Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  4    6    8
Автор: Тема: Єврокубки 04/05
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 5-4-2005 у 20:47

А мені подобається Челсі. Неважливо хто там власник клубу. Зате який футбол показують.. Є на що подивитися. Хоч за Мілан я також болів ще з часів Барезі, але нудно вони грають переважно... :rolleyes:

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 6-4-2005 у 09:29

Мілан грає переважно нудно, бо це команда з італійського чемпіонату. Італійці якщо не слідкують за обороною, то грають дуже весело - у них там рахунки 3:2, 4:3, 5:4 можна побачити кожних 2-3 тури. Але Анчелотті, як і Капелло - тренер, який хоче, щоб його команда контролювала хід подій на футбольному полі абсолютно! Те саме робить Маурінью. Але минулого року з командою "південного типу" - Порту це було дуже нудно. А зараз йому дали британську команду. А там, пробачте за іншу мову, - kick and rush! ;) Тому Маурінью трохи перебудувався. :rolleyes: Тому його команда іноді пропускає голи.

Ось вчора Ювентус зустрівся з kick and rush на початку першого тайму. І поки оговтався - пропустив два голи. Але ж оговтався - тепер підійшли до другої гри з прийнятним для себе результатом. (Могло бути навіть краще). Мабуть в туринській грі в середині другого тайму знову вийде Трезаге і заб"є один-єдиний гол. :)

А от що сталось з Ліоном - незрозуміло. Пан Хіддінк з ПСВ теж добрячий фрукт. ;)

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 6-4-2005 у 16:03

А ще мені не подобається останнім часом Юве. Шкода, що відіграли 1 гол у Лівера, і тепер, думаю, без проблем підуть далі.
Ліон-ПСВ. Коли дивишся на такі пари, то розумієш: Шкода, що вилетіла Барса.
Челсі нині без Моурінью. Побачимо, що з того вийде.
А за Мілан вболіває більшість українців. :)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 6-4-2005 у 17:33

"А так добре все починалось" ((с) "Волга-Волга" )
Так приємно було почуватись після перших таймів :(

Лівер витиснув усе, що міг - наприкінці ледь ходили (і це англійці!). Все ж це - команда трохо нижча за класом.

А з Ліоном, схоже, сталося те, що з Реалом проти Юве в 1/8 - дуже легко все відразу пішло.
Тепер є свої плюси і мінуси. Мінус - в результаті. Плюс у тому, що не має підсвідомих сподівань встояти у гостях на "0". Та й формальний фаворит тепер - противник. Це, бува, допомагає.

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-4-2005 у 10:35

Цитата:
Оригінальне повідомлення від vovka
Неважливо хто там власник клубу. Зате який футбол показують.. Є на що подивитися.

Влучно колега сказав. ;) 4:2 проти Баварії! А могли і не пропускати. Перший гол - вина голкіпера. На мою думку голкіпер такого класу не мав права відбивати м"яч перед собою після такого достатньо нескладного удару.
Другий гол - те що я вже описував - ментальність британської команди. Kick and rush з першої до останньої хвилини + відсутність Маурінью на лавці. Був би Маурінью -можливо змусив би гравців заспокоїтись і покатати м"яч на своїй половині поля. (Як це вміло робити Порту минулого сезону). А так... Колись про це гарно розповів Канчельскіс, коли грав за МЮ. Вигравали вони 4:0 вдома в якоїсь команди. Лишалось хвилини 2-3 до кінця. Канчельскіс отримав м"яча на фланзі і щоб не ризикувати повернув його голкіперу, той вибиваючи потрапив в аут і в момент короткої паузи на Канчельскіса наскочив капітан (тоді це був великий і жахливий Кантона) і висварив його, мовляв, не ганьби команду перед вболівальниками.
Отакий він, британський футбол...

Мілан - без коментарів. Дуже вже хочеться щоб вони у фіналі покарали ... Челсі. ;)

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 7-4-2005 у 13:56

Хоч я і проти Челсі, гру вони видали суперову.
Відносно першого голу - ну так, відбив перед собою, але там був складний удар, крім того, воротар не бачив моменту удару. Ну а Свинотигр :) довершив справу.
Цитата:

Могли не пропускати

Не впевнений. Баварія також могла не пропускати 4. Могло бути і 2:1.
У фналі буде Мілан-Челсі, якщо не станеться нічого екстраординарного. (тобто жереб не зведе в півфіналі :) )

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-4-2005 у 15:30

Піжони ваши челсі! Хоч і справді класно грають - приємно дивитись, але піжони. Це і згубить! :mad: Можуть і до фіналу не додлубатися.
Щодо першого голу я б Чеха так не звинувачував - він м'яча не бачив, бо стінка ще не розбіглася. Момент привіз урод Галлас, якого жодний Муріньо не примушував фолити в абсолютно необов'язковій ситуації прямо перед штрафним.
Другий також - на своїй половині вони м'ячик, звісно, не катали, але - таке враження - після 4 голу кілька хвилин за інерцією ще побігали і почали позувати перед телекамерами. Допозувались.
Якщо в півфіналі нарвуться на якихось італійців - йой!

Усе мине. Усе мене мине
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-4-2005 у 15:48

Ледь не забув.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Ну а Свинотигр ...

І ні який він не тигр.
Steigen німецькою - рости (тігр - der Tiger), тобто Швайнтайгер, скорше за все - цілком доросла свиня, свинтус, свиняро :P (або свиня, справжнє свинство якої ще попереду - дочекайтеся після реклами) :lol:

Мілану - ріспект. Така реалізація стандартів із правого флангу! Складається враження, що Анчелоті бере у Рехагеля погодинні уроки :D
І ще: міланісті так ретельно поширювали чутки про страшну психологічну травму Шевченка, що Інтер, схоже, повірив і закривав йому лише ноги.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 8-4-2005 у 09:38

Цитата:

І ні який він не тигр.
Steigen німецькою - рости (тігр - der Tiger), тобто Швайнтайгер, скорше за все - цілком доросла свиня, свинтус, свиняро (або свиня, справжнє свинство якої ще попереду - дочекайтеся після реклами)

Знаю :). Але так гарніше звучить :)

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 8-4-2005 у 09:55
УЕФА

ЦСКА розтоптало Осер, а Алькмаар пустив жовту субмарину на дно. Отакий той Алькмаар, а Шахтарі хотіли його голими руками взяти...

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-4-2005 у 09:58

В КУЕФА дві команди просто шокували - ЦСКА та Алкмаар. Перші - тим насікльки потужно розібрались з Осером, другі - тим, що перемогли на виїзді Вільяреал, що майже не програє вдома.

Ги-ги. Весело вийшло з цим повідомленням. Написав майже одночасно з модератором - от він тільки швидше відправив. ;)

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-4-2005 у 09:19

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Піжони ваши челсі! Хоч і справді класно грають - приємно дивитись, але піжони. Це і згубить!

Будемо сподіватись, а поки ... гуд-бай Баварія! Для британців кожна перемога над німцями - величезна радість. Маурінью скоро почнуть відливати пам"ятник;).
Матеріал визначать в кінці сезону. Якщо виграє і ЛЧ і Прем"єр-лігу - із золота:D.

Про міланське дербі... Не знаю, але мабуть справедливо в свій час Святослав Шеремета (доречі, чи хтось на форумі привітав нашого колегу з призначенням на посаду начальника управління внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації?) започаткував окремий топік про це дербі. Це була майже заруба. Була одна проблема, яка не дозволяла цій зарубі стати справжньою - червоно-чорні значно сильніші, тренер у них кмітливіший (думаю Манчіні Мартінса треба було випускати одразу), провідний форвард (наш хлопець!) якщо і не в кращий формі, то фартовий;), або ... геніальний.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-4-2005 у 15:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Чорнобиль
Будемо сподіватись, а поки ... гуд-бай Баварія! Для британців кожна перемога над німцями - величезна радість. Маурінью скоро почнуть відливати пам"ятник;).
Матеріал визначать в кінці сезону. Якщо виграє і ЛЧ і Прем"єр-лігу - із золота:D

Ну, я не мав на увазі, що вони Баварію не пройдуть. А піжонство підтвердилось: що в Лондоні, що Мюнхені - забивають наприкінці гол і починають випендрюватись перед дівчатами. Відтак пропускають: де один, а де і два.
Хоча ігра цього разу мені не сподобалась (2 тайм, 1 - не знаю) - типовий англо-німецький вертикальний футбол "бий-біжи", де голова потрібна, щоб нею бити, а не думати. Щодо цього компоненту, доречі, здивувало, що Челсі програло ну просто дуже багато "повітря" у власному штрафному майданчику. І це англійці?!
Не хотілося, щоб у півфіналі їх зупинив Юве, і ми знову отримали, наприклад, цілком імовірний фінал Ювентус - Мілан. Краще, хай Лівер створить сьогодні сенсацію, а в півфіналі спробує зіграти роль минулорічного Челсі (проти фаворита Арсенала). Було би весело :rolleyes::o:P
І взагалі: вчора перемогли фаворіти, тому сьогодні - дайош несподіванки! :D:saint:

Прообсервувавши сьогодні букмекерськи контори, я подумав, що то, може, фани Інтера на своїх багато поставили, і щоб не втрачати гроші "відмінили матч". Бо навіть індивідуальні тотали типу "Шевченко заб'є (коеф. 2,6) " чомусь анульовано.

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-4-2005 у 10:30

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Краще, хай Лівер створить сьогодні сенсацію

Створив. Маємо англійський півфінал і протистояння Мілану з Ейндховеном (теж, в певному роді сенсація).
Які цікаві напрошуються припущення щодо фіналу!
Від битви гігантів Челсі-Мілан, до протистояння в стилі ківнця 70-х - початку 80-х - Ліверпуль-Ейндховен.
Можливі інші варіанти, але я ні про що говорити не хочу. Нам потрібен суперфінал! Для цього ЛЧ і створювалась!
Жаль, що всередині топіку не можна організувати голосування (який варіант фіналу вважається найбільш цікавим), бо впевнений, що варіант Челсі-Мілан виграв би це голосування з великим відривом.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 14-4-2005 у 11:18

Ліверпуль не дався! :) І це гуд, бо гра Юве мені останнім часом не подобається. Будем мати цікаве протистояння Лівер-Челсі, думаю шанси Челсі більші.
Фінал Мілан- Челсі це було б супер. Але Мілан наразі ще навіть не в півфіналі. Цікаво, яке рішення прийме УЕФА...

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-4-2005 у 14:02

Цитата:
Але Мілан наразі ще навіть не в півфіналі. Цікаво, яке рішення прийме УЕФА...

На мою думку одне з двох - поразка Інтера (назву цей варіант римським - на честь самі знаєте яких подій), або дограти гру із 74-ї чи якої там хвилини (назву цей варіант іспанським, бо не пам"ятаю з ким Реал догравав 10 хвилин гри, яка була перервана у той самий варварський спосіб).

Якщо чиновники УЕФА призначать перегравання будуть бовдурами. ;)

P.S. Але в УЕФА все одно бовдури :mad: - був би введений відеоповтор, Мерк зарахував би гол і скандалу б не було. Так, була б затримка гри хвилини на 3. Не більше.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-4-2005 у 14:05

А щастя було так близько :( Із 3 команд пройшли 3 правильні. І хто їх так пенальті учив бити :mad: Ну просто Динамо Київ із Шахтарем і Дніпром разом.
Цитата:
Будем мати цікаве протистояння Лівер-Челсі, думаю шанси Челсі більші.
Фінал Мілан - Челсі це було б супер. Але Мілан наразі ще навіть не в півфіналі. Цікаво, яке рішення прийме УЕФА...

Та що там цікавого? Дискваліфікують стадіон (для Інтера). Але я б 2 матчами не обмежився, а ще гроші зідрав, бо на першу з цих ігор - у кваліфікації ЛЧ і так мало хто прийде. Теж мені покарання.
А Мілан у півфіналі одназначно, тут хіба цунамі завадить.

Доречі, фінал Мілан-Лівер - це також щось. Підозрюю, що по чукчам у Мілана касет і компакт-дисків як акцій у Абрамовича. А з Лівером протистояння може виявитися непередбачуванішим.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 14-4-2005 у 17:22

Мілану ще треба буде пройти ПСВ. Голандці цього сезону розгулялися не на жарт :). Луческу підтвердить! :)
Можливо Челсі - Юве було б цікавіше, але не з тою грою, яку демонструє Юве...
Цитата:

P.S. Але в УЕФА все одно бовдури - був би введений відеоповтор, Мерк зарахував би гол і скандалу б не було. Так, була б затримка гри хвилини на 3. Не більше.

Не буду сперечатися про потрібність відеоповтору. Але хіба там Діду не тримали?

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-4-2005 у 10:52

Цитата:
Але хіба там Діду не тримали?

O! Пробачте! Мені теж здалось, що тримали. Однак думаю, що відеоповтор і незарахування голу не викликали б ту реакцію, що просте незарахування голу.

Туди ж, тобто про суддів. Російські лайнсмени в грі Юве і Ліверпуля - нижче всякої критики.

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-4-2005 у 10:57

В КУЕФА стався лише один прикол. Спортинг прибив Ньюкасл 4:1 і пішов далі. До нього приєднались досить прогнозовані ЦСКА, Парма і АЗ Алкмаар.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-4-2005 у 20:21

Я б не назвав це проколом. Бачив цей матч по Євроспорту майже від початку 2 тайму, рахунок був ще 1:1. Спортинг робив що хотів, захист Ньюкасла не справлявся зовсім. Рахунок в принципі по грі, хоча і Ньюкасл міг скористатися кількома контрами. Але перемагає сильніший.
До речі, вболівальники Шахтаря можуть сміливо заявляти, що Шахтар крутіший за Динамо, оскільки АЗ пройшов далі. :D (логічне виведення в стилі Савелія).
Осер показав, що 4:0 було випадковістю...

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2005 у 08:57

Цитата:
Я б не назвав це проколом.

Я назвав це приколом. Все таки від Ньюкасла такого не чекали.

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-4-2005 у 09:55

І знову єврокубки. Складно прогнозувати що-небудь, але ризикну висловити кілька припущень.
Думаю Челсі пройде у фінал. Вони вже майже вирішили питання з чемпіонством в прем"єр-лізі і можуть зосередитись на іграх з Ліверпулем.
А Ліверпуль для них в цьому сезоні жодного разу не був проблемою - як в Лондоні, так і в Ліверпулі Челсі перемагало 1:0.

В іншій парі може бути все, що завгодно. Мілан виступає не завжди стабільно, а Ейндховен цього року на диво сильний (окрім успіхів у Європі Єйндховен вже оформив чергове чемпіонство - за 4 тури до кінця чемпіонату випереджаючи Аякс на 14 очок!) і буде повністю сконцентрований на протистоянні з Міланом у якого вся боротьба з Ювентусом ще попереду.

В КУЕФА для мене складають загадку Спортинг з Алкмаром. Точніше загадку тепер складає здебільшого тренер голандської команди, бо вони втратили в останні дні трьох ключових гравців і якщо він і після цього зіграє вдало - тоді це буде щось.

В іншій парі я маю мало сумнівів щодо проходу ЦСКА. Вчора в грі Мілан-Парма можна було побачити різницю між півфіналістом ЛЧ і півфіналістом КУЕФА ;) і Парма ну-у-у зовсім не вражає. ЦСКА натомість непогано почав сезон - пропускає і програє мало.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-4-2005 у 15:56

Парма справді слабенька + головний тренер сказав, що виставить на УЕФА дубль, тому думаю, що коні фактично у фіналі. Але хто його знає, може то блеф. Про другу пару важко щось сказати, бачив, як Спортинг "рвав" Нюкасл, вражаюче.
Про лігу. Челсі має бути у фіналі, хоча м'яч круглий...
Переможця другої пари важко спрогнозувати, але хочу, щоб це був Мілан. Фінал Челсі-Мілан, це було б супер!

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-4-2005 у 23:08

Але Мілан дав...
При абсолютно рівній грі 2:0!
Шева зе бест, а як те дерево забило я не розумію.

Сторінки:  1  ..  4    6    8

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2684
Реклама: