Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  3    5    7  ..  11
Автор: Тема: 17-ий чемпіонат України
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 31-10-2007 у 15:57

Керівництво львівських “Карпат” не має наміру підкорятися вимозі Професійної футбольної ліги. “Зелено-білі”, всупереч рішенню футбольних чиновників, планують домашній матч у рамках 15-го туру з дніпропетровським “Дніпром” провести не о 18.00, а о 19.00.

Своє рішення керівництво львівського клубу мотивує турботою про глядачів. Мовляв, через робочий день не всі охочі зможуть потрапити на стадіон і побачити трансляцію на одному з вітчизняних каналів. Окрім того, закидає керівництву Професійної футбольної ліги недотримання регламенту.

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-11-2007 у 11:28

Матч таки відбувся о 19.00. Але... "Карпати" програли з рахунком 0:1.
У цілому нудний, не багатий на гольові моменти матч завдяки стандарту виграли гості, які продовжують утримувати друге місце в турнірній таблиці.
"Карпати" також другі, але... знизу.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 3-11-2007 у 12:37

Супер, Дніпро продовжує утримувати 2 позицію. Дуже хочу, щоб ДК цього сезону пролетіло повз Лігу Чемпіонів. Може це заставить їх почухатися і зробити зміни в команді. Крім того, Дніпро мені подобається і Протасов молодець, що не боїться ставити молодих. Хто ще пів-року тому знав Льопу? Так, хлопець молодий, бракує досвіду, тому інколи помиляється або приймає неправильні рішення, але ж прогрес очевидний!
Карпатам треба розібратися всередині команди і починати набирати очки. Турнірна ситуація не така вже критична, з тієї точки зору, що 3-4 перемоги і вони будуть всередині турнірної таблиці.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-11-2007 у 01:12

Потішило Динамо сьогодні своїх фанів :)
Що буде з Манчестером? :o. Тре для всіх гравців привезти норкових шуб, щоб більше 5 не забивали :)
Донецьке дербі знову якесь "мутне" :)

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-11-2007 у 12:00

Після матчу "Карпати"-"Дніпро" наставник «Карпат» Валерій Яремченко зазначив, що результат не по грі: «Матч мав би закінчитися унічию. Дуже прикро програвати. Хочу подякувати команді за самовіддачу».

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-11-2007 у 16:07

Карпатам треба щось думати, бо Охтирка вже на відстані 3 очків...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-11-2007 у 18:53

Після поразки від Металіста, ЙЙСабо шляк трафив.

Олег Лужний буде виконуватиме обов'язки головного тренера

У зв’язку з непрацездатністю, що виникла через різке загострення ішемічної хвороби серця головного тренера ФК «Динамо» (Київ) Йожефа Сабо, готувати команду до матчів чемпіонату України і Ліги чемпіонів УЄФА тимчасово буде його асистент Олег Лужний.

Усі динамівці – гравці, тренери і керівництво клубу – бажають Йожефу Йожефовичу швидкого одужання.

Прес-служба ФК Динамо Київ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

А мені виглядає, що це просто красива відставка. Поважний чоловік все ж таки, не можна звільнити, як Буряка чи Дем'яненка.
Чи зможе щось змінити Лужний? Важко сказати.
А якшо шо, то в запасі ще є Литовченко, Калітвінцев і Василь Рац :)

Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 5-11-2007 у 08:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Після поразки від Металіста, ЙЙСабо шляк трафив.

На післяматчевій пресконференції Сабо видав малозмістовну довжилензну тераду, з якої я роблю один висновок - він не знає що робити.
Цитата:

Олег Лужний буде виконуватиме обов'язки головного тренера
Чи зможе щось змінити Лужний? Важко сказати.

Я знаю, що одне він точно зможе змінити - гравців він може построїти, в т.ч. буквально:). Тобто дисципліна в команді повинна зрости.

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 5-11-2007 у 18:55

Мені важко нафантазувати, за допомоги яких важелів Лужний зможе когось построїти. Морди битиме? Так хто ж йому дасть? Зараз у кожного із гравців по вісім агентів, кожний з яких знайомий із двома десятками адвокатів. Епоха казарми минула незворотньо. Хіба що ще в Африці трохи. А тактики у команди як не було, так і не буде - Лужний у цьому не мастак (пам'ятаю його ще по розбору гри Анголи з Португалією на ЧС-06 в "3 таймі" - слабак! :()
Із тієї черги, що була тут вище весело окреслена за його спиною, кожен (окрім Раца, звісно) на побудові гри розуміється краще, що вони вже доводили. Принаймні, мають досвід роботи головним. А це означає, що керівництво ДК на 2007 році поставило крапку розміром із відгодованого таргана. Як на мене, головна надія - на зв'язки Чохонелідзе - а раптом когось узимку заманить?! А задача Лужного локальна - налаштувати команду на 1 матч і спробувати не "постраміть" славну історію Динамо на очах власних вболівальників у грі з Шахтарем.

Усе мине. Усе мене мине
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 6-11-2007 у 00:38

Але все ж в морду може в'їхати:). А для молодших це може бути стимулом, якщо вони ніяких інших аргументів не розуміють, що старатися грати все-таки треба.

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 10-11-2007 у 13:58

Сьогодні “Карпати” приймають запорізький “Металург”.
«Карпатам» відступати вже нікуди: 13 очок, 7 матчів без перемог та 11 годин ігрового часу без забитих голів під проводом Валерія Яремченка опустили команду на передостаннє 15 місце. Від відвертого аутсайдера з Охтирки львів’ян відділяє лише три очки.

Хто йде на футбол?

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-11-2007 у 17:53

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Голощук
Хто йде на футбол?
Сиджу я собі, "дивлюсь" Lviv по liv'у і уявляю: от, прийде з футболу змерзлий Роман та як напише ... ... ... (враження) :o:mad:
Запоріжжя само востаннє перемагало ще влітку, а тут така гуманітарна допомога із Західного регіону.
Цитата:
7 матчів без перемог та 11 годин ігрового часу без забитих голів під проводом Валерія Яремченка
Принаймні, забили :rolleyes:

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-11-2007 у 00:07

Якщо вірити цьому - http://football.ua/ukraine/news/26542/page3.html
Яремченко вже може пакувати валізу у відпустку.
Програти вдома! Металургу!!! це вже справді шлях один - перша ліга. Наступний матч з Таврією, буде важче!

Дніпро виграв - молодці. Хоча не думаю, що криворіжці були дуже проти. Є шанс відірватися від Динамо, якщо воно завтра зіграє "вдало".

Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-11-2007 у 10:09

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Голощук
Хто йде на футбол?
Сиджу я собі, "дивлюсь" Lviv по liv'у і уявляю: от, прийде з футболу змерзлий Роман та як напише ... ... ... (враження) :o:mad:

На шастя на футбол не ходив... А враження власне кореспондуються з трьома крапками :(
Найбільше шкода фанів, які мерзли на стадіоні.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-11-2007 у 00:58

Цитата:
Найбільше шкода фанів, які мерзли на стадіоні.

То були не фани, а фанати-мазохісти, дивитися на ті муки на полі неможливо :). Якщо серйозно - то на матч пішли лише найвідданіші. З такою грою і ставленням до уболівальників, клуб їх скоро позбудеться остаточно. Цікаво скільки прийде на Таврію?

Здивувало Динамо. Не чекав. Гри не бачив, але судячи по нарізці, їм трохи повезло. Непристосовані бразильці Шахтаря і дуже мотивовані динамівці. Гливинський щойно казав, що саме Луческу настояв, щоб зіграти матч сьогодні.
З точки зору інтриги в чемпі - це на краще. З точки зору майбутнього Динамо - погано. Зараз виграють, матчі що залишилися і будуть думати, що криза позаду. А весною - наша пісня гарна нова.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-11-2007 у 21:57

Я теж гру не бачив, але з іншої - смішнішої причини: мабуть данєцкіє щось передчували, бо десь у 18:35 вирубили мені електрику, якої не було ще й сьогодні. Так що не бачив не лише гри, а і всіх трьох аналітичних програм, що про неї розповідали. Роблю висновки з інтернету.
Називається: Пару слів на захист Динамо, яке сьогодні й так копають всі, кому не влом.

З'ясувалося, що мавпи можуть на снігу грати краще за бразильців, як не дивно. Хоча, бразильці теж бувають різними: італійськи, приміром, снігу не бояться. Навіть у Москві :o, не те що в Києві.
Цитата:
З точки зору майбутнього Динамо - погано. Зараз виграють, матчі що залишилися і будуть думати, що криза позаду
Ну, тоді, може, краще взагалі Динамо розформувати - з точки зору його майбутнього?
Щодо кризи-позаду, то Брат-2 вже пообіцяв взимку звільнити Сабо-Буряка-Базилевича. Хоча не думаю, що це заслуга Лужного, швидше - Чохонелідзе зудить. Почекаємо - не вперше.
А ця гра стосується майбутнього, мабуть, не Динамо, а Шахтаря. Скільки було розмов, що у Донецьку класна команда, а Київ деградує невимовними темпами.
Київ, таки, деградує, як не сумно. Але цей упосліджений Київ, що зараз йде на 3-4 місці в Україні, а на Європі зливає всім, кого бчить, включаючи Стауа і Тюн, в останні роки має "класний Шахтар-чемпіон", як хоче. Я, от, вчора полежав і порахував (в принципі, наводив кавалки цієї статистики раніше):

Динамо vs Шахтар-великого-Луческу
1. Ніде правди діти - в перший свій сезон Луческу обігрував Динамо усюди: двічи в чемпіонаті + разок в Суперкубку (по пенальті). Правда, і програв ще один Суперкубок, і теж по пеналях.
2. В подальшому у нього в особистих зустрічах був один-єдиний локальний успіх: врятував гру останнього туру (0:2 - 2:2) і дотиснув в екстратаймі в "золотому" матчі. Все!
3. В решті зустрічей цих 3 чемпіонатів (повних 2 роки) Динамо виграло у Шахтаря 6(!) ігор при 2 нічиїх (у Донецьку), причому одна з них - навесні цього року - була фактично виграшом - на вагу золотих медалей.
Загалом маємо ДК-ШД: 6-1-3-2-2
(виграші в основний час - виграші в дограванні - нічиї - програші в дограванні - програші в основний час),
причому, як зазначалося, обидва виграші в 90 хв. Шахтаря вже поросли будяками, всі 6 аналогічних перемог Динамо - в останні 2 роки).

Це - суха статистика. "БравоФедерація?" І кому пощастило?
Тобто такий класний і видовщний Шахтар, який хіба що при кутових не вміє концетруватися, насправді, гірший за ніяке Динамо (епітети стосовно Шахтаря, гадаю, слід взяти у лапки, на відмину від характеристики справді ніякого Динамо). І кому тут варто замислитися про майбутнє?

Доречі, про фортуну. Знову-таки кажу: гри не бачив. Але з того, що прочитав, пеналь видається дуууже сумнівним. Уявіть, якщо НАВІТЬ! ЛУЧЕСКУ!!! на пресусі каже: "Не знаю, не впевнений, треба подивитися відеозапис, може і був" :o:o:o А водночас, не дуже балакучий Лужний (не Грозний, не Сабо і не Кварцяний) розповідає, що такі пенальті призначати просто смішно, а ще суддя перервав 3 динамівськи виходи сам-на-сам, а ще Бангура у неперерваному виході попав у штангу... Тут замислишся, кому ще насправді пощастило.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-11-2007 у 22:32

Насправді Шахтар мав моменти, щоб зрівняти і цілком могло закінчитися все 2:2.
Мабуть десь тохи недооцінили Динамо "гірники". Думали, що ось воно слабке, навіть захотіли грати на снігу.
До матчів з Міланом Шахтар виглядав дуже потужно, значно краще за ніяке Динамо. Але порівнючи з европейськими командами, видно, що слабкі обидві команди.

Цитата:
Ну, тоді, може, краще взагалі Динамо розформувати - з точки зору його майбутнього?

Його треба не розформувати, а реанімувати.
Для початку відсторонити Брата-2 від обов'язків, які не належить виконувати президенту, поставити хорошого тренера, який не знає про існування "конспектів Лобановського" і має якесь власне бачення футболу, ну і склад підчистити, підсилити.

Цитата:
Щодо кризи-позаду, то Брат-2 вже пообіцяв взимку звільнити Сабо-Буряка-Базилевича. Хоча не думаю, що це заслуга Лужного, швидше - Чохонелідзе зудить. Почекаємо - не вперше.

От чомусь не вірю жодному слову Суркіса-мол. Він вже стільки говорив, а потім робив з точністю до навпаки...

Цитата:
Тут замислишся, кому ще насправді пощастило.

В цьому контексті дуже шкода, що не вдалося зіграти на нормальному полі. Робити висновки по цьому матчу складно. А якщо зазирнути в недавню історію, то таки правда, Динамо частіше виносило Шахтар. Але це зовсім не значить, що Динамо на сьогодні сильніше. Це значить, що насправді Луческу дуже посередній тренер. Як і Дем'яненко.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-11-2007 у 23:28

Ще трохи про відставки Сабо-Буряка-Базилевича.
Вчора слухав інтерв'ю Суркіса-мол. і, можливо мені здалося, але суть його фрази виглядає так: "Зимою в клубі будуть чистки, будуть звільнення і я не подивлюся на прізвища, навіть якщо це буде Сабо, Буряк, Базилевич".
Тобто, можливо, звільню.
Таким чином він залишив собі шляхи для відступу, з одного боку, а з іншого дав зрозуміти сабжам, що він про них думає.

З точки зору керівника говорити таке - дурість повна.
По-перше. Хочеш звільнити - звільняй вже. Що заважає? Без згаданих осіб Динамо не зіграє ще 6 матчів до кінця сезону? Чи, може, він вирішив виставити їх на трансфер, а трансферне вікно ще не відкрите? :)
По-друге. Як після цього будуть поводити згадані люди? Почнуть значно краще працювати? Не думаю :). Якщо в них все гаразд з ґонором (думаю, з матеріальною стороною у них все ОК), то вони самі повинні були сьогодні подати у відставку. Якщо ж ні, то почнеться дуполизтво і інтриги. Ситуація в колективі ще більше погіршиться.
По-третє. Всі ці зміни будуть до одного місця, якщо він зробить геніальні призначення на зразок: замість Буряка - Дем'яненко і т.д.

Джуніор вкотре підтверджує своє пустомельство, тупість і непрофесіоналізм.

Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 14-11-2007 у 12:08

"...У матеріалі, який уже встиг спричинит не малий резонанс серед вболівальників „зелено-білих”, йдеться про те, що на «Карпати» щонайменше п’ять відьом зі Сходу накласти прокляття і тому футбольний клуб не може вийти з ігрової кризи..."

Вже якась маячня взагал:baddevil:і...так може для чого в футбол грати? Ітак ворожки все роблять. Для чого купляти гравців дорогих? краще ворожці заплатити і матч буде виграно навіть в збірної Бразилії :lol::lol::lol::baddevil::baddevil::baddevil:
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-11-2007 у 15:04

Ексклюзивне інтерв’ю з Почесним президентом «Карпат» Петром Димінським про кризу в команді, створення прем’єр-ліги та підготовку Львова до Євро-2012 читайте тут:
http://fckarpaty.lviv.ua/cat/newskarpaty/?news_id=1929&mode=ful...

Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 24-11-2007 у 18:56

Вітаю Львів з перемогою!:sing:
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 24-11-2007 у 19:08

Навіть не знаю чи мають уболівальники Карпат радіти.
Букмекерські контори не приймали ставки на цей матч або приймали, ставлячи на перемогу Карпат. Це, звісно, нічого не доводить, але питання залишаються.:rolleyes:
От Нафтовик зробив сюрприз! Так тим донецьким піжонам і треба! :)

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 25-11-2007 у 11:28

Чому Ви аж так не вірите в свою команду?:( Коли програвали- була чесна гра. Як виграли- одразу договірняк?:o 4:0 на договірняк не схоже. Думаю, там все було чесно:)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-11-2007 у 00:21

Я не казав слова "договірняк". Але на нього справді багато хто натякає.
Буои деякі обставини, які сприяли таким слухам
1.Карпати вже на такому попадалися.
2.Карпатам дуже потрібні очки.
3.Таврії не дуже потрібні очки. Положення в турнірній таблиці не вимагає особливого напруження: в єврокубки не проб'ються через чемп, і не вилетять, бо високо.
Дивився в повторі кавалки матчу. Таврія направду не надто старалася.
4. В останніх матчах Карпати демонстрували жахливу гру.
5. В останніх матчах Таврія демонструвала дуже пристойну гру.
6. Букмекери або ставили на перемогу Карпат (що дивно при згаданих обставинах) або взагалі не приймали ставки на цей матч.

Наступні ігри покажуть, що то було.

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 26-11-2007 у 00:47

Я щиро бажаю, щоб "Карпати" не вилетіли до першої ліги!:)
 Сторінки:  1  ..  3    5    7  ..  11

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5541
Реклама: