно!", але особливо ті, що голосували, наприклад за Пору чи УНБКП. Чи усвідомлюють вони, що голосуючі за аутсайдерів (ви скажете, хто ж то знав?, а я відповім - треба хоч трохи політикою цікавитись), вони все одно віддають голоси лідерам. Ну добре, ті що "не так" ще можуть тішитись, що їх голос пішов хоча б в певному керунку, але шанувальники пори чи УНБКП мабуть не дуже.
Вчора на 1+1 показали скільки складе той "бонус", що наплодили оці дрібні... 100 депутатів. Так розумію, що третина чи більше з того дістанеться регіонам.

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Василь Яворський
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 4-8-2003
Нема на форумі

Настрій: Відповідний

[*] написано 28-3-2006 у 13:51

Просто було великою помилкою ставити 3% бар"єр. Його треба піднімати до 5-6%, тоді різні самонадіяні неомесії з правого боку, можливо почнуть гуртуватися, а не сподіватися на те, що урвуть на виборах свій прохідний мінімум.

Будні великого міста

На Диявола - з хрестом, на ворога - з мечем (с) Д. Донцов

tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 28-3-2006 у 14:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Чорнобиль
Чи усвідомлюють вони, що голосуючі за аутсайдерів (ви скажете, хто ж то знав?, а я відповім - треба хоч трохи політикою цікавитись), вони все одно віддають голоси лідерам.

А я голосувала за УНБКП тому, що я не можу голосувати за центристську партію. Фізично не можу. Хочу змусити руку поставити позначку навпроти НУ, а вона сама тягнеться як не до УНБ, то до "Свободи" (до речі, у Тягнибока досить незла програма, якби ще звідти повикидати всі шовіністичні ідіотизми). І мені мого голосу не шкода. Фактично, нічого б не змінилося, якби я проголосувала за НУ - тоді ті, хто голосував за Вітренко, проголосували б за Регіони - і баш на баш. Але мій голос - то два уроки для двох партій: 1) для УНБКП - що треба щось робити, щоб національна ідея не здевальвувала остаточно, бо ще є кілька калік (таких, як я), які згодні її підтримувати; 2) для НУ - що не можна втримати авторитет ПАРТІЇ на одній тільки особі лідера, що в партії має бути програма й ідеологія.
Oleksandra Zorina
Дописувач
**

Зареєстрований: 6-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

[*] написано 28-3-2006 у 21:07

Цитата:
Оригінальне повідомлення від vovka
Ех, як зараз бракує 5% бар'єру...

Чого ж тоді розмінюватись на дрібниці?
Пропоную 25 %бар'єр:P ;)
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 28-3-2006 у 22:05

...я голосувала проти всіх... не бачу жодної персони, яка б не робила політику власною бізнесовою справою... можу сказати, що мене сама система голосування за партійними списками не влаштовує... як ми, нарід, то допустили, га?... хочу безпартійних :-))
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 29-3-2006 у 09:36

To: Нас 1,75% :lol:
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 29-3-2006 у 09:45

Але можливо саме партійність покладе край "міграції" парламентом. Деякі по 8 разів змінювали фракції.

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Василь Яворський
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-3-2006 у 10:25

"Партійність" як на мене дуже правильний хід, однозначно помилка низький прохідний бар"єр, він не дає можливість проходу дрібним силам. Він просто відбирає голоси у сильніших. Як на мене ідеальний варіант проводити вибори серед пяти великих блоків: правий блок, право-центристи, центристи, ліво-центристи, ліві. От тоді і буде більш-менш пристойний результат.

Будні великого міста

Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 29-3-2006 у 10:53

Ви не праві. Низький прохідний бар'єр - своєрідна "пастка для дурнів". Те, що до ВРУ проходять лише 5 з 45 доводить, що "пастка" спрацювала дуже ефективно.

А от конфігурація політичних сил з 5 різних блоків у нас не формується - 4 з 5 практично ідентичні.
Василь Яворський
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-3-2006 у 11:07

Я говорив про ідеальний варіант. На сьогодні в нас занадто багато партій, причому більшість з них просто повторюють одна одну, тільки під різними іменами. По суті в нас політики не є обличчям партії, а партії є власністю політиків. І це є біда. Партії одного спрямування з однією ідеєю і з однаковим баченням її реалізування не можуть дійти згоди, бо біля штурвалу хочуть стояти всі лідери, а штурвал тільки один.
Я згоден, що "пастка для дурнів" спрацювала. От тільки дурнями виявилися ми (виборці). Багато хто голосував згідно своїх ідеологічних переконань. І я вважаю це правильним. Для цього і є вибори. БЮТ чи НСНУ не зовсім відповідають тому, у що вірю я і чого я хочу, тому я хза них свій голос не віддав, а голосував за блок, котрий більше відповідає моїм баченням але справа в тому, що у бюлетні він був не один такий, їх було декілька і довелося вибирати найпопулярніший. А от яки вони були в купі, то цілком реальний сценарій, що до парламенту вони б потрапили, зараз в прольоті всі.

Будні великого міста

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 29-3-2006 у 13:50

Міністр закордонних справ - Віталій Кличко (майстер двосторонніх переговорів)
Міністр внутрішніх справ - Борис Колєсников (знає проблему зсередини)
Міністр охорони здоров'я - Наталія Вітренко (те ж саме)
Міністр освіти - Віктор Янукович (проффесор)
Міністр з надзвичайних ситуацій - Юлія Тимошенко (фахівець зі створення НС)
Міністр транспорту - Андрій Ющенко (у досконалості вивчив матчастину)
Міністр економіки - Петро Порошенко (економіка буде у шоколаді)
Міністр фінансів - Олег Блохін (фартовий)
Міністр юстиції - Євгеній Кушнарьов (знає різницю між сепаратизмом і федералізмом)
Міністр палива й енергетики - Михайло Бродський (лисий чорт із газом за 95 у.о.)
Міністр соціальної політики - Леонід Кучма (добре знайомий із проблемами пенсіонерів)
Міністр екології - Верка Сердючка (зеленіша всіх)
Міністр культури - Нестор Шуфрич (народний артист-комік)
Міністр у справах сім'ї і молоді - Петро Симоненко (крутий чувак)
Міністр оборони - Володимир Литвин (справжній полковник)
Міністр сільського господарства - Віктор Медведчук (бо скотина)
Прем'єр-міністр - Павло Лазаренко (мінімальні можливості для погіршення ситуації в Україні)

http://www.obkom.net.ua/news/2006-03-29/1122.shtml

Люби українське!
tysovska
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 30-3-2006 у 14:42

Весь час слідкую за статистикою на сайті ЦВК і можу з упевненістю сказати, що по Луганській обл. намахлювали на користь Регіонів, а по Миколаївській - на користь Регіонів і Вітренко. (Видно з того, як спочатку до 50% оброблених протоколів їхній рейтинг там був більш-менш стабільний, а потім почав просто на очах рости - аж Луганськ, напр., переплюнув Донецьк). Решта областей більш-менш чисті.
spark
Дійсний член

Зареєстрований: 25-8-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

[*] написано 30-3-2006 у 15:07

Наталю, а вам нацдеми ніколи не здавалися зарозумілими? З таким виразом обличчя тільки пісню про Варяг співати перед загибеллю (звичайно ж - державною мовою).
Василь Яворський
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 30-3-2006 у 15:15

щоб не повторюватися і не цитувати
http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,798969

Будні великого міста

tysovska
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 31-3-2006 у 09:48

Цитата:
Оригінальне повідомлення від spark
Наталю, а вам нацдеми ніколи не здавалися зарозумілими? З таким виразом обличчя тільки пісню про Варяг співати перед загибеллю (звичайно ж - державною мовою).

Е-е-е... Хіба що я теж така :) (Наш національний гімн - ще кращий від "Варяга" :))
 Сторінки:  1  ..  3    5  6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3892
Реклама: