Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  4    6
Автор: Тема: Кого б Ви вибрали мером Львова?-2 (трохи змінені)
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 26-3-2006 у 08:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dмитрик
Привіт!
Давненько я тут не був, а коли врешті, в розпачі зазирнув за порадою то німа нікого!
За 15хв зібрався виходити на дільниць, а в голові повна каша -- за кого?

В мене теж повна каша :)
Вже пора йти голосувати, а з мером так і не визначився.
Може то за Садового проголосувати, але тато мені цього не простить :D І так попереднього разу на виборах мера невгадав. Голосував за Куйбіду - вибрали Буняка (а щоб йому) . Може хоч тепер вгадаю з цим Садовим - думаю гірше не буде :)
Доречі зря ніхто з кандидатів на тему доріг не попіарився.. Пообіцяв би Садовий або Куйбіда дороги у Львові зробити нормальні за пару років, які б трималися більше 1 сезону - виграв би тільки так вибори :)

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 30-3-2006 у 13:52

Щиро співчуваю львів'янам...

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 30-3-2006 у 14:58

Хе, дякую!.. :baddevil:
Яка громада - такий і голова!.. :lol:

(Днями ото від екс-мера Буняка:saint: злетіло з уст, що, мовляв, львів'яни цілком заслуговують на такого мера...)

О роде суєтний, проклятий,
Коли ти видохнеш?(с) \"Юродивий\" Т. Шевченко
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 30-3-2006 у 16:41

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
Щиро співчуваю львів'янам...

Чесно кажучи дивлячись на фізіономію Черновецького - і киянам можна поспівчувати, і харків'янам дивлячись на есдека Добкіна. А як воно буде.. Може дійсно з тих мерів буде толк.. Пора би вже :)

Роман Ромашка
Академік

Зареєстрований: 22-11-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: Ідеальний ;)

[*] написано 30-3-2006 у 17:41

Якщо вибирати між Черновецьким і Омельком, то всетаки другий за останні 5 років показав що він вміє...
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 30-3-2006 у 18:02

До теми Омельченка, Садового та шведської компанії ІКЕА.
Щоденна газета ДЕЛО написала доволі цікаву статтю.

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 30-3-2006 у 21:29

Цитата:
Чесно кажучи дивлячись на фізіономію Черновецького - і киянам можна поспівчувати

також бачив щойно в новинах, мітинг перед мерією, чорношкірий духовний наставник, скромний спосіб життя (це купуючи дружині машину за 1 млн.дол.), гречка і консерви в подарунок... Зовні клоун, а виглядає страшніше. Приєднуюся до співчуття киянам.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі

Настрій: ще живий

[*] написано 30-3-2006 у 22:46

Цитата:
Оригінальне повідомлення від vovka
харків'янам дивлячись на есдека Добкіна.

wlodek Mar. 29th, 2006 01:11 am Рідне бидляче місто
http://wlodek.livejournal.com/136911.html
На роботі тільки й чув: „Це правда, Добкін – мер?!!” Від звичайних працівників до вищого менеджменту. Загальний шок.

Увечері подзвонив alexbard-ові, хотів запросити на пиво до ресторану „Старгород”...

Але Сашко в прострації й нікуди йти не хотів – у нашому прекрасному місті Хрякові мером став Міша Добкін. Тому пиво з горя пив я один.
Нехарків’янам, напевне, це ім’я нічого не говорить – і не дивно: Міша є політичним плацебо, порожнім місцем, за яким приховується харківський бандюк Кернес на прізвисько Ґєпа. На початку 1990-х Ґєпа звалив на історичну батьківщину, проте Ізраїль виявився для нього надто цивілізованою країною – і він повернувся до України. 2002 року Ґєпа вже обирався до міськради і навіть цілий місяць обіймав посаду секретаря міськради (заступника мера). Але увійшов у конфлікт з мером Шумілкіним і був знятий з посади. Ці вибори стали Ґєпиним реваншем. Він вчасно примкнув до донецьких пацанів із Партії Регіонів і розкрутив мало кому відомого Добкіна – 35-річну людину, яка невідомо, чим займалася після закінчення школи і аж до кінця 1990-х, коли він виринає як директор власної фірми – доволі дивна біографія...

Коротше, Ґєпа тепер буде знову секретар міськради. А ще Добкін пообіцяв плєбсу не піднімати плату за комунальні послуги. Ну-ну... Ми ще подивимося на ґєпиного Мішу, коли йому вже ні на що двірників буде наймати чи дахи на муніципальних будівлях латати...

Сьогодні один мій гарний замовник так мені й сказав: „Володю, як вони [харків’яни] могли?! Це завжди було місто з гонором! Так тупо лягати під донецьких!!! Це не місто тепер! Це бидло!” – „А я тобі ще кілька років тому сказав, як ми тільки познайомилися: мінімум дві третини цього надпрекрасного міста – це бидло собаче і кугутня. Ти тоді мене гудив за зневагу до співвітчизничків...”

Коли ми думаємо про прекрасне місто Харків, ми думаємо про митців Квітку-Основ’яненка, Гулака-Артемовського, Гурченко, Шульженко, Марію Бурмаку, Сергія Жадана, льотчиків Гризодубову, Кожедуба, вчених Йоффе, Барабашова, Менделєєва (так, так, того самого!), Потебню, Сковороду – і багато-багато інших славетних імен, що справедливо є гордістю Харкова... – і забуваємо, що мінімум дві третини Хрякова становить кугутня (городяни у першому-другому поколінні із своїх етівок), для якої Барабашов є чимось, пов’язаним з базаром, а не з астрономією...

Наволочі.
У цьому місті колись були такі мери, як історик зі світовим ім’ям Дмитро Багалій (1912 -1914), тепер цим містом керуватиме дрібний злодюжка Міша Добкін...
:-((((

Бидло, худоба засрана, а не бюргери.
:-((((
Гостро хочеться звідси уїхати.

З повагою, Сергій.
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 31-3-2006 у 08:34

Цитата:
Цитата Романа Ромашки:
Якщо вибирати між Черновецьким і Омельком, то все-таки другий за останні 5 років показав, що він вміє...

Ну, тоді Пастор, він же колишній банкір, має файну нагоду показати свої управлінські якості: все ж таки представник молодшого (за Омелька) покоління, не зашорений...
Так само як і може продемонструвати „шпана” (за висловлюванням екс-мера) на чолі з Садовим.

Той же попередник негативно висловився про нову команду: мовляв, немають взагалі досвіду будь-якого керування! Але їм, людям з минулого, „совкам”, як не крути, а таки не змінити спосіб думання.
Так що хай покажуть тепер усім нам, на що здатні „дрібні злодюжки” разом із „шпаною”...

Вважаю, трохи авантюрності в нинішніх реаліях нам не зашкодить... :lol:
Ахметов свого часу (за його висловлюванням, „за неформальної економіки”...) теж починав з тупого рекету, а нині вже, наживши хутко (за світовими мірками) чималих статків, вільно може вдаватися до умовних порівнянь наших міністрів із тим самим криміналом, приїжджаючи на прес-конференцію до журналістів узагалі без охорони й власного водія на авто, за кермом якого його приятель Колесніков, друга людина після нього в цьому регіоні... Журналістам щелепи повідпадали напевно!.. 5 балів Ахметову!
Сильні мужі світу сього простішают?..
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 31-3-2006 у 09:41

Вибори підтвердили банальну річ: голосуючи за партійну приналежність, а не за людину, можна дуже помилитись із вибором, незважаючи на те, якою власне є ця приналежність.
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 27-4-2006 у 17:43

Читав я статтю з "Вголос - про політику" і сміявся: http://www.vgolos.lviv.ua/nagolos/3588.html

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
 Сторінки:  1  ..  4    6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4150
Реклама: