Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  4    6
Автор: Тема: Єврокубки 05/06
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 19-4-2006 у 16:01

Тотальна Барса
Чесно кажучи, я трохи в шоці від матчу. Думаю Мілан також. Такого пресингу і агресії мабуть вони не чекали. Практично цілий матч Мілан не міг нормально перейти середину поля. В кінці Барса розслабилася і Мілан міг зрівняти рахунок, але... на вістрі був не Шевченко. :(
Думаю такий результат першого матчу і така гра (в першу чергу Барси) не дозволять Мілану вийти в фінал.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-4-2006 у 23:08

Схоже, нас чекає фінал Арс-Барса. Хоча у Вільяреала шанси кращі ніж в Мілана.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

biggrin.gif написано 20-4-2006 у 14:32
Єврокубки і церква

Виявляється футбольні євротурніри можуть опосередковано впливати на розвиток церковної інфраструктури. ;) Ось виграє Стяуа КУЕФА і в монастир на горі Афон отримає додаткове фінансування.
http://www.newsukraine.com.ua/clients/ami.nsf/all/news?opendocument...
Цікаво, в яких країнах і які церковні установи зажили б багатше, якби президенти наших ФК були такими набожними? :D:D:D

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-4-2006 у 08:13

Ну що ж - Стяуа зробила найреальніший крок (з-поміж усіх команд) до третього в своїй історії єврокубка, перемігши Боро 1:0. (Хоча Безель в чвертьфіналі мав ще комфортнішу перевагу над англійцями, але зараз відпочиває...) А ось Шальке з Валенсією бились дуже затято - 0:0 і все ще попереду.

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-4-2006 у 09:58

Вперше в історії - Арсенал у фіналі ЛЧ.
А на гравця Віляреала, який не забив пеналь, шкода було дивитися...

Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 26-4-2006 у 14:37

Чомусь передматчова артпідготовка пройшла під гаслом: "Рікельме знає, як обіграти (забити) Арсенал". Причому це казали не лише "товариші по команді", а й начебто незалежні журналісти (зокрема, українськи). До того ж або це так подавалось, або він і сам був упевнений в успіху. Фінальний епізод засвідчив, що "як забити (навіть в упор) він, власне, і не знає". Хоча язик у Рікельме справді довгий, як у собаки. Розлючені гишпанськи оператори це нам наочно і ретельно показали. У принципі, цей Хуан порятував від народної ганьби цілих 2 суддів: Іванова, що призначив на ОСТАННІЙ хвилині максімум 50%-й пеналь, і арбітра 1 матчу, який не зарахував чистий гол Анрі. Тепер про це ніхто не пам'ятатиме. Хоча, справедливіше їм подякувати Леману. Той уже півроку на куражі. Тихо надіюсь, що незабаром його щастя має скінчитись, скільки можна!

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

exclamation.gif написано 27-4-2006 у 09:27
Що і потрібно було довести...

Трохи поборсавшись :D Мілан дав дорогу сильнішому.
Отож 17 травня в Парижі - Арсенал-Барселона!

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-4-2006 у 11:50

Не покидало мене вчора враження, що дивлюся той самий матч, тільки Барса не забила. Хоча шанси мала, і значно більше ніж Мілан.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 27-4-2006 у 13:25

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Не покидало мене вчора враження, що дивлюся той самий матч, тільки Барса не забила

А Мілан, між іншим, забив. І я би не сказав, що порушення було стовідсоткове. Цікаво, у скількох подібних випадках Мерк фіксує фол у нападі в Бундеслізі? Схоже, він просто повернув Барсі борг за пеналь проти Челсі.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-4-2006 у 13:39

А міг по приколу зарахувати. В такому випадку невідомо чим би це закінчилося.

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 27-4-2006 у 14:13

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
А Мілан, між іншим, забив.

Цитата:
А міг по приколу зарахувати. В такому випадку невідомо чим би це закінчилося.

У мене (і не в одного мене, між іншим) склалось враження, що після цього моменту Мілан зрозумів - навіть якщо і заб"єм, то навряд чи нам з цим суддівством щось далі світить і, ні, не те щоб руки опустив, а просто заспокоївся.

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-4-2006 у 13:08

В фіналі КУЕФА на нас чекає не менш цікавий двобій ніж в фіналі ЛЧ (хоча звичайно класом нижче;). Він теж іспано-англійський (!, схоже ці чемпіонати такі найсильніші на даний момент в Європі). Спокійна (як на мене трохи навіть латиноамериканська Севілья) проти шаленого Мідлсборо (як вони пройшли Базель - це ще одна справа, але як вони вчора при загальному 0:3 зібрались і перемогли Стяуа - фантастика!).

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-4-2006 у 15:25

Боро повторив той самий фокус, що й у чвертьфіналі: в середині 3 тайму загальний рахунок 0:3, за хвилину до кінця матчу далі все ще проходить суперник, а в підсумку 4:3 на користь величної Британії. Цікаво, що буде у фіналі, де вони матимуть обмеження в часі? :)

А от щодо визначення сили чемпіонатів за ознакою фіналістів Єврокубків я не згоден. Звичайно, так можна зробити висновок, що англійська першість найсильніша, бо фіналіст (переможець!) ЛЧ там 2-й рік поспіль не потрапляє у квоту на наступну Лігу, а фіналіст КУЄФА ще пару місяців тому боровся за виживання. Севілья теж у Примері за призи вже не сперечається. Але насправді виграють не чемпіонати, а окремі команди. Де, наприклад, англійський 2-й (напевно) призер? Не вийшов з групи? Сильний чемпіонат, що тут скажеш... Де іспанські Реал, Валенсія, не кажучи вже про Осасуну?
Тим паче рік на рік не приходиться, при більш-менш рівній потужності кількох команд вигулькнути може будь-хто з них.

Але, мабуть, це на краще - щороку свіженьки враження - не приєдається.

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 29-4-2006 у 10:15

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
А от щодо визначення сили чемпіонатів за ознакою фіналістів Єврокубків я не згоден. Звичайно, так можна зробити висновок, що англійська першість найсильніша, бо фіналіст (переможець!) ЛЧ там 2-й рік поспіль не потрапляє у квоту на наступну Лігу, а фіналіст КУЄФА ще пару місяців тому боровся за виживання. Севілья теж у Примері за призи вже не сперечається. Але насправді виграють не чемпіонати, а окремі команди. Де, наприклад, англійський 2-й (напевно) призер? Не вийшов з групи? Сильний чемпіонат, що тут скажеш... Де іспанські Реал, Валенсія, не кажучи вже про Осасуну?

Загалом Dmy звичайно ж правий - єврокубки не критерій, але заради "форумної казуїстики" відповім;):
Де англійський 2-й призер? Програв двобій в групі команді з Іспанії - Вільяреалу. Де чемпіон Прем"єр Ліги двох останніх років - програв чемпіону Іспанії. Де Реал? Програв ... Арсеналу. ;)

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 29-4-2006 у 16:05

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Чорнобиль
заради "форумної казуїстики" відповім;):
Де англійський 2-й призер? Програв двобій в групі команді з Іспанії - Вільяреалу. Де чемпіон Прем"єр Ліги двох останніх років - програв чемпіону Іспанії. Де Реал? Програв ... Арсеналу. ;)

"Заради форумної казуїстики" :lol: :lol: :lol:
Англійський 2-й призер програв взагалі усім, навіть якомусь там Ліллю із "нефутбольного" французького чемпіонату (а сьогодні ще і "чемпіону Прем'єр Ліги двох останніх років" в одну калитку, гад :mad: ).

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 10-5-2006 у 23:22

Перший англо-іспанський двобій за іспанцями. Причому не просто "за іспанцями". Севілья винесла Міддлсборо 4:0 і виграла КУЕФА.
Чекаємо фінал Ліги.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-5-2006 у 12:40

Єврокубки 05/06 закінчилися, закінчилися тріумфом іспанських команд.
Барселона перемогла, думаю цілком заслужено. Хоча й Арсенал виглядав дуже й дуже непогано. Якби не червона картка Лємана, хтозна як би все закінчилося. Суддя помилявся як на матч такого рівня дуже багато.:rolleyes:
Барселона - чемпіон!
Чекаємо наступного сезону....

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-5-2006 у 14:40

У мене склалось враження, що "перегоріли" дві дійові особи матчу, які можна вважати ключовими - Рональдіньо і Хауге. Але з тим, що перегорів Рональдіньо в другому таймі справився тренер - у нього був в запасі джокер, який зробив обидва вирішальні останні паси - Ларссон. А ось з тим, що перегорів Хауге не можна було зробити нічого і від цього фінал постраджав і помітно.
Барселона перемола цілком заслужено. Арсенал так само заслужив право на умовний титул "клубного віце-чемпіона Європи".

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-5-2006 у 15:44

В першому таймі я на Хауге був дуже лютий. Це навіть не Мерк - той грубо помилився 2 рази за 4 тайми, а цьому вистачило й одного. У нас навіть у 2 лізі дають дограти гольовий епізод до кінця (а тут все було очевидно), та й штрафний на Ебоу, який забили - це навіть не "фол" Шевченка на Пуйолі чи Туре на комусь там із Вільярреала. Виявляється фотографувати Ейфелеву вежу у футболці Барси не можна, а цілий тайм судити "у футболках Арсенала" - цілком.
Але "не було би щастя". Свою справу Хауге зробив - зробив інтригу і уможливив для Барси заробити бал "за волю до перемоги", а також показати - ми найкращі за будь-яких обставин. І ще суддя "дозволив" Леману і далі продовжити суху серію в Лізі. Сумніваюсь, що йому б це вдалося, залишись він на полі (та точно не вдалося б - якби Хауге передчасно не свиснув той фол).

Ще позабавили телевізійники - хвилин 12 зображення випереджало комент секунд на 7. Я отримав щире задоволення.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-5-2006 у 09:52

Цитата:
Ще позабавили телевізійники - хвилин 12 зображення випереджало комент секунд на 7. Я отримав щире задоволення.

Було таке :). Але це радше дратувало, а не веселило.
До речі Хауге вже визнає, що було помилкою свиснути і не зарахуувати гол. І Леман у такому випадку лишився б на полі.

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-5-2006 у 13:48

Цитата:
До речі Хауге вже визнає, що було помилкою свиснути і не зарахуувати гол.

Та визнає, але при цьому пихи в мужика хоч відбавляй:
"Я контролював хід усього матчу, і в цілому задоволений своєю роботою"
Ні, ну нахаба?! :mad:
http://www.champion.com.ua/football/?football-60518-6

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-5-2006 у 15:51

Цитата:
Хауге вже визнає, що було помилкою свиснути і не зарахуувати гол. І Леман у такому випадку лишився б на полі

Чому б це лишився? Дограли б епізод, Барса забила би гол, а потім Хауге вилучив би Лемана за фол останньої надії. Те що суддя не дає свисток, не означає, що він не фіксує порушення з усіма відповідними наслідками.

Але мені сподобався розлючений Венгер на прес-конференції: "Всі бачили, що перший (я зрозумів, перший Барсин) гол забивався з офсайда, і всі мовчать!!! :baddevil::baddevil::baddevil: Тіпа, як же тут виграєш?
Нє, ну Арсенал, звичайно, хороша команда, краща за Челсі ;), але ж совість теж мати треба.

Усе мине. Усе мене мине
 Сторінки:  1  ..  4    6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3820
Реклама: