Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  52    54    56  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 8-12-2008 у 19:59

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
І навіщо витрачати час на з’ясування цієї гіпотези, якщо можна читати справді геніальних письменників?:rolleyes: Хоча... кожному своє...
А як дізнатися, що письменник геніяльний, не читавши? Хоча, можна і за непрямими ознаками. Саме цей метод я і використав по відношенню до вже тричі згаданої тут цьоці. Більше не згадуватиму.
Цитата:
Мабуть просто неспівпадіння смаків. :rolleyes:
Гапочка мені дуже сподобалася, я навіть завагався з ким їх можна порівняти з українських музикантів. Ніби й справді дуже добротна та цікава музика
Я не казав, що Гапочка - це зле. Порівнювати не обов'язково з кимось: є в них стандартні ходи, є щось оригінальне. Але на мою скромну думку, захоплених вигуків, авансів і райдужних прогнозів, що я почув, було куди більше, ніж реального результату, вже отриманого на сьогодні. Ото і все
Цитата:
Ну а Собак я оцінив категорично негативно, принаймні першу псевдобоксерську пісню. Таке враження що пісня написана про негрів, принаймні вона точно не про наших чемпіонів, та й взагалі не про нашу боксерську еліту
Щодо Жадана і його Собак, то цю передачу слухав раніше, тому вже не пам'ятаю, про що саме була пісня. Може й про боксерів, може і про негрів. Мене насамперед музичне рішення зацікавило.
Цитата:
„книжка про пациків” це мабуть Дністрового. (вчора дивився з ним інтерв’ю в „Аргументі-кіно”)
Ой, а що "Аргумент кіно" існує?!:o А де?

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Козачок Сергій
Академік

Зареєстрований: 29-2-2008
Місто: Рівне
Нема на форумі

Настрій: Адекватний

[*] написано 10-12-2008 у 13:52

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
А як дізнатися, що письменник геніяльний, не читавши? Хоча, можна і за непрямими ознаками. Саме цей метод я і використав по відношенню до вже тричі згаданої тут цьоці. Більше не згадуватиму.

Щодо геніальності то як би там не було але це завжди лише власна суб’єктивна думка, навіть коли читаєш. Але я б поставив питання навіть не так, бо геніальність тут, як на мене взагалі ні до чого (Ніцше ж геній, або Шпенглер, але далеко не всі схочуть читати їхні праці). Просто, як на мене, є книжки які варті того щоб їх прочитати (от наприклад прочитавши Олдінгтона починаєш розуміти що таке війна. В якій історії, в яких документах ти зможеш настільки відчути весь той бруд і жах який був тоді).
Так до чого я веду... Якось не базарі за раз я купив чотири книги:

1. Бальзак „Шуани або Бретань в 1799 році” та „Батько Горіо”
  2. Флобер „Саламбо”
  3. Флобер „Виховання почуттів”
  4. Проспер Меріме – п’єси, видання 1957 року

За все це добро я заплатив 12 грн. За таку суму скільки б я зміг би купити нових творів нових письменників (може вартісних а може ні)? Я думаю що ніскільки.
Хоча у кожного свої критерії щодо того які книги варті того щоб їх читати саме йому.
Я теж не маю жодного бажання комусь давати поради, це просто роздуми на тему.
Ну і жодного прізвища я в негативному контексті не вживав, так що і тут мая совість чиста („маячню про вампірів” прошу не рахувати:)).
Цитата:
Я не казав, що Гапочка - це зле. Порівнювати не обов'язково з кимось: є в них стандартні ходи, є щось оригінальне. Але на мою скромну думку, захоплених вигуків, авансів і райдужних прогнозів, що я почув, було куди більше, ніж реального результату, вже отриманого на сьогодні. Ото і все

Цитата:
Щодо Жадана і його Собак, то цю передачу слухав раніше, тому вже не пам'ятаю, про що саме була пісня. Може й про боксерів, може і про негрів. Мене насамперед музичне рішення зацікавило.

А... Ну да... Ну можливо... А, ну ясно. Ну, замяли.
Цитата:
Ой, а що "Аргумент кіно" існує?!:o А де?

А хіба від десь зникав?:rolleyes: Кілька останніх років він іде щонеділі по плюсах глупої ночі. Просто в програмах зазвичай не пишуть що той чи інший фільм будуть показувати в „Аргументі”, але перед фільмом завжди є десь півгодинна розповідь про нього, нерідко і гості якісь цікаві приходять.
smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 11-12-2008 у 16:11

щось у мене трохи цейтнот :( спочатку АНОНС на 11-12-08, тобто це на сьогодні :rolleyes:

планую переробити програму за 2001 рік - ефір з Юлею Донченко і Андрієм Партикою - разом "Гавайські гітари". Гадаю, цікаво буде послухати хоча б з огляду на те, що наступного четверга (18-12) Юля буде в Образі Максіми. Випереджаючи закиди що Максіма - це поп, відразу частково погоджуся, але слухаючи її новий альбом рок-н-рольне минуле все ж таки відчувається... та й хочеться зробити щось приємне давнім приятелям, позаяк у мене на один ефір стало менше, то як я колись тут писала за вуха в "у-р-н-р" можна будь-кого притягти :saint:
Серж Петренко
Дійсний член

Зареєстрований: 26-11-2007
Нема на форумі

Настрій: світ збожеволів

[*] написано 12-12-2008 у 06:33

Хороша ідея - щось ніби перекличка в часі вийде. "Гавайські гітари" - "Maxima". І не така вже "Maxima" й попсова, як це комусь може здатися. Те, що я чув, скорше вже на блюз тягне.

До мене - на «ти»! Сподіваюся, до тебе також? (© живазакордоном)
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-12-2008 у 14:24

Цитата:
Нуу, блін, затаврували! Я, насправді, не мав на меті давати поради, а Потаніну взагалі нігди не читав. Кілька років тому лише здолав інтерв'ю з нею в Книжнику Ревю. Після того бажання читати її твори не з'являлося...

на жаль, теж належу до людей на вибір яких (будь то книжки чи навіть майбутні ефірні гості) впливають прочитані(побачені, почуті) інтерв'ю. Краще щоб будь-яке знайомство (особисте чи віртуальне) починалося або із мінімальної симпатії або з нейтрального ставлення - в сенсі 'табула раса', тоді сам починаєш складати якесь враження про людину (книжку, музику і т.д.). Цілком можливо,:rolleyes: що якби мені трапилося якесь неприємне інтерв'ю, то я також не взялася б до читання згаданого роману. А так я часом практикую зайти до нашої бібліотеки і взяти щось почитати незнайоме - головний критерій - щоб це був український автор і писав українською.

Цитата:
Мені здається що тут суть у самій книзі. Якось доводилося читати якусь маячню про вампірів – читалося дуже легко але через досить короткий час я її майже не пам’ятав. Мені здається це тому що книга сама по собі була нікчемна...

та ні, не була та книга маячнею, та нікчемною. Звичайнісіньке чтиво, ну може не дуже інтелектуальне, так собі замінник всіляких кольорових журналів. Часом буває не знаєш що хочеш почитати, тоді аби не пропадало 40 хвилин дорогоцінного часу(яке я щодня проводжу у метро) береш перше що попадає тобі під руку. Нє, ну можна звісно цей час розглядати черевики пасажирів, що сидять навпроти чи почитувати рекламу, але таке заняття швидко набридає ...
Цитата:
Ну а „Мобі Діка”, якого я читав роки 2 тому, і який читається доволі складно, я і по сьогоднішній день пам’ятаю дуже добре...

скажу по-правді - книжки які мені даються складно я не примушую себе читати, буває роблю кілька спроб, але якщо не йде, то не надто засмучуюся...
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-12-2008 у 14:35

Цитата:
... Щодо Жадана і його Собак, то цю передачу слухав раніше ... Мене насамперед музичне рішення зацікавило...

це був єдиний приклад який можна було б продемонструвати в ефірі ... на Арт-Вертепі http://www.artvertep.com/mp3
були цікавіші ілюстрації (з точки зору музичного поєднання). Якщо зареєструватися, то можна послухати :rolleyes:
Козачок Сергій
Академік

Зареєстрований: 29-2-2008
Місто: Рівне
Нема на форумі

Настрій: Адекватний

[*] написано 18-12-2008 у 09:38

Дякую вам, друзі, за це спіклування. Ви навіть не уявляєте наскільки мені приємо з вами вести дискусії...
Таке враження ніби я вас всіх давно і добре знаю.:)
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-12-2008 у 10:29

Цитата:
Дякую вам, друзі, за це спіклування. Ви навіть не уявляєте наскільки мені приємо з вами вести дискусії...
Таке враження ніби я вас всіх давно і добре знаю.:)

:o Сергію, Ви змушуєте мене хвилюватися. Подяки це звісно приємно, але якось так несподівано :rolleyes:. чомусь подумалося, що за законами жанру і психології такі зізнання ідуть від людини коли їй кепсько :( ...
а втім, сподіваюсь я помиляюся :saint: (це мабуть шкідливий вплив не дуже мудрих романів :lol: )
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-12-2008 у 10:38
зміни в анонсі на 18-12-08

вже давно помітила і в котре переконуюся - якщо не хочеш проводити ефір - просто гарненько його розрекламуй напередодні. Учора пізно ввечері Юля повідомила, що сьогодні у неї телевізійна новорічна зйомка і час збігається з виходом програми :( від так, як ви розумієте, ефір переноситься можливо на наступний четвер а можливо :rolleyes: ...
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-12-2008 у 15:14
АНОНС 25-12-08

:rolleyes: схоже не те, що сьогодні буде Тарас Чубай.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 25-12-2008 у 15:15

Запитайте, коли НАРЕШТІ вже буде альбом.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-12-2008 у 15:18

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Запитайте, коли НАРЕШТІ вже буде альбом.

гаразд ;)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 25-12-2008 у 15:28

Відмазки про піратів не підходять, пірати були, є і будуть. :)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-12-2008 у 15:32

щось мені підказує, що я знаю що ми почуємо у відповідь : "... коли відчую потребу..."
Серж Петренко
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 26-12-2008 у 00:59

Олю, признайтеся по секрету: Тарас по закінченню передачі не вимагав негайно ліквідувати той злощасний запис, котрий він "не поставив би"?! :lol:

Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 26-12-2008 у 02:01

Я в шоці. :o Ну чому я саме сьогодні не зміг послухати програму наживо? :( Цього я сусідові точно не прощу. :mad: Жарти - жартами, але сьогодні у нашому будинку поверхом вище була пожежа, тому не до програми було. Ніхто не постраждав, але мені доведеться тепер не закінчивши попередній ремонт, починати наступний :baddevil: Отаке от. А програму доведеться слухати лише у запису. Що за... Якщо я ще й Середу не зможу наживо почути, коли він нарешті прийде, то сам свою хату підпалю. Вибачайте, знову настрій усім зіпсував. Щось у мене хороше останнім часом писати не виходить. Закінчу позитивом. Зі святами всіх! Відпочити добре, весело і без надзвичайних ситуацій ;)

Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 26-12-2008 у 18:35

Послухав уважно запис. Оскільки до Тараса у мене ставлення особливе, то й враження суб'єктивні і позитивні :) Дякую, Олю, що витягнули його на програму, витягайте частіше, сподіваюся, що наступного разу ніщо вже мені не завадить потрапити на прямий етер ;) Цілком солідарний з тезою Сашка Євтушенка про "найкращу програму в найкращій студії". Не знаю як там зі студією ( не бував :rolleyes: ), а от що програма суперова - факт. І найкраща ведуча, додам від себе. :saint:
Ось ініціатива зібрати рок - гурти в якійсь організації не викликала у мене такого ентузіазму, чесно кажучи. Бо не розумію як таку "організацію" створити, чим вона займатиметься і навіщо взагалі потрібна? Якийсь офіціоз... На мою скромну думку, музикант повинен створювати якісну музику, а її просуванням і розкруткою мають займатися зовсім інші люди, фахівці своєї справи (яких музикантам щоправда ще потрібно знайти).... Але в будь - якому разі Сашкові однозначно респект, бо його цікаво слухати навіть коли не погоджуєшся. До речі, з названого ним списку я вгадав 5 груп. Не вгадав лише Вій. А от про "півнів" одразу подумав. :D
З приводу "несанкціонованого" ( ;) ) запису можу сказати, що звучання у пісні цікаве та незвичне. А я завжди належав до прихильників цікавого і незвичного :), тому нехай Тарас заспокоїться і не дуже обурюється.
Олю, мені цікаво, а хто саме запитував про дует Тараса із Соломією? Не Серж часом? Не повірите, але ми із Сержом нещодавно говорили про те, що Тарасу із Соломією було б добре заспівати дуетом і треба їм підкинути ідею. ;) Бачу, Тарас на це не дуже налаштований, а шкода :(
З приводу нового "шлягеру", Тарас заінтригував. Про другу частину "Світла і сповіді" скажу одне : чекаємо. Вже й не знаю чи дочекаюся. :lol: Загалом цікава програма була. Раджу послухати всім, хто ще не чув.
П,С. А настрій у мене поліпшився. Я сьогодні на диво добрий. Свята... :rolleyes:

Серж Петренко
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 27-12-2008 у 03:08

Максиме, мабуть, я відповім, бо в смс не підписався, а номер мого телефону навряд чи хто у студії знав :) Так, про "родинний" дует дійсно я запитував, в кого ж іще є така дурна звичка раз за разом переводити мову на інших артистів. :) От і цього разу не втримався. Ще хотів грішним ділом притулити туди "Мелодію двох сердець" (як можливий варіант), але досить того, що недавно в УРнР Галю Тельнюк про це вже запитували. З її відповіді висновок напросився однозначний. Надто вже цей проект... як би то ввічливо сказати... "традиційно-естрадний", чи що.
І справді шкода, що Тарас без жодного ентузіазму натяк сприйняв. В цілому-то мушу погодитися, надавати протекції він не повинен, але ж... Odarka як може допомагає йому з організацією концертів, піарить його на кожному кроці - міг би і взаємністю відповісти. Але то мій суб'єктивний погляд.
А взагалі, хтось чув Тараса Чубая у "змішаному" дуеті? З Кузьмою він, здається, колись навіть прямо в телестудії співав, у передачі про "Наших партизанів". А співачок, схоже, стороною обходить.

smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-12-2008 у 13:27

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Серж Петренко
Олю, признайтеся по секрету: Тарас по закінченню передачі не вимагав негайно ліквідувати той злощасний запис, котрий він "не поставив би"?! :lol:

та як сказати. :saint: Звісно, як людина вихована він ногами не тупотів і істерик не влаштовував, але воно й само собою зрозуміло, що мені треба буде переслухати базу даних "своїх клієнтів", бо схоже на те, що і в майбутньому можуть трапитися подібні ляпи:P ... і здається, я навіть здогадуюся як це могло статися :rolleyes:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-12-2008 у 13:42

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв
... Жарти - жартами, але сьогодні у нашому будинку поверхом вище була пожежа, тому не до програми було...

:o :o :o
"жах, жах, жах бере за плечі..."
Ви не дуже високо живете? Пам'ятаю, як у нас на радіо давно-давно була пожежа (уночі з 7-го на 8-ме березня), то казали нічні оператори спускалися по зв'язаних між собою шторах, а студії наші прямоефірні, між іншим, на 2-му поверсі (це десь не нижче 3-тього звичайного будинку)... теж весело було :o

Цитата:
... Ніхто не постраждав, але мені доведеться тепер не закінчивши попередній ремонт, починати наступний :baddevil: ...

"Ти не один!"
у мене сусід має традицію :mad: заливати мене на зимові свята. Минулого року це було на Різдво, цього року 2 тижні не дотягнув...

Цитата:
... Якщо я ще й Середу не зможу наживо почути, коли він нарешті прийде, то сам свою хату підпалю...

не переживайте Він поки дійде, то Вам уже й перехочеться його чути... або мені не захочеться вже його бачити ... :rolleyes:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-12-2008 у 15:00

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Серж Петренко
Максиме, мабуть, я відповім, бо в смс не підписався, а номер мого телефону навряд чи хто у студії знав :) ...

а-га, то це Ви були :saint:... як це не дивно :rolleyes:, але номер Вашого телефону чомусь у студії ніхто не знав :( але ми це вже виправили ... :)

Цитата:
... Ще хотів грішним ділом притулити туди "Мелодію двох сердець" (як можливий варіант), але досить того, що недавно в УРнР Галю Тельнюк про це вже запитували...

ой, не треба тулити сюди "Мелодію двох сердець". От уявіть собі, якби Вас спитали чому не стежите за перебігом подій "Фабрики зірок" чи чогось подібного ...
втім, може Ви є палким шанувальником цієї програми :o і Вам дуже бракує присутнусті у ній наших любих Чубаїв:rolleyes: :sing:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-12-2008 у 15:11

Цитата:
... А взагалі, хтось чув Тараса Чубая у "змішаному" дуеті? З Кузьмою він, здається, колись навіть прямо в телестудії співав, у передачі про "Наших партизанів". А співачок, схоже, стороною обходить.

у класичному дуеті не пригадую. Пам'ятаю лише деякі його вкраплення в інших проектах, як то скажімо фраза "я здається чемно вівся?" у "Музеї старожитностей" (гр. Їжак), ще здається, сто років тому на концерті "півнів" якусь їхню пісню виконував (але не пам'ятаю чи сам чи з кимсь?), ну і зрештою у "Нашому Різдві" теж з'являється в одній пісні по два-три вокаліста. і у Різдвяному проекті Руслани теж подібне відбувалося... але це не зовсім якось дуети...
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-12-2008 у 15:30
щось на кшталт анонсів на 1 січня

я була б не проти сходити у прямий ефір:rolleyes: (і мороки в стократ менше), але охочих скласти мені компанію підозрюю знайти не просто :( ... тому й не стала шукати. Оригінальною не буду, тому як і годиться, у першому (в новому році) випуску ви почуєте навколо-новорічні байки.

ще, якщо кому цікаво, замість "Футболоманії" (о 20-тій) буде минулорічний повтор "Сніжності" Гнатковського, а 8-го січня о цій же порі буде повтор поза-торішньої прогами з "Терцією". От.

ну, й на 1-му каналі, 2 січня з 17:10 до 17:50 теж закриваю дюрку. Якщо чесно, то навіть не знаю хто там точно буде... Ганічка Сальнікова з минулих програм мала щось зліпити...
smolyar
Академік

Нема на форумі

biggrin.gif написано 30-12-2008 у 15:39
І НАЙГОЛОВНІШЕ!

ВЕСЕЛИХ ВАМ ЗИМОВИХ СВЯТ!!!

І

ЩАСЛИВОГО РІЗДВА!
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 30-12-2008 у 16:44

О! А де можна послухати цю передачу в неті?
Тарас казав, що буде на Промені, але у мене нема радіва:(
І навіщо Соломії співати з Тарасом дуетом??? Гм...

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
 Сторінки:  1  ..  52    54    56  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: