Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  3    5  6
Автор: Тема: 16-й чемпіонат України
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 3-4-2007 у 19:10

За тов політиков забув написати, шо вчора Карпати зіграли дуже видовищний матч з МетаДоном. 3:3. Щось не пам'ятаю вже й коли Карпати грали такий результативний матч. Грали і ті і ті без захисту. Виграти також могли і ті і ті. Тому результат закономірний, хоча шкода, що в Карпат такі проблеми в захисті, могли б мати повноцінних 3 очки. Шо мутить Ко Адріансе незрозуміло. Гра на рівні першої ліги.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 8-4-2007 у 16:33

Зважаючи на нестабільність, то одне очко краще ніж нуль. А на рахунок Ко Адріансе, то потрібен же час. А керівництво Металурга дуже часто змінює тренерів.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-4-2007 у 22:46

Карпатам зарахували за матч з Металістом технічну поразку і Мирон Маркевич має хороші шанси втретє яко тренер вийти в Єврокубки.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 14-4-2007 у 22:51

Як близько нині був Дем'ян до відставки... Ех... Знову йому повезло! :(

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-4-2007 у 21:44

А Карпати - молодці! Друга поспіль перемога, при не надто впевненій в захисті грі. Другий гол подарував суперголкіпер Ворскли П'ятов. Шмаков щось не тягне, хоч і капітан.
Ковель - найкраще придбання за останні роки.

Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-4-2007 у 17:06

Чи є у Карпат шанс зачепитися за Єврокубки? Якщо оцінити нинішню ситуацію.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2007 у 10:40

Цитата:
Чи є у Карпат шанс зачепитися за Єврокубки? Якщо оцінити нинішню ситуацію.

Нема. Просто такого завдання на сезон не було.
Тим часом Яковенко залишився без роботи, і якщо молодший Суркіс не гальмо, то мав би брати Павла в Динамо.

Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2007 у 12:47

Я от не зрозумію, ти що вболівальник "Динамо"? Чи ти мав на увазі на зміну Демяненку?
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 18-4-2007 у 15:33

Молодший Суркіс - не гальмо - він ацтой! Свого часу він казав, що єдиний тренер, який його цікавить - це Блохін, усі решта - лісом.

В Динамо треба змінювати менеджмент, а тренери потім причепом доберуться. Хоча, Яковенко - тренер, безперечно, фаховий і, що головне - з динамівською психологією і методами (якщо вони там не на словах хочуть продовжувати чиїсь традиції). Єдиний мінус - не тренував лідерів.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2007 у 20:27

Цитата:
Я от не зрозумію, ти що вболівальник "Динамо"? Чи ти мав на увазі на зміну Демяненку?

Шось не зовсім зрозумілі питання. :saint::lol::lol:
Ну ясно, що на зміну Дем'яненку, а кому ж іще? Хоча захист також потребує підсилення.
Так, я вболівальник Динамо, вболіваю за нього років з шести-семи. Я вже десь говорив про це. Мені багато чого не подобається, з того, що твориться в клубі, але в сьогоднішньому протистоянні з Шахтарем - я симпатизую Динамо, бо розумію, що ніхто інший з Шахтарем тягатися не може.
І в Єврокубках вболіваю за ДК, хоча далеко не так, як у 1997-2000.
З іншого боку в протистоянні з Карпатами чи Дніпром - я за Карпати і Дніпро відповідно :)

Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-4-2007 у 12:00

Зрозуміло. А я все своє свідоме життя проти динамо. Памятаю ту радість, яка в мене була, коли Шахтар тільки-тільки навязував боротьбу динамо. Фактично особливо ні за кого не вболіваю, хіба що Карпати, для мене головне, що програвало динамо.
Якось почув таку фразу: "всі українські вболівальники ненавидять динамо", і я з цим згоден.
І ще таке, якщо провести паралель між нашим чемпіонатом і чемпіонатом Сербіїї виходить схожа ситуація: динамо це Црвєна Звезда, а Шахтар це Партизан.:) Не цікаво, коли один клуб все виграє.
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-4-2007 у 14:08

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Зрозуміло. А я все своє свідоме життя проти динамо. Памятаю ту радість, яка в мене була, коли Шахтар тільки-тільки навязував боротьбу динамо. Фактично особливо ні за кого не вболіваю, хіба що Карпати, для мене головне, що програвало динамо.
Якось почув таку фразу: "всі українські вболівальники ненавидять динамо", і я з цим згоден.
І ще таке, якщо провести паралель між нашим чемпіонатом і чемпіонатом Сербіїї виходить схожа ситуація: динамо це Црвєна Звезда, а Шахтар це Партизан.:) Не цікаво, коли один клуб все виграє.

Подальші паралелі:
чемпіонат Англії: Динамо - це МанЮ, Шахтар - це Челсі;
чемпіонат Шотландії: Динамо - це Селтік, Шахтар - це Рейнджерс чи навпаки;
чемпіонат Іспанії: Динамо (Шахтар) - це Реал, Шахтар (Динамо) - це Барселона;
чемпіонат Італії (до останніх подій): Динамо - це Мілан, Шахтар - це Ювентус
тощо тощо тощо.
Справді, європейський футбол (і південноамериканський теж; про африканський - не знаю) - неймовірно занудна штука - постійно на горі дві, а то й одна команда. Нецікаво.

Ага, а от якщо би постійним чемпіоном України були Карпати, ти би їх теж зненавидив?

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-4-2007 у 21:02

Подивився я нині на ті "Карпати". Вівці не скажеш, бо старалися. Але в захисті просто жах, в нападі нічого не виходило...
Перша думка - договорняк. Але, щоб грати вдома договорняк - то свинство. Мабуть грали як могли - ліпше то був договорняк... :(

Динамо у запеклій боротьбі змогло вирвати нічию у матчі з Ворсклою. :) Беріть Яковенка!

Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 24-4-2007 у 16:37

Іщенка звільнили....вродіби, хоче це ще не точно ...
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-4-2007 у 17:34

Щось я ніде такої інформації не знайшов. Було би безглуздо (щоправда, рішення у стилі Димінського).

А взагалі чемпіонат у нас забавний, чим далі більше.
В останньому турі у 8 матчах було аж 4 незабитих пеналя, зокрема, 2 - лідерами. Бразильці - кудєснікі! Плюс Метадон, плюс ще хтось.
А Динамо із Шахтарем, схоже, грають у піддавки: хто кого не пустить на 2 місце.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 24-4-2007 у 19:10

Дніпро розкатало Шахтар класно.
Можливо ШД і ДК розміняли минулий і цей чемпіонати? Цей дуже потрібен Динамо, 80 років як не як....

Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 25-4-2007 у 09:36

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Щось я ніде такої інформації не знайшов. Було би безглуздо (щоправда, рішення у стилі Димінського).

"Головного тренера футбольного клубу «Карпати» Олександра Іщенка звільнено з посади. Цю інформацію щойно підтвердив сам Олександр Олексійович, їдучи до Запоріжжя, де мешкає його брат.
Причини, через які Іщенко залишився без посади, наразі не відомі. Взяти коментар у представника керівництва «Карпат» кореспондентові « Львівського порталу» не вдалося, оскільки мобільні телефони в почесного президента клубу Петра Димінського і генерального директора «Карпат» Олександра Єфремова відімкнуті. В Інформаційному центрі клубу цю інформацію не підтвердили, але й не спростували, посилаючись на те, що наразі такої офіційної інформації немає."
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-4-2007 у 09:56

Таки звільнили...
http://www.komanda.com.ua/football/2007/04/24/logic/

Не зовсім логічний крок, але погоджуюся з Дмитром - в стилі Димінського. Команда, як на ту комплектацію, яку вона має, займає хороше місце.

Можливо Дима вирішив трохи поздавати матчі, а Іщенко проти?...

Подейкують, що наступним буде Яковенко, хоча важко прогнозувати.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-4-2007 у 16:57

Дніпро-Карпати 1:1.
Цілком нелогічний результат. Як за силою команд, так і за грою. Хоча дивлячись на турнірну таблицю такого не скажеш.
Коли Карпати летіли 2:0, то виглядало все цілком логічно, але потім, завдяки голу Петрівського інтрига відновилася, а потім не знати для чого Старцев вирішив продемонструвати прийоми карате.
Димінський казав, що йому не подобається прагматичний футбол. А що тоді було в 2 таймі?!!? Тупо відбивалися і лише завдяки фантастичному везінню не програли. Можна сказати врятували очко...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-5-2007 у 21:49

Вже казали, що новим тренером Карпат буде Заваров, аж той зібрався в Зімбру... Я не пойняв!:rolleyes:

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-5-2007 у 10:41

Арсенал таки врятований. Його придбав Вадим Рабинович.
Матимемо своє Челсі? ;)

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-5-2007 у 18:48

Таке враження, що львівяни після Шахтаря як забодяжили в суботу, так ще й дос ніяк не відійдуть. Тож - мої заочні вітання.
Цікаво, чи профінансує Рінат львівських вболівальників, аби вони приїхали на "Динамо" і створили відповідну атмосферу?

Спостереження з і після матчу:
1. Дячук-Ставицький має вплив чи там довіру від Димінського, яких не мав Іщенко або навіть Маркевич. За Іщенка Димінський відлучив від ігор Тлумака, бо, мовляв, не "хоче готувати гравців для інших команд". За Дячука Андрюша вийшов у основі, і проти КОГО вийшов і ЯК вийшов!
2. Луческу, як завжди, наговорив багато "цікавого" на прес-конференції; як завжди йому не вистачило взяти вину на себе, натомість сказав, що у нього команда дисциплінована, не заслуговує по 4-5 жовтих за матч і мабуть це - останнє - спосіб позбути Шахтар чемпіонства. До тих, хто дивився гру: як вам "дисциплінованість" Шахтаря, особливо у 2 таймі? (при тому, що ніяких 4-5 жовтих не було і в мріях, а Фернандіньо за Коваля і Матузалем - за удар Батисти після свистка ззаду взагалі відбулися легким переляком)
Таки, НМД, людина, що не вміє терпіти та визнавати особисті невдачі, ніколи нічого суттєвого не виграє.

Доречі. Черговий успіх герметичного патриотизму:
Легіонерів знову поменшає

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-5-2007 у 20:15

Справді, не було можливості написати враження про матч... Бо в неділю на тому ж стадіоні був ще Океан Ельзи. :)
Матч вийшов дуже бойовий, підтримка була класною, Дим зумів скосити бабла з усіх сторін :)
Після вилучення Вукіча, склалося таке враження, що суддя сильно злякався і почав робити все, щоб вирівняти склади. За що він дав другу жовту Батісті не знаю і досі, ТВ не дивився, але з трибуни виглядало, що гри рукою не було. До речі всі пишуть, що Фернандіньо дуже грубо зіграв, але я цього також не бачив.
Триндеску в свому стилі, що ви від нього хочете? :) Він готує Ріната до другого місця. :)
Відносно Тлумака - не було більше кого ставити. Налєпа травмований.

Карпати нормально закінчують сезон, але потрібно підсилюватися, щоб не було спаду в новому чемпі. Ну і з тренером визначатися...
Відносно легіонерів. А чи грали б зараз Шуст і Чигринський якби не ліміт? Думаю на їхньому місці були б румунські брати. Так що все правильно!

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-6-2007 у 18:57

Обсервуючи "Чемпіон"

Перед ключовим матчем чемпіонату, за який гравці (і тренери) Карпат, якщо спроможуться на подвиг, можуть непогано заробити, вони (а точніше - пан Димінський) програли суд у Лозанні (а хто, крім президента клубу) сумнівався? Певно, в Швайцарії теж знайшлися свої Брати, які ніяк не хочуть визнавати ГОСТРЕ(!) респіраторне захворювання форс-мажорними обставинами.

Натомість, у їхнього конкурента по 29-у туру великі проблеми з президентом і головним тренером. Тобто, нічого нового. Брат-2 сказав, що з його боку "було б некоректно звільняти людину, з якою команда в ювілейний для неї рік виграла Кубок України і знаходиться в півкроку від чемпіонського титулу". Отже динамівським вболівальникам доведеться ще півроку мучитися з Васильовичем-2. Жарти жартами, але цього року Динамо ще якимось (насправді - французьким) дивом потрапило до "сіяних". Але з такими результатами наступного року навіть Марсель із Лансом не допоможуть.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2007 у 14:25

Динамо таки Чемпіон. А хто б сумнівався? :) 80-ліття все таки....
А Димінський мутить з тренерами шось таке, що ні в тин ні в ворота...

Сторінки:  1  ..  3    5  6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4645
Реклама: